HWSW Informatikai Kerekasztal: A PC-s játékok kora leáldozott - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A PC-s játékok kora leáldozott A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#501 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 30. 10:03

Idézet: HaZeX - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 11:00

Mert béna vagy. No offense, én is az vagyok, de ez a mi bajunk: mint már írtam valahol, pont neked, hogy sok konzolos fps fan ismerősöm nagyon ügyes kontrollerrel - és nem használ autoaim -et, mert azt a versenyek szabályai is tiltják. Agyatlan game meg van elég PC-n is, most fejeztem be a HL2-t, már bocsánat, de az is elég agyatlanra sikerült.

Gyere kuld el az ismeroseidet a kolonia szerverre,lehetnek egyutt mondjuk egy CPM CA-ban, hogy meg egy kis eselyuk is legyen.
Aztan meglatjuk, hogy vereznek el velem szemben ugy, hogy en nem kontrollerrol nyomom, hanem egerrel es billentyuzettel.
My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#502 Felhasználó inaktív   rode 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 10:04

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 9:35

Növeli a játékélményt!

Nem csak ott használják a fizikát. De pl ha elkezdesz lövöldözni egy raktárépületben, ami tele van dobozokkal, ugyan essenek már le a polcról, ha eltalálod őket, ha lőnek rád ne jelentsen már betonbunkert 3 doboz, mert ez a valóságban sem így lenne.
Ha bedobok egy gránátot a szobába, akkor legyen már utána rumli és ne pedáns rend maradjon. Azért ezt észreveszed, mert ha utána bemész jobb esetben nem lőnek rád 200-an :D
Igen, repülők, autók mozgása oda is kell. Rengeteg téren lehet felhasználni!

Amúgy a ragdoll csak egy egyszerű példa volt.

Amúgy az új konzolok is támogatják a fizikát, ezt nem arra írtam, hanem magára a fejlődésre.

Igen, de ez megint csak az FPS/TPS  játékokra korlátozódik.

#503 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 10:05

Idézet: HaZeX - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 11:00

Mert béna vagy. No offense, én is az vagyok, de ez a mi bajunk: mint már írtam valahol, pont neked, hogy sok konzolos fps fan ismerősöm nagyon ügyes kontrollerrel - és nem használ autoaim -et, mert azt a versenyek szabályai is tiltják. Agyatlan game meg van elég PC-n is, most fejeztem be a HL2-t, már bocsánat, de az is elég agyatlanra sikerült.

Szvsz azért voltak benne jó ötletek :think:

De ez nem a HL2 topic.

Tény PC-re is megvan a kiló agyatlan szemét, de ue megvan a PS2-re, Xboxra, Nintendora...
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#504 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 10:06

Idézet: HaZeX - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 10:00

Á te tényleg vicces vagy. HL2 agyatlan game. Szerintem az fps, lehet, hogy a története a te szubjektív véleményed szerint agyatlan, de az kit érdekel most.

Az, meg hogy egy konzolfreak akinek hozzánőtt a keze a kontrollerhez mit csinál az szintén nem érdekel. Mindig ezzel hozakodsz elő. Igen, van aki egykerekű biciklivel is qrva ügyesen tud menni, mégsem biciklizik mindenki azzal :D

Már egészen elhiszem, hogy értelmes emberként tudsz kommunikálni, és akkor mindig beírsz egy ilyen hozzászólást, amire a 11 éves PSXBOX fan pistike is büszke lehetne.

Szerkesztette: Mumia 2005. 10. 30. 10:10 -kor

#505 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 10:07

Idézet: rode - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 11:04

Igen, de ez megint csak az FPS/TPS  játékokra korlátozódik.

Most írjam, hogy autók törésmodelljénél is lehet használni? Korlátot el lehetne vinni pl egy autós játékban?
Azok csak példák, amiket írtam :omg:
Épület összedől? Élethűen...

Használd a fantáziád ;)

Egyébként nem értem miről vitatkozunk. AZt írtam, hogy a játékélmény növelésére egyre több dolgot vetnek be, ehez tartozott a fizika bevetése. Most akkor szted ez tök fölösleges vagy tökre nem értem...

Szerkesztette: BoGab 2005. 10. 30. 10:10 -kor

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#506 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 10:08

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 9:03

Gyere kuld el az ismeroseidet a kolonia szerverre,lehetnek egyutt mondjuk egy CPM CA-ban, hogy meg egy kis eselyuk is legyen.
Aztan meglatjuk, hogy vereznek el velem szemben ugy, hogy en nem kontrollerrol nyomom, hanem egerrel es billentyuzettel.

Nem pontosan erről volt szó, de mindegy. Lehet, hogy egérrel könnyebb fps-t játszani, de kontrollerrel is lehet úgy, hogy meglegyen ugyanaz a játékélmény az FPS vonalon. Egyébként... biztos vagyok benne hogy sokszor elpicsáznának kontroller vs. egér/kbd felállásban is :)

#507 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 10:10

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 10:38

Ki beszel felre?
Lesz neked mondjuk egy PS3ad, megjelenik egy Oblivion mit csinalsz ?
Veszel majd egy X360-at ?
Jottok azzal a fleos szoveggel, hogy olcsobb a konzol azert nem eri meg a PCn jatszani, de kozben PCn azert dolgozzatok.
Hat akkor inkabb minimalis plusz befektetessel bovitem a PC-t, ha mar munkahoz ugyis meg van es nem kell a 15. + konzolt megvennem, mert a kedvenc jatekom majd csak azon fog kijonni.
Raadasul elengedhetetlen a legtobb konzoloso szamara a PC, mert most is ugye arrol irsz, vagy arrol warezolod a konzolos jatekodat.
Ez annyira ketszinu dolog.
Fikazni valamit, aztan kozben a kis kockafeju konzolhivo ott gornyed a PC elott, hogy a kovetkezo hozzaszolasat ide bepotyogje.
Igen nagyon szar vasdarab a szamitogep, nelkule nem letezne kismillio eszkoz a konzolra es valoszinuleg nem interneteznel itt, hanem bamulnad a 800*600 interlacelt kepernyot a Super Mario Brothers elott.

Te tényleg figyelmen kívül hagyod amit mások írnak?

Senkinek semmi baja a pc-vel, mint eszközzel. Kiváló internetezésre, munkára, kistrillió másik dologra is. Lehet vele játszani is, nincs is ezzel semmi gond. Egyszerűen arról van szó, hogy a nextgen konzolok sokkal olcsóbban adnak, iszonyat teljesítményt játékra, egy-egy csúcskategóriás alkatrész árából megvan a konzol.  Most lefogadom, hogy amint egyre több fps, rts miegymás jelenik meg, jönni fognak a spéci vezérlők hozzá (pl. 18-20 gombos vezérlő padok), vagy csak egyszerűen rádugsz egy usb-s billt, és usb-s egeret, és kész.

Jönni fog az oblivion, amit említettél is. Gyanítom az a64-emen és a 6600GT-men nem fog úgy "folyni" a játék, mint az x360-on. De ez nem nagy baj igazán, mert úgyis fogok venni x360-at. :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#508 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 10:12

Idézet: HaZeX - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 11:08

Nem pontosan erről volt szó, de mindegy. Lehet, hogy egérrel könnyebb fps-t játszani, de kontrollerrel is lehet úgy, hogy meglegyen ugyanaz a játékélmény az FPS vonalon. Egyébként... biztos vagyok benne hogy sokszor elpicsáznának kontroller vs. egér/kbd felállásban is :)

Na jó, azért csendes megjegyzés, hogy ismerek jópár olyan embert, aki amikor leül a gép elé be wasd-ol :D

Szal sztem a fanatikusok itt is ott is megvannak, valszek a wasdos behalna a kontrollertől meg a kontrolleres haverjaid a wasdtól... ki mihez szokott...

#509 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 10:12

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 9:06

Á te tényleg vicces vagy. HL2 agyatlan game. Szerintem az fps, lehet, hogy a története a te szubjektív véleményed szerint agyatlan, de az kit érdekel most.

Az, meg hogy egy konzolfreak akinek hozzánőtt a keze a kontrollerhez mit csinál az szintén nem érdekel. Mindig ezzel hozakodsz elő. Igen, van aki egykerekű biciklivel is qrva ügyesen tud menni, mégsem biciklizik mindenki azzal :D

De éppen ezért nem mondhatod azt, hogy az egykerekű bicikli szar. Btw, a HL2 valóban FPS, és? Mész oszt lősz, durván elrontott narratíva, unalmas pályák, (és ebből következően) az immerzió szinte teljes hiánya. De tényleg nem HL2 topic, csak érzékeltetni akartam: mindenre lehet pro és kontra érveket hozni, de általánosságban kijelenteni, hogy konzolra agyatlan vagy szar játékok vannak, komoly melléfogás.

#510 Felhasználó inaktív   justme 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 10:13

Szerintem azért nem fog sose leáldozni a PC-s játékok kora, mert mindig vannak olyanok, elég sokan, akik imádnak modolni, saját pályákat készíteni, átprogramozni a játékokat, mint jómagam. FPS-t nem is azért veszek hogy játszak sokszor vele, hanem látok benne fantáziát saját kreativitásom kiélésére. Általában csak saját magam szórakoztatására. Erre az egyik legjobb példa a Half-Life 2. Annyi mindent meg lehet csinálni vele, teljesen átírhatod szinte. Ilyen lehetőséget egy konzol sosem fog adni. Lehet hogy lesz rajta jobb grafika, csili-vili, meg minden, de ilyen flexibilitást nem ad. Ez az állítás még akkor is vonatkozik rátok, ha ugyan nem szerettek modolni, de mások modját szeretitek használni és nem csak a hivatalos kiegészítőket. Szóval, számomra nem alternatíva a konzol.

#511 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 10:14

Idézet: HaZeX - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 10:12

De éppen ezért nem mondhatod azt, hogy az egykerekű bicikli szar. Btw, a HL2 valóban FPS, és? Mész oszt lősz, durván elrontott narratíva, unalmas pályák, (és ebből következően) az immerzió szinte teljes hiánya. De tényleg nem HL2 topic, csak érzékeltetni akartam: mindenre lehet pro és kontra érveket hozni, de általánosságban kijelenteni, hogy konzolra agyatlan vagy szar játékok vannak, komoly melléfogás.

Hő? Én azt jelentettem ki, hogy a konzolos kontroller, az agyatlan játékok irányítására alkalmas. FPS irányítására nem. Egykerekű bicikli sem alkalmas közlekedésre, az, hogy egy-két cirkuszi bohóc a ketrecében azzal vagizik nem számít, ettől még alkalmatlan marad.

Hogy ehhez hogyan kapcsolódik az a tény, hogy neked nem tetszik a HL2, nem tudom. Nekem sem az a kedvenc játékom PC-re, de hogy jön ez ide?

Szerkesztette: Mumia 2005. 10. 30. 10:16 -kor

#512 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 10:15

Idézet: HaZeX - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 11:12

Idézet

Meg egy tipikus konzolos agyatlan játékot.

Ezt írta.

Kezd olyan lenni a topic, hogy mindenki azt olvassa, amit látni szeretne...

#513 Felhasználó inaktív   rode 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 10:21

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 10:07

...

Egyébként nem értem miről vitatkozunk. AZt írtam, hogy a játékélmény növelésére egyre több dolgot vetnek be, ehez tartozott a fizika bevetése. Most akkor szted ez tök fölösleges vagy tökre nem értem...

Ki vitatkozik itt?!:)
Úgy gondolom polemizálunk egy adott témáról.

Szerkesztette: rode 2005. 10. 30. 10:22 -kor

#514 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 10:21

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 11:10

Te tényleg figyelmen kívül hagyod amit mások írnak?

Senkinek semmi baja a pc-vel, mint eszközzel. Kiváló internetezésre, munkára, kistrillió másik dologra is. Lehet vele játszani is, nincs is ezzel semmi gond. Egyszerűen arról van szó, hogy a nextgen konzolok sokkal olcsóbban adnak.......

Pont ez a fleo benne.
Ha meg van a PCm mint munkagep mennyi is boviteni, hogy jatszani is lehessen rajta manapsag ?
20k? Kapsz te 5 eves PS2t 20k-ert a tartozekaival egyutt?
Hiszen kell a munkara kulon a PC errol volt szo.Tehat az alapjai megvannak, nem is kell szinte mast boviteni benne, mint a VGA-t, mert a mai operacio rendszerek 512Ram nelkul mar nem erzik jol magukat, es pl a videoszerkeszteshez es komolyabb munkakhoz, amugy sem art a sok memoria es erosebb CPU.
Tehat egy VGA-t kell boviteni benne mindossze, ami tobbet tud mint a legszokvanyosabb natur kartyak.
Raadasul mar kihaltak a Trio64 UV+ tipusu kartyak, szinte a legolcsobb 10k koruli kartya is tud mar 3D gyorsitast.
Rovid kikapcsolodashoz nem is kell tobb, ha jatszani akar valaki, raadasul meg kismillio dolgot is eltud latni amit a "celkonzol" nem..

Szerkesztette: Jakuza 2005. 10. 30. 10:27 -kor

My name is penis.

#515 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 10:22

Idézet: justme - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 11:13

Szerintem azért nem fog sose leáldozni a PC-s játékok kora, mert mindig vannak olyanok, elég sokan, akik imádnak modolni, saját pályákat készíteni, átprogramozni a játékokat, mint jómagam. FPS-t nem is azért veszek hogy játszak sokszor vele, hanem látok benne fantáziát saját kreativitásom kiélésére. Általában csak saját magam szórakoztatására. Erre az egyik legjobb példa a Half-Life 2. Annyi mindent meg lehet csinálni vele, teljesen átírhatod szinte. Ilyen lehetőséget egy konzol sosem fog adni. Lehet hogy lesz rajta jobb grafika, csili-vili, meg minden, de ilyen flexibilitást nem ad. Ez az állítás még akkor is vonatkozik rátok, ha ugyan nem szerettek modolni, de mások modját szeretitek használni és nem csak a hivatalos kiegészítőket. Szóval, számomra nem alternatíva a konzol.

HL-hoz iszonyatos mennyiségű mod került ki.

Itt hoznám fel egyik barátomat, aki a Morrowindhez készít egy modot. Játék hibáit, amit a fejlesztők nem javítgattak modokkal hozták helyre, külön vámpír modokat csináltak, hogy az eredeti játékban elcs*szett vámpír létet javítsák. Meg készül volna egy komplett Diablo mod is, de abból nem lett semmi.

#516 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 10:22

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 9:14

Hő? Én azt jelentettem ki, hogy a konzolos kontroller, az agyatlan játékok irányítására alkalmas. FPS irányítására nem. Egykerekű bicikli sem alkalmas közlekedésre, az, hogy egy-két cirkuszi bohóc a ketrecében azzal vagizik nem számít, ettől még alkalmatlan marad.

Bocsánat, akkor többet láttam a hsz-edbe, mint ami benne volt, bár mivel konzolra lényegében csak kontroller van, azt implikálod, hogy lényegében minden konzolos játék agyatlan. :) Btw, szerintem autózni is jobb vele mint billentyűvel, igaz, a kormányhoz nem ér fel.

#517 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 10:25

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 9:21

Pont ez a fleo benne.
Ha meg van a PCm mint munkagep mennyi is boviteni, hogy jatszani is lehessen rajta manapsag ?
20? Kapsz te 5 eves PS2t 20k-ert a tartozekaival egyutt?
Hiszen kell a munkara kulon a PC errol volt szo.Tehat az alapjai megvannak, nem is kell szinte mast boviteni benne, mint a VGA-t, mert a mai OP.-k512 nelkul mar nem erzik jol magukat, es pl a videoszerkeszteshez amugy sem art a sok memoria es erosebb CPU.
Tehat egy VGA-t kell boviteni benne mindossze, ami tobbet tud mint a legszokvanyosabb natur kartyak.
Raadasul mar kihaltak a Trio64 UV+ tipusu kartyak, szinte a legolcsobb 10k koruli kartya is tud mar 3D gyorsitast.
Rovid kikapcsolodashoz nem is kell tobb, ha jatszani akar valaki.

Egy általános munkapc max 2Ghz-s Celeron, integrált VGA (AGP vagy PCIE slot nélkül), jobb esetben 512 mega rammal. Erre azért nem 20k ráfejleszteni. Még ha egy erősebb alapgéped is van, akkor is min. 50k körül van csak a gamer VGA.

#518 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 10:25

Idézet: HaZeX - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 11:22

Bocsánat, akkor többet láttam a hsz-edbe, mint ami benne volt, bár mivel konzolra lényegében csak kontroller van, azt implikálod, hogy lényegében minden konzolos játék agyatlan. :) Btw, szerintem autózni is jobb vele mint billentyűvel, igaz, a kormányhoz nem ér fel.

Ilyet senki sehol nem mondott. Nem véletlenül van PC-hez is kontroller. Vannak területek, amikhez jó, de ez nem az FPS ez volt a mondandójának lényege és én ezzel értek egyet. Nme implikál szte ő sehol semmit.

Ne beszéljünk már bele mindent a másik hozzászólásába.

#519 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 10:28

Idézet: HaZeX - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 11:25

Egy általános munkapc max 2Ghz-s Celeron, integrált VGA (AGP vagy PCIE slot nélkül), jobb esetben 512 mega rammal. Erre azért nem 20k ráfejleszteni. Még ha egy erősebb alapgéped is van, akkor is min. 50k körül van csak a gamer VGA.

Hát ötvenért igazából csak egy erősebb középkategóriát lehet venni.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#520 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 10:29

Idézet: HaZeX - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 11:25

Ne a vallalati munkagepekre gondoljal, hanem az otthoni felhasznalok gepeire.
Hiszen te se a melohelyeden jatszol a konzolodon.
Most szorakoztato iparrol beszelunk nem a sztahanovi munkafeltetelekrol.
My name is penis.

Téma megosztása:

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.