HWSW Informatikai Kerekasztal: A PC-s játékok kora leáldozott - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A PC-s játékok kora leáldozott A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#541 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 30. 11:30

Idézet: snakekiller - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 12:24

oké, tesco gazdaságos számítógép. Mutass egyet, az aktuális kínálatból, amibe nem kéne legalébb 60-70-et rákölteni. Ja és ezt meg kel tenned úgy másfél év múlva megint.

Ez megint az alszentsegre vall.
Eddig arrol volt szo, hogy kell a PC mert mas munkat kell vele elkepzelni, kell egy PC es egy konzol otthonra.
Na ha mindenkeppen megveszed a munkara a PC-t akkor mirol is beszelunk, milyen plusz kiadasod lesz 70 ezer Ft ?
Amugy azzal egy konzolos erdekesen nem takarozik, hogy a nextgen kepessegeit kitudja hasznalni rendesen kene neki venni egy 3000$-os nagyfelbontasu TVt is.
ha igy osszeadom a dolgokat, akkor mi az olcsobb ?
Egy amugyis munkagepere meg rakolteni +20k-t vagy pedig venni egy konzolt egy TVvel ?
Ja majd mindjart jonnek az okosok, hogy azert vesznek szamitogepet, hogy a TFT monitorra rategye a konzoljat, mert mar azt is meglehet veluk tenni.
Most akkor minek  szamitogep, vagy a szamitogep monitorja, ha mar egyszer konzolt vettunk ?
My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#542 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 11:30

Idézet: special - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 11:26

Viszont olcsó. Mert ugye nem azt akarod mondani, hogy olcsó és jó (erős) PC-k vannak. :D

De vannak, csak nem e tesco állítja össze őket.

#543 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 11:32

Idézet: HaZeX - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 10:27

Mond, de csak halkan, nehogy elakadj már az első kezeden, közben azért ne legyen nagy lol az Elder Scroll 4, az Ultima meg a MM isten tudja hanyadik része, Civ4 és a többiek, ugye: a folytatásitisz PC-n ugyanolyan betegség mint konzolon. Én igen, láttam Elite típusú komoly játékot konzolra, nem is egyet, Neverwinter-t mindenben alázó RPG-t, ami nem a Final Fantasy. Gondolkodtatóakat dögivel, ami túlmutat az nagy PC-s műfaj, az FPS hol a kapcsoló és hol az ajtó bonyolultságán. Vibris joy - igen, alkalmatlan RTS-re. És? Van egér, ha nagyon kell (ugye PS2 -be bármilyen USB egér és kbd bemegy), de nem konzolos műfaj, aláírom. PC-re viszont hol vannak a partijátékok, a zenés játékok, a shooterek, a kalandjátékok és társaik? Neked is csak azt tudom javasolni, mint a diplomás kollégádnak: ha nem értesz hozzá, felesleges beleszólni: inkább kérj kölcsön egy konzolt valakitől és szórakozz egy jót :)

De láthatólag te sem tudod miről beszélsz :) Nincs kalandjáték PC-re? :lol:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#544 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 11:32

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 12:19

Akkor most mirol is beszelunk, a konzolokrol, vagy a piacon nemletezo konzolokrol ?
Ez kb olyan mintha en leirnam a nextgen PC.

Es igen sajnos a 800*600 letezik.
S mire az altalatok istenitett nextgen konzolokhoz elerheto aru TV is lesz minden szobaban, addigra mar a most sem forgalmazott, nextgen konzolotokat is levaltjak majd.
Ennyit a nextgen konzolok elonyeirol.

Te miről beszélsz?

Mi nem létezik?

Mi nem elérhető?

Bemegyek novemberben a boltba, és veszek egy x360-at és egy lcd tévét. Kevesebbe fog kerülni, mint a mostani pc-m + monitorom.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#545 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 11:34

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 11:32

Te miről beszélsz?

Mi nem létezik?

Mi nem elérhető?

Bemegyek novemberben a boltba, és veszek egy x360-at és egy lcd tévét. Kevesebbe fog kerülni, mint a mostani pc-m + monitorom.

Menj be a boltba és vegyél nekem is. Én hiába megyek be nem kapható :Đ Ja és kevesebbért, mint amennyit pc-m ér, na viszlát elfogultság bajnoka. De jó is lesz x360 lehet nézegetni, mert elegendő program úgysem legy rá 2-3 hónapig :D

Csak egy lcd tv 3x annyi mint a gépem mindnestől. Mert ha már TV-t veszek, akkor tv legyen. tehát min 82cm, min HD Ready.

Szerkesztette: Mumia 2005. 10. 30. 11:36 -kor

#546 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 11:34

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 12:30

Eddig arrol volt szo, hogy kell a PC mert mas munkat kell vele elkepzelni, kell egy PC es egy konzol otthonra.
Na ha mindenkeppen megveszed a munkara a PC-t akkor mirol is beszelunk, milyen plusz kiadasod lesz 70 ezer Ft ?
Amugy azzal egy konzolos erdekesen nem takarozik, hogy a nextgen kepessegeit kitudja hasznalni rendesen kene neki venni egy 3000$-os nagyfelbontasu TVt is.
Egy amugyis munkagepere meg rakolteni +20k-t vagy pedig venni egy konzolt egy TVvel ?
Ja majd mindjart jonnek az okosok, hogy azert vesznek szamitogepet, hogy a TFT monitorra rategye a konzoljat, mert mar azt is meglehet veluk tenni.
Most akkor minek  szamitogep, vagy a szamitogep monitorja, ha mar egyszer konzolt vettunk ?

Azt értsd meg, hogy +20K-ból nem lehet komoly vgát venni. Solitarira meg jó a 9550 is.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#547 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 11:35

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 12:32

Te miről beszélsz?

Mi nem létezik?

Mi nem elérhető?

Azért PS3 és Nintendo nemjuteszembemi nem nagyon hemzseg.

Szvsz arra akar kilyukadni, hogy Sony oldalról perpill PS2 van és PONT.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#548 Felhasználó inaktív   snakekiller 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 11:35

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 12:25

Egyszerűbb nem megvenni :D

Már megvették. Amúgy jó lenne, ha nem a saját kis mikrokozmoszunk igényeit, hanem az egyszerű egybites usert (aka laikus, láma) vennénk figyelembe. A játékok jövőbeni célközönsége nem programozni, videoeditálni, meg moddolni fog, hanem filmet nézni, zenét hallgatni, leveleket írni, chatelni, netezni... és játszani.

Valaki legyen olyan szíves bökjön rá valamire a fennti listában, amire a nextgen konzolok sem lesznek képesek...

Ja és, ha mégis kell netre/munkára PC, egy vista-ready cuccnál valszleg még 4-5 év műlva sem kell több.

Szerkesztette: snakekiller 2005. 10. 30. 11:37 -kor

#549 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 11:37

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 12:34

Menj be a boltba és vegyél nekem is. Én hiába megyek be nem kapható :Đ Ja és kevesebbért, mint amennyit pc-m ér, na viszlát elfogultság bajnoka. De jó is lesz x360 lehet nézegetni, mert elegendő program úgysem legy rá 2-3 hónapig :D

Csak egy lcd tv 3x annyi mint a gépem mindnestől. Mert ha már TV-t veszek, akkor tv legyen. tehát min 82cm, min HD Ready.

Nana!

http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?...omment&id=16231

Azért ez nem egészen igaz.

Mondjuk az más kérdés, hogy a PC-s Q4ből collector's sem került sztem annyiba, mint az xes verzió fog :D

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#550 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 11:38

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 11:34

De jó is lesz x360 lehet nézegetni, mert elegendő program úgysem legy rá 2-3 hónapig :D

Az a vicc, hogy a nyitocimek tobbsege mar egy hettel a konzol elott kaphato lesz... ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#551 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 11:39

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 11:37

Nana!

http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?...omment&id=16231

Azért ez nem egészen igaz.

Mondjuk az más kérdés, hogy a PC-s Q4ből collector's sem került sztem annyiba, mint az xes verzió fog :D

Nem azt mondtam, hogy nem lesz, hanem megfelelő választék nem lesz. Amik engem is érdekelnak majd talán azok olyan február március magasságában kezdenek majd gyülekezni.

#552 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 11:40

Idézet: Samott - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 11:38

Az a vicc, hogy a nyitocimek tobbsege mar egy hettel a konzol elott kaphato lesz... ;)

Samott

Ja a nyitócímek láttam azt a megjelenési listát.  :omg:  :( Ebből látszik nem én vagyok a célközönség, mert egy játék nincs amit akárcsak kipróbálnék belőle. Najó talán a Ridge Racer 6-ot megnézném, de 20k-t fizetni érte?  :omg:

#553 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 11:41

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 12:39

Nem azt mondtam, hogy nem lesz, hanem megfelelő választék nem lesz. Amik engem is érdekelnak majd talán azok olyan február március magasságában kezdenek majd gyülekezni.

Azért az egyszeri userek igényeit kielégítő cuccok mind ott vannak a listán :D

Magyarul okosan a populáris cuccokat gyorsan az elején kiszórják...

#554 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Nekem is pont ez jutott eszembe, amikor olvastam mit írt... :Đ
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#555 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

2 kila a 70 centis dvi meg minden egyéb bemenetű, széles lcd tv. Mi ebben az eszméletlen? Meg 80 rongy hozzá a gép. Az én gépem többe volt monitorral, még ha mostmár kevesebbet is ér.  :think:

Idézet

#556 Felhasználó inaktív   snakekiller 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 11:42

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 12:32

Nincs kalandjáték PC-re? :lol:

Hány éves a legújabb kalandjáték (félreértések elkerülése végett: nekem tökmindegy, én 20 éves korukban is imádom őket) hogyan veszed rá a klasszikusokat (Lucasarts), hogy fussanak Xp-n, majd Vistan?

#557 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 11:43

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 12:34

Azt értsd meg, hogy +20K-ból nem lehet komoly vgát venni. Solitarira meg jó a 9550 is.

Szamolok is neked kicsit.
Elmagyarazom neked mint egy 5 evesnek, hatha ugy leesik a tantusz.
(ej mar megint megkell valamit irnom hogy megertsd; hogy mi a tantusz. tantusz=telefonerme)
Egy otthoni munkagepbe bekerulo VGA ara 10-12 ezer, hozzaadunk +20 ezer forintot, az 32ezer forint.
Nezz korbe a piacon, hogy mennyibe kerulnek a VGA-k.
De leirom neked, hogy kepben legyel
MSI Radeon X1300Pro 256MB TV+DVI PCI-E a Demo studioban pontosan 32k sarccal egyutt.
(Ja a sarc= az allam forgalmi ado szleng elnevezese a magyar nyelvben)
Remelem ertheto voltam szamodra.
Ha nem megy mashogy elmagyarazom allandoan neked igy hogy megertsd amit irok.
Ezek utan ha ezzel is csak Solitarizni tudsz, szerintem menj at mas topicba.

Szerkesztette: Jakuza 2005. 10. 30. 11:43 -kor

My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#558 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: snakekiller - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 11:42

Hány éves a legújabb kalandjáték (félreértések elkerülése végett: nekem tökmindegy, én 20 éves korukban is imádom őket) hogyan veszed rá a klasszikusokat (Lucasarts), hogy fussanak Xp-n, majd Vistan?

Megkérem őket szépen. Éppen most toltam végig a DIG-et, és ment XP-n.

#559 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 11:40

Ja a nyitócímek láttam azt a megjelenési listát.  :omg:  :( Ebből látszik nem én vagyok a célközönség, mert egy játék nincs amit akárcsak kipróbálnék belőle. Najó talán a Ridge Racer 6-ot megnézném, de 20k-t fizetni érte?  :omg:

PC-n mivel jatszol? Mi volt az utolso 3 cim ami igazan tetszett? Csak hogy kb. be tudjam loni az erdeklodesi korodet...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#560 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 10. 30. 11:44

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 12:30

Neked szövegértési nehézségeid lehetnek. A 70 ezer egy elég reális szám egy asztali munkagéppel szemben, ugyanis megintcsak valamiért abból akarsz általánosítani, hogy a munkagép erős, talán te fejlesztesz, grafikázol, tervezel, DTP-zel, nem tudom, de a többség számára a munka böngészés, e-mail, chat, videochat esetleg, VoIP, dokumentumok szerkesztése, talán egy adatbáziskezelő vagy ERP szoftver remote kliensének futtatása. Ezek egyike sem igényel középkategóriánál erősebb processzort, sem integrált videokártyánál jobbat, vagy 512 MB ramnál többet. A PC-s játékok viszont elsősorban GPU-t, ramot, aztán processzort zabálnak, így egy kis húsz-harminc-negyvezezerért veszel processzort, kisz húszezerért rambővítést, meg egy kis ötvenezerért GFX kártyát. Szóval a 70e forint egy konzervatív becslés, ha up-to-date játékokkal akarsz játszani.

Látom fentebb közben már írtad. Jó, legyen 32 ezer forint a GFX. Rambővítést felejtsük el. Meddig fogsz ezzel ellenni úgy, hogy versenyképes grafikát produkál?

Szerkesztette: special 2005. 10. 30. 11:47 -kor

Téma megosztása:

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.