HWSW Informatikai Kerekasztal: A PC-s játékok kora leáldozott - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A PC-s játékok kora leáldozott A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#581 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 30. 11:58

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 12:47

Nagyon érthető vagy, bár úgy látszik a szövegértéssel problémáid vannak. Ki a halálnak kell x1300 kártya szerinted? Gamer kártyáról volt szó, nem kompromisszumról.

Te beteg vagy eskuszom.
Mindenaron azt akarod beletukmalni az emberbe, hogy nekem a jatekhoz egy 7800GTX-re van szuksegem, amikor pl a leirt kartyaval az eddig kiadott osszes jatek elfut 1024ben 25 frame/s folott.Amikor meg a 800*600as felbontasra kerult a sor, akkor meg mar a piacon nem letezo PS3ra terelted a szot.
Ha ti elamultok a mostani PS2-tol ,hogy a TVn milyen jol mutat ebben a felbontasban, miert kene nekem 2400as felbontasu kartyat vennem ?
Amugy te tudod mennyibe faj egy HDTV ?
My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#582 Felhasználó inaktív   rode 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 12:01

Szerintem el kéne vonatkoztatni a magyar vásárlási szokásoktól, nem hinném hogy kis hazánk jelentősen befolyásolná a nemzetközi konzol/PC piacot.
Pl. a japán célközönség többségének biztosan van már otthon hdtv-je, tehát arra nem igen fog költeni. Tudjuk hogy ott szerfelett rajonganak minden új dologért, és nem sajnálnak rá áldozni pénzt, USA-ban úgy szintén. Európában már megfontoltabbak az emberek, legalábbis is gyártok valamilyen oknál fogva úgy gondolják.

#583 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 10. 30. 12:02

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 12:56

Nem, de nélküle olyan mintha 14"-es analog monitoron pc-znél.

Kicsit sarkított hasonlat, de legalább hülyeség. Ha van itthon 72 centis, 100 Hz-es flat CRT TV, azon miért is nem elég jó játékélmény? Ez a felbontásos faszverés nagyon erőtlen.

Szerkesztette: special 2005. 10. 30. 12:02 -kor

#584 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 12:03

Idézet: rode - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 13:01

Szerintem el kéne vonatkoztatni a magyar vásárlási szokásoktól, nem hinném hogy kis hazánk jelentősen befolyásolná a nemzetközi konzol/PC piacot.
Pl. a japán célközönség többségének biztosan van már otthon hdtv-je, tehát arra nem igen fog költeni. Tudjuk hogy ott szerfelett rajonganak minden új dologért, és nem sajnálnak rá áldozni pénzt, USA-ban úgy szintén. Európában már megfontoltabbak az emberek, legalábbis is gyártok valamilyen oknál fogva úgy gondolják.

Japánban szvsz a PS3 aratni fog. Ahogya  PS2 is tette...

Magyar piac nem befolyásoló, de majd mindjárt megkapom, hogy de :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#585 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 12:03

Idézet: special - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 12:55

Megint miről van szó? A HDTV-ről? Mert a full packos Xbox 360 399 dollár, mondjuk 85 ezer forint, itthon 100 ezer forint körül lesz.

Latszik a jovorol alkotott elkepzeleseid a cikkben allitolagos tippszamokbol kimerultek.
Mindenki tudja, hogy a kozeljovo a HDTV-ke.
A mostani uj TVket nincs ertelme ezert megvenni 200-300kert, ha ugyis 3-4 ev mulva talan olcsobban lekell cserelni.
My name is penis.

#586 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 12:04

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 11:58

Te beteg vagy eskuszom.
Mindenaron azt akarod beletukmalni az emberbe, hogy nekem a jatekhoz egy 7800GTX-re van szuksegem, amikor pl a leirt kartyaval az eddig kiadott osszes jatek elfut 1024ben 25 frame/s folott.Amikor meg a 800*600as felbontasra kerult a sor, akkor meg mar a piacon nem letezo PS3ra terelted a szot.
Ha ti elamultok a mostani PS2-tol ,hogy a TVn milyen jol mutat ebben a felbontasban, miert kene nekem 2400as felbontasu kartyat vennem ?
Amugy te tudod mennyibe faj egy HDTV ?

Te diagnoszta is vagy? A személyeskedés előbb utóbb figyelmeztetésben fog megnyilvánulni.

Nem akarok rádtukmálni semmit, pont teszek rá, hogy neked jó a 25 fps, látványjavítók nélkül. Nekem nem. Éppen ezért nem veszek 100 K-ért videókártyát, hanem inkább veszek egy konzolt. Ennyi. Neked annyi az igényed, de nekem az nem elég. Én mindenképpen vásárolnék erősebb hardvert. Mivel van választási lehetőség, ezért inkább nem vga kártyát veszek újat, hanem konzolt.

Két kilótól vannak HD ready 1366x768 / 70 centis dvi/composit/d-sub/scart bemenetű tv-k. Igen úgy néz ki tudom.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#587 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 12:04

Idézet: special - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 13:02

Kicsit sarkított hasonlat, de legalább hülyeség. Ha van itthon 72 centis, 100 Hz-es flat CRT TV, azon miért is nem elég jó játékélmény? Ez a felbontásos faszverés nagyon erőtlen.

Eddig egy 100Hz-es CRT-t bámultam, azért ha sokat játszol kell oda a LCD TV.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#588 Felhasználó inaktív   snakekiller 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 12:06

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 12:58

amikor pl a leirt kartyaval az eddig kiadott osszes jatek elfut 1024ben 25 frame/s folott.

3 gigás procival, 1 giga rammal lehet...

#589 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 12:07

Idézet: special - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 13:02

LoL
Lehet neked 100Hz-es TVd, attol meg az ugyanugy 800*600 max felbontassal rendelkezik.
De ha te szereted a kvarcjatekokbol megszokott pixelrengeteget, hat rajta.
Csakhogy akkor semmit sem hasznalsz ki a nextgen konzolod elonyeibol, ilyen erovel nyugodtan maradhatsz az eggyel elotti konstrukcional is.
My name is penis.

#590 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 12:07

Idézet: special - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 12:02

na ne viccöljön és akkor mér viccöl Nekem nincs itthon 100hz tv. Jelen pillanatban TV-m sincs, mert oda kellett adnom nagyanyámnak, mert az övé elromlott. És most pedig nem fogok beletolni 100k-t egy non-hd TV-be, már régen elhatároztam, hogy ha lesz TV-m, akkor az LCD lesz és HD-s.

#591 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 12:10

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 13:03

Latszik a jovorol alkotott elkepzeleseid a cikkben allitolagos tippszamokbol kimerultek.
Mindenki tudja, hogy a kozeljovo a HDTV-ke.
A mostani uj TVket nincs ertelme ezert megvenni 200-300kert, ha ugyis 3-4 ev mulva talan olcsobban lekell cserelni.

Ha még nem végezted el a középsulit, akkor nincs baj, egyébként elég komoly problémáid lehetnek az olvasással. A tippszámok egy átfogó iparági kutatás eredményei.

Ha mindenki tudja, akkor te miért nem? HDTV-t az emberek nem csak a konzolokért vesznek, hanem mondjuk a nextgen médián érkező HD filmekért, méginkább a HDTV adásokért, de leginkább a vékony, nagyméretű kijelzőkért.

#592 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 12:10

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 12:07

na ne viccöljön és akkor mér viccöl Nekem nincs itthon 100hz tv. Jelen pillanatban TV-m sincs, mert oda kellett adnom nagyanyámnak, mert az övé elromlott. És most pedig nem fogok beletolni 100k-t egy non-hd TV-be, már régen elhatároztam, hogy ha lesz TV-m, akkor az LCD lesz és HD-s.

Abszolút igazad van. Mostmár nem érdemes crt tv-t venni. Max picikét a konyhába :D

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#593 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 12:11

Én nem is vennék. Ha szerinted érdemes venni hajrá. Ja nem CRT-t nem érdemes venni, hanem olyat, ami nem HD-s. CRT-ben is van HD-ready TV.

Szerkesztette: Mumia 2005. 10. 30. 12:12 -kor

#594 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 13:07

Oké, ez vagy te, de a legtöbb házban van TV, és átlagosan egyre jobbak. És nem a konzol miatt veszik.

#595 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 13:04

Te diagnoszta is vagy? A személyeskedés előbb utóbb figyelmeztetésben fog megnyilvánulni.

Nem akarok rádtukmálni semmit, pont teszek rá, hogy neked jó a 25 fps, látványjavítók nélkül. Nekem nem. Éppen ezért nem veszek 100 K-ért videókártyát, hanem inkább veszek egy konzolt. Ennyi. Neked annyi az igényed, de nekem az nem elég. Én mindenképpen vásárolnék erősebb hardvert. Mivel van választási lehetőség, ezért inkább nem vga kártyát veszek újat, hanem konzolt.

Két kilótól vannak HD ready 1366x768 / 70 centis dvi/composit/d-sub/scart bemenetű tv-k. Igen úgy néz ki tudom.

Mutass mar nekem digitalis HDTVt 200 ezerert.
Megyek egybol veszek 3at is.
My name is penis.

#596 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 12:12

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 12:11

Én nem is vennék. Ha szerinted érdemes venni hajrá.

Ha visszaolvasol láthatod, hogy lcd tv-t veszek.

Idézet

#597 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 12:14

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 12:11

Mutass mar nekem digitalis HDTVt 200 ezerert.
Megyek egybol veszek 3at is.

Az első ami kibökte a szemem, az auchan újságban samsung.  :rolleyes:

De vásárlás előtt körülnézek, mert lehet, hogy nagyobbat veszünk inkább.

De ne vegyél hármat, vegyél inkább a nagyobból kettőt, szvsz.

Idézet

#598 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 12:14

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 13:07

LoL
Lehet neked 100Hz-es TVd, attol meg az ugyanugy 800*600 max felbontassal rendelkezik.
De ha te szereted a kvarcjatekokbol megszokott pixelrengeteget, hat rajta.
Csakhogy akkor semmit sem hasznalsz ki a nextgen konzolod elonyeibol, ilyen erovel nyugodtan maradhatsz az eggyel elotti konstrukcional is.

1. Nem 800*600, hanem 720*576 a PAL szabvány.
2. Nem 0,5-1 méterről, hanem 2-3 méterről nézem kb.
3. A TV más elmossa kicsit a képet.
4. A felbontás csak szerinted áll ilyen kapcsolatban a grafikához. Ez a felbontásfétis PC-s betegség. Közöd nincs a valósághoz.

Szerkesztette: special 2005. 10. 30. 12:16 -kor

#599 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 12:15

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 12:04

Nem akarok rádtukmálni semmit, pont teszek rá, hogy neked jó a 25 fps, látványjavítók nélkül. Nekem nem. Éppen ezért nem veszek 100 K-ért videókártyát, hanem inkább veszek egy konzolt.

Jajj mekkora csúsztatás.

100k-s videókártyával csak 25fps-re tellik "látványjavítók" nélkül :D Az én videókártyám is megy 16xAF és 4xAA mellett majdnem minden játékkal pedig 30e-ért hátadhozverik.

#600 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 12:16

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 12:15

Jajj mekkora csúsztatás.

100k-s videókártyával csak 25fps-re tellik "látványjavítók" nélkül :D Az én videókártyám is megy 16xAF és 4xAA mellett majdnem minden játékkal pedig 30e-ért hátadhozverik.

Nem csúsztatás, csak nem olvastad el (meg egy kicsit hülyén is fogalmaztam valóban). Nekem ahhoz kellene 7800-as kari, hogy magas fps legyen, látványjavítókkal. De inkább nem azt veszek, hanem konzolt.

Szerkesztette: JonesC 2005. 10. 30. 12:19 -kor

Idézet

Téma megosztása:

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.