Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 11:58
Te beteg vagy eskuszom.
Mindenaron azt akarod beletukmalni az emberbe, hogy nekem a jatekhoz egy 7800GTX-re van szuksegem, amikor pl a leirt kartyaval az eddig kiadott osszes jatek elfut 1024ben 25 frame/s folott.Amikor meg a 800*600as felbontasra kerult a sor, akkor meg mar a piacon nem letezo PS3ra terelted a szot.
Ha ti elamultok a mostani PS2-tol ,hogy a TVn milyen jol mutat ebben a felbontasban, miert kene nekem 2400as felbontasu kartyat vennem ?
Amugy te tudod mennyibe faj egy HDTV ?
Te diagnoszta is vagy? A személyeskedés előbb utóbb figyelmeztetésben fog megnyilvánulni.
Nem akarok rádtukmálni semmit, pont teszek rá, hogy neked jó a 25 fps, látványjavítók nélkül. Nekem nem. Éppen ezért nem veszek 100 K-ért videókártyát, hanem inkább veszek egy konzolt. Ennyi. Neked annyi az igényed, de nekem az nem elég. Én mindenképpen vásárolnék erősebb hardvert. Mivel van választási lehetőség, ezért inkább nem vga kártyát veszek újat, hanem konzolt.
Két kilótól vannak HD ready 1366x768 / 70 centis dvi/composit/d-sub/scart bemenetű tv-k. Igen úgy néz ki tudom.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye