HWSW Informatikai Kerekasztal: A PC-s játékok kora leáldozott - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A PC-s játékok kora leáldozott A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#781 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 01. 14:00

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 13:59

nem én döntöm el apafej, hanem a piac. te meg rúgkapálhacc.

:bolond:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#782 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 14:04

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 11:46

Énnekem az a bajom, hogy speciáltól kezdve Junkin át Samottig azt mondják, hogy jó dolog, hogy a PC játék kihal, elpusztul. Egyértelműen ez derül ki az írásaikból. Hogy ők ennek a helyzetnek örülnek lelkük rajta miért. De ez nekem nem tetszik.

Egyáltalán nem azt mondom, hogy nem lehetséges, hogy ki fog halni a PC játékpiac. DE NEM ÖRÜLÖK NEKI.  ÉS qrvára felidegesít ha azt látom, hogy ők itt örömködnek ezen. Én csak arról próbálom meggyőzni őket, hogy igenis van igény a PC-re mint játékplatform, nem pedig arról, hogy meg is marad mint Játékplatform.

Én magam írtam ezt már korábban is le, tudom, hogy így van. De ettől még nem kell szó nélkül, lehajtott fejjel bemasíroznom a konzoléltetők közé remélem.

Az a baj, hogy alapvetoen felreerted a helyzetet... en peldaul nem orulok neki hogy lassan elsorvad a PC-s jatekpiac (vagy legalabbis alarendelt szerepet jatszik majd)... de nem is erdekel kulonosebben: en jelenleg egy notebookot hasznalok es van egy konzolom jatekra... volt eros gamer PC-m is, de a mostani helyzetem - szerintem - jobb (es megjobb lesz a nextgen konzolokkal - ott mar nem kell kompromiszumot vallalni a kepminosegben: meglepo modon a jatekelmenyben mar most sem erzem kevesebbnek a konzolt). Nekem bejott a funkciok szetosztasa...

Special irt egy cikket a jatekpiaci trendekrol az eladasi szamok es az abbol levezettet elemzoi becslesekbol... es rogton dilettans, konzolhivo, almodozonak lett beallitva... pedig nem o almodozik hanem az aki a cikk konkluzioit vitatja anelkul hogy tisztaban lenne a valos helyzettel. Lehet utalni a hirhozot, de az a hir tartalman nem valtoztat.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#783 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 14:07

Idézet: Valdy - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 13:56

lol vagy sfij...

persze hogy lol vagyok. érdemes lesz 3 év múltán előszedni a topikot.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#784 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 14:08

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 14:00

:bolond:

ha nem teccik a fogyasztói társadalom akkor esetleg ajánlhatom Kubát, Észak Kóreát meg ezeket...

#785 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 14:12

Idézet: snakekiller - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 14:00

hmmmm... józan ész=trendiség?  :think:

meglepő, ugye?

#786 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 14:14

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 14:58

A peccs után valóban az, mindkettő. a nem peccselt install kit 8.1-es, ami legalábbis a cdken van.

Pecseletlen TRAOD settings:

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1130850875.jpg

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#787 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 14:16

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 15:12

meglepő, ugye?

Te mindig olyan zenét hallgatsz, ami trendi? :think:

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#788 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Samott - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 14:04

Az a baj, hogy alapvetoen felreerted a helyzetet... en peldaul nem orulok neki hogy lassan elsorvad a PC-s jatekpiac (vagy legalabbis alarendelt szerepet jatszik majd)... de nem is erdekel kulonosebben: en jelenleg egy notebookot hasznalok es van egy konzolom jatekra... volt eros gamer PC-m is, de a mostani helyzetem - szerintem - jobb (es megjobb lesz a nextgen konzolokkal - ott mar nem kell kompromiszumot vallalni a kepminosegben: meglepo modon a jatekelmenyben mar most sem erzem kevesebbnek a konzolt). Nekem bejott a funkciok szetosztasa...

Special irt egy cikket a jatekpiaci trendekrol az eladasi szamok es az abbol levezettet elemzoi becslesekbol... es rogton dilettans, konzolhivo, almodozonak lett beallitva... pedig nem o almodozik hanem az aki a cikk konkluzioit vitatja anelkul hogy tisztaban lenne a valos helyzettel. Lehet utalni a hirhozot, de az a hir tartalman nem valtoztat.

Samott

ez a szomorú. a kedves pcgamerek jobb híján érzelmi alapon demonizálták a vitapartnereket. Abból indulnak ki, hogy itt ez a szemét állat és örvendezik azon, hogy majd elveheti mások játékát. de ilyet senki nem mondott, senki nem akarja elvenni az ő játékukat. special annyit mondott, hogy a fogyasztói szokások megváltoznak, a pc-s ecosystem elsorvad, a konzolos meg felfut. Ha mindenképpen útálni kell valakiket a szemükben azok nem mi vagyunk, hanem a major játékkiadók...

#789 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 14:08

ha nem teccik a fogyasztói társadalom akkor esetleg ajánlhatom Kubát, Észak Kóreát meg ezeket...

Két dolog merült fel bennem, hogy én vajon a fogy. társadalom része vagyok-e, a másik pedig az, hogy a héten kell letörölnöm a játékaimat a gépemről, vagy ráérek a jövő héten elrohanni konzolt venni? :D

#790 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 14:17

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 14:16

... Ha mindenképpen útálni kell valakiket a szemükben azok nem mi vagyunk, hanem a major játékkiadók...

Ebben viszont tökéletesen egyetértek.

#791 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 14:19

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 14:14

Pecseletlen TRAOD settings:

ez nagyon érdekes. annál is érdekesebb, mivelhogy az installcd ami gyári is itt van a az asztalom környékén fel sem települ peccseletlen formában, dx gondokra hivatkozva.

#792 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 14:19

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 14:16

Hagyjad már... Neki a piac az isten, és az mondja meg neki hogy mit vegyen, mit csináljon. Nincs saját akarata...
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#793 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 14:22

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 15:19

ez nagyon érdekes. annál is érdekesebb, mivelhogy az installcd ami gyári is itt van a az asztalom környékén fel sem települ peccseletlen formában, dx gondokra hivatkozva.

Most tettem fel, pecseletlenül indul!

Dx9c, Radeon9600XT.

Szvsz keverheted azzal, hogy PS2.0-t FX-en nem tudták bekapcsolni.

#794 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 14:23

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 14:19

Tényleg érdekes, említetted, hogy neked nem megy a HALO, én kb egy hete tettem fel ujra, semmi patch és kifogástalanul megy  DX9-es gépen/kártyán ;)

#795 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 14:23

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 14:16

nagyon sokféle zenét hallgatok. és bizony a zenei irányzatokban és az előadásmódokban is vannak trendek. kalsszikus/reneszansz zeneműveket előadásmódját is újragondolák 20-30 évente bizony az adott generáció korszellemének megfelelően...

#796 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 14:28

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 12:35

crying out loud:

PC egy olyan eszköz amivel pénzt keresel
Konzol egy olyan eszköz amivel szórakoztatóipari termékeket fogyasztasz.
capisci?

A PC olyan eszköz amivel pénzt is kereshetek és szórakoztatóipari termékeket is fogyaszthatok. Eddig alkalmas volt rá, most hirtelen nem az? Dehogynem. Azért mert kihoztak egy terméket, ami a szórakoztatóipari részét lefedi, még nem kell a PC-t kukába dobni. Olyan ez mintha azt mondanátok, nem jó a beépített grillezős mikrósütő, hanem külön kell venni grillezőt is. Akinek már van egy kombinált minek venne külön?

#797 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 14:29

Idézet: Valdy - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 14:19

Hagyjad már... Neki a piac az isten, és az mondja meg neki hogy mit vegyen, mit csináljon. Nincs saját akarata...

tudod ecsém az a lexebb ebben, hogy azért vádolsz meg ezzel másokat pejoratíve, mert túl gyáva vagy annak beismeréséhez és belátásához, hogy ez bizony a te életedben is így van. a te nagy feedom-od, vagy laglább is amit annak vélsz, bármannyire is gondolod magad unique-nak valamely pattern-re nagyon jól passzol a marketingesek által kiagyalt 50-60 féle fogyasztó-modellből.

#798 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 14:31

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 14:29

tudod ecsém az a lexebb ebben, hogy azért vádolsz meg ezzel másokat pejoratíve, mert túl gyáva vagy annak beismeréséhez és belátásához, hogy ez bizony a te életedben is így van. a te nagy feedom-od, vagy laglább is amit annak vélsz, bármannyire is gondolod magad unique-nak valamely pattern-re nagyon jól passzol a marketingesek által kiagyalt 50-60 féle fogyasztó-modellből.

Az a legrosszabb, hogy ez akár igaz is lehet.... :(

#799 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 14:33

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 14:23

Tényleg érdekes, említetted, hogy neked nem megy a HALO, én kb egy hete tettem fel ujra, semmi patch és kifogástalanul megy  DX9-es gépen/kártyán ;)

persze. a directconnect nevezetű disztribútor egész jó minőségben szok dolgozni.

#800 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 14:33

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 14:29

Csak azért mert most hirtelen a konzol lesz a "trendi", nem fogok beállni a sorba mögéd. Kurvára nem érdekel h mennyire vagy befolyásolható, ne probáld másra eröltetni a gyengeséged.

Mellesleg ideje lenne visszavenned ebből a stílusból nem gondolod? Nem valamelyik családtagoddal beszélsz.

A gyávaságról is pont te papolsz... Asszem sok ember elött leírtad magad ebben a topicban.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

Téma megosztása:

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.