HWSW Informatikai Kerekasztal: ***Dumaparty XXXIX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

***Dumaparty XXXIX. Értékeld a témát: -----

#1621 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 08. 22:00

Az a baj, hogy sajnos ehhez hasonló esetek tényleg előfordulnak a valóságban is, magam is voltam már ilyesminek szemtanúja. :( Másrészt viszont az ilyen egyértelműen túlzó, kamu írások pont nem a problémára mutatnak rá, hanem csak még több indulatot gerjesztenek.

#1622 Felhasználó inaktív   Hootmák 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 22:00

Google se tud a lövöldözésröl, de sajna én is el tudom képzelni a dolgot. Nálunk sokkal fejletebb és jobb módú országban is megtörténik, saját szemeitekkel láthatjátok mi történik éppen franciaországban...

#1623 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 22:03

Idézet: Hootmák - Dátum: 2005. nov. 8., kedd - 22:00

Google se tud a lövöldözésröl, de sajna én is el tudom képzelni a dolgot. Nálunk sokkal fejletebb és jobb módú országban is megtörténik, saját szemeitekkel láthatjátok mi történik éppen franciaországban...

jaja... és persze minden Párizsba menő hív minket, h merjenek e menni... :p
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#1624 Felhasználó inaktív   Hootmák 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 22:05

Idézet: babe__me - Dátum: 2005. nov. 8., kedd - 22:03

jaja... és persze minden Párizsba menő hív minket, h merjenek e menni... :p

És mit mondassz nekik? De most tényleg  :think:

#1625 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 22:05

Ezt láttam éppen egy német fórumba.  Közel vagyunk franciahoz minden szempontból.
Kép

Szerkesztette: bianca 2005. 11. 08. 22:07 -kor

#1626 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 22:06

Idézet: Hootmák - Dátum: 2005. nov. 8., kedd - 22:05

És mit mondassz nekik? De most tényleg  :think:

eddig azt, h menjenek nyugodtan, a központban levő szállodákat nem érinti... de mostmár nemtom... :(
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#1627 Felhasználó inaktív   Hootmák 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 22:09

Idézet: babe__me - Dátum: 2005. nov. 8., kedd - 22:06

eddig azt, h menjenek nyugodtan, a központban levő szállodákat nem érinti... de mostmár nemtom... :(

Aham, végül is azt hiszem jól mondod nekik, meg hát mit is mondanál, hogy vigyenek porral oltót, de 25kilósat  :D

#1628 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 22:11

jó éjt mindenkinek
macbook air 2014

#1629 Felhasználó inaktív   Hootmák 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 22:15

Idézet: evone - Dátum: 2005. nov. 8., kedd - 22:11

jó éjt mindenkinek

bye, aludj jól. :hello:

#1630 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 22:19

Idézet: evone - Dátum: 2005. nov. 8., kedd - 22:11

jó éjt mindenkinek

#1631 Felhasználó inaktív   Hootmák 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 22:21

Babe pont belefutottam: Sex és New York

#1632 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 22:23

Idézet: Hootmák - Dátum: 2005. nov. 8., kedd - 22:21

Babe pont belefutottam: Sex és New York

jééééééé... télleg hosszabb volt ;) bár közben néztem a vészhelyzetet is, szal majd rendesen megnézem szombat vagy vasárnap éjjel ;)

#1633 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Tigger - Dátum: 2005. nov. 8., kedd - 21:48

Tényleg szörnyű, egy fiatal srác beleszalad két pofonba egy kocsmában, és ilyen történetet kanyarít hozzá. :( Felesleges hangulatkeltés. Nem azt mondom, hogy békések a Pesti aluljárók, de ennek a történetnek nagyon kicsi lehet a valóságtartalma.

Azért ennél valószínűleg több történt. Szoktam olvasgatni Tomcat blogot, elég sok mindent el lehet mondani a srácról,  bazinagy arca van, kissé military és fegyverbuzi, helyenként igen radikális eszméket vall, vélhetőleg tódit is a dolgokon egy kicsit,  de azért kétlem, hogy a srác sima két pofont kapott volna. Ha felmész, ki vannak téve a bescannelt papírok, amik megfelelnek annak, amit előzőleg állított, nem hiszem, hogy hamisította volna őket (persze semmi nem elképzelhetetlen).

Az is tény, hogy a Nyugatinál valóban szokott lebzselni egy szép nagy galeri. Szoktunk időnként Foresstba menni esténként (a pénztárak és a meki közti folyósó alatt van, pincekocsma), és bezony nem olyan vicces lemenni az aluljáróba... Persze lehet hogy van rajta tódítás rendesen, meg nyilván a srác sem az a csendesen elslattyogós fajta, de azért, ha hiszünk a papíroknak, és valóban volt fegyvere, és azt valóban használta is, akkor azért annyira kevesen nem lehettek, azt meg azért kétlem, hogy akár pisztoly akár nem, valaki  nagyobb tömegbe kössön bele, mint amit el is tud intézni, márpedig kapni kapott...

Hogy mért volt nála fegyver? Ha nekem lenne fegyverviselésim önvédelmi stukkerra, én is éjszaka hordanám, és nem templomba vasárnap de. ....

De az esettől függetlenül, azért az kicsit gáz, hogy egy két pofonba ezekszerint akkor nem gáz beleszaladni egy buliban :think: Mert szerintem az. Isten látja lelkem, én aztán baromira nem vagyok egy kötekedős fazon, de már nekem is sikerült nem egyszer beleszaladni pofozkodásba, úgy hogy még csak csúnyán se néztem. (az más kérdés, hogy hálisten gyorsat és nagyot ütök, hálisten még nem kaptam komolyabban). Meg volt már olyan a borároson, hogy csak azért usztam meg egy komoly buktát Borároson, mert jókor jött a villany, és észnél volt a vezető....

Szóval esettől függetlenül gáz, hogy ez a helyzet....
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#1634 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

nyah cijó, csicsika...

#1635 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 22:26

Bazzeg ennyi szóismétlést :D

Kissé ki vagyok.

Cakát az aludni térőknek :D

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#1636 Felhasználó inaktív   Hootmák 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 22:26

Idézet: babe__me - Dátum: 2005. nov. 8., kedd - 22:23

nyah cijó, csicsika...

Aludj jól, álmodj szépeket  ;)

#1637 Felhasználó inaktív   Hootmák 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 22:28

Idézet: kroozo - Dátum: 2005. nov. 8., kedd - 22:26

Bazzeg ennyi szóismétlést :D

Kissé ki vagyok.

Cakát az aludni térőknek :D

Nem tudok nagyon hozzászólni a dologhoz, mert én tősgyökeres vidéki vagyok, söt még pofonba se nagyon futottam bele pedig nem vagyok az az otthonülös fajta. ;)

#1638 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 22:29

Idézet: kroozo - Dátum: 2005. nov. 8., kedd - 22:23

Azért ennél valószínűleg több történt. Szoktam olvasgatni Tomcat blogot, elég sok mindent el lehet mondani a srácról,  bazinagy arca van, kissé military és fegyverbuzi, helyenként igen radikális eszméket vall, vélhetőleg tódit is a dolgokon egy kicsit,  de azért kétlem, hogy a srác sima két pofont kapott volna. Ha felmész, ki vannak téve a bescannelt papírok, amik megfelelnek annak, amit előzőleg állított, nem hiszem, hogy hamisította volna őket (persze semmi nem elképzelhetetlen).

Az is tény, hogy a Nyugatinál valóban szokott lebzselni egy szép nagy galeri. Szoktunk időnként Foresstba menni esténként (a pénztárak és a meki közti folyósó alatt van, pincekocsma), és bezony nem olyan vicces lemenni az aluljáróba... Persze lehet hogy van rajta tódítás rendesen, meg nyilván a srác sem az a csendesen elslattyogós fajta, de azért, ha hiszünk a papíroknak, és valóban volt fegyvere, és azt valóban használta is, akkor azért annyira kevesen nem lehettek, azt meg azért kétlem, hogy akár pisztoly akár nem, valaki  nagyobb tömegbe kössön bele, mint amit el is tud intézni, márpedig kapni kapott...

Hogy mért volt nála fegyver? Ha nekem lenne fegyverviselésim önvédelmi stukkerra, én is éjszaka hordanám, és nem templomba vasárnap de. ....

De az esettől függetlenül, azért az kicsit gáz, hogy egy két pofonba ezekszerint akkor nem gáz beleszaladni egy buliban :think: Mert szerintem az. Isten látja lelkem, én aztán baromira nem vagyok egy kötekedős fazon, de már nekem is sikerült nem egyszer beleszaladni pofozkodásba, úgy hogy még csak csúnyán se néztem. (az más kérdés, hogy hálisten gyorsat és nagyot ütök, hálisten még nem kaptam komolyabban). Meg volt már olyan a borároson, hogy csak azért usztam meg egy komoly buktát Borároson, mert jókor jött a villany, és észnél volt a vezető....

Szóval esettől függetlenül gáz, hogy ez a helyzet....

Egy szóval se mondtam, hogy nem gáz beleszaladni egy-két pofonba egy buliban/kocsmában. De azt mondom, hogy ez a történet, ami itt le van írva, úgy, ahogy van, kamu. Rettenetes állapotok uralkodnak, tudom ezt magam is, annak ellenére, hogy eddig szerencsére az ilyen esetek nem érintettek személyesen. De egy ilyen, 90% hanta írás szerintem csak olaj a tűzre. :(

#1639 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 22:30

Jóestét!

Mennyi fax van ezen a fórumon, kezd a tököm tele lenni már bocsánat...  :omg:  :reklamacio:

#1640 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 22:34

Idézet: Tigger - Dátum: 2005. nov. 8., kedd - 22:29

Egy szóval se mondtam, hogy nem gáz beleszaladni egy-két pofonba egy buliban/kocsmában. De azt mondom, hogy ez a történet, ami itt le van írva, úgy, ahogy van, kamu. Rettenetes állapotok uralkodnak, tudom ezt magam is, annak ellenére, hogy eddig szerencsére az ilyen esetek nem érintettek személyesen. De egy ilyen, 90% hanta írás szerintem csak olaj a tűzre. :(

Legyen 40, és kiegyeztünk ;) Az olaj-tűz dologban is egyetértünk. Továbbá tényleg hagyjuk, mert igaza van Lacinak, ennek nem itt a helye. (Bár némileg kultúráltabban is lehetett volna :D) Csak megszaladt a kezem, post után láttam, hogy mennyire hosszú lett :( :(

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.