Idézet: DreamR - Dátum: 2006. márc. 6., hétfő - 21:17
Sürgősen kellett valami és ez volt közel.
A kiszolgálás, különösen a női személyzet low-end.
A dologgal amit vettem és sajnos ott nem szedtem apró darabokra, csupán a következő apró
1. a dobozban levő user guide és a CD egy másik gyártó készülékéhez tartoztak
2. hiányoztak az összeszereléshez szükséges csavarok.
3. a készülék karcos volt.
4. szétszedve egyértelmüen látszott hogy már használták (csavarmarási nyomok stb)
5. hiányzott egy kiegészitő darab (a gyártó oldalán láttam, hogy jár hozzá)
6. a boltba visszamenve nem is foglalkoztak velem, mert azt a szervíz intézi. Az meg persze már bezárt
7. másnap a szervíz nem akart cserélni, mert állítólag az volt az utolsó darab.
8. némi meggyőzés után elismerték, hogy valószinüleg egy visszahozott darabot vettem.
9. érdekes módon megtalálták hozzá az originál csavarokat, meg a többi hiányzó dolgot.
10. amikor megkérdeztem, ez hogy lehet, azt mondták éppen van egy pont ilyen készülék javitásra beadva - abból vették ki. :confused:
11. miután modtam, hogy egy kicsit megrendült a bizalmam - kérem vissza a pénzem, azt persze nem adták.
Szóval tiszta Balkán. Szerencsére nem buktam nagyot, tanulópénznek vettem.
Gondoltam indítok egy topic-ot a gagyi Mistral-ról, de mint fentebb is látható, már van egy jó bőséges.
Egyszer bevittem hozzájuk egy DVD írót garanciális javításra. Elvették, hátravitték, majd visszahozták, hogy nem garanciális, mert az oldalán van valami karcolás. Látszott a karcoláson, hogy még csillog, egészen friss. Biztosan akkor csinálták, amikor hátra vitték.
Mondom nekik, hogy ez nem befolyásolja a működését, hiszen a fémlemez külső felén van. Erre vagy hárman elkzdtek leugatni, és olyan fenyegetően léptek fel, hogy beláttam, nem ér annyit ez a garanciális javítás.
Azóta be sem tettem a lábam a Mistrálba, és mindenkit lebeszélek erről.

Súgó
A téma zárva.