HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (179 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások V. Tech FAQ: http://ctf.antiszoc.hu/ Értékeld a témát: -----

#3361 Felhasználó inaktív   zint 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 16. 17:58

Sziasztok,
Márc.31.-én lejár az 1 éves csello szerződésem. Ezt követően automatice határozatlan idejüre vált?
Mikor szokták közzétenni az új akciókat és szerintetek milyen árak várhatóak az eddigiekhez képest ?
A közületi internet/telefon előfizetés díj azonos a magánszemély előfizetéssel?
Köszi

#3362 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 16. 19:54

Az első két kérdésedre:
1. igen, úgyhogy ha nem akarod a teljes árat fizetni, minél előbb hosszabbíttasd meg a hűséget.
2. Ahogy eddig tapasztaltam, folyamatosan van akció, az ár nem szokott módosulni (kivéve januárban, amikor csökkent az ÁFA, de ilyen nem lesz gyakran :) ), legföljebb az előfizetés mellé járó ajándékot cserélgetik.

#3363 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 21:43

akkor en is kerdezek ilyesmit:
ha szeretnek egy olyan remek nyomtatot amit hirdetnek az uj elofizuhoz, akkor eleg a regit meghosszabbittatnom (nehez szo!) vagy le kell mondanom es ujra megrendelnem a szolgaltatast? :)
-= ZenészHUB :: the one and only =-

#3364 Felhasználó inaktív   FCs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 00:25

volt törlés. hagyjuk személyeskedést..

#3365 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 02:35

Idézet: b0rZ - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 21:43

akkor en is kerdezek ilyesmit:
ha szeretnek egy olyan remek nyomtatot amit hirdetnek az uj elofizuhoz, akkor eleg a regit meghosszabbittatnom (nehez szo!) vagy le kell mondanom es ujra megrendelnem a szolgaltatast? :)

Meghosszabbitasert nem jar semmi, csak 1 ev eseten 1 honap, ketto eseten 2 honap ingyen, plusz akcios havidij.

#3366 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 07:12

Nem is olyan remek az a nyomtató... :) Pláne, ha annyit ér a "hűségszámlán", mint régen az az ötvenezres deskjet vagy miféle. :)

Idézet

volt törlés.

Új topic nem lesz? :)

#3367 Felhasználó inaktív   KekszNET 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 08:30

Tegnap hivott egy haver h telepitsem ujra a gepet, mert kapott egy levelet a upc-tol, hogy van ez a SmartGuard dolog es probalja ki, mert h az mennyire jo.

Szerencsetlen igy is tett, es onnantol a gepe meghalt. Amikor elindul, akkor az osszes SG ala program szabalytalan muveletet hajt vegre, ha raklikkel pl egy Total Commander inditasra, akkor az kb nem hazudok de min 6 perc alatt indul el, a start menu kb 8 perc alatt jon be is ilyenek...

Total halal!

Biztos hogy o a bena, masnak nincs ilyen tapasztalata?
::: <a href='http://www.keksz.net' target='_blank'>www.keksz.net</a>

#3368 Felhasználó inaktív   zint 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 08:47

Idézet: debaj - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 19:54

Az első két kérdésedre:
1. igen, úgyhogy ha nem akarod a teljes árat fizetni, minél előbb hosszabbíttasd meg a hűséget.
2. Ahogy eddig tapasztaltam, folyamatosan van akció, az ár nem szokott módosulni (kivéve januárban, amikor csökkent az ÁFA, de ilyen nem lesz gyakran :) ), legföljebb az előfizetés mellé járó ajándékot cserélgetik.

Köszi a választ.
Tehát akár most is megrendelhetem online a  04.01.-től ketyegő újabb 1 v. 2 éves szolgáltatást?

#3369 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 14:09

30 százalékos bevételnövekedés a UPC-nél
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=43368

Idézet

Az UPC Magyarország 281,7 millió dollár bevételt ért el az elmúlt évben, ami 29,6 százalékkal haladj meg az egy évvel korábbit - hozta nyilvánosságra társaság az MTI tudósításában.

Az adatok szerint a vállalat működési cash flow-ja 31,4 százalékkal nőtt, s elérte a 108,4 millió dollárt. Az UPC Magyarország tavaly 70,9 millió dollárt fordított beruházásra, szemben a 2004. évi 39,8 millió dollárral. A Liberty Global tulajdonában lévő társaság elvi szinten 1,035 millió háztartást ért el kábel-szolgáltatással december végén. A társaság ekkor összesen 1,146 millió szolgáltatást üzemeltetett 996 ezer háztartás számára: az UPC-nek tavaly év végén 731 ezer kábeltelevíziós, 171 ezer digitális műholdas televíziós, 135 ezer szélessávú internetes és 108 ezer telefonos előfizetője volt. Ez utóbbiból több mint 50 ezer kábeles ügyfél volt, a fennmaradó részt az UPC-hez tartozó Monortel társaság vezetékes telefon előfizetői teszik ki.

A bevételt, cash flow-t és a bekapcsolt szolgáltatások számát tekintve a magyar leányvállat a 13 országban működő európai UPC-vállalatok közötti rangsorban a 4. helyet foglalja el.

További részletek az éves beszámolókban:
LGI: http://media.corporate-ir.net/media_files/...ressRelease.pdf
UPC Holding BV: http://www.lgi.com/pdf/UPC%20Holding%20BV%...s%20Release.pdf

Szerkesztette: shabba 2006. 03. 17. 14:36 -kor

#3370 Felhasználó inaktív   enrico 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 17:04

Idézet: repattila - Dátum: 2006. márc. 17., péntek - 2:35

Meghosszabbitasert nem jar semmi, csak 1 ev eseten 1 honap, ketto eseten 2 honap ingyen, plusz akcios havidij.

Eddig 2x csináltam már ilyen meghosszabítást, de akciós havidíjat még sosem kaptam meg, csak 1-2 hónap ingyenességet. Sőt, volt amikor nem is tudtam 2 évre szerződni, csak egyre!

#3371 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 18. 12:40

Idézet: KekszNET - Dátum: 2006. márc. 17., péntek - 8:30

Tegnap hivott egy haver h telepitsem ujra a gepet, mert kapott egy levelet a upc-tol, hogy van ez a SmartGuard dolog es probalja ki, mert h az mennyire jo.

Szerencsetlen igy is tett, es onnantol a gepe meghalt. Amikor elindul, akkor az osszes SG ala program szabalytalan muveletet hajt vegre, ha raklikkel pl egy Total Commander inditasra, akkor az kb nem hazudok de min 6 perc alatt indul el, a start menu kb 8 perc alatt jon be is ilyenek...

Total halal!

Biztos hogy o a bena, masnak nincs ilyen tapasztalata?

Nem biztos, hogy ő a béna.
Az a csomag, amit az UPC bérbead, eléggé leterheli a procit. Ha gyenge a gép, előfordulhat, hogy a TC percek alatt indul el. Ugyanis a víruskereső induláskor végignézi, hogy nem fertőzött-e.
Ezért az ilyen csomagok csak erős gépekhez ajánlottak.
A PCWorld februári száma foglalkozik az egyes vírusirtók processzorterhelésével. Egyszerű, ingyenes regisztrációval a neten is elérhető.
Az UPC által bérbeadott vírusirtó (az F-Secure) a tesztek szerint az egyik legrosszabb ebből a szempontból. Nagyon leterheli a processzort. Használj inkább NOD32-őt. Az ingyenes verziót havonta kell újra regisztrálni, de még a fizetős sem vészes.

Szerkesztette: WhiteRaven 2006. 03. 18. 12:41 -kor

#3372 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 18. 12:43

Idézet: enrico - Dátum: 2006. márc. 17., péntek - 17:04

Eddig 2x csináltam már ilyen meghosszabítást, de akciós havidíjat még sosem kaptam meg, csak 1-2 hónap ingyenességet. Sőt, volt amikor nem is tudtam 2 évre szerződni, csak egyre!

Távol álljon tőlem, hogy védjem az UPC-t, de eddig nem is volt leírva, hogy adnak 1 hónapot ingyen. Most le van írva, tehát, ha nem adják, lehet jogosan verni az asztalt.

#3373 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 18. 13:53

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. márc. 18., szombat - 12:43

Távol álljon tőlem, hogy védjem az UPC-t, de eddig nem is volt leírva, hogy adnak 1 hónapot ingyen. Most le van írva, tehát, ha nem adják, lehet jogosan verni az asztalt.

Eddig is le volt irva, sot a husegszerzodesben is le vannak am irva a kedvezmenyek amiket kapsz...

#3374 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 00:35

Idézet: repattila - Dátum: 2006. márc. 18., szombat - 13:53

Eddig is le volt irva, sot a husegszerzodesben is le vannak am irva a kedvezmenyek amiket kapsz...

Én nem tudom, de amikor én kötöttem, és amikor hosszabbítottam, akkor minden kedvezményt megkaptam, ami a szerződésben szerepelt. Igaz, utólag írták jóvá, de megkaptam. Az UPC malmai lassan őrőlnek. :(

Éppen ezért kell már egy hónappal a lejárat előtt hosszabbítani, mert akkor nem hivatkozhatnak átfutásra. Az ügyfélszolgálat, természetesen el akar hajtani, de nem szabad engedni. Főnököt kell kérni, mert az ügyfélszolgák nagyon lusták, és roppantul utálnak dolgozni. A hosszabbítási szerződést meg lehet kötni előre, a lejárat napjától hatályosan.

Egyébként, ha az ember elég szívós, akkor visszaveszik a számlát, és állítanak ki újat. A törvény szerint ugyanis érvénytelen az a számla, ami mögött nincs érvényes szerződés. Márpedig, ha már aláírták a hűségszerződést, akkor a listaáron kibocsájtott számla érvénytelen, tehát kötelesek kijavítani. Persze nekik kényelmesebb utólag jóváírni (mint írtam, utálnak dolgozni), de kötelesek új számlát kiállítani. Mondjuk egy Classik kedvezményért nem nagyon érdemes harcolni, de azért egy Plus különbözete más megéri.

#3375 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 09:44

Nem tudom, en boven a lejarat utan hosszabitottam nemreg es semmilyen fennakadas nem volt a kedvezmenyekkel.

Szerkesztette: repattila 2006. 03. 19. 09:44 -kor

#3376 Felhasználó inaktív   Martino 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 20. 09:26

Sziasztok! Egy kérdésem lenne: Mi történik, ha valaki elköltözik (jelen esetben én) és még él ez a hűségeskü 6hónapig? Ahová megyek ott nincs UPC... Bár van sokkal jobb sokkal olcsóbban, "esküvő" nélkül.  :p  Remélem ez nem egy századszorra feltett kérdés! Előre is köszönöm a választ!

#3377 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 09:35

6 hónapig fizeted a havidíjat a semmiért, vagy felbontod a hűségszerződést, és fizetsz, mint a katonatiszt.

#3378 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 11:32

csak nálam nem müxik a member.chello.hu ?  :think:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#3379 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 11:50

Nálam működik, member helyett próbáld members-sel ;)

#3380 Felhasználó inaktív   KekszNET 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 11:59

Idézet: Martino - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 10:26

Sziasztok! Egy kérdésem lenne: Mi történik, ha valaki elköltözik (jelen esetben én) és még él ez a hűségeskü 6hónapig? Ahová megyek ott nincs UPC... Bár van sokkal jobb sokkal olcsóbban, "esküvő" nélkül.  :p  Remélem ez nem egy századszorra feltett kérdés! Előre is köszönöm a választ!

vagy probalod rasozni az uj lakokra :D
::: <a href='http://www.keksz.net' target='_blank'>www.keksz.net</a>

Téma megosztása:

• (179 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • Utolsó »