HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4 új GTA a láthatáron?

#571 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 06. 17:07

Idézet: PolaR - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 17:04

Nem tudom, mi bajod van az X360 beltartalmaval, de en ugy vagyok vele - lehet, hogy naiv felfogas - hogy amig jo jatekok vannak ra, hat magasrol teszek ra, mi van benne :) Es ez forditva is igaz, lehet akarmilyen csucs HW egy konzolban (vagy akar PC-ben), ha nincs ra olyan jatek, ami tetszik, nem tokmind1 a HW?

GAI-nak konzolba sem kell ati :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#572 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 17:16

Idézet: GAI - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 16:55

az xbox360 beltartalmával van problémám  :Đ De sehova nem jártam be fikázni. A ps3 hardware-ileg tetszetős gép :) csak az a kontroller ne lenne, illetve kezelné játékok alatt a billt és az egeret. Mivel nem teszi, ezért KELL az egér-bill átalakító, amit borsos áron mérnek. Különben a GTA4 játszhatatlan, legalábbis számomra. És hogy mindez kit érdekel? Abban a pillanatban senkit, hogy bejelentik a GTA4-et PC-re. Amíg viszont ez nem történik meg, addig - rajtam kívül is - elég sok embert érdekel szvsz.

Nekem nem a konzollal van bajom, amíg a konzol egy alternatíva, és a PC is egy alternatíva, addig mindenki azt vesz amit szeretne, és mindenki boldog. A gond ott kezdődik, ha egy játéknál (ráadásul egy ilyen, kifejezetten PC-s irányítóeszközöket igénylő játéknáűl, mint egy TPS) kijelentik, hogy ez bizony konzol only lesz. Tudom, a GTA4-re még nem jelentették ki, de az ellenkezőjét se. Mihelyt jön a PC-s bejelentés befogom a szám.

azhogy nem jelentettek be meg pcre a gta4et amit te nem tudsz jatszani kontrollerrel ( persze meg sose probaltad ki de okes ) az nem az xbox360 vagy az ati, vagy a ps3 hibaja. azert ez alapveto

arra probalok celozni hogy a rockstarnak ku**a a**azz :rolleyes:

Szerkesztette: evone 2008. 04. 06. 17:22 -kor

macbook air 2014

#573 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 17:24

Idézet: BoGab - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 18:05

Most így hirtelen, ahol megnéztem mindenhol 17990 :)

Hat nezd meg mashol :omg: :)

Szerkesztette: PolaR 2008. 04. 06. 17:25 -kor

#574 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 17:27

Idézet: BoGab - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 18:07

GAI-nak konzolba sem kell ati :Đ

Brutal fan :omg: :cool:

#575 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 17:31

Idézet: evone - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 18:16

persze meg sose probaltad ki de okes

GTA3/VC/SA-t próbáltam PS2-n, katasztrofális volt, gondolom a GTA4 se lesz jobb, hiszen a ps3 kontrollere (attól eltekintve hogy wireless) ugyanaz mint a ps2-é.
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#576 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 17:34

Idézet: GAI - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 17:31

GTA3/VC/SA-t próbáltam PS2-n, katasztrofális volt, gondolom a GTA4 se lesz jobb, hiszen a ps3 kontrollere (attól eltekintve hogy wireless) ugyanaz mint a ps2-é.

akkor probald ki xboxon is :)
macbook air 2014

#577 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 17:36

nos aki életében nem fogott gamepadot a kezében, sokévnyi pc kockulás után miért várja el hogy azonnal menni fog ? :D Nekem is beletelt egy hétbe amíg visszaszoktam a konzolokhoz. (SNES -> N64 -> PS1 -(sokév szünet-pc-mánia) -> Xbox360/Wii és holnap egy PS3 :D

Szerkesztette: -Turbo- 2008. 04. 06. 17:36 -kor

JóSebesség

#578 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 17:39

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 18:36

nos aki életében nem fogott gamepadot a kezében, sokévnyi pc kockulás után miért várja el hogy azonnal menni fog ? :D Nekem is beletelt egy hétbe amíg visszaszoktam a konzolokhoz. (SNES -> N64 -> PS1 -(sokév szünet-pc-mánia) -> Xbox360/Wii és holnap egy PS3 :D

De mért kelljen nekem azzal szívni hogy hozzászokjam? Ez olyan mintha azt mondanák, hogy holnaptól csak olyan autók lesznek, amiket egy joystickkal kell vezetni, szokj hozzá  :omg: Nyilván hozzá lehet szokni, de miért szívjon, idegeskedjen az ember olyasmi miatt, aminek elvileg a szórakozást kéne szolgálnia?

#579 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 17:44

Idézet: GAI - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 18:39

De mért kelljen nekem azzal szívni hogy hozzászokjam? Ez olyan mintha azt mondanák, hogy holnaptól csak olyan autók lesznek, amiket egy joystickkal kell vezetni, szokj hozzá  :omg: Nyilván hozzá lehet szokni, de miért szívjon, idegeskedjen az ember olyasmi miatt, aminek elvileg a szórakozást kéne szolgálnia?

Ha idegeskedsz, egyel Xanaxot, nekem bevalt :Đ

Viccet felreteve, rossz a hasonlatod. Nyilvan a kocsit ugy lehessen vezetni, mint eddig, de a PC-konzol pahuzamot inkabb motor-auto viszonylatban probald elkepzelni. A motor elvileg ugyanarra a celra szolgal, mint az auto. Elvisz A-bol B-be, ugyanazokon az utakon, ugyanugy benzinnel megy, mint a kocsi. Megis, aki hozzaszokott a motorhoz, nem fog tudni egybol autot vezetni, meg kell tanulnia. Es ha megtanulta, utana mar elvezni fogja az autozast is ;)

#580 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 17:44

Idézet: GAI - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 17:39

azert azt vagod hogy pont az xbox iranybol igaz ez? miert kell telepitgetni meg mindenfele vacak drivert felrakni meg megvarni a sok boot idot meg a loadingokat? miert nem ulhetek be siman a nappalimba kotottsegek nelkul es csak annyi a dolgom hogy berakom a dvdt nyomok egy gombot es mire leulok a kenyelmes szekembe mar jacchatok is. mindez igy mehet tobb even keresztul. en sok olyan embert ismerek aki mar a hajat tepi hogy a gyereknek ujabb es ujabb konfig kell mert nem megy ez meg az. meg kulonbeni elbaszta a krekkelessel a windowst mert valamit felre nyomott stb stb ;)
macbook air 2014

#581 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 17:48

Idézet: PolaR - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 17:24

Amazonon mondjuk az SE kerül ennyibe :Đ

Szerkesztette: BoGab 2008. 04. 06. 17:53 -kor

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#582 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 17:50

Idézet: evone - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 18:44

azert azt vagod hogy pont az xbox iranybol igaz ez? miert kell telepitgetni meg mindenfele vacak drivert felrakni meg megvarni a sok boot idot meg a loadingokat? miert nem ulhetek be siman a nappalimba kotottsegek nelkul es csak annyi a dolgom hogy berakom a dvdt nyomok egy gombot es mire leulok a kenyelmes szekembe mar jacchatok is. mindez igy mehet tobb even keresztul. en sok olyan embert ismerek aki mar a hajat tepi hogy a gyereknek ujabb es ujabb konfig kell mert nem megy ez meg az. meg kulonbeni elbaszta a krekkelessel a windowst mert valamit felre nyomott stb stb ;)

Ezzel nincs is semmi gond, ha neked ez jön be, akkor játssz konzolon, de nekem is legyen meg a lehetőségem arra, hogy az általam kedvelt módon játsszak lényegében az egyetlen játékkal, ami még érdekel. Jelenjen meg konzolra, ok, de jelenjen meg pc-re is. Mint írtam, nem a konzolra való kiadással van a gond, hanem a PC-s változat hiányával.

#583 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 17:56

Idézet: GAI - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 17:50

Ezzel nincs is semmi gond, ha neked ez jön be, akkor játssz konzolon, de nekem is legyen meg a lehetőségem arra, hogy az általam kedvelt módon játsszak lényegében az egyetlen játékkal, ami még érdekel. Jelenjen meg konzolra, ok, de jelenjen meg pc-re is. Mint írtam, nem a konzolra való kiadással van a gond, hanem a PC-s változat hiányával.

nincs pcre, felejtsd el ennyi. szamodra nem kielegito a konzol tudasa, nem tudod hasznalni sem, akkor addig nem szolsz hozza a temahoz, majd bejelentik pcre akkor meg orulhetsz :)
macbook air 2014

#584 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 18:07

Tényleg kéne egy külön topic, ahol ezt "megbeszélhatitek" és ide jöhetne csak a játékot szorosan érintő info. 3-4 lapot végig flamelni csak, hogy finoman küldözgethessétek egymást melegebb éghajlatra, majd a végén senkinek se változzon a véleménye igen bölcs gondolat, de talán meglehetne nélküle is lenni.
Nekem is és másnak is megvan a véleménye gondolom erről a Konzol vs. PC ről, de ezt a megfelelő helyen és időben tesszük közzé és nem ott, ahol ennek helye nincs.

A moderátorok meg úgy látom, hogy csak bábok, mert rendet nem tudnak tenni...

#585 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 18:43

Idézet: evone - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 18:56

nincs pcre, felejtsd el ennyi. szamodra nem kielegito a konzol tudasa, nem tudod hasznalni sem, akkor addig nem szolsz hozza a temahoz, majd bejelentik pcre akkor meg orulhetsz :)

Még jó hogy nem te döntöd el, hogy melyik témához szólhatok hozzá és melyikhez nem  :omg:

#586 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 18:46

Idézet: GAI - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 18:43

Még jó hogy nem te döntöd el, hogy melyik témához szólhatok hozzá és melyikhez nem  :omg:

mivel eddig sirni meg fikazni tudtal a temaban, mi ertelme meg fel evig ezt hallgatni toled?
macbook air 2014

#587 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 18:47

Basszus fejjezzétek már be, kit érdekel, hogy ki miétr utálja a konzolt meg ki miért a pc-t, mindenki utálja magában, és koncentráljunk a játékra, meg arra, hogy nincs pc-re, innentől fogva tökmind1 ki min akar játszani azon fog amin megjelenik vagy semmin.

#588 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 19:14

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 18:07

Tényleg kéne egy külön topic, ahol ezt "megbeszélhatitek"

Van ilyen, csak keresni kell.

#589 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 21:04

Idézet: PolaR - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 17:04

Nem tudom, mi bajod van az X360 beltartalmaval, de en ugy vagyok vele - lehet, hogy naiv felfogas - hogy amig jo jatekok vannak ra, hat magasrol teszek ra, mi van benne :)

:up:  :respect:
Papesz

#590 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 21:19

Idézet: BoGab - Dátum: 2008. ápr. 6., vasárnap - 17:05

Most így hirtelen, ahol megnéztem mindenhol 17990 :)

Grand Theft Auto IV (PS3) = 10400 forint

Grand Theft Auto IV (Xbox 360) = 12400 forint+posta

Grand Theft Auto IV (Xbox 360) = 13000 forint+posta

Grand Theft Auto IV (PS3) = 13000 forint+posta

Grand Theft Auto IV (PS3) = 13000 forint+posta

A postaköltség 700-tól 1200 forintig terjed, szállítási idő 4-8 munkanap. Isten hozott a zunióban és éljen a zinternet, meg a hanyatló nyugat.  :cool:
Papesz

Téma megosztása:

• (302 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.