HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#601 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 07. 09:08

Ja és siege után kaptam partit (másfél hét óta először), de megérte fennmaradni, naon durva pt volt.
És a slusszpoén: orkom tankolta ss-t ;) (5x a pt alatt)
De sajna 2 órás pt végére csak 96% lett az orc -.-

Kép
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#602 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 08. 13:19

Elméletileg ma kellett volna indulnia a német és francia szervereknek, de hivatalos infó szerint majd csak január második felében indul az európai nyílt béta. A Gaia Networks azzal magyarázta az újabb csúszást, hogy még további tartalmak kerülnek a játékba, és ezeket még tesztelniük is kell. Valahogy már nem lepődök meg ezen...

A hír német nyelven az OnlineWelten oladlán olvasható. > Link az oldalra <
A Rappelz európai oldalai:
A német oldal és a francia oldal

Az oldalakon még szinte semmi sincs és a látható dátum természetesen már nem stimmel...

Szerkesztette: Yodli 2008. 01. 08. 13:21 -kor

#603 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 08. 18:01

Jó lenne, ha egy rakás német meg francia elmenne a szerverekről, bár gondolom ezt inkább az olyan 50 alattiaknak érdemes még megtenni. A lagot valószínűleg már ezzel is lehet csökkenteni (vagy nem, mostanában kék szerveren is lagolok).

Nameg ma felidegesített, hogy nincs sose helaer. Kérnék minden most kezdő játékost, hogy deva oldalon kezdjen, aztán az első job választásnál bökkjön a clericre... :D
3 órán keresztül vagy nem volt pap, vagy amikor végre volt, az nem vállalta egyedül (kisebb szintű bishop). Mindegy, unalmamban kiütöttem egy R4 strike-ot kentákból. :D

#604 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 08. 19:07

Ahogy őket ismerem (a mentalitás, illetve a többi online játékokban tapasztaltak alapján), a német klánok nagy valószínűséggel mind átmennek a német szerverekre. A kék szerver meg sztem mostanság csak dísznek van ott, nálam állandó a lag délután és este. Kora hajnalban normálisabb a helyzet, de munkahely mellett nehéz hajnali 3-ig játszani.  :o

Mondjuk Yetin is állandóan gyógyítókat (priest/bishop/huna) keresnek DP-be, szval ebben az egy dologban mindenütt hasonló a helyzet.  ;)

Szerkesztette: Yodli 2008. 01. 08. 19:08 -kor

#605 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 08. 19:15

A költözködés egyik lehetősége, hogy az itteni cuccait eladja az új szerveren cash shopos cuccokra. Tehát ha olcsón akarsz drága kártyákat, peteket szerezni, akkor az új szerveren regisztrálsz, és megveszed neki ott, amit szeretne (elsősorban köpenyt, sisakot fognak keresni, de biztos jól jön a szintezéshez egy nagy rakás ss is). Persze ez elég nagy bizalmat feltételez mindkét oldalról. Én mondjuk még ilyen módon se költöznék (egyrészt a bizalom hiánya, másrészt mert nincs nagy kedvem még egy karit R4-re felvinni).

#606 Felhasználó inaktív   Franyek 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 08. 23:12

A papokbol nem biztos hogy kevés van, hanem inkább az a gond hogy a legtöbb pt 2-t foglal le. Már egy ideje egyedül viszem a pt-ket de csak mert a bpixim majdnem velem egy szinten van. Egyedül meg azért nem vállalnak sokan pt-t mert van néhány őrült harcos aki azt hiszi hogy ha már van pap akkor bárminek nekimehet. legrosszabb esetben ha a pap a legkisebb a csapatban akkor meg a pt akar mélyebre menni hogy xp-t is kapjanak. Ott viszont elég egy nagy heal és a papnak annyi. Ez mondhatni személyes tapasztalat. Sokan elfelejtik hogy a pap armour nem igazán ad pdef-et, így 2-3 ütés végezni tud a pappal. Azt meg senki nem szereti ha scrollal szedik fel.

Végre esett egy yeti!:)
Szerver: Tortus

Franyek 10X Priest GuruMeditation
PetFriend 93 Breeder TiamoGuru

Petek
Kaname +10/96 Bpixi
Darton +10/92 Skell
Salina +10/82 Rpixi
Atlas +10/92 orc
+10/68 orc
+10/69 tortus

#607 Felhasználó inaktív   csandris 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 08:54

A legnagyobb baj, hogy nem egyenlő a játék erőssége. Itt arra gondolok, hogy 80 alatt nagyon nehéz egy partyt végig életben tartani, oda 2 healer kell. 80 felett meg 1 lazán elviszi a partyt (én, mint bishop) és nincs szükség 2 healerre, ezért alig találok partyt :( , legtöbbször mace-m használom, és dd vagyok. Tegnap meglepődtem, mikor egyedül voltam healer, és gyógyítanom kellett  :) 
Voltam már olyan partyban, hogy szinte csak summonerek voltak benne, az meg nem a legjobb, mert mind csak a lvl1es petét fejlesztette... Ha véletlen evo2es petet vett elő, azt se tartotta kint annyi ideig, hogy érdemes legyen felbuffolni.
Lydian: Noverke lvl92/40 bishop; Mesi lvl66/25 soul breeder; Meso lvl50 archer; csandris lvl44/35 spell singer; 41 strider...
Guild:  6thSense
My Webpage Mirror

#608 Felhasználó inaktív   d0ctr3s 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 15:38

ha azt szeretnéd hogy ne halj meg minden pt-ben healerként akkor szereld fel rendesen a karakterd hogy legyen minimum 800+++ alap defed.... ezt a megfelelő kavicsokkal lehet elérni
ha ez megvan akkor már siman nálad nagyobb mobokat is tudsz tankolni ameg a pt lesz olyan rendes leszedni rolad...
ha meg nem érdekli őket hogy mi van a healerrel... LOG aztán had hulljon a férgese
Rappelz:
Szerver:  Tortus
Alliance:
Klán:       BountyHUNters
Karakter: ez az ... R5 priest meg egyebek

#609 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 18:17

Két nap után végre volt partym, erre a 80+ party bemegy PP-be... Minek? Lassan ölünk (két felcser is volt), a drop a 100 alattiaknál Con1 környékén még csak R4 (bár egyik tagnak esett ork). Nameg ölljük le a bosst. Első alkalommal még ment, második alkalommal halt a fél party, mert a nagy összhangban belehozta valami partizán az ölés közepébe. A lényeg, hogy alig fejlődtem, az orkom meg inkább visszafelé, úgy, hogy kétszer még sikerült is eltüntetnem időben.

#610 Felhasználó inaktív   csandris 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 20:53

Idézet: d0ctr3s - Dátum: 2008. jan. 9., szerda - 16:38

ha azt szeretnéd hogy ne halj meg minden pt-ben healerként akkor szereld fel rendesen a karakterd hogy legyen minimum 800+++ alap defed.... ezt a megfelelő kavicsokkal lehet elérni
ha ez megvan akkor már siman nálad nagyobb mobokat is tudsz tankolni ameg a pt lesz olyan rendes leszedni rolad...
ha meg nem érdekli őket hogy mi van a healerrel... LOG aztán had hulljon a férgese

Bocs, rosszul írtam. Nem én haltam meg 80 alatt, hanem más partytag, ha ráment több mob egyszerre. 80 felett bemegyünk pp-be coke roomba (coke-nak hívják, bár nem tudom, miért; közvetlen lobby felett), ott csak 3 mob van egyszerre max. Még nem láttam ott halálozást, és folyamatosan megy az ölés.
Lydian: Noverke lvl92/40 bishop; Mesi lvl66/25 soul breeder; Meso lvl50 archer; csandris lvl44/35 spell singer; 41 strider...
Guild:  6thSense
My Webpage Mirror

#611 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 22:41

Elértem a jlv40-et a kahunával, nagy örömömben nézem mennyi kell a lvl10 buffokhoz, 216k darabonként... :D

Na akkor vasárnapig, a siege-re össze kéne hozni megint majd félmillió jobpontot.

#612 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 14:26

A GM-ek közül Tanda ismét volt kedves elhinteni pár infót.
Aki még nem olvasta, vagy nem tud angolul, annak röviden összefoglalva:

Infláció:
sikerült szinte teljesen megszüntetni a ruppeseller problémát, és a gazdasági helyzet is normalizálódik az aukciós házak bevezetésével. (Remélem tényleg így van/lesz...)

Aukciós házak:
a jelenlegi helyzet: 1 hét normál, majd 1 hét erőteljes tesztelésén után jan. 22-én szeretnék beindítani az aukciós házak működését, amennyiben nem merülnek fel hibák. *

Eventek:
Egyhetes téli event jan. 29-től. *
Valentin event feb. 12-től 1 héten át. *

Jelenlegi munka:
készülőben egy "használati útmutató", amit majd az új klienssel együtt kap meg minden játékos. Az eddig elkészült, de még sok helyen igencsak hiányos példány itt letölthető: > link <
* = még változhat

A fenti infó a Rappelz fórumán itt olvasható: > link <

#613 Felhasználó inaktív   Darkside21 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 17:20

Hát én személy szerint nem gondolnám, h. az infláció problémáját elintézték, csak körül kell nézni pár városban, elég "furcsa" árak vannak még azért sok helyen...

Viszont az EVent-ök jól jönnek majd :)
WoW - Arathor
Morinaga Lvl. 71 Retri Pala <Vörös Sárkány>
Percyval Lvl. 62 Blood DK <Vörös Sárkány>

Guild Wars
Prince Morinaga Ranger/Monk [ImpH]

#614 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 19:15

Az biztos, hogy már nincsenek 100 millió feletti empty ex-common kártya árak, bár azért mehetne az ár még lefele.

Minap akartam venni R4 nyakláncot, már nem is lett volna csillagászati az ára mondjuk egy-két hónappal ezelőtthöz képest (~100m), de egyszerűen nem tudtam összeszedni a pénzt rá. Próbáltam eladni a cash shopos R3 sisakomat, max empty peteket ajánlottak érte. Most mindenki megpróbál pénzhez jutni, mert ha az árak lefelé mozognak, akkor többet fog érni. Régebben pont fordítva működött... :D

#615 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 21:38

Az infláció természetesen nem fog az egyik pillanatról a másikra megszünni. A rupee sellerek "áldásos" tevékenységének nyomait még egy ideig el kell viselnünk. A helyzet viszont tényleg javul (még ha nem is a GM-ek által kijelentett - szinte teljesen megszünt - módon).  :smoker:

Ami sztem a hírből kimaradt, de nagy a valószínüsége: a már emlitett európai béta csúszása január második felére, olyan szinten kapcsolódhat Tanda infójához, hogy az a bizonyos jan. 22. lehet majd a még hivatalosan meg nem erősített időpont. Gondolom az európai játékosoknak már működő aukciós házakkal szeretnék beindítani szervereiket.  ;)

Szintén egy érdekesség Tanda mondatai között: az a bizonyos "félkész" használati útmutató, illetve a vele kapcsolatos kijelentés, hogy a következő klienshez kapjuk majd meg. Ez annyit jelent, hogy lesz egy távoli jövőben majd vmi Epic5 féle...  :think:

Szerkesztette: Yodli 2008. 01. 10. 21:39 -kor

#616 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 22:23

Salala, lvl10+4 (+145) attack és deffense buffja van a kahunámnak. :D  :dance:

#617 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 22:34

Gratulálok! :up:

#618 Felhasználó inaktív   Franyek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 23:13

Liki vs Franyek 1-1!
Az utolso mp-en ellot egy területit amibe sikerült belehalnom.
De az quest item megvan :)
A mai nap átlaga persze minuszos mert vagy 4X haltam ma de megvan 2 boss így bejön 1.5 milla XP.
Szerver: Tortus

Franyek 10X Priest GuruMeditation
PetFriend 93 Breeder TiamoGuru

Petek
Kaname +10/96 Bpixi
Darton +10/92 Skell
Salina +10/82 Rpixi
Atlas +10/92 orc
+10/68 orc
+10/69 tortus

#619 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 12:32

Honfitársaink alkotnak...  :think:

Erre ma akadtam a hivatalos fórumon. Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Mindenesetre tanulságot lehet belőle levonni, így itt a link: > Link a hozzászóláshoz <

Ami érdekesebb az az aláírásban szereplő XFIRE név...  :D  ;)

#620 Felhasználó inaktív   thehutt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 13:39

Idézet: Yodli - Dátum: 2008. jan. 11., péntek - 12:32

Honfitársaink alkotnak...  :think:

Erre ma akadtam a hivatalos fórumon. Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Mindenesetre tanulságot lehet belőle levonni, így itt a link: > Link a hozzászóláshoz <

Ami érdekesebb az az aláírásban szereplő XFIRE név...  :D  ;)

Akkor már tudom miért utálják! :( 

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.