Idézet: Chrystopher - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 14:15
Sziasztok!Letöltöttem az uhu linuxot meglepően 2 cd. remélem nemtöltöttem le 2 szart

.Nos tök hülye vagyok más op.rendszerekhez,de elkezdtem érdeklődni a mac é linux felé.A Linux egyszerübbenek tünt és jobban teccik.Így ami a topik tetején van ftp link onnan leis töltöttem az uhu linuxot.Kiírtam és elindítottam.Kijött egy ablak és huhog.Hát ez nekem nemondott soakt mai oda van írva.Biztos fax vok és nemtudom értellmezni.Ujra idnítom a rendszer beállítom hogy Linux cd-ről boot-oljon és kiírja 2-yszer hoggy boot from cd vagy mi a tokom és szevasz.nemakar leboot-olni és itt halott vok.
PLS HELP HOGYKELL FELTELEPÍTENI A LINUXOT. Akinek van msn-e vagy Icq-ja menten keressen fel lécci.
Msn:kl286@hotmail.com
Lécci help! Elegem van ebböl a szar Windowsból.Csak van 1 normális oprendszer.....
1. tanulj meg írni.
2. ne akarj linuxot feltelepíteni. Tudod ez az oprendszer feltételezi, hogy ismered a géped.
3. a windowst hülyéknek gyártják, a linux
nem egyszerűbb. Nem is tűnik annak.
4. a windows nem "szar". sokan használják és meg vannak elégedve vele.
5. HA "tök hülye vagy más op.rendszerekhez" miért lenne ez másképp a linux-szal?
6. HA ezekután mégis feltelepíted a linuxot, ami azután
6.a. nem tetszik
6.b. "elrontotta" a windowst
6.c. nem megy rajta az NFSU...
6.d. nem tudom letörölni
akkor NEM a linux lesz a hibás hanem TE
7. Ha esetleg mégis célod a linux akkor szerezz be néhány tankönyvet NE a linxról, inkább a szgépről, hogy működik mi miért van. Jobb esetben még iskolába jársz ahol ezt
ingyen megtanítják neked.
8. Ha te a számítógépre továbbra is olyan eszközként tekintesz mint mondjuk a TVd amit minden hozzáértés nélkül használhatsz akkor csomagold szépen be vidd vissza boltba ahol vetted és szerezz be magadnak egy konzolt. Játszani azon is tudsz, hírek van a TVben és az újságban is.
Ha másra is kíváncsi vagy. Kérlek kérdéseidet olvashatón, és helyesen tedd fel különben félő, hogy el sem olvassák.