Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. febr. 1., kedd - 19:30
Nekem abban van a számomra legpraktikusabban elhelyezve a menü / tálca /óra, stb., és az én gépemen eheti az erőforrást, mert úm. van miből.

Tehát nem is nagyon szoktam észrevenni, hogy lassú, vagy valamira sokat kéne várnom. Egyszerűen nekem ez jön be legjobban.
Üdv: Bepe

Már bocs, de a KDE koncepciója az, hogy ne legyen KDE kinézete

a KDEt arra tervezték, hogy képes legyen bármilyen ablakkezelőre hasonlítani (windows, mac, vagy bármely linuxos wm)
Igazából ezt vártam érvnek, hogy gyakorlatilag teljesen testre szabható

Nemláttam még az UHU Live kde-t de azt tudom, hogy a "sima" UHUban a fejlesztők direkt a Gnome alapkinézetet adják a KDE-re (felül menü, indító gombok, óra; alul tasklist)
mellesleg az összes ablakkezelőben állítható, hogy hol legyen (legyen-e) menü, tálca, óra
Szóval valami nyomósabb érv esetleg?
A választás szabad, ez a szép a linuxban, nincs ráderőltetve semmi, engem pusztán az érdekel, hogy másnak mi tetszik a KDEben, mert valami csak van ami fölött átsiklottam, hiszen kegyetlen sokan használják
UI.: Ja és ha az UHU Liveból nemtudom, hogy akarják kihagyni a KDE-t, gondolom helymegtakarítás, de ha kigyomlálják az összes KDElibet is akkor Kalkalmazások elég nehezen fognak elindulni, és mivel ezekből elég sok van, most kereshetnek rájuk alternatívákat
Ui2.: Ha szereted a KDE-t és felhasználóbarát desk linuxokat, akkor érdemes megnézned a
Xandrost. Abban csak KDE van de azt profin egybegyúrták a rendszerrel. Szép színes szagos kis desktop linux.