HWSW Informatikai Kerekasztal: C-STRIKE:1.6 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

C-STRIKE:1.6

#931 Felhasználó inaktív   Suicide 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 31. 11:11

Nemrég volt egy kis gondom a gépemmel (elfüstölt), és újra kellett telepítenem mindent. Tegnap gondoltam, jó lenne már cs-zni egy picit, úgyhogy fel is raktam a HL-t, hozzá a frissítéseket, majd az 1.5-ös cs-t, végül felraktam a steam-et is (a 700kb-os verziót). Ezután szépen felpakolgattam a gamelist-ben lévő game-kat (CS, DoD, TFC, DC, OF, HL). Mostmár minden game-re azt írja, hogy "Amount acquired: 100%, Offline mode: Ready".

Viszont van egy óriási gondom: bármely játékot indítom el, a főmenüt nem látom, csak ha mozgatom az egeret, akkor hallom, hogy ott vannak a menüpontok. Megnéztem az errorlog-okat, és minden játéknál ez van benne:

Idézet

Error:Failed to load dialog file Resource/UI/ClassMenu.res

Function trace:
CGameUI::Start
CGameUI::Initialize
CBaseUI::Start
CBaseUI::Initialize
Host_Init
CFileSystem_Steam::Mount()

Nézegettem külföldi fórumokon, és másoknál is előfordult ez a problem, de megoldást nem igazán találtam sehol.

Van valakinek ötlete, hogy mit kéne tenni?

(A steam-et már tulajdonképpen kétszer is újratelepítettem, szal ez nem megoldás)

#932 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 22:21

ezt a felraktam a steamet a 700kbye-tos verziot dolgort nem értem...
steam az geczisok megát huz le ha felrakod :)
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#933 Felhasználó inaktív   Zsömbi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 18:45

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy a Counter-Strike 1.6 (Steam) -nak van olyan verziója ami fut Linux alatt is? Ha igen, akkor honnan lehetne letölteni? Mert végleg meg szeretnék szabadulni a windowstól.
üdv.: Zsömbi

Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium

#934 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 18:51

Idézet: MarKinG - Dátum: 2004. jún. 1., kedd - 21:21

ezt a felraktam a steamet a 700kbye-tos verziot dolgort nem értem...
steam az geczisok megát huz le ha felrakod :)

A steamnek 2 verziója van. Az egyikben benne van a HL, HL-opfor, CS, meg a többi, ez 400MB, de van egy 700k-s install, amit felteszel, elindítod és mindent leszed neked. Én leszedtem a 400MB-ost, de nem ment, feltettem a 600k-st és láss csodát megy minden. A CS.hu-n is írták.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#935 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 18:54

Idézet: Suicide - Dátum: 2004. máj. 31., hétfő - 10:11

Nemrég volt egy kis gondom a gépemmel (elfüstölt), és újra kellett telepítenem mindent. Tegnap gondoltam, jó lenne már cs-zni egy picit, úgyhogy fel is raktam a HL-t, hozzá a frissítéseket, majd az 1.5-ös cs-t, végül felraktam a steam-et is (a 700kb-os verziót). Ezután szépen felpakolgattam a gamelist-ben lévő game-kat (CS, DoD, TFC, DC, OF, HL). Mostmár minden game-re azt írja, hogy "Amount acquired: 100%, Offline mode: Ready".

Viszont van egy óriási gondom: bármely játékot indítom el, a főmenüt nem látom, csak ha mozgatom az egeret, akkor hallom, hogy ott vannak a menüpontok. Megnéztem az errorlog-okat, és minden játéknál ez van benne:

Nézegettem külföldi fórumokon, és másoknál is előfordult ez a problem, de megoldást nem igazán találtam sehol.

Van valakinek ötlete, hogy mit kéne tenni?

(A steam-et már tulajdonképpen kétszer is újratelepítettem, szal ez nem megoldás)

Az első részt (HL, CS1.5 és a többi installt) kihagyhatod. Szedd le a 400as Steamet sztem és próbálkozz azzal.

De nekem ez inkább driver hibának tűnik. ATI, NV? DX? Codec pack van fenn?

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#936 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 07. 08:06

^^

ha pl letörlöd steambe a hl-t mer pl nem akarsz vele jáccani és ne foglaljon helyet, köv inditásnál steam auto elkezdi huzni :DDDDD

amugy meg 1.6 egyre xarabb,bár kezdem mexokni ezt a 2 secig nem tucc löni awpvel fegyverváltás után-t.

#937 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 07. 09:11

Idézet

HL-t, hozzá a frissítéseket, majd az 1.5-ös cs-t, végül felraktam a steam-et

Ebből arra következtetek, hogy külön CD-ről tette fel a HL-t, ami a 400MBos install mellett fölösleges.

Ha a Steamből törlöd ki a HL-t, még jó, hogy elkezdi húzni.

#938 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 07. 11:10

Steamhez nemkell HL-t felrakni kulon se CS-t, felejtsetek is el oket.

Felrakod a Steamet es az letolt mindent ami kell (alapesetben CS+HL).
(persze lehet olyan steaminstall szedni amiben bennevan ez a 2 alapbol)
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#939 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 07. 11:11

Idézet: MarKinG - Dátum: 2004. jún. 7., hétfő - 7:06

ha pl letörlöd steambe a hl-t mer pl nem akarsz vele jáccani és ne foglaljon helyet, köv inditásnál steam auto elkezdi huzni :DDDDD

Mivel miden mod-hoz kell a HL igy nemcsoda :)
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#940 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 26. 15:03

Ki tudna nekem segíteni az All Seeing Eye beállításában?

Valami gondja ven, mivel nem lát szervereket. Beállítottam mindent (CS 1.5,Central Europa/Hungary), eddig működött de most nem látja a szervereket, mitől lehet?

Felraktam újra, de ugyanez a gond...
Be kell vállalni, meg kell csinálni!

#941 Felhasználó inaktív   ufosrac 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 03. 12:42

szal van egy olyan gondom h jatek kozben 1x csak elmegy a hang es nem jon vissza csak ha ujrainditom a gepet!!! ha jatekot csak akkor se lesz hang. windowsba mindenhol mashol van hang tovabbra is... nem alt+tabolok meg semmi, 1xuen csak veletlenszeruen elmegy a hang. eddig soha nem csinalt ilyet, 1x egy MOD leszedte es miota ujratettem azota csinalja. mar azota ujratettem az egesz halflife+cs de tovabbra se megy....
pliz help valaki mert kiba**ottul idegesito!!!!!

jah ujratettem az audio drivert is, ennek ellenere elmegy a hang!

abit an7, nvidia legujabb audiodriver, winxp
@ powered by debian

#942 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 03. 13:25

https://forum.hwsw.h...ic=18623&st=930

Itt tedd fel a kérdésed.

Kicsit bővebben is lehírhattad volna, hanyas a CS?

Játékot próbáltad újrarakni? Mert ha MOD rontotta el, akkor szerintem csak az egít, ha a játékot újrarakod.

#943 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 11:47

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. van egy ATI 9600 videokarim, nemrég vettem. CSben amikor akarom átállítani a felbontást 800x600-ra hogy élvezhető legyen, akkoris csak 640x480ban adja :(
Tu vki megoldást? Ja és Catalyst 4.2 van fenn, gyári cdről.

#944 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 07. 15:12

Idézet: whg - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 10:47

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. van egy ATI 9600 videokarim, nemrég vettem. CSben amikor akarom átállítani a felbontást 800x600-ra hogy élvezhető legyen, akkoris csak 640x480ban adja :(
Tu vki megoldást? Ja és Catalyst 4.2 van fenn, gyári cdről.

DX verziója?

tegyél egy 9b és töltögess le legujabb catalist drivert (hirtelen fog. sincs melyik a legujabb, talan ez: wxp-w2k-catalyst-8-02-040515a-015958c.exe)
régi driverek le és uj fel. kapcsolt ki az antialiass és az anisot + aV-Syncet offra!

ha ezek utan is problem akkkor.... ...irj...
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#945 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 07. 15:35

Srácok van 1 kis gondom :(

Leszedtem a nagyobbik steamet amiben bennevan hl+cs.
Beléptem. CSináltam accountot. Beírtam az eredeti cdkeyemet. A key regisztráció végénél kiírta, hogy túlterhelt a steam rendszer de regisztrálás folyamatban van majd értesítenek. A steamapps mappában pedig ott figyelnek a gamek. Azokat nem lehet kiszedni valahogy a *.gcf fieból ?

Kb mennyi ideig tart a regisztráció ?
"I have to do this..."

#946 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 07. 22:31

kiszedni szép lenne.....cz-t már letöltötte steam jo elöre és ha volt jo cdkeyed akkor lett "hasznalhato".
steam rendszer kiszamitatlan ergo reg idö :\

#947 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 08. 08:52

Nekem nem cz kell hanem cs. A cs meg alpból benne volt ebben a steamben. MOst már csak arra várok hogy végre elfogadják a keyemet és visszaigazolják.

2 rész van:
-My Games
-ezeket már tom használni illetve ezeket már töltené magának a steam ( codename gordon, dedicated server )
-Available Games
-hl dod cs cz meg a társai

Na itt mentem rá a csre.  Mondtam már meg vannem kell perkálnom. ok tovább. kiválasztottam a gameket ok. tovább legyalultattam a régi cuccot. ok tovább. kérte a keyemet. beirtam. hosszas regisztráció. reg végén aszongya túlterhelt a steam, de a reg. folyamatban van. ez volt cirka 1 napja. na nemár h ennyi idő egy kurva reg aktiváció ? :(:(
"I have to do this..."

#948 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 01:24

Hello

Az ATI XT HEZ járó HL2 Seriallal leszedhetem a CZ T is ?

Amíg nem jelenik meg a hl2 addig elérhető a többi is vele vagy nem ?
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#949 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 28. 18:57

Ezt írta Salty:

Idézet

Beállítottam a ratet, de szerintem nem lett valami jó, mert mindig laggolok a szervereken (1000-es pingek) és ezt írja ki : Warning : CL_FlushEntitypacket. Mit tegyek? a ratehez, hallottamn, hogy valami ex_interpet is bekell állítani, meg más ilyen dolgokat. 2 nappal később valahogyan helyreállt a ping meg minden, a ratek jók voltak. 2 nappal későőb eygszer csak felszökik 500-as pingre, próbálom visszaállítgatni az alap-ra, de úgy marad, esetleg 100-as pingre megy le. Újrainstalálom a steam-et, meg a cs-t, a a hiba marad. Nagyon érdekelne ennek a problémának az oka, nem ADSL hiba, mert az mindig rendesen megy és ment eddig is; esetleg egy még megoldatatlan steam bug vagy hálózati hiba. Talán nem nagyon támogatják a 384kbps Adsl kapcsolatokat. Ma végeztem mindenféle vírusellenőrzéseket, régebben volt 1-2 Backdoor trojan, de most nem nagyon jelentkezik a gépemen. Én mindenesetre, megkérnék egy ilyen szakértőt, aki elmagyarázná, hogy mi lehet ennek az oka.

u.i.: Egyszer hallottam véletlenül, hogy az alap rate-eket, megfelelő sorrendbe kell beállítani (rate - cl_updaterate - cl_cmdrate). Mit gondoltok erről?

Tyraan - Artum Inferniti

#950 Felhasználó inaktív   Salty 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 07. 30. 10:45

Jaja ezt írtam  :D
Beállítottam a ratet, de szerintem nem lett valami jó, mert mindig laggolok a szervereken (1000-es pingek) és ezt írja ki : Warning : CL_FlushEntitypacket. Mit tegyek? a ratehez, hallottamn, hogy valami ex_interpet is bekell állítani, meg más ilyen dolgokat. 2 nappal később valahogyan helyreállt a ping meg minden, a ratek jók voltak. 2 nappal későőb eygszer csak felszökik 500-as pingre, próbálom visszaállítgatni az alap-ra, de úgy marad, esetleg 100-as pingre megy le. Újrainstalálom a steam-et, meg a cs-t, a a hiba marad. Nagyon érdekelne ennek a problémának az oka, nem ADSL hiba, mert az mindig rendesen megy és ment eddig is; esetleg egy még megoldatatlan steam bug vagy hálózati hiba. Talán nem nagyon támogatják a 384kbps Adsl kapcsolatokat. Ma végeztem mindenféle vírusellenőrzéseket, régebben volt 1-2 Backdoor trojan, de most nem nagyon jelentkezik a gépemen. Én mindenesetre, megkérnék egy ilyen szakértőt, aki elmagyarázná, hogy mi lehet ennek az oka. :reklamacio:

u.i.: Egyszer hallottam véletlenül, hogy az alap rate-eket, megfelelő sorrendbe kell beállítani (rate - cl_updaterate - cl_cmdrate). Mit gondoltok erről?

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.