HWSW Informatikai Kerekasztal: C-STRIKE:1.6 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

C-STRIKE:1.6

#941 Felhasználó inaktív   ufosrac 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 03. 12:42

szal van egy olyan gondom h jatek kozben 1x csak elmegy a hang es nem jon vissza csak ha ujrainditom a gepet!!! ha jatekot csak akkor se lesz hang. windowsba mindenhol mashol van hang tovabbra is... nem alt+tabolok meg semmi, 1xuen csak veletlenszeruen elmegy a hang. eddig soha nem csinalt ilyet, 1x egy MOD leszedte es miota ujratettem azota csinalja. mar azota ujratettem az egesz halflife+cs de tovabbra se megy....
pliz help valaki mert kiba**ottul idegesito!!!!!

jah ujratettem az audio drivert is, ennek ellenere elmegy a hang!

abit an7, nvidia legujabb audiodriver, winxp
@ powered by debian

#942 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 03. 13:25

https://forum.hwsw.h...ic=18623&st=930

Itt tedd fel a kérdésed.

Kicsit bővebben is lehírhattad volna, hanyas a CS?

Játékot próbáltad újrarakni? Mert ha MOD rontotta el, akkor szerintem csak az egít, ha a játékot újrarakod.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#943 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 04. 11:47

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. van egy ATI 9600 videokarim, nemrég vettem. CSben amikor akarom átállítani a felbontást 800x600-ra hogy élvezhető legyen, akkoris csak 640x480ban adja :(
Tu vki megoldást? Ja és Catalyst 4.2 van fenn, gyári cdről.

#944 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 07. 15:12

Idézet: whg - Dátum: 2004. júl. 4., vasárnap - 10:47

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. van egy ATI 9600 videokarim, nemrég vettem. CSben amikor akarom átállítani a felbontást 800x600-ra hogy élvezhető legyen, akkoris csak 640x480ban adja :(
Tu vki megoldást? Ja és Catalyst 4.2 van fenn, gyári cdről.

DX verziója?

tegyél egy 9b és töltögess le legujabb catalist drivert (hirtelen fog. sincs melyik a legujabb, talan ez: wxp-w2k-catalyst-8-02-040515a-015958c.exe)
régi driverek le és uj fel. kapcsolt ki az antialiass és az anisot + aV-Syncet offra!

ha ezek utan is problem akkkor.... ...irj...
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#945 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 07. 15:35

Srácok van 1 kis gondom :(

Leszedtem a nagyobbik steamet amiben bennevan hl+cs.
Beléptem. CSináltam accountot. Beírtam az eredeti cdkeyemet. A key regisztráció végénél kiírta, hogy túlterhelt a steam rendszer de regisztrálás folyamatban van majd értesítenek. A steamapps mappában pedig ott figyelnek a gamek. Azokat nem lehet kiszedni valahogy a *.gcf fieból ?

Kb mennyi ideig tart a regisztráció ?
"I have to do this..."

#946 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 07. 22:31

kiszedni szép lenne.....cz-t már letöltötte steam jo elöre és ha volt jo cdkeyed akkor lett "hasznalhato".
steam rendszer kiszamitatlan ergo reg idö :\
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#947 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 08. 08:52

Nekem nem cz kell hanem cs. A cs meg alpból benne volt ebben a steamben. MOst már csak arra várok hogy végre elfogadják a keyemet és visszaigazolják.

2 rész van:
-My Games
-ezeket már tom használni illetve ezeket már töltené magának a steam ( codename gordon, dedicated server )
-Available Games
-hl dod cs cz meg a társai

Na itt mentem rá a csre.  Mondtam már meg vannem kell perkálnom. ok tovább. kiválasztottam a gameket ok. tovább legyalultattam a régi cuccot. ok tovább. kérte a keyemet. beirtam. hosszas regisztráció. reg végén aszongya túlterhelt a steam, de a reg. folyamatban van. ez volt cirka 1 napja. na nemár h ennyi idő egy kurva reg aktiváció ? :(:(
"I have to do this..."

#948 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 01:24

Hello

Az ATI XT HEZ járó HL2 Seriallal leszedhetem a CZ T is ?

Amíg nem jelenik meg a hl2 addig elérhető a többi is vele vagy nem ?
bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#949 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 28. 18:57

Ezt írta Salty:

Idézet

Beállítottam a ratet, de szerintem nem lett valami jó, mert mindig laggolok a szervereken (1000-es pingek) és ezt írja ki : Warning : CL_FlushEntitypacket. Mit tegyek? a ratehez, hallottamn, hogy valami ex_interpet is bekell állítani, meg más ilyen dolgokat. 2 nappal később valahogyan helyreállt a ping meg minden, a ratek jók voltak. 2 nappal későőb eygszer csak felszökik 500-as pingre, próbálom visszaállítgatni az alap-ra, de úgy marad, esetleg 100-as pingre megy le. Újrainstalálom a steam-et, meg a cs-t, a a hiba marad. Nagyon érdekelne ennek a problémának az oka, nem ADSL hiba, mert az mindig rendesen megy és ment eddig is; esetleg egy még megoldatatlan steam bug vagy hálózati hiba. Talán nem nagyon támogatják a 384kbps Adsl kapcsolatokat. Ma végeztem mindenféle vírusellenőrzéseket, régebben volt 1-2 Backdoor trojan, de most nem nagyon jelentkezik a gépemen. Én mindenesetre, megkérnék egy ilyen szakértőt, aki elmagyarázná, hogy mi lehet ennek az oka.

u.i.: Egyszer hallottam véletlenül, hogy az alap rate-eket, megfelelő sorrendbe kell beállítani (rate - cl_updaterate - cl_cmdrate). Mit gondoltok erről?

Tyraan - Artum Inferniti

#950 Felhasználó inaktív   Salty 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 07. 30. 10:45

Jaja ezt írtam  :D
Beállítottam a ratet, de szerintem nem lett valami jó, mert mindig laggolok a szervereken (1000-es pingek) és ezt írja ki : Warning : CL_FlushEntitypacket. Mit tegyek? a ratehez, hallottamn, hogy valami ex_interpet is bekell állítani, meg más ilyen dolgokat. 2 nappal később valahogyan helyreállt a ping meg minden, a ratek jók voltak. 2 nappal későőb eygszer csak felszökik 500-as pingre, próbálom visszaállítgatni az alap-ra, de úgy marad, esetleg 100-as pingre megy le. Újrainstalálom a steam-et, meg a cs-t, a a hiba marad. Nagyon érdekelne ennek a problémának az oka, nem ADSL hiba, mert az mindig rendesen megy és ment eddig is; esetleg egy még megoldatatlan steam bug vagy hálózati hiba. Talán nem nagyon támogatják a 384kbps Adsl kapcsolatokat. Ma végeztem mindenféle vírusellenőrzéseket, régebben volt 1-2 Backdoor trojan, de most nem nagyon jelentkezik a gépemen. Én mindenesetre, megkérnék egy ilyen szakértőt, aki elmagyarázná, hogy mi lehet ennek az oka. :reklamacio:

u.i.: Egyszer hallottam véletlenül, hogy az alap rate-eket, megfelelő sorrendbe kell beállítani (rate - cl_updaterate - cl_cmdrate). Mit gondoltok erről?

#951 Felhasználó inaktív   plor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 01. 19:19

Idézet: Salty - Dátum: 2004. júl. 30., péntek - 11:45

Jaja ezt írtam  :D
Beállítottam a ratet, de szerintem nem lett valami jó, mert mindig laggolok a szervereken (1000-es pingek) és ezt írja ki : Warning : CL_FlushEntitypacket. Mit tegyek? a ratehez, hallottamn, hogy valami ex_interpet is bekell állítani, meg más ilyen dolgokat. 2 nappal később valahogyan helyreállt a ping meg minden, a ratek jók voltak. 2 nappal későőb eygszer csak felszökik 500-as pingre, próbálom visszaállítgatni az alap-ra, de úgy marad, esetleg 100-as pingre megy le. Újrainstalálom a steam-et, meg a cs-t, a a hiba marad. Nagyon érdekelne ennek a problémának az oka, nem ADSL hiba, mert az mindig rendesen megy és ment eddig is; esetleg egy még megoldatatlan steam bug vagy hálózati hiba. Talán nem nagyon támogatják a 384kbps Adsl kapcsolatokat. Ma végeztem mindenféle vírusellenőrzéseket, régebben volt 1-2 Backdoor trojan, de most nem nagyon jelentkezik a gépemen. Én mindenesetre, megkérnék egy ilyen szakértőt, aki elmagyarázná, hogy mi lehet ennek az oka. :reklamacio:

Ha biztos nincs valami vírus amiatt lagolhatnál akkor 384-es ADSLnél én bepróbálkoznék egy 80/80/20000-res rate-el (cl_updaterate 80, cl_cmdrate 80, rate 20000) ezt bírnia kéne azért lag nélkül:)

#952 Felhasználó inaktív   Krisz|ATJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 02. 18:09

Hol kapok olcsó half life-ot ? mert media marktból visszahivták őket mert rossz wonok voltak a cd-kben... tud valaki valami tuti helyet? :)

#953 Felhasználó inaktív   N_Gabber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 02. 19:38

én a mediamarktban vettem és nem működött, így az amcsi steames hibaelhárítókkal cseréltettem ki a kulcsot. igaz 1 hónapot vártam rá, de végül kaptam működő cd-keyt. akinek a kódját nem cserélték ki írjon ide: hien.nguyen@vugames.com
figyelem! a CDról a számláról és a kulcsról kell képet küldeni nekik jpgben, és persze angolul kell megírni a levelet!

Szerkesztette: N_Gabber 2004. 08. 02. 19:40 -kor

#954 Felhasználó inaktív   N_Gabber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 05. 20:05

HEEELP!!! azokat a függőleges csíkokat  mi okozza?????
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
valaki plz :(

#955 Felhasználó inaktív   N_Gabber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 07. 23:38

Idézet: MarKinG - Dátum: 2004. júl. 7., szerda - 21:31

kiszedni szép lenne.....cz-t már letöltötte steam jo elöre és ha volt jo cdkeyed akkor lett "hasznalhato".
steam rendszer kiszamitatlan ergo reg idö :\

mér ne lehetne kiszedni??? webtáramon fennvan a progi is... :rolleyes: gcfscape115.zip . csak az a probléma hogy nem a teljes CS van benne hanem csak a modellek meg a spriteok, meg ilyenek.  :smoker:
mellesleg nem tudja valaki mitől vannak azok a vonalak? (lásd előző hozzászólásom.)

#956 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 08. 01:44

Idézet: N_Gabber - Dátum: 2004. aug. 8., vasárnap - 0:38

mér ne lehetne kiszedni??? webtáramon fennvan a progi is... :rolleyes: gcfscape115.zip . csak az a probléma hogy nem a teljes CS van benne hanem csak a modellek meg a spriteok, meg ilyenek.  :smoker:
mellesleg nem tudja valaki mitől vannak azok a vonalak? (lásd előző hozzászólásom.)

Valami driver gond?
Videókártya nem szemetel?

#957 Felhasználó inaktív   N_Gabber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 08. 10:37

Idézet: AMD rula - Dátum: 2004. aug. 8., vasárnap - 0:44

Valami driver gond?
Videókártya nem szemetel?

4 féle catalysttel próbáltam :( csak akkor jönnek elő ha AA-t használok, és az elején még nem majd fokozatosan , egyre több jelenik meg :reklamacio: vga alapon van sehol máshol nem láttam még ilyen hibát.

#958 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 08. 11:18

VGA driver, probalj ki vmi 3.7 v. 3.9-est, AGP sebesseget vedd le 8x-rol 4x-re, Fast Writest kapcsold ki, ha be van. Hirtelen ennyi jut eszembe. :think:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#959 Felhasználó inaktív   N_Gabber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 08. 16:22

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2004. aug. 8., vasárnap - 10:18

VGA driver, probalj ki vmi 3.7 v. 3.9-est, AGP sebesseget vedd le 8x-rol 4x-re, Fast Writest kapcsold ki, ha be van. Hirtelen ennyi jut eszembe. :think:

komolyan ennyire h*lyének néztek ? :D csak 4xes AAnál jelentkezik a cucc. :confused: sztem drivergond. mind1 mert a 2x AA is elég. inkább fennhagyom a 4.9et.

#960 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 09. 16:35

ez vsz szemetel, uncsitesomnak is 1ik gépükbe a 9500as szemetelt és nehany jatekba jött ez elö...farcry-ba a fegyveren ien pixelek jedy academyba is hasonlo... ez hw hiba és nemtom van-e rá megoldás  :(
A man must accept his fate or be destroyed by it.

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.