Idézet: dtbsz - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 21:32
Jovendobeli gigabyteos leven

Arrol lenne szo, hogy szept.ben tervben van 1 "ga-7n400 pro2"-es alaplap vasarlas egy 2800-as bartonnal parositva. Kerdesem a proci hutesevel kapcsolatos. Mi legyen? Zalman / Thermaltake / Cooler Master / Tita ? Gondolom sokan az elso ketto kozul voksolnak majd valamelyikre. Kicsit szukitem a kort az elvarasok prioritasaval:
1. Hutson JOOL!!!!
2. Legyen minnel csendesebb (de nem megyek tonkre ha a hutes minosege kicsit a decibelek rovasara megy)
3. Legyen cooper based es ha lehet minnel fittebbbb, mert ha jol emlekszem az AMD-official sitejan olvasam 1 olyat, hogy ha lehet ne legyen sulyosabb a huto mint 300g ami manapsag, a sok fancy ilyen-olyan hutoknel nem igazan teljesul, dehat ez one.
AMD-ek erre voksolnak ha 2800 as bartonrol van szo:
http://www.thermalta...no/si/a1671.htm
Van valkinek tapasztalata az a1671-et illetoen?
Kivancsian varom a joinulatu, segitokesz emberkek hozzaszolasat, velemenyet....

PS: Akinek 2800as procija van kozuletek, azoknak milyen ho-tapasztalatai vannak? Esetleg azt is oda leget irni milyen deszkaval, nameg persze a kiszemelt deszkarol is szivesen olvasom a velemenyeket! Danke!
Hali!
Én a GlacialTech Igloo 2470 Light-ot ajánlanám, én egy 3000+os Sempronnal használom (ami elég forrófejő, az előző 2500ös bartonom 10-15 fokkal hidegebben ment) és most egy LANparty alatt sem ment vele feljebb mint 55 fok. én még ráadásul le is szabályzom, h abszolut ne legyen hangja, de a haverom "simán" használja, és ugyis nagyon halk.
nekem amugy Guga ajánlotta, és nála be is szerezhető...

a topikja meg errefele lehet: gugatopik
vodi
Szerkesztette: vodi 2005. 08. 19. 11:19 -kor