HWSW Informatikai Kerekasztal: eBay - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

eBay Értékeld a témát: -----

#91 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 16. 13:08

Idézet

To:    szabinar@yahoo.co.uk
Date:    Mon, 16 May 2005 18:35:45 +0800
Subject:    Am Interested.
Goodday dear seller,
                                          Calvary greetings to you and your family.Am Pastor Mrs Pastor Mrs Matilda Maxwell, am the Managing Director of Port Incorporated and the General Oversea of God's Own International Churches.
It's my great pleasure mailing you today concerning your item. I will like to purchase your item for my co-worker who is the Brand Managing Director of Port Incorporated in Lagos Nigeria on is wedding ceremony coming up very soon.
I will be responsible for the payment via Postal Order.Below is the shipping name and address where the item will be shipped to after the payment is made.
Shipping name: Richard Onikoyi
Shipping Address: 39, Ibadan Street,Ebute Metta {West} Lagos 23401 Nigeria.
Kindly give me your full name and address including the total cost of the item and the shipping cost to Nigeria, so that i can go for the payment via Postal Order fast.
Your response is highly appriciated
Best regards.
Pastor Mrs Matilda Maxwell

----- Original Message -----
From: endofauction@ebay.co.uk
To: mat001@look.com

Vigyazat uraim es holgyeim, az ebay sem mentes a rohadekoktol. Termeszetesen jelentettem az esetet es mar toroltek is a usert. Csak tehetem fel ujra a cuccost mert bar megvette a mocskos allat de fizetni elfelejtett.
Masik erdekesseg, hogy nalam elvileg alapbol blokkolva vannak a U.K.-n kivuli vasarlok (egy ilyen site-on nem kene ezeknek a dolgoknak mukodnie??), szoval nem tudom Nigeria melyik county Angliaban...

Szerkesztette: szabinar 2005. 05. 16. 13:09 -kor

#92 Felhasználó inaktív   kekeckukac 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 21. 07:51

Tudna nekem valaki segíteni?Az ebay.comról kellene nekem két szoftver(mivel itthon kissé drága) de se paypal-m se számlám odakinn....ha esetleg vki rendelt már igy és tudna segíteni hálás lennék.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

#93 Felhasználó inaktív   geezmo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 18. 12:53

PAYPAL: Jó hír az ebayezőknek, hogy mostantól Hungary is szerepel az elfogadott országok között!! :respect: Én már regiztem, igaz csak küldeni tudsz vele pénzt de nekem ez pont elég  ;)

Más:  ma jött meg egy csomagom Dallasból amit két és fél  hónapja  :eek:  adtak fel. Már teljesen lemondtam róla erre ma kapom az értesítőt. A figura 4-9 nap szállítási időt irt.  Rádásul vámot se számoltak fel, pedig kb 70k-s cucc.

Szerkesztette: geezmo 2005. 06. 18. 12:53 -kor

#94 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 18. 13:02

Idézet: geezmo - Dátum: 2005. jún. 18., szombat - 13:53

ma jött meg egy csomagom Dallasból amit két és fél  hónapja  :eek:  adtak fel. Már teljesen lemondtam róla erre ma kapom az értesítőt. A figura 4-9 nap szállítási időt irt.  Rádásul vámot se számoltak fel, pedig kb 70k-s cucc.

Eddig intézte a vámot. :D
Üdvözlettel:
Gabi

#95 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 18. 19:21

Idézet: geezmo - Dátum: 2005. jún. 18., szombat - 13:53

PAYPAL: Jó hír az ebayezőknek, hogy mostantól Hungary is szerepel az elfogadott országok között!! :respect: Én már regiztem, igaz csak küldeni tudsz vele pénzt de nekem ez pont elég  ;) [...]

Telleg. itt mar lehet valasztani a Hungaryt :eek:

Miota van ez igy?  :think:

#96 Felhasználó inaktív   geezmo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 18. 20:12

Nem tudom, nem lehet túl rég óta. ITT látszik hogy kik tudnak csak küldeni.

A csomag meg fogalmam sincs hányszor kerülte körbe a földet mire ideért de jó nagy utat tehetett meg  :Đ Nem a vámon pihent mert azt éjjel-nappal hívogattam és nem tudtak az érkezéséről  :)

#97 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 18. 21:09

Idézet: geezmo - Dátum: 2005. jún. 18., szombat - 20:12

Nem tudom, nem lehet túl rég óta....

Végre végre!  :cool:  :cool:  :cool:
Bár jobban örülnék, ha fogadni is lehetne pénzt, de gondolom ez is csak időbe telik... remélem, nem annyiba, mint amennyit erre kellett várni.

#98 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 19. 09:13

geezmo!

PÜ ment. :)
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#99 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 17:34

Hali!

Gyártottam én is accountot rendesen. Megcsináltam a verify processt is, így most a Status: Hungary-verified.
A kérdés már csak az, hogyan tudok a paypal accountomra pénzt tolni? Vagy nem is kell, elég csak a send money-nál kiválasztani a PayFor Ebay Itemet és ott majd tudok fizetni?
Addig nem licitálok semmire, amíg nem tuti a dolog, ne ott kezdjek bénázni az eladónak, hogy jaj de nem tudok fizetni én lenni madzsar :)

#100 Felhasználó inaktív   c0ke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 17:34

juhej, vegre van itthonis paypal :D
what the fuck is WTF?

#101 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 17:37

"
Add Funds is Not Available
--------------------------------------------------------------------------------
PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account. You may, however, use other funding sources to make a PayPal payment, including credit cards and your PayPal account balance. "

Vagy netán itt kéne?
Valaki fizetett már vele?

#102 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 18:09

New info from Homár. Lehet account nélkül is fizetni az aukcióért. Amint elkapok egyet, kiderül, hogy valóban :) Utána már csak a budaörsi téridőhajlítok állhatnak utamba, hogy minden szart összevásároljak.

#103 Felhasználó inaktív   geezmo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 20:17

Én sem tudom hogy hogyan van ez pontosan  :confused: , de nem kell feltölteni semmit előre. Aki már letesztelte az szoljon, aztán ha megy akkor rávetem magam az árucikkre.
Ez a verify cucc hogyan működik? Leemelnek 1,5 EUR-t és a megjegyzésként küldött kóddal tudok 100EUR-nál nagyobb összeget fizetni?

#104 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 20:26

Én szerintem valami mást csináltam, mert 1 forintot néztek a számlámról és így most a withdraw-nál megjelent, hogy utalhatok a paypal accountomról vissza a bankszámlámra. Mivvel az add funds nem működik, így az accountom is üres.
Megnyertem az aukciót és várom, hogy a csóka kinyögje a postaköltséget ide a Balkánra :) Amint közli mennyi, kitejelem neki, azt leírom hogy sikerált.

#105 Felhasználó inaktív   geezmo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 20:48

Én erről beszéltem:

Idézet

Step 1:
Authorize PayPal to charge a €1.50 EUR Expanded Use Fee to your card. (You will receive a €1.50 EUR bonus in your PayPal account after you complete enrollment.)

Step 2:
On your next credit card statement (monthly transaction history), find the 4-digit Expanded Use Number that will be printed in the item description section of the charge. It may take 3-4 business days for the number to appear on your statement.

Step 3:
Log in to your PayPal account, click the Complete Expanded Use Enrollment link on your Account Overview, and enter your Expanded Use Number.

When you enter your Expanded Use Number, your enrollment will be complete. You'll have access to unlimited sending and withdrawals, and you will become a Verified Member of PayPal!

Click Get Number to authorize PayPal to charge €1.50 EUR to your credit card ending in 2002.

Te akkor most melyiket is csináltad?  :confused:

#106 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 22:47

Idézet: Yoisten - Dátum: 2005. jún. 20., hétfő - 20:26

Én szerintem valami mást csináltam, mert 1 forintot néztek a számlámról és így most a withdraw-nál megjelent, hogy utalhatok a paypal accountomról vissza a bankszámlámra.

Én is reggeltem, amikor megadtam a kártyaszámom, lehúztak 1 egységet (1 USD-t írtak közleménybe, aztán 1.01 Ft-ot vettek csak le - ez szvsz egy ilyen technikai ellenőrzés lehet, h nem zárolt-e a kártya, stb). Aztán amikor verified lettem, lehúztak 1.5 eurot.
Fizetésnél pedig szerintem egyszerűen bejelölöd, hogy pay for ebay item, végigcsinálod, és lehúzza a bankkártyádról. De azért nem mernék 100%-ig megesküdni. nemsoká lejár az én egyik figyelt cuccom (<1nap), ha megnyerem, leírom, hogy ment :smoker:

#107 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 21. 10:01

Na megküldte a szállító a postaköltséget, így tejeltem. Simán ment PP-n keresztül nullás accountal, tehát tényleg nem kell rátölteni semmit.

Valami egyébként nem kerek a BB-nél, mert minduntalan "Ft"-t ír az sms, ami a banktól jön. Eddig ha fizettem vele, mindig már az átváltott összeget írta ki, tehát nem abban a devizanemben kaptam az értesítést, amiben fizettem, hanem forintban.
Most viszont végig 1et, majd 17-et vont, de Ft-ot ír, pedig ez GPB. Remélem csak valami technikai baki. Gondolom nem tudok úgy 17fontot küldeni, hogy tőlem 17forintot vonjanak le :D

#108 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 21. 11:19

Idézet: Yoisten - Dátum: 2005. jún. 21., kedd - 10:01

Na megküldte a szállító a postaköltséget, így tejeltem. Simán ment PP-n keresztül nullás accountal, tehát tényleg nem kell rátölteni semmit.

Valami egyébként nem kerek a BB-nél, mert minduntalan "Ft"-t ír az sms, ami a banktól jön. Eddig ha fizettem vele, mindig már az átváltott összeget írta ki, tehát nem abban a devizanemben kaptam az értesítést, amiben fizettem, hanem forintban.
Most viszont végig 1et, majd 17-et vont, de Ft-ot ír, pedig ez GPB. Remélem csak valami technikai baki. Gondolom nem tudok úgy 17fontot küldeni, hogy tőlem 17forintot vonjanak le :D

Nekem (másik banknál) mindig az adott devizanemben az adott összeget írja az sms, így nincs félreértés. Nyilván odaírhatná zárójelben, hogy ez hány forintot jelentett az aktuális árfolyamon, de ez nem zavaró annyira, mint ha devizanemet tévesztene :rolleyes:

#109 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 21. 12:01

Igazából elég régen vásároltam külföldön, szóval lehet ez valami ujítás, de a devizanem tényleg stimmelhetne. Majd megkérdezem a bankban, hogy ez akkor most mi is tulképpen.
Ahogy nézem idén egyszer használtam külföldön, akkor szépen leírta mennyit vont le forintban.

#110 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 21. 12:03

Idézet: geezmo - Dátum: 2005. jún. 20., hétfő - 20:48

Én erről beszéltem:

Te akkor most melyiket is csináltad?  :confused:

Megcsináltam ezt az author izét is, de ott is 1ft-ot írt. Gondolom az is egy font akart lenni, mert nyitottam a paypalon gbp egyenleget, mert az elején azt hittem oda kell tolni a pénzt és onnan tejelni.

Téma megosztása:

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.