Idézet: perzecutor - Dátum: 2004. jún. 5., szombat - 8:21
sztem nagyon bátor dolog ugy belevágni egy vételbe, hogy nem tudod az alapdolgokat. amellett, hogy ráfázhatsz, nem igazán öregbited a magyar résztvevök dolgát. hidd el, hogy nagyon hamar elterjed az info, és eleve ki fogják zárni egy csomó helyröl a magyarokat. ezt simán megtehetik, mint ahogy már meg is teszik sokan, igaz a svájciakat zárják ki. Ugyhogy a saját érdekemben is kérlek, mielött beindulsz olvasgass, rá fogsz jönni, hogy ugyanaz a (tipusu) játék, autó, alaplap, stb. gyakorlatilag hetente elöjön, nem érdemes kapkodni. pláne két helyen is megrendelni......szóval, türelem, türelem. a legfontosabb angol/német szavakat pedig tessék megtanulni! egy tipp: a termékleirás oldalon lent van egy maximalgebot, oda beirod, hogy neked max mennyit ér a cucc, és a motor mindig, 0,1-et tesz rá a legmagasabb ajánlatra amig el nem éred a max. szintet, tehát még görcsölni sem kell az utolsó 5 percben. ha valaki többet ajánl, hát többet ajánl. viszont ha csak te ajánlasz, akkor 1 eur-ért elviszed, pedig max 10-et is megadtál volna érte. na most egy érdekes eset, ez nálam volt, sikerült 5-ért elvinnem egy cuccot, az eladóval már elötte lezsiroztam mindent, fuvardij, cim, stb-stb. átutaltam, és most jön a dolog szépsége, elment a postára, és nem adta föl a csomagot, mert a német posta nem tekinti eu-nak szép hazánkat, és az eus 16 helyett 25-ért vesz föl egy kb. 1 kilós csomagot. az eladó tölem kapott 21-et, és 25-be kerülne csak a fuvar. most megy a huzavona, de ebböl én csak rosszul jöhetek ki, ugyhogy óvatosan népek, óvatosan.
Nem voltam bátor (sztem senki sem ha életében elöször egy számára uj dologba vág bele), csak elfelejtettem megnézni. Én ált. régi játékokra vadászom, és az nincs mindenhol, minden nap, sokat kell keresni, vagy ha van is az sem olyan verzió ami nekem kéne (pl német verzió). Igaz az usa-i site-on minden megvan ami kell, de onnan nem szívesen rendelnék, ezért inkább várom, hogy megjelenjen valamelyik eu-s oldalon (főképp az uk-s és a német oldalakat nézem).
Nameg nekem még mindig áttekinthetlen az e-bay. Sztem nagyon el van baszva. Azért kezdem megszokni, de nem az igazi még most sem.
Köszi a tippet a maximalangebotról!

Jó tudni!
A personal cheque valaki elmondaná nekem, mit is jelent? Ariel?
Szerkesztette: Valdy 2004. 06. 05. 22:49 -kor