HWSW Informatikai Kerekasztal: Ezt alkottam, megmutatom Nektek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ezt alkottam, megmutatom Nektek HWSW fórumozói által készített programok Értékeld a témát: -----

#91 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 15. 16:28

Én is megmutatom nektek mit alkottam: gameworks.qn.com -> Enter -> Beginnings. Mind a két progit ketten fejlesztettük Dini-vel (ő modellezés + felhők én a többi).

Szerkesztette: beeci 2004. 09. 15. 16:28 -kor

#92 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 16. 07:03

Idézet: fdsoft - Dátum: 2004. szept. 6., hétfő - 1:29

Szevesztok!

Kellene nemi informacio hogy a progim kinel milyen fps-el fut. Egy autos jatekot irunk, es ez egy nagyon kezdetleges valtozata az engine-enk, auto meg nincs is..
itt van : ftp://fdsoft.ingyenw...hu/TestGame.exe

Ne haragudj, de ezt meg sem tudom nézni, hiányzik a jelszó, sem üresen, sem mailcímmel nem engedett be, legalábbis engem nem.
Tudomásom szerint így kellene megadnod a címet:
ftp://felhasználónév:jelszó@ftp.hely.név
vagy külön megadod számunkra a jelszót :)

Szerkesztette: Delawer 2004. 09. 16. 07:04 -kor

-- Legyen egy jó napod! --

#93 Felhasználó inaktív   fdsoft 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 16. 13:55

Igen,bocs... Itt egy link LINK, ide irjatok be felhasznalonevnek hogy fdsoft.ingyenweb.hu es jelszonak pedig : 08354384, es tolsetek le a TestGame.exe-t..

D

Szerkesztette: fdsoft 2004. 09. 16. 13:55 -kor

#94 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 16. 18:14

fdsoft: 212 fps es annal tobb

#95 Felhasználó inaktív   giotto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 13:13

hello!
irtam php-ben egy filebrowsert, hasznaljatok egeszseggel :)

<?php
/**************************************
irta: giotto<giotto KUKAC freemail PONT hu>
**************************************/
if(isset($_GET['path'])) $path=$_GET['path'];
 else $path = ".";

echo '$path= '.$path."<br>";

$path_up=explode("/",$path);
$path_number=count($path_up);

for($i=0;$i<$path_number-1;++$i){
  $mypath.=$path_up[$i];
  if($i<$path_number-2) $mypath.="/";
}

$handle=opendir($path);

while ($file=readdir($handle)){
  if($file!="index.php"){
    if($file==".." && $mypath!="")
      echo '<a href="?path='.$mypath.'">***** Egy szintet vissza *****</a><br>';
    if(is_dir("$path/$file") && $file!=".." && $file!=".")
      echo '<a href="?path='.$path.'/'.$file.'">'.$file.'</a><br>';
     elseif ($file != "." && $file!="..")
        echo "<td valign=center><a href='".$path."/".$file."'>".$file."</a><br>";
  }
}
closedir($handle);
?>

Szerkesztette: giotto 2005. 05. 27. 12:33 -kor

"A UNIX rendszerek száma tízre nőtt és még több várható".
(A UNIX Programozói kézikönyv második kiadásából, 1972. június.)

#96 Felhasználó inaktív   giotto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 14:01

bocsi, h nem kommenteztem le, de meg nem volt ra idom... :)
"A UNIX rendszerek száma tízre nőtt és még több várható".
(A UNIX Programozói kézikönyv második kiadásából, 1972. június.)

#97 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 17:04

Szeretnék hozzászólni.
Figyelem az utóbbi időben belinkelt káprázatos programokat.
Bevallom én csak figyelem az ilyen jellegű programokat, mert eddig (ugye ki tudja mit hoz a jövő) nem csináltam ilyen jellegű programokat.

Szeretném azonban felhívni a fejlesztő kollégákat:
1. Ha rendelkeztek honlappal, akkor ott jelezzétek, hogy milyen hardver-szoftver követelményeket kell(ene) teljesítenünk az adott alkalmazás gördülékeny futtatásához.
2. Ha nincs honlapotok, akkor  ITT jelezzétek, hogy az adott programhoz nem árt, ha kék színű egeret, vagy világító keretű monitort kell használnom :D

Én például lesikálom az agyam, de pl. ezen a gépen, melyen jelenleg dolgozok (nem saját) soha nem fogok tudni valós DX9-es programokat (még DX8-ast sem) futtatni :( Sem a videókártya, sem a proci nem megfelelő ehhez.
A nagyobb gépen valószínűleg már nem köhögnék, de sajnos most nem férek hozzá.

Egyébként csak gratula  :up:

Szerkesztette: Delawer 2004. 09. 17. 17:05 -kor

#98 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 18:12

Köszi Delawer :respect: , már is frissítettem a Gameworks honlapot. Egyébként megjegyzem, hogy az első honlap amit készítettem (Dininek is), sőt egy éjszaka alatt, úgyhogy sok minden maradt ki róla, de folyamatos frissítés alatt van. :respect:

Szerkesztette: beeci 2004. 09. 17. 18:18 -kor

#99 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 18:48

Idézet: beeci - Dátum: 2004. szept. 17., péntek - 19:12

Köszi Delawer :respect: , már is frissítettem a Gameworks honlapot. Egyébként megjegyzem, hogy az első honlap amit készítettem (Dininek is), sőt egy éjszaka alatt, úgyhogy sok minden maradt ki róla, de folyamatos frissítés alatt van. :respect:

Szerintem nem csak engem köteleztél le! :)

Tudod, nagyon érdekelnek ezek a programocskák, és igyekszem is letölteni, megnézni, de nincs annál elkeserítőbb, amikor a letöltött program meg sem nyikkan.

...és azért ez az őszinteség sem elvetendő:

Idézet

note: please press "L" when Dream is loaded to get light (we forgot to correct)

#100 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 11:03

Sziasztok!
Én is bemutatnám pár progimat, bár nem nagy durranások :(

Az első egy régi raktárnyilvántartó progi. Elég kzdetleges. Sajnos ez egy régebbi verzió, és a riportgeneráló felület elég gány, az újabbat viszont nem találom. Raktár progi

A második, egy php szerkesztő. Ez sem csicsás, a macera cak az volt benne, hogy a sok függvényt felvigyem. Php szerkesztő

Screenshotokat sajnos nem csináltam. Ne húzzatok le nagyon jó? :)

#101 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 21:02

Idézet: bull1 - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 12:03

Sziasztok!
Én is bemutatnám pár progimat, bár nem nagy durranások :(

Az első egy régi raktárnyilvántartó progi. Elég kzdetleges. Sajnos ez egy régebbi verzió, és a riportgeneráló felület elég gány, az újabbat viszont nem találom. Raktár progi

A második, egy php szerkesztő. Ez sem csicsás, a macera cak az volt benne, hogy a sok függvényt felvigyem. Php szerkesztő

Screenshotokat sajnos nem csináltam. Ne húzzatok le nagyon jó? :)

:) Nem húzlak le annyira.
Szóval, amit hozzá tudok szólni a raktárkezelőhöz.

Kissé barátságtalan a külseje. Pesze nem Winamp5-höz hasonlítottam, csak úgy általánosítva.
Persze egyáltalán nem ez a legfontosabb.
A működéssel kapcsolatban az üres rekordok bevitelét jó lenne lekezelni, azaz tiltani.
Az ablakok tabindexét nem ártott volna rendesen beállítani, mert a Mentés előtt például az árrést nem árt megadni. Így aki nem figyeli és TAB-ot használ, (mint én barom), az bosszankodhat, hogy ezt is elcsesztem és kétszer lesz benne a tétel, csak más (0 és más árréssel)
Mentés után az új tétel felvitele előtt nem árt ha üríted a mezőket, az átlagfelhasználó azt gondolja, hogy nem mentette el, hiába jött ki az az ablak, hogy mentve.
A Bruttó áras bevitelnél (második fül) egyszer-kétszer hibát kiabál, amikor tabbal végigszaladok a mezőkön. Gondolom itt igyekeztél ellenőrizni már dolgokra (forrást nem néztem még, bár nekem csak Delphi5-öm van)

Jahh az adatmódosítás funkció az a bizonyos igazi usergyilkos DBGrid :)
Még a forrást is meg kell néznem később, de sajnos eléggé fáradt vagyok jelenleg...
Kíváncsi vagyok milyen az újabb verzió, mennyit fejlődött a rendszered.
:)

A PHP_builder-rel nem nyomultál valaha egy másik topikban? Én úgy emlékszem már szerepelt valahol errefelé...

Csatolt fájl:

Szerkesztette: Delawer 2004. 09. 20. 21:03 -kor

#102 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 21:16

Nem tudom srácok, biztos vannak akik sokkal jobban értenek a programozáshoz (én csak kontár vagyok) és minden kezdőnek, haladónak, profinak kell a visszajelzés, hogy tudja, mik a vélemények, ki milyen hibát talál a másik programjában (mert az biztos van).
Szerintem nagyon is jó ez a topik (köszönet Nevergone-nak :up: ), illene megtisztelni a srácokat azzal, hogy elmondjuk a sirámunkat, elismerésünket. 
Legtöbbször még érteni sem kell az adott programozási nyelvhez, elég, ha felhasználói szemmel nézzük a dolgokat.
Persze itt azért többnyire olyanok fodulnak meg, akik értenek valamilyen szinten a programozáshoz, ezáltal a "felhasználói szem" egy kissé homályosodik :)
Ekkor kérem meg én is az asszonyt, "Gyere, less már rá erre a progira, szerinted milyen?"
Ő aztán tényleg abszolute felhasználó és megmondja, ha valami nem értelemszerű :)

#103 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 21. 07:12

Idézet: Delawer - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 22:02

:) Nem húzlak le annyira.
Szóval, amit hozzá tudok szólni a raktárkezelőhöz.

Kissé barátságtalan a külseje. Pesze nem Winamp5-höz hasonlítottam, csak úgy általánosítva.
Persze egyáltalán nem ez a legfontosabb.
A működéssel kapcsolatban az üres rekordok bevitelét jó lenne lekezelni, azaz tiltani.
Az ablakok tabindexét nem ártott volna rendesen beállítani, mert a Mentés előtt például az árrést nem árt megadni. Így aki nem figyeli és TAB-ot használ, (mint én barom), az bosszankodhat, hogy ezt is elcsesztem és kétszer lesz benne a tétel, csak más (0 és más árréssel)
Mentés után az új tétel felvitele előtt nem árt ha üríted a mezőket, az átlagfelhasználó azt gondolja, hogy nem mentette el, hiába jött ki az az ablak, hogy mentve.
A Bruttó áras bevitelnél (második fül) egyszer-kétszer hibát kiabál, amikor tabbal végigszaladok a mezőkön. Gondolom itt igyekeztél ellenőrizni már dolgokra (forrást nem néztem még, bár nekem csak Delphi5-öm van)

Jahh az adatmódosítás funkció az a bizonyos igazi usergyilkos DBGrid :)
Még a forrást is meg kell néznem később, de sajnos eléggé fáradt vagyok jelenleg...
Kíváncsi vagyok milyen az újabb verzió, mennyit fejlődött a rendszered.
:)

A PHP_builder-rel nem nyomultál valaha egy másik topikban? Én úgy emlékszem már szerepelt valahol errefelé...

Köszönöm az észrevételeket. A raktár progi sajnos nem az, amit én gondoltam, hog felteszek. Ez egy erősen félkész dolog (szüleim vállalkozásába kellett volna leltár nyomtatásra). De akkor fogok vele foglalkozni, csak a suli miatt java-t kell tanulnom :( , és nem igazán tetszik Delphi után :) .

A Php Builder -el nyomultam, csak voltak kifogások vele kapcsolatban. Végül is saját magamnak írtam, mikor a php-t nézegettem, tanulgattam. Eben van egy másik srác munkája is, mert mikor megmutattam neki, beletett pár dolgo.

Azt a raktár progit, amit a gazdinfós vizsgámra írtam, megkeresem. Az új verzió valahol egy könyvtárban lapul mellékletként, és nem tudom elérni a sulit sajnos, hogy küldjék el. :(

De mégegyszer köszi a kritikát, ebből tanul az ember, meg motivációt így kap!  :up:  :respect:

#104 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 28. 11:31

Idézet: beeci - Dátum: 2004. szept. 15., szerda - 17:28

Én is megmutatom nektek mit alkottam: gameworks.qn.com -> Enter -> Beginnings. Mind a két progit ketten fejlesztettük Dini-vel (ő modellezés + felhők én a többi).

Hogy IE alatt nem müködik a honlap, azért durva... :think:

#105 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 29. 08:29

Idézet: spidey - Dátum: 2004. szept. 28., kedd - 13:31

Hogy IE alatt nem müködik a honlap, azért durva... :think:

Nem tudom, mi lehet benne a hiba, nemsokára újratervezzük, s akkor majd talán megoldódik...
:offtopic: ...most jut eszembe, hogy talán a frame-ket nem szereti az IE?  :offtopic: 

#106 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 29. 10:23

Idézet: beeci - Dátum: 2004. szept. 29., szerda - 9:29

Nem tudom, mi lehet benne a hiba, nemsokára újratervezzük, s akkor majd talán megoldódik...
:offtopic: ...most jut eszembe, hogy talán a frame-ket nem szereti az IE?  :offtopic:

A rosszul megírt frameket valóban nem szereti :)
Nagyon el van ám írva ez a keretes szerkezetű oldal...
Jobban jársz, ha:
1- nem használsz kereteket :)
2- ha már keret, akkor olvass utána, hogy miképp is kell jól megírni, nem szégyen a tudás :)

Neked csak két keretre van igazából szükséged, nem pedig 7-re!!!

Van itt html-ről szóló topic is amúgy :), bár jobb ha utánaolvasol és megérted, (nem lesz nehéz, hiszen a html nem programozási nyelv)

#107 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 29. 12:06

Idézet: Delawer - Dátum: 2004. szept. 29., szerda - 12:23

...

Ez az első weblapom, bevallom, önfejűen készítettem (készítettük). Amúgy leellenőríztem, és csak 4 frameset van benne. S még egy dolog: szerkesztve volt, nem írva, csak a szerkesztőre utaló jeleket kitöröltem.
Ígérem, az egy hónapon belűl következő újratervezésnél úgy készítjük, hogy IE-ből is menjen  :D.

#108 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 12:06

Most már megy a GameWorks honlap IE alól is :D.

#109 Felhasználó inaktív   fdsoft 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 18. 11:19

Idézet: beeci - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 11:06

Most már megy a GameWorks honlap IE alól is :D.

Hello!

Ezt a programot mar kb egy eve fejlesztgetem, kisebb nagyobb megszaiktasokkal, de most ugy dontottem befejezem. Egy egy faltoros(brick) jatek, de szerintem mindekepp erdemes megneznetek. Szeretnem ha a benne levo hibakat minnel elobb fel tudnank deriteni, es ha a velemenyeteket, otleteiteket elmondanatok. Ez egy demo verzio 2 kornyezet van, 5-5 palyaval, es a 26 extra kozul 6 db aktiv. Van meg mit fejleszteni rajta, szoval meg nem tokeletes. A hangok tobsege szemét, szoval azt most hagyuk, majd kicserelem oket.

Itt a Jatek, csak tolsetek le tomoritsetek ki, es inditsatok el :))
people.inf.elte.hu/fdavid

Itt egy, ket kep kedvcsinalonak, bar a progi mozgasban az igazi.
  Ha valakit erdekel, talaltok nehany regebii kepet itt :
  es az ujabbakat itt :

Kép
Kép
Kép

Szerkesztette: Netmaster 2004. 11. 09. 02:27 -kor

#110 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 18. 15:13

Idézet: fdsoft - Dátum: 2004. okt. 18., hétfő - 12:19

Hello!

Ezt a programot mar kb egy eve fejlesztgetem, kisebb nagyobb megszaiktasokkal, de most ugy dontottem befejezem. Egy egy faltoros(brick) jatek, de szerintem mindekepp erdemes megneznetek. Szeretnem ha a benne levo hibakat minnel elobb fel tudnank deriteni, es ha a velemenyeteket, otleteiteket elmondanatok. Ez egy demo verzio 2 kornyezet van, 5-5 palyaval, es a 26 extra kozul 6 db aktiv. Van meg mit fejleszteni rajta, szoval meg nem tokeletes. A hangok tobsege szemét, szoval azt most hagyuk, majd kicserelem oket.

Itt a Jatek, csak tolsetek le tomoritsetek ki, es inditsatok el :))
https-es: people.inf.elte.hu/fdavid

Itt egy, ket kep kedvcsinalonak, bar a progi mozgasban az igazi.
  Ha valakit erdekel, talaltok nehany regebii kepet ....

Ne haragudj, de ennyire fontos az általad kitett program, hogy csak https-en keresztül lehet elérni?

Még ha elte-s domain alól jön is azért nem klikkelek mindig minden tanúsítványra ok-t. :)
Főleg, hogy csak képekől lenne szó, ugyebár.
Ne haragudj, nem akartam goromba lenni, csak informálódni szerettem volna.

Szerkesztette: Delawer 2004. 10. 18. 15:15 -kor

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »