tönkremehet-e a vga (nvidia, 7900gs) dvi-d kimenete...
naszóval adott egy proji, ami egy dvi-d mazzaggal van meghajtva. proji nem volt bekapcsolva, a gép ment, analóg mód, nem klón a vga-n, lehúztam a mazzagot a projiról, mert pakolásztam. és azóta nem megy ki a jel a projira. látja, h ott van, klónba is vált, de kép semmi. sehogy. ha fordítóval rárakom a dsub monitort, akkor azon van kép- ha a másik dvi kimenetre rakom, ott már ad képet a proji. pár hete offos lett egy másik nvidia vga (7600gs), ugyanilyen tünetekkel, de akkor momentán nem emlékszem, h piszkáltam volna, de lehetséges. azon csak egy dvi csati volt. - előtte volt egy 6600gt, na ott ellenben biztos vagyok benne, h volt ilyen lehúz, visszadug aktus jópár, mikor ment a gép és soha nem volt semmi gond vele. talán még olyan is volt, h a proji is ment.
a manual sem írta sehol (nem úgy, mint a pl a svideo/tvout kimenetnél), h mind2 eszköznek kikapcsolva kell lennie. mellesleg svideonál sem nagyon tartottam ezt be egy vga-mnál se, szinte minden verzióban volt már kihúz-rádug vga-tv viszonylatban (messzi kábelen van, gyakran lecsúszik), soha nem volt gond.
szerk: hümm. visszagondolva, pakolászások miatt nemrég a proji a régi földeletlen hálózatra került, míg a gép földelten van (régi ház, 2 hálózattal, a földelést mi csináltattuk, a tetőn keresztül van lehúzva a kábel a sarkokban, csatornában).. esetleg ez?
Szerkesztette: avman 2007. 07. 11. 00:20 -kor
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.