Idézet: probalaci - Dátum: 2004. dec. 30., csütörtök - 1:47
én szívesen olvasnék más teszteket is!
de az biztos nem igaz, hogy minden teszt
hülye...
a fél óra és a 9 óra között meg azért jelentős különbség van ahhoz, hogy ez utóbbival bohóckodjon az ember.
mert nem lesz 18-szor jobb a minősége
azt hiszem persze, hogy ez pont olyan értelmetlen vita, mint az, hogy érdemes-e 300.000 Ft-os méteráron kábelt venni egy hangfalhoz - szvsz őrültség, de vannak páran, akik esküsznek rá.
a fenti teszt megkérdőjelezéséhez pedig szívesen vennék vmi bizonyítékot is.
(pl. más teszteket vagy képeket)
Már többen elmondták: nincs értelme ezeknek a teszteknek. Kikapott képkockákból nem lehet eldönteni, hogy melyik jobb. A legegyszerűbb, ha saját magad nézegeted végig a programokat ugyanazzal a filmmel, normális TV-n, lejátszás közben. Mert akkor már látszik is valami. 30/50 cm-es gagyiturboatom TV-re mindegy mivel tömörít az ember. Azt azért hozzátenném, ha csak 5%-ot tömörítesz, a shrink is elég jó lesz...
(Tudom ajánlani a Romeo et Juliet musical változatát, az eredeti francia kiadású duplalemezes DVD-n. Szívtam vele szépen... Haver vette meg, szeretett volna másolatot is magának, hogy mégse az eredetit nyúzza. Mit nem mondjak, érdekes dolog volt a tömörgetése. Szépen kijött, hogy melyik tömörítő mit is tud. Nem szoktam ilyet mondani, - főleg nem az ismerősöm, aki a shrinket dicsőíti, hogy minek más, de ezt a filmet képtelenség volt ezekkel az egygombos tömörítőkkel betömöríteni (birkás tömörgető, shrink, instantcopy, intervideo cucc, stb) s végül egy szóval jellemezte ő is az eredményt amit produkáltak: f@s.)
De leltem egy tesztet neked - mert erre vágysz:
teszt.
(Amit érdemes figyelni, hogy eszerint az instantcopy itt-ott jobbnak tűnik mint a cce-s vagy akár az eredeti anyag, de a rövid szövegben benne van, hogy miért. (filter)
Szerkesztette: BigBear 2004. 12. 30. 08:23 -kor