Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. febr. 22., csütörtök - 7:05
Mp44 lőtávolságára mindenhol 300-400 métert írnak, talán az MP44.nl oldalon mondogatnak 600 métert. Ha jól tudom az MP44 esetén is 800m-ig lehetett állítani. Nem tudom, hogy mi okoza ezt a nagy szórást, lehet, hogy összefüggésben van azzal, hogy a sorozatlövéses üzemmódban más a lőtávolság mint egyesben?
No mindegy. Igazából a német fegyverekkel a játékban nagy bajban vagyok. Egyszerűen nem tudom eltalálni, hogy melyik lenne jó a számomra. Duhecen vért izzadok, ha puskával megyek, tehát félautomata vagy automata fegyverrel kell mennem, hogy ne kapjanak szanaszét. A G43 azért nem jó, mert baromi sokáig tart, míg újratölt és nagyon gyenge (4-5 lövés), az MP44 minden szempontból jó lenne, de elég nagy szórása van a fegyvernek nagy távolságra, legalábbis én úgy érzem. Emiatt a hülye fegyver gond miatt iszonytosan legyengülök a német térfélen. A napokban volt, hogy kirobbanó formában voltam és a brit oldalon 8/2-s arányt sikerült összehozni. Ami lehet, hogy első hallásra nem egy nagy szám, de nekem az volt. Viszont fordulás után a német oldalon ugyanazon ellenfelek ellen 2/8, így a vége 10/10 lett pontosan. Azt a nyamvadt két fragot is gránátozás közben szereztem.
A brit & amcsi fegyver teljesen világos, hogy Garand közép és rovid távra is ideális.
chungee: nem lehet, hogy valami más program eleszi a kraftot a játék elől? Vírusirtó, maleware, spyware stb.

Súgó
A téma zárva.