HWSW Informatikai Kerekasztal: Segítsetek! Inno6600GT vs gari - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Segítsetek! Inno6600GT vs gari Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 23. 16:09

Üdv!

Segítségeteket kérném! Múlt héten vettem egy Inno 6600Gt-t az A***ban, kipróbáltam az új lappal, mindenen stock cooler volt, ok.Volt 1-2 pici bug, amire driver hibára gyanakodtam, de azt mondták az 6600os topicban, hogy ez lehet hogy kari, nézzem meg a hűtést stb. Beállítások reapplyozása,csatiba betolás, minden ok.

Ma szedem le a hűtőt, hogy dobom fel a blokkokat, erre látom, 3 sarka hiányzik a kártyának :eek: !
2nek durván, 1×1mmes darab, (a hűtésfelfogatással ellenetétes oldalakon), és egy kicsi hiányzik egy másik sarokból. A pasztában ott is van a kis szürke por ...

//Fényképezőmön 30cmes a makró, így fényképekkel gyk nem tudok szolgálni, fix ojjektív suxx.

Majd megőrülök, óvatosan vettem le;nem sarkazhattam le, már 1001 kártyáról szedtem le hűtést, keretet,stb, annak az esélye hogy én sarkaztam le az 1%.

Dobom vissza a kártyát, semmi baja. Markok most is futnak, 1 kanyi pixel hiba sincs. Konklúzió: Sikerült egy "gyárilag" lesarkazott példányhoz jutnom vsz :( .
Az innók hibastatját tekintve ez nem is olyan valószínűtlen. Bajom a következő:Ez így nem igazán pálya, mert könyebben is sarkazódhat már tovább (elm :think: ), ill eladáskor lesznek ezzel gondok, hogyha mondom, bukok még tizet rajta az aktuális árhoz képest, ha nem mondom, akkor meg tetü leszek. :rolleyes:

Vissza vinném, de félek, hogy:
1,"Nem hibázik, mit akarsz akkor?"
2,"Leszedted a coolert?Sajna, akkor nincs gar..."
3,"Leszedted a coolert?Akkor tuti te sarkaztad le.Hogy most is megy az más kérdés..."
4,"Elküldjük a szervízbe, aztán majd szólunk mi van..." (persze az első 3 pont valamelyike lesz a válasz)

Szóval eléggé rosszak az esélyeim. Pesttől 80Kmre lakok, gépet felvinni nem tudom, nem igazán van időm/pénzem, hogy fölöslegesen járkáljak fel, és azért ott vettem, mert a környéken 54-56-60 E Ftért tudtak volna 6600Gt-t. Nem elírás, gondoltam rég nem kérdeztem meg a környékbeli boltokat, lássuk mit mondanak.

Milyen úton tudnám valahogy becseréltetni/gariztatni? Kihez/mihez forduljak, mi a fenét tudok csinálni??? Sajna a 3 napból kicsúsztam :( .

Segítségeteket előre is köszönöm!

//Egy modot kérdeztem, hogy hova nyissam, másnem ha itt nem jó, átrakjátok a páfba, vagy nem tudom;de akkor pls privit dobjon aki áthelyezi, hogy hova.
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 07. 23. 16:27

Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. júl. 23., szombat - 17:09

Üdv!

Segítségeteket kérném! Múlt héten vettem egy Inno 6600Gt-t az A***ban, kipróbáltam az új lappal, mindenen stock cooler volt, ok.Volt 1-2 pici bug, amire driver hibára gyanakodtam, de azt mondták az 6600os topicban, hogy ez lehet hogy kari, nézzem meg a hűtést stb. Beállítások reapplyozása,csatiba betolás, minden ok.

Ma szedem le a hűtőt, hogy dobom fel a blokkokat, erre látom, 3 sarka hiányzik a kártyának :eek: !
2nek durván, 1×1mmes darab, (a hűtésfelfogatással ellenetétes oldalakon), és egy kicsi hiányzik egy másik sarokból. A pasztában ott is van a kis szürke por ...

//Fényképezőmön 30cmes a makró, így fényképekkel gyk nem tudok szolgálni, fix ojjektív suxx.

Majd megőrülök, óvatosan vettem le;nem sarkazhattam le, már 1001 kártyáról szedtem le hűtést, keretet,stb, annak az esélye hogy én sarkaztam le az 1%.

Dobom vissza a kártyát, semmi baja. Markok most is futnak, 1 kanyi pixel hiba sincs. Konklúzió: Sikerült egy "gyárilag" lesarkazott példányhoz jutnom vsz :( .
Az innók hibastatját tekintve ez nem is olyan valószínűtlen. Bajom a következő:Ez így nem igazán pálya, mert könyebben is sarkazódhat már tovább (elm :think: ), ill eladáskor lesznek ezzel gondok, hogyha mondom, bukok még tizet rajta az aktuális árhoz képest, ha nem mondom, akkor meg tetü leszek. :rolleyes:

Vissza vinném, de félek, hogy:
1,"Nem hibázik, mit akarsz akkor?"
2,"Leszedted a coolert?Sajna, akkor nincs gar..."
3,"Leszedted a coolert?Akkor tuti te sarkaztad le.Hogy most is megy az más kérdés..."
4,"Elküldjük a szervízbe, aztán majd szólunk mi van..." (persze az első 3 pont valamelyike lesz a válasz)

Szóval eléggé rosszak az esélyeim. Pesttől 80Kmre lakok, gépet felvinni nem tudom, nem igazán van időm/pénzem, hogy fölöslegesen járkáljak fel, és azért ott vettem, mert a környéken 54-56-60 E Ftért tudtak volna 6600Gt-t. Nem elírás, gondoltam rég nem kérdeztem meg a környékbeli boltokat, lássuk mit mondanak.

Milyen úton tudnám valahogy becseréltetni/gariztatni? Kihez/mihez forduljak, mi a fenét tudok csinálni??? Sajna a 3 napból kicsúsztam :( .

Segítségeteket előre is köszönöm!

//Egy modot kérdeztem, hogy hova nyissam, másnem ha itt nem jó, átrakjátok a páfba, vagy nem tudom;de akkor pls privit dobjon aki áthelyezi, hogy hova.

Tőlem 42-44k -ért kaptál volna 6600GT -t.
Persze INNO -t.
Anno a bolhán jeleztem is, de elsiklottál felette.
Hja, kérem, nem sikk Dj.Kakukk -tól venni valamit is, hiszen még nem baszott át senkit.

IJ.

#3 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 16:29

És annyiért mért vettem volnameg tőled?
InnoVision GeForce 6600 GT 128 MB DDR3 TV DVI 8x PCIExpress 30,160 Ft 37,700 Ft

És ha hozzád megyek vissza ezzel a problémával, mit csináltál volna???
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 07. 23. 16:30

Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. júl. 23., szombat - 17:29

És annyiért mért vettem volnameg tőled?
InnoVision GeForce 6600 GT 128 MB DDR3 TV DVI 8x PCIExpress     30,160 Ft     37,700 Ft

És ha hozzád megyek vissza ezzel a problémával, mit csináltál volna???

Hja, persze, PCI-E.

Az max. 40k, és ezért lesarkazásmentes lett volna; házhoz.

Hogy miért vetted volna meg ??? :D

#5 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 16:39

Hát szerintem nincs az a bolt aki ezt neked kicsieréli.
Te szedted le a hűtőt, ezzel teljesen elvágtad magad. Persze az is lehet, hogy véletlen Te sarkaztad le, csak észre se vetted.
Nézd a dolog jó oldalát, megy a kártyád hibátlanul! ;)

#6 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 18:25

Legalabb foliazott dobozban kaptad, vagy a'la natur?

Annak idejen a A***-ban nem hagytak, hogy megnezzem a faternak szant Radeon9550-et, mondvan ha feltepik a foliat, akkor senkinek sem tudjak utana ujkent eladni...

#7 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 18:48

Fejlemény: 3/4óra 3dmark loopolás után melegedésszerű, aztán 1 perc alatt lefagyós hibát generált.
Tehát nem hibátlan...

Bontatlan volt... Ezexerint elég konzervatívak az aquában... a ***, úgy néz ki úszott 38 ropim :( :( :(

A q****** fa*om a garanciába :reklamacio: . Áhh... Ezért vettem újat, hogy a rohadt...

Szerkesztette: MC Pite 2005. 07. 23. 18:50 -kor

#8 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 19:08

hát...szomorú... :(
ha nem veszed le a hűtőt visszadobálják, hogy hibátlan, így viszont úszott a gari...
próbáld meg gariba vinni, ha nem megy marad az apronet :]

Szerkesztette: FragMaster 2005. 07. 23. 19:08 -kor

Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#9 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 19:13

Idézet: FragMaster - Dátum: 2005. júl. 23., szombat - 18:08

hát...szomorú... :(
ha nem veszed le a hűtőt visszadobálják, hogy hibátlan, így viszont úszott a gari...
próbáld meg gariba vinni, ha nem megy marad az apronet :]

Miért azt honnan a bánatból mondják meg hogy levette?Sztem egy próbát megér..

Szerkesztette: andrew-- 2005. 07. 23. 19:14 -kor

i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#10 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 19:31

Idézet: andrew-- - Dátum: 2005. júl. 23., szombat - 20:13

Miért azt honnan a bánatból mondják meg hogy levette?Sztem egy próbát megér..

Pont erre gondoltam én is. Nem tudják bizonyítani, hogy a hűtő le volt véve. Ha meg leszedi, hogy megnézze mi van alatta, akkor rá lehet fogni hogy ő sarkazta le :]
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#11 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 19:44

:D  :up:
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#12 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 19:48

Idézet: GAI - Dátum: 2005. júl. 23., szombat - 18:31

Pont erre gondoltam én is. Nem tudják bizonyítani, hogy a hűtő le volt véve. Ha meg leszedi, hogy megnézze mi van alatta, akkor rá lehet fogni hogy ő sarkazta le :]

én ezt tenném! :D

sőőt...adnám a hülyét és fenyegetőznék a fogyasztó védelemmel!! ;)

Szerkesztette: Shane 54 2005. 07. 23. 19:49 -kor

Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Csatlakozz a magyar csapathoz!!

"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet

Gondolkodtál ma már?

#13 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 23. 23:03

Arra gondolok, hogy prószálok őszinte lenni. 95%ban.
Tehát hogy amik előjöttek bugok, azok melegedésnek tűntek, leszedtem újrapasztázni, és akkor láttam hogy ilyen. Ez majdnem így is van, csak azt azért nem akarom mondani, hogy blokkot akartam rá rakni. Hogy miért akartam én újrapasztázni? 80km és szabadság kivétel + utiktg remélem elég indok... meg már máskor is küldtek vissz boltból, hogy "Na és,működik!" a gyárilag trehanyul felapplikált hűtéshibás karival :( .

Tök mind1 mit mondok, akkor is azt mondják, hogy én sarkaztam le szerintem :( .

Apronet nem marad, mert a kártya huzamosabb nyúzás után beadja a derekát. Én csak 1-1 markot, és 3 perc farcry 5 perc nfsut játszottam, és közel órát kellett 05tel nyúznom , hogy előjöjjön a bugűés ott már le is fagyott nemsoká.

Ha ennél jobb ötletetek van, akkor az várom :respect2:

#14 Felhasználó inaktív   NeoMaN01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 09:48

Szépen vidd vissza, és várd ki míg kicserélik... Ha fagy és rossz a kari, akkor ott is előjön.

Amúgy nekem (2-ből egyszer) sikerált azonnali cserét elérnem. Monnyuk az TÁP volt... Jött a szokásos szöveg, hogy akkor most 2 hét, bevizsgálják stb. Mondom, necsináljátokmá, melóznom kell a géppel, nincs pénzem most másik tápra addig...
Erre: nem, nem adnak másikat, be kell vizsgálni...
Kicsit emeltebb hangon én: nevicceljetekmá, multkor is itt volt nálatok 3 hétig a VGA-m, legyetek már légyszi rugalmasabbak stbstb.
Főnök kiszól: adjatok neki egy újat.
Szal normálkis hangon, normális de határozott hozzáállással mindent meg lehet oldani. Mujáskodni vagy asztaltverni nem szabad, mert akkor elhajtanak.

Sztem vidd, és gariztasd.... :smoker:
GREENPEACE
„Gyermekeid 21. századáért harcolsz – pokolba a szabályokkal!”
Greenpeace ...mivel csak ez az egy Föld létezik

#15 Felhasználó inaktív   MPCRS 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 11:21

Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. júl. 23., szombat - 23:03

Arra gondolok, hogy prószálok őszinte lenni. 95%ban.
Tehát hogy amik előjöttek bugok, azok melegedésnek tűntek, leszedtem újrapasztázni, és akkor láttam hogy ilyen. Ez majdnem így is van, csak azt azért nem akarom mondani, hogy blokkot akartam rá rakni. Hogy miért akartam én újrapasztázni? 80km és szabadság kivétel + utiktg remélem elég indok... meg már máskor is küldtek vissz boltból, hogy "Na és,működik!" a gyárilag trehanyul felapplikált hűtéshibás karival :( .

Tök mind1 mit mondok, akkor is azt mondják, hogy én sarkaztam le szerintem :( .

Apronet nem marad, mert a kártya huzamosabb nyúzás után beadja a derekát. Én csak 1-1 markot, és 3 perc farcry 5 perc nfsut játszottam, és közel órát kellett 05tel nyúznom , hogy előjöjjön a bugűés ott már le is fagyott nemsoká.

Ha ennél jobb ötletetek van, akkor az várom :respect2:

Ha biztos vagy benne, hogy nem te sarkaztad le, és a rágógumi szerű szutyok még a magon van, akkor hűtő vissza, és garanciális ügyintézés. (Egyébként nem tudom elképzelni, hogyan lehet lesarkazni egy 6600GT-t, mert olyan kicsi a leszorítóereje a két kis pöcöknek, hogy szerintem fizikai képtelenség)

#16 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 11:50

+próbálom... csak megint pestre menetel... meg vgara azt mondják, kérjek egy pcios karit. És sajna az aquát nem olyan rugalmas boltnak ismerem, hogy kapnék másik karit :( . Ennek a magján paszta volt...
Az a baj, hogy elég sokat van dolgom sztech boltokkal, és ritkábban azért mert vásárolok vmit, ált segítek gariztatni a cuccokat, mert állandóan át akarják vágni az embereket; ill nagyon sok kizáró tényező van. :(
//Most is másfél hónap után jött vissza az enermax tápom, azt mondták rá hibátlan. Persze;azért küldtem fel. Megcsináltattam saját lóvém, és a srác közölte, hogy hozzányúltak a szervízben, de még azzal sem tökéletes. És van pofájuk visszaküldeni hogy tökéletes. Persze ehhez le kellett cserélnem az atx csatit, mert a 3,3v lába megsárgult, és a boltba vissza se vették volna, hiába a táp volt a ludas :mad: !

Csak még az a kérdés, hogy csináljam a hülyét, hogy bugos, vagy 1×űne mondjam meg, hogy sarkazottat kaptam :confused: . Mert utólag hiába mondom már...

#17 Felhasználó inaktív   c0ke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 12:17

nem nehez lesarkazni azt az innot, tapasztalat. nemtom, h a gyari huto volt-e, vagy a vizesblakk, de csunyan elvesztette a sarkat. egyebkent szntem gyari blokkal nem lehet sarkazni. ettol fuggetlenul korantsem biztos, h sarkazva kaptad  ;)
what the fuck is WTF?

#18 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 12:40

Egyszeruen megmondod hogy hibazik a kartya 1-2 ora jatek utan es nezzek mar meg a szervizben...
macbook air 2014

#19 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 13:19

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. júl. 24., vasárnap - 11:40

Egyszeruen megmondod hogy hibazik a kartya 1-2 ora jatek utan es nezzek mar meg a szervizben...

Sztem is..Azt meg hogy te babráltad volna(!) meg nem tudja bizonyítani..No Para :up:

#20 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 17:15

Viszont kicsit látszik a műanyag pöckökön,hogy megfogtam fogóval, ha akarnak, ebbe bele tudnak kötni. Kisírtam a cseregarit,már csak az kell hogy átvegyék.

Holnap reggel megyek fel pestre és viszem vissza, ha vkinek van inno gyári hűtése, és a pöckök tökéletesek, akkor cseréljük már ki az enyémmel, meghívom egy sörre. Persze olyanokrqa vonatkozik,akik már lekapták a hűtést. Ha vki benne van, légyszi csörgessen meg, viszahívom! Számom az adataimnál...

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó