...a voice from the darkness.....
Melyik lennék, Peti?

Annak idején majdnem minden FFA-t én uraltam, minden nap..és a régi géppel, lowFPS mellett is..manapság csak még jobb játszani ezzel az újjal (bár a netlag miatt tudok szívni így is)...

No de, Hope nincs többé, már nem használom azt a nevet egy ideje (persze története az van

)..híre volt elég úgy is...

Mostanában szinte minden nap más a nickem, pedig már nyugodtan visszatérhetnék az eredetivel is (csak így tényleg alig van stressz). A közösség úgy is túl kicsi, lehetetlen elbújni, már a scorejaidból is felismernek..most már annál is kevesebben játszanak mint tavaly, amikor először kipróbáltuk. Sajnos ez van..akik még ma is seggbe rúgnának, már rég átálltak másra, pl. a Warsowra. Újak sem igazán jönnek, ha jönnek is, nekik esélyük sincs, és néhány hónap tapasztalat nem igazán tudja felvenni a versenyt az én 10 hónapommal (ami még mindig rövid)..szóval azért megfelelő ellenfelet találni is egyre nehezebb... Általában a morál is romlott, ebbe inkább nem is megyek bele... Nagy a csend MP-téren mostanában, de hát, ez várható volt...
Jut eszembe, a múlt héten játszottunk (Tomi meg én) $ectorral (igen, azzal a bizonyos $ectorral, aki IndiWeben 4. volt): persze Ő nyert, de nem fölényesen. Viszont Ő is és mi is lagokkal küzdöttünk, tehát senki nem játszott még csak a maximum közelében sem. Ez a másik probléma: nincs ma már egy normális Duel-server sem..FFA-ra is csak ROD-on van, a többi nagyjából fabatkát sem ér...
Pont amikor gépem is lett hozzá és folyamatosan tudok hozni egy szintet amit elértem, a PK-nak leáldozott...
Apropó... Nemrég volt egy kisebb házi verseny a lengyeleknél, a pénzdíjakat PeTjA fedezte.

Ez volt a Bloody Cup 2006. A lényeg a vége: a finalt n!Scoobzor (Hollandia) és Osh (Lengyelország mai legjobbja) vívta volna..ám Scooby csaláshoz folyamodott. Mivel lengyel serveren kellett volna játszania, Scoobz előre tudta, hogy az packet lossos 55 ping vs. 20 ping témában ki az esélyesebb. Véletlenül Scoobz ismeri fnatic\VoO-t is. VoO kérdezte Scoobytól, hogy muszáj-e neki játszania..és innen jött az ötlet egy tréfára, amit be akartak vallani, de PeTjA előbb megtudta, és "botrány" lett belőle. Scoobzort és partnerét (Agamemnonz) is kizárták a csalás miatt a versenyből... A lényeg, hogy VoO játszott Osh-sal, és persze minden meccset megnyert. Van két meccsvideó Meatlessről, ha érdekes a téma, előkaparom a linkeket. Aztán meg lehet tekinteni, hogy VoO hogyan játszott...

Persze Oshék is rájöttek, hogy ez az ellenfél egy top 10-15 játékos és nem lehet Scoobzor. A meccsek nagyon szépek, spectatorből lettek felvéve, így minden remekül megfigyelhető...
SYS "No sin is too great to be forgiven."