HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly (II)

#161 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 08. 17:02

...a voice from the darkness.....

Cadaver, részemről is üdv a klubban és gratulálok!  :respect: Ismét itt van egy ember, aki igazán ismeri és érti a játékot már (és emiatt nem csak az "agyatlan hentelést" látja ki belőle)...  :smoker:

Péter, a BOOH legelején tényleg csak a PK van Danielnél, jóllehet, a korábbi pokoli kalandok során már jól megszedte magát..biztos kiürültek a fegyverek a Pokol Tornácán, meg a démonok elszedték őket... :D Pedig még amikor Eve-vel beszél, akkor is ott van a Shotty a kezében... A lényeg, hogy ez amúgy teljesen normális, felfoghatjuk egy kis "történeti anomáliának", de ennyi az egész...

Klassz, hogy azért mindig feldobódik a topic és sose halunk meg... :D Amúgy persze nincs sok aktivitás odakint, csak néhány érdekességet tudok esetleg említeni...

1. Crazy Frags by WTO - DC-topic és videó-direktlink
Ezt PeTjA dobta fel odakint: WTO készített egy 255(!) MB-os PK-fragvideót, ami egy válogatás a legjobbaktól. Olyanoktól, mint pl. S3venflow (PL), osh (legjobb PL-játékos), medic (GER), Maspingon (PL) és WTO (PL)...

2. Hell Wars PK-MP Trailer - DC-topic
Ezt még Artas osztotta meg velem régebben, aztán továbbítottam PeTjának is. Az XBOX-verzió MP-jét mutatja be, megnézhetitek, hogy konzolon milyen is a játék. Szerintem szórakoztató kis videó lett, érdemes megnézni. A topicban ott van a FileFront-link is PeTjától...

3. Painkiller XBOX 1v1 $10 Buy-in Tournament - DC-topic
Amennyire én tudom, az XBOX-verzió még mindig nem jelent meg Európában, de a tengerentúlon már szerveztek is egy alacsony díjazású 1on1 versenyt az XBOX-szcéna jeles tagjainak. A benevezés 10 dollár volt, és csak néhányan indultak egyébként. A fenti linket követve eljuthattok a szervező bleezy.net oldalára, és lejjebb scrollozva már pár meccsvideót is le lehet tölteni (200+ MB méretűek)... Ezekről annyit, hogy rám nem tettek valami nagy benyomást a srácok..szerintem totál "no0b-playinget" adtak elő, mindenféle szempontból..tehát ha valaki letölti, ne számítson a CPL-prókra jellemző szinttel. Inkább csak fungame az egész, bár lehet, hogy a sok szerencsétlenkedés javarészt csak a konzolos irányításnak tudható be...  :rolleyes:

4. Boorack kamikaze attack by MasP - FileFront-link (lengyel topic)
Na jó, még ezt, mert szerintem nagy poén. :D MasP készítette ezt a rövid videót, a szintén lengyel Boorack demójából. A videó Boorack kamikaze-támadását mutatja be: túl közel megy az álló(!) MasPingonhoz és a rakétái miatti önsebzések előbb végeznek vele, mint MasP-pal. MasP meg szépen elsétál onnan, miután Boorack sikeresen "pwnolta" önmagát... Szerintem szenzációs a maga nemében... :D

Ez van Srácok! :D

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2006. 10. 08. 17:10 -kor

#162 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 09. 21:06

Hello.
Köszönjük az információkat SYS!  :respect:

Eddig bele se gondoltam abba, amit peter írt a BOoH elejéről, de tény, hogy benne van a buktató.
Én azon elmélkedtem, hogy Eve és Daniel miért nem azokon az átjárókon jöttek ki a Pokolból, amit a Démonok használtak a Purgatóriumba való feljutáshoz, mégha azokat őrzik is.

Az első videót egyenlőre nem tudom megnézni valami rejtélyes oknál fogva.
A 2. videóról nekem is az a véleményem mint neked. Egész jóra sikeredett.
A 3. videó nézése közben megfájdult a fejem ezért 5 perc után leállítottam :Đ. Annyit azonban hozzáfűznék, hogy a Rocket Jumpot még gyakorolni kell!  :D
A 4. videó tényleg jópofa. Nagyon kiváncsi lettem volna Boorack arcára amikor véghezvitte ezt a támadást. :)

#163 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 12:14

Akkor megnyugodtam! :D THX SYS  ;)
1.7 ről van vmi esetleg vagy a PCF végleg letett a PK-ról?  :rolleyes:

#164 Felhasználó inaktív   Blazkowicz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 11. 16:34

Szerintem, ha lenne valami info az 1.7ről, akkor SYS már leírta volna 14es betűmérettel  :) .
Bő 1 éve még volt némi esély rá, hogy lesz, de mára ez az esély egyenlő a nullával :( .

#165 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 12. 15:54

Na igen, ha valamikor egyszer mégis kijön az 1.7-es patch, akkor azt Blazkowicz tiszteletére 14-es betűmérettel fogom itt jelezni - bár megtehetném egyszer... :)

#166 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 13. 12:06

Lemaradásban vagyok mint mindig. :D

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2006. aug. 28., hétfő - 21:46

"Resident Pain" -- Egy nagyon klassz, hangulatos kis SP-movie, szép (nagyon szép) vágások és editálás, FMV-k és "in-game" részletek is bevonva a mókába.

Ez iszonyat jó lett, grat neki. :respect: Tényleg kedvet csinált az újrajátszáshoz, feltéve ha sikerül elszabadulnom egy időre az UT2004 ONS-RPG-től. :Đ

Egy kis személyes történet a Resident Evil zenéjéhez. Amikor leges-legelőször elkezdtem Painkillert játszani, a metálos részek nem igazán jöttek be (talán írtam is annó, hogy mennyire tetszenek az ambientek, a fight music pedig annál kevésbé... meg hogyan szabályozom a hangerőt). Helyettük pont ezt a Marilyn Manson számot raktam be (jobbhíján a music könyvtárban lecseréltem az mp3-akat :D). Aztán persze "kigyógyultam" ebből az ellenszenvből, miután SYS jóvoltából sok Nightwisht hallgathattam – a PK úgy jó ahogy van ;) –, végül "rászoktam" más metálra is (Eternal Tears of Sorrow, As I Lay Dying, ilyenek :)).

#167 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 13. 22:47

A BOoH első szintjén az Orphanage-ben kapott kártya az a bizonyos weapon modifier mire jó? kipróbáltam de semmi változást nem látok  :confused:

Szerkesztette: peterxxxx 2006. 10. 13. 22:47 -kor

#168 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 14. 12:28

Idézet: peterxxxx - Dátum: 2006. okt. 13., péntek - 23:47

A BOoH első szintjén az Orphanage-ben kapott kártya az a bizonyos weapon modifier mire jó? kipróbáltam de semmi változást nem látok  :confused:

Az alapjátékban is megtalálható, és felszedhető koponya powerup lép működésbe. Hatása minden fegyvernél más. pölö: nem szór annyira a shoti, nyílegyenes szállnak a karók, tüzes shuriken, nagyobb sebzés a gépágyúnak etcetc. ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#169 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 14. 13:40

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. okt. 14., szombat - 13:28

Az alapjátékban is megtalálható, és felszedhető koponya powerup lép működésbe. Hatása minden fegyvernél más. pölö: nem szór annyira a shoti, nyílegyenes szállnak a karók, tüzes shuriken, nagyobb sebzés a gépágyúnak etcetc. ;)

Köszi  ;)

Még 1 kérdés: Nálatok is ugy vna hoy a Stone Pit-ben nem tudom lefagyasztani az ilyen "drabál állat" ágyús csávókat?  :D  Vagy vannak még azok a nagyon brutális sámánszerű barna lények (azok mik egyébként?  :confused:  és mivel támadnak mert villámgyorsak nem lehet kikerülni őket  :confused: ) nos és ezeket sem tom lefagyasztani amig az Underworld-ben mindekit még az ilyeneket is  :)
szal?

Szerkesztette: peterxxxx 2006. 10. 14. 13:40 -kor

#170 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 14. 15:35

Fagyasztásnak működnie kellene. :think:

A sámánok pedig telepatikusan támadnak, sehogy sem lehet elkerülni a támadásukat. Gyorsan szét kell őket kapni. :)
Faster! Harder! Cadaver!

#171 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 11:55

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. okt. 14., szombat - 16:35

A sámánok pedig telepatikusan támadnak, sehogy sem lehet elkerülni a támadásukat. Gyorsan szét kell őket kapni. :)

OK thx fagyasztást én se értem de mindegy nem nagy dolog :)
viszont egy fura dolgot fedeztem fel a játékban (lehet hogy csak nekem van így, de 1.64 + powermad 3.62a után mikor Luciferrel küzdök akkor középen ahol a nyíl szokott lenni ott Alastor képét nyomja be és az életcsíkja meg nagyon kicsi ott, de ez csak a Hell levelen szokott lenni. Ez nálam egyedi eset volt (bug) vagy nálad/nálatok is így van?

A másik pedig a telepítésnél ezt írja ki nekem amikor beteszem a Booh 1. cd-jét pedig a játékot már rég feltelepítettem felpeccseltem:

http://kepfeltoltes.hu/view/061015/hmmm_ww...ltoltes.hu_.jpg

nálatok is így van? mert fura hogy mér akarja telepítni ujra a kieget :) (eredeti a játék!)

Szerkesztette: peterxxxx 2006. 10. 15. 11:56 -kor

#172 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 15. 21:04

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. okt. 14., szombat - 15:35

Cadaver, ez így nem teljesen igaz: amíg nem látják Danielt (aki a játékban technikailag egy nagy fehér kocka :D), addig semmit nem tudnak ártani neki. Tehát el kell előlük bújni pl. egy szikla mögé és onnan kitámadni időnként, majd vissza a szikla mögé. Ha meglátnak, kell nekik egy kis idő a támadáshoz. Utálatos ellenfelek egyébként, az szentigaz, főleg a "Stone Pit"-en, ahol még erősebbek is, mert pl. nem fog rajtuk a Freezer... Szóval ahogy' mondod, olyan gyorsan szét kell őket szedni, amilyen gyorsan csak lehet, mert pillanatok alatt képesek rossz értelemben bevégezni Daniel küldetését... :D

Péter, a jelenség teljesen normális, és én sem szeretem az ilyesmit egyébként: amikor beteszed a CD-t, az "Autorun.inf" alapján elindítja a telepítőt, az meg beszól, hogy a játék már telepítve van. Két dolgot tehetsz... Az egyik, hogy simán kilépsz mindig a telepítőből (ezt teheted, ha elfelejtetted a második lehetőséget :D). A második lehetőség pedig az, hogy a SHIFT-et lenyomva tartod néhány másodpercig, miközben a CD-t beteszed: ilyenkor ugyanis nem foglalkozik a rendszer az autorunnal (csak tényleg várj vele eleget, hadd olvassa be a lemezt rendesen, mert ha túl gyorsan elengeded a SHIFT-et, akkor mégis elindítja a telepítőt)... Na jó, harmadik lehetőségként meg a Windows-ban is kikapcsolhatod ezt az autorun-funkciót... :)

A luciferes dologra meg most nem emlékszem..hmm... Majd legközelebb meglesem, ha nem találok olyan screenshotot, amiből meg tudom állapítani. Bár nem emlékszem ilyesmire...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2006. 10. 15. 21:07 -kor

#173 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 22:07

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2006. okt. 15., vasárnap - 22:04

Cadaver, ez így nem teljesen igaz: amíg nem látják Danielt (aki a játékban technikailag egy nagy fehér kocka :D), addig semmit nem tudnak ártani neki. Tehát el kell előlük bújni pl. egy szikla mögé és onnan kitámadni időnként, majd vissza a szikla mögé. Ha meglátnak, kell nekik egy kis idő a támadáshoz. Utálatos ellenfelek egyébként, az szentigaz, főleg a "Stone Pit"-en, ahol még erősebbek is, mert pl. nem fog rajtuk a Freezer... Szóval ahogy' mondod, olyan gyorsan szét kell őket szedni, amilyen gyorsan csak lehet, mert pillanatok alatt képesek rossz értelemben bevégezni Daniel küldetését... :D

Péter, a jelenség teljesen normális, és én sem szeretem az ilyesmit egyébként: amikor beteszed a CD-t, az "Autorun.inf" alapján elindítja a telepítőt, az meg beszól, hogy a játék már telepítve van. Két dolgot tehetsz... Az egyik, hogy simán kilépsz mindig a telepítőből (ezt teheted, ha elfelejtetted a második lehetőséget :D). A második lehetőség pedig az, hogy a SHIFT-et lenyomva tartod néhány másodpercig, miközben a CD-t beteszed: ilyenkor ugyanis nem foglalkozik a rendszer az autorunnal (csak tényleg várj vele eleget, hadd olvassa be a lemezt rendesen, mert ha túl gyorsan elengeded a SHIFT-et, akkor mégis elindítja a telepítőt)... Na jó, harmadik lehetőségként meg a Windows-ban is kikapcsolhatod ezt az autorun-funkciót... :)

A luciferes dologra meg most nem emlékszem..hmm... Majd legközelebb meglesem, ha nem találok olyan screenshotot, amiből meg tudom állapítani. Bár nem emlékszem ilyesmire...

OKs :)

A luciferes dolog már megoldódott legalábbis azt gondolom h a memóriából vmit rosszul olvasott be a játék azt benyomta alastort a nyíl helyére :D
Szóval akkor a sámánok télleg nem fagyaszthatók le Stone Pit-ben? akkor az ágyús csávók se?

(Nah már érik hogy végre meglegyen a 5-star challenge minden pályán Traumán PK-ban és BOOh-an is!! :D )

#174 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 20. 20:37

Hi!
Megcsináltam az 5-star challenge-t minden pályán a sima PK-ba traumán!  :smoker:  :cool:
Azonban van egy kis gond (leírom hogy csináltam):

1.nighton végigtoltam a játékot minden kártyát megszereztem amit lehetett

2. az 5-ös chaptert mivel nincs traumán (hivatalosan) ezért ott egyúttal perf statokt csináltam tehát 5 star challenge-t minden pályán!

3. nos továbbiakban nighton végigtoltam a Booh-t és lássatok csodát minde kártyát megszereztem már nighton ott azonban ugye itt még  nem mentem 5-star-rra

4. ujrakezdtem sima PK-t (minden eredményem megmaradt tehát nem 0-ról!) traumán

5. nos és most MINDEN pályát megcsináltam 5-starra tehát az 5-ös chapterrel együtt a sima PK-t kivégeztem 5 star szempontjából traumán (és nighton az 5. chaptert)

6. az utolsó pálya amit 5starra végeztem az ugye Alastor volt tehát jött a video, hogy Daniel mennybe megy meg ilyenek...

Na és az a gondom hogy nem írta ki azt a bónuszt (korlátlan kártyahasználat) ami ugye járna az 5-star után!?!?
és a video után bárhol próbálkozok nem tudom végtelen számmal használni kártyát meg semmi :(

Mi lehet a gond?  :confused:  :confused:

Fontos megjegyeznem hog elkövettem egy hibát az egyik (castle nevű pályán C4E01) mikor nighton toltam 'véletlen' 29 objektumot romboltam le 28 helyett  theát a traumás 28/28-asom ugye nem írta felül a nightos hibás eredményt így az egész játéka alatt annak az egy pályának a statjában van ez az 1 darab nightos star a másik négy ezen pályán belül normálisan traumás!

vaalki lécci segítsen mi lehet a gond ha más nem legalább SYS!  :)  de mások segítségét is örömmel veszem :) THX

Szerkesztette: peterxxxx 2006. 10. 20. 20:38 -kor

#175 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 21. 22:10

Péter, a korábbi kérdésedre válaszolva igen, a "Stone Pit"-en azok a behemótok már nem szeretik a fagyit, hiába is kínálod meg őket vele. Szóval kicsit nehezebb, de ugyanúgy fennáll, hogy minél hamarabb darálod le őket, annál jobb... :)

Az 5-csillagos anomáliát meg én sem értem..jónak kéne lennie tényleg, ha valóban úgy csináltad, ahogyan leírtad. A 29/28 objektum nem zavar be, emiatt ne aggódj, a csillag akkor is odakerül a Statisztikában a helyére... Szerintem nézd át újra az összes mapet az összesített Statisztikában, hogy valóban mindenhol megvan az 5 csillag vagy sem. Az 5-ös fejezetet is ellenőrizned kéne valahogyan, bár azt nem mutatja Traumán a játék, nem engedi kiválasztani sem. Hihetetlen ez..jónak kéne lennie így, legalábbis ha tényleg mindig vitted a pontjaidat is tovább...

Ja igen..és az meg "tökmindegy", hogy melyik csillag milyen fokozatról van, pl. nézd meg ezt, ez is érvényes. A lényeg, hogy az 5 csillag ott legyen mindenütt az összesített Statisztikában...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2006. 10. 21. 22:13 -kor

#176 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 22. 08:32

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 23:10

Péter, a korábbi kérdésedre válaszolva igen, a "Stone Pit"-en azok a behemótok már nem szeretik a fagyit, hiába is kínálod meg őket vele. Szóval kicsit nehezebb, de ugyanúgy fennáll, hogy minél hamarabb darálod le őket, annál jobb... :)

Az 5-csillagos anomáliát meg én sem értem..jónak kéne lennie tényleg, ha valóban úgy csináltad, ahogyan leírtad. A 29/28 objektum nem zavar be, emiatt ne aggódj, a csillag akkor is odakerül a Statisztikában a helyére... Szerintem nézd át újra az összes mapet az összesített Statisztikában, hogy valóban mindenhol megvan az 5 csillag vagy sem. Az 5-ös fejezetet is ellenőrizned kéne valahogyan, bár azt nem mutatja Traumán a játék, nem engedi kiválasztani sem. Hihetetlen ez..jónak kéne lennie így, legalábbis ha tényleg mindig vitted a pontjaidat is tovább...

Ja igen..és az meg "tökmindegy", hogy melyik csillag milyen fokozatról van, pl. nézd meg ezt, ez is érvényes. A lényeg, hogy az 5 csillag ott legyen mindenütt az összesített Statisztikában...

Köszi a segítséget de tényleg megvan mindehol az 5 csillag minden pályán még 5-ös chapterben is mert direkt csak ugy mentem át boohra hogy 5 csillag mindenhol

azonban mivn akkor ha nem a tower pályán kéne megcsinálni az ucsssú 5 csillagot? mert akkor már ''nincs ideje'' megjelenni az üzenetnek mert ugye jön a video majd a credit szóval remélem érrted mire gondolok  mikor aszondom nincs ideje megjelnni mert a játék egyből a videóra megy mert úgy van megírva..

tehát mondjuk először tower és aztán az előtti forest pályán kéne befejezni ahogy ha kicsit visszaolvasol ezen az oldalon, Cadaver kollégánik is tette :) (2006. szept. 16., szombat - 17:23-kor :)
szal neki a Forest volt az utolsó... :D

szerinted van benne valami?  :think: 

Ja ha gondolod küldhetek mentést is hogy saját szemeddel is leellenőrizd :)

Szerkesztette: peterxxxx 2006. 10. 22. 08:36 -kor

#177 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 23. 04:06

Péter, majd küldd el a mentést és megnézem a napokban. Az, hogy a "Tower"-ön fejezed be a játékot, szerintem nem okozhat gondot, de azért esetleg utána menj vissza a "Forest"-re, hátha. Egyébként a szöveg a Statisztika "lekattintása" után jönne egy kis ablakban, és akkor is kattintani kéne, tehát holmi videók meg egyebek biztos nem viszik el a képernyőről. Mindenesetre érdekes...

Mindenkinek... :)

Elkészültem egy új videóval. Nem az Exp. #3, az tovább csúszik, mert még mindig nincs MP-anyag, de ez is SP-videó. Lehet, hogy már említettem régebben, hogy meg fogom próbálni a "Loony Park"-ot is, akárcsak tavaly az "UnderWorld"-öt: szóval kinyírni a hullámvasúton minden ellenfelet, Traumán, kártyák nélkül, és persze 5 csillaggal fejezve be a pályát... Erre már tavaly, a "MineCart Riding!" idején is gondoltam, de csak most jutottam el addig, hogy tényleg nekilássak és felvegyem. Azt gondoltam, hogy ez sokkal nehezebb, így "sokat ültem a témán" (jó ideje megcsinálhattam volna már ezt a videót)... Nos, biztosan több oka is van, de hatalmasat tévedtem: nemhogy kivitelezhető a dolog, de szerintem könnyebb is mint a "MineCart Riding!" volt, sőt, megkockáztatom, hogy azt mondjam rá, "sima ügy"... Na, majd kibeszéljük, hogy miért... Mindenesetre itt az újabb aim-videóm, alább... :D Jó szórakozást kívánok hozzá - "mindenkinek aki szereti", umm nem..mindenkinek aki megnézi... :D Simán...  :cool:

Kép

Kattintsatok a poszterre a jó minőségű verzióért (59.6 MB). A gagyi minőségű verziót meg ide kattintva tölthetitek le (10.8 MB)... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2006. 10. 23. 04:07 -kor

#178 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 08:00

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 5:06

Péter, majd küldd el a mentést és megnézem a napokban. Az, hogy a "Tower"-ön fejezed be a játékot, szerintem nem okozhat gondot, de azért esetleg utána menj vissza a "Forest"-re, hátha. Egyébként a szöveg a Statisztika "lekattintása" után jönne egy kis ablakban, és akkor is kattintani kéne, tehát holmi videók meg egyebek biztos nem viszik el a képernyőről. Mindenesetre érdekes...

Szia SYS :)

Tessék a mentésem: http://rapidshare.co...eGames.zip.html

Hátha Te érted mi a hiba  :rolleyes:

előre is köszi!! :)

#179 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 08:34

Ja és gratula a Loony park-hoz 8)  :beer:  :D

#180 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 13:36

Majdnem mindet egy lövéssel. :eek: :up: Tényleg "sima ügy". :D
Tetszik a tangóharmonikás zene az elején meg a végén... vagy ez benne van a játékban, csak eddig nem vettem észre? :think: És alul középen mi az a szürke kockában zöld valami?

Téma megosztása:

• (36 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.