Cadaver, részemről is üdv a klubban és gratulálok!
 Ismét itt van egy ember, aki igazán ismeri és érti a játékot már (és emiatt nem csak az "agyatlan hentelést" látja ki belőle)...
 Ismét itt van egy ember, aki igazán ismeri és érti a játékot már (és emiatt nem csak az "agyatlan hentelést" látja ki belőle)...   
 Péter, a BOOH legelején tényleg csak a PK van Danielnél, jóllehet, a korábbi pokoli kalandok során már jól megszedte magát..biztos kiürültek a fegyverek a Pokol Tornácán, meg a démonok elszedték őket...
 Pedig még amikor Eve-vel beszél, akkor is ott van a Shotty a kezében... A lényeg, hogy ez amúgy teljesen normális, felfoghatjuk egy kis "történeti anomáliának", de ennyi az egész...
 Pedig még amikor Eve-vel beszél, akkor is ott van a Shotty a kezében... A lényeg, hogy ez amúgy teljesen normális, felfoghatjuk egy kis "történeti anomáliának", de ennyi az egész...Klassz, hogy azért mindig feldobódik a topic és sose halunk meg...
 Amúgy persze nincs sok aktivitás odakint, csak néhány érdekességet tudok esetleg említeni...
 Amúgy persze nincs sok aktivitás odakint, csak néhány érdekességet tudok esetleg említeni...1. Crazy Frags by WTO - DC-topic és videó-direktlink
Ezt PeTjA dobta fel odakint: WTO készített egy 255(!) MB-os PK-fragvideót, ami egy válogatás a legjobbaktól. Olyanoktól, mint pl. S3venflow (PL), osh (legjobb PL-játékos), medic (GER), Maspingon (PL) és WTO (PL)...
2. Hell Wars PK-MP Trailer - DC-topic
Ezt még Artas osztotta meg velem régebben, aztán továbbítottam PeTjának is. Az XBOX-verzió MP-jét mutatja be, megnézhetitek, hogy konzolon milyen is a játék. Szerintem szórakoztató kis videó lett, érdemes megnézni. A topicban ott van a FileFront-link is PeTjától...
3. Painkiller XBOX 1v1 $10 Buy-in Tournament - DC-topic
Amennyire én tudom, az XBOX-verzió még mindig nem jelent meg Európában, de a tengerentúlon már szerveztek is egy alacsony díjazású 1on1 versenyt az XBOX-szcéna jeles tagjainak. A benevezés 10 dollár volt, és csak néhányan indultak egyébként. A fenti linket követve eljuthattok a szervező bleezy.net oldalára, és lejjebb scrollozva már pár meccsvideót is le lehet tölteni (200+ MB méretűek)... Ezekről annyit, hogy rám nem tettek valami nagy benyomást a srácok..szerintem totál "no0b-playinget" adtak elő, mindenféle szempontból..tehát ha valaki letölti, ne számítson a CPL-prókra jellemző szinttel. Inkább csak fungame az egész, bár lehet, hogy a sok szerencsétlenkedés javarészt csak a konzolos irányításnak tudható be...

4. Boorack kamikaze attack by MasP - FileFront-link (lengyel topic)
Na jó, még ezt, mert szerintem nagy poén.
 MasP készítette ezt a rövid videót, a szintén lengyel Boorack demójából. A videó Boorack kamikaze-támadását mutatja be: túl közel megy az álló(!) MasPingonhoz és a rakétái miatti önsebzések előbb végeznek vele, mint MasP-pal. MasP meg szépen elsétál onnan, miután Boorack sikeresen "pwnolta" önmagát... Szerintem szenzációs a maga nemében...
 MasP készítette ezt a rövid videót, a szintén lengyel Boorack demójából. A videó Boorack kamikaze-támadását mutatja be: túl közel megy az álló(!) MasPingonhoz és a rakétái miatti önsebzések előbb végeznek vele, mint MasP-pal. MasP meg szépen elsétál onnan, miután Boorack sikeresen "pwnolta" önmagát... Szerintem szenzációs a maga nemében... 
Ez van Srácok!

SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2006. 10. 08. 17:10 -kor

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva. 

Elküldve: 2006. 10. 08. 17:02

Elküldve: 2006. 10. 08. 17:02

.
 .

Tényleg "sima ügy".