...a voice from the darkness.....
Köszi Srácok!
Peti, Te is tudnál ilyeneket szerintem simán, ha annyit MP-ztél volna mint én: gyakorlatilag hónapokon keresztül napi órákat. Gondolhatod, persze, hogy megy, így nem nagy kunszt...

A midi-stakenade ötlete pont az MP-ből jött: eddig összesen 3-4-szer volt ilyen fragem, de persze az ott inkább csak "mák", nem igazán tudatos, csak véletlenül jöttek ki. Viszont SP-ben simán lehet próbálkozni ilyesmivel, mert ott az ellenfelek nem lőnek vissza és nem próbálják meg az irányukat változtatni a levegőben, így sokkal könnyebb ilyen midiket csinálni. Másfelől ezzel is lehet gyakorolni a célzást: SP-ben lehet próbálkozni és ráérezni, és ez segíthet később az MP-ben is...
Hehe, gondoltam is, hogy az outtakes a videó közepén esetleg beugrathat pár embert, főleg ha esetleg teljes képernyőn nézik...

S valóban nem túl hosszú a videó: mivel a zenét előre kiválasztottam és azt gondoltam, hogy még így is túl kevés anyag van ahhoz, hogy rendesen kitöltsem. De úgy tűnik, erősen tévedtem, mert simán lehetett volna 10+ perc körül ez is. A zene miatt sok klipet fel kellett gyorsítani, meg volt még pár szép lövés, amiket sajnos nem tudtam beletenni a videóba. A felvett trükköket/videókat mind szerepeltettem, a szép lövések meg beleférnek legközelebbre is és általában bármikor, hiszen ilyeneket bármelyik SP-végigjátszáskor lehet majd lőni. Csak legyen már egyszer működő demorecording/playback..te jó ég, akkor miket meg lehet majd csinálni...!

Van még pár trükk a tarsolyban, amiket most nem vettem fel, szintén majd legközelebb, meg jön az OverDose is, szóval az E-sorozatnak mindenképpen van jövője... Most nem érzem azt mint az E#2 idején, hogy semmi nem maradt...
De legközelebb nem fogok ennyit várni passzívan: igen, igaz, kvázi a teljes videóanyag már közel egy éves (az E#3 tulajdonképpen két hetet jelent tavaly augusztusból

), és azóta az a vágatlan 34 GB anyag itt hevert a HDD-men (most töröltem csak le)...

Tudom, jó nagy hülyeség volt, de ennek az oka megint csak az MP-ben keresendő: eredetileg MP-részt is akartam már az E#3-ba. Milyen klassz lett volna, nem igaz? Így 7 perc, úgy meg 7 perc SP, plusz még legalább 3-4 perc MP frag-highlights...

De változtattam az elhatározáson, egyrészt mert még mindig nincs jól működő demorecording, az MP-ben meg nyilván nem akarok a FRAPS-szel szenvedni. Másrészt meg azért vált sürgőssé az E#3, mert már így is van benne kb. 4 jelenet, amit már mások is kihoztak közben: konkrétan Cyody és Artas is felfedezte kicsit később azokat, amiket én már tavaly augusztusban rögzítettem. Nem tudtak róla, hiszen nem látják, hogy én miket mahinálok itt a vinyómra...

Harmadrészt meg most már van ötletem egy önálló MP-videósorozatra is, annak is lesz majd külön címe... Csak legyen már demorecording, azt kívánom a legjobban...

Egyelőre azonban BlowFish is a Mindware-re vár: az OverDose alapján gyanús, hogy azok a srácok hozzáférnek a forráskódhoz, így a demorecordinget is javíthatják, esetleg..és akkor BlowFishnek legfeljebb már csak egy kicsit kellene belenyúlnia...
Ja igen..majd' elfelejtettem... Pár dolog említése meglepett, konkrétan két dologé: az egyik az 5 hordó, a másik meg az "Orphanage" vége. Az 5 hordós dolog valójában egyáltalán nem egy nagy dolog: van egy pont, ahonnan minden hordó felrobbantható pl. stakenade-ekkel, bár igazából csak a kis kastély bástyáin lévőkhöz muszáj stakenade, a többi háromhoz használható pl. az SMG is. Még két ilyen pontról tudok azon a környéken: az egyik a fagyistölcsér teteje, a másik a "House Of Pain" teteje. De az egész nem vészes különben, hiszen célozni van idő, ha nem is sikerül minden hordó elsőre, azért pár próbálkozás alatt megvan az a problémás kettő is. Mindig 5 csillagra hajtok, így egy jó ideje mindig így csinálom már... Aztán az "Orphanage" vége: meglepett, hogy Cyody és Kalme sem tudtak erről a megoldásról. Azt hittem, totál "alap-dolog", csak azért vettem fel, mert a kezdők el szoktak ott akadni és kérdezni szokták odakint a megoldást. Szóval Ti is így ismertétek? Mert emlékszem, amikor először jártam ott, sehogy' nem akart kipurcanni az apácza, hiába fújdostam a lángszóróval. Akkor gondoltam, hogy "ez kandikamera vó't b.....g" és valami trükk van ott. Hamarosan rá is jöttem, hogy a legközelebbi kört/csatornafedelet kell lefújni és az azonnal hat. Kalméék meg biztos addig fújták a lángszóróval, amíg lángra nem kapott az ellen...
A kép alján a piros csík a speedmeter (hehe, ezt már a múltkor is kérdezted), ezt és az FPS-t mostanában bekapcsolom, bár igazából nincs jelentőségük. A speedmetert a /speedmeter 1 parancs kapcsolja be...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 07. 01. 18:16 -kor