Igazából még a Heaven's got a hitman-hez lenne egy kérdésem, kicsit elakadtam! A 4-es chapterben a Castle pályán felmegyünk a csigalépcsőn, kinyírunk minden ellent, és utána nem jön semmi checkpoint, there's nowhere to go....

please help!!!

Elküldve: 2006. 10. 30. 18:43

Elküldve: 2006. 10. 30. 22:22
Idézet: bega - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 18:43

Azt hiszem van kellene ott lennie checkpointnak. Kezd előlröl a pályát, ha nem enged tovább...
 Azt hiszem van kellene ott lennie checkpointnak. Kezd előlröl a pályát, ha nem enged tovább...

Elküldve: 2006. 10. 30. 23:11

Elküldve: 2006. 10. 30. 23:11

Ahogyan Cadaver is gyanítja, ez valószínűleg egy bug/savebug, szóval csak kezdd elölről az egész mapet, vagy pedig töltsd vissza az előző CheckPointot. Velem is történt már ilyesmi, de a visszatöltés segített. Ugyanez a hiba megismétlődhet később az "Old Monastery"-n is, és ott is a visszatöltés lehet a megoldás...
 Ahogyan Cadaver is gyanítja, ez valószínűleg egy bug/savebug, szóval csak kezdd elölről az egész mapet, vagy pedig töltsd vissza az előző CheckPointot. Velem is történt már ilyesmi, de a visszatöltés segített. Ugyanez a hiba megismétlődhet később az "Old Monastery"-n is, és ott is a visszatöltés lehet a megoldás...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2006. 10. 30. 23:16 -kor

Elküldve: 2006. 10. 31. 10:57

Elküldve: 2006. 11. 01. 08:21

Elküldve: 2006. 11. 01. 08:21

Most nem is mondok róla semmi többet, csak megint azt, hogy ezt pl. a "Loony Park" hullámvasútjával nem lehet megcsinálni...
 Most nem is mondok róla semmi többet, csak megint azt, hogy ezt pl. a "Loony Park" hullámvasútjával nem lehet megcsinálni... 

Elküldve: 2006. 11. 02. 13:30

Tudtam hogy nem vagy normális de hogy ennyire?
 Tudtam hogy nem vagy normális de hogy ennyire?  (a legjobb értelemben vedd
 (a legjobb értelemben vedd 
 )
 )

Szerkesztette: peterxxxx 2006. 11. 02. 13:31 -kor

Elküldve: 2006. 11. 03. 11:17

Elküldve: 2006. 11. 03. 20:36

Elküldve: 2006. 11. 03. 20:36

Mer' egyébként nem volt az..nagyon nem..mármint a "MineCart Riding ReVisited"...  :o  Ha bárki kipróbálja, meglátja..eddig egyébként Artas jelentkezett, hogy szintén megcsinálta, rengeteg próbálkozás után... Szóval nagyon nehéz volt ez a szemét karósdi..a "RollerCoaster Riding!" nem volt vészes (az az aim simán a sok MP eredménye, LOL), de ez a legutóbbi, ezzel szenvedtem eleget. Ráment pár napom (LOL, nem az egész nap, csak napi pár óra, aztán inkább mindig otthagytam) és rengeteget kellett gyakorolgatnom az egészet. Az volt a legnagyobb baj, hogy a felvétel miatt ugye kicsit "lagos" lett az egész, meg az is, hogy a karók "bugosak" szerintem: legalábbis nem tudom mással magyarázni azt, hogy egy csomószor határozottan "átszálltak" az ellenfeleken! Olyankor majdnem gutaütést kaptam időnként: mert látod, hogy eltalálod, de nem, a karó átszáll rajta...
 Mer' egyébként nem volt az..nagyon nem..mármint a "MineCart Riding ReVisited"...  :o  Ha bárki kipróbálja, meglátja..eddig egyébként Artas jelentkezett, hogy szintén megcsinálta, rengeteg próbálkozás után... Szóval nagyon nehéz volt ez a szemét karósdi..a "RollerCoaster Riding!" nem volt vészes (az az aim simán a sok MP eredménye, LOL), de ez a legutóbbi, ezzel szenvedtem eleget. Ráment pár napom (LOL, nem az egész nap, csak napi pár óra, aztán inkább mindig otthagytam) és rengeteget kellett gyakorolgatnom az egészet. Az volt a legnagyobb baj, hogy a felvétel miatt ugye kicsit "lagos" lett az egész, meg az is, hogy a karók "bugosak" szerintem: legalábbis nem tudom mással magyarázni azt, hogy egy csomószor határozottan "átszálltak" az ellenfeleken! Olyankor majdnem gutaütést kaptam időnként: mert látod, hogy eltalálod, de nem, a karó átszáll rajta...   Hát jól van, csontik meg minden, átszáll a karó a bordáik között...  :Đ Na de a nagy behemótokkal is néha így jártam. Utáltam ezt, szidtam is a karóvetőt miatta... LOL
  Hát jól van, csontik meg minden, átszáll a karó a bordáik között...  :Đ Na de a nagy behemótokkal is néha így jártam. Utáltam ezt, szidtam is a karóvetőt miatta... LOL Volt néhány pont, amikor már arra gondoltam, hogy feladom, mert legalábbis felvenni nem tudom, még ha felvétel nélkül sikerülne is (de a legvége még akkor is nehéz volt, hiába kaptam 90+ FPS-t - és túlságosan ideges voltam ott mindig, mert tudtam, hogy ott dől el minden, pont a végén)...
  Volt néhány pont, amikor már arra gondoltam, hogy feladom, mert legalábbis felvenni nem tudom, még ha felvétel nélkül sikerülne is (de a legvége még akkor is nehéz volt, hiába kaptam 90+ FPS-t - és túlságosan ideges voltam ott mindig, mert tudtam, hogy ott dől el minden, pont a végén)... )..ja, és a nagy teremben is (ami a legkönnyebb hely), ahol ráadásul az egyik behemót saját magát ölte meg (tehát akkor ez is csak 80 kills igazából?)..totál elégedetlen voltam vele. Elégedetlen voltam, mert túl sok időt és energiát rápazaroltam már addig, és akkor tessék, amikor sikerül, pont az lesz ilyen béna verzió..mondjuk valamennyire ezt éreztem is előre. A korábbi próbálkozásokban bezzeg tök jól ment minden, csak akkor meg mindig elszúrtam valahol (pl. a végén
)..ja, és a nagy teremben is (ami a legkönnyebb hely), ahol ráadásul az egyik behemót saját magát ölte meg (tehát akkor ez is csak 80 kills igazából?)..totál elégedetlen voltam vele. Elégedetlen voltam, mert túl sok időt és energiát rápazaroltam már addig, és akkor tessék, amikor sikerül, pont az lesz ilyen béna verzió..mondjuk valamennyire ezt éreztem is előre. A korábbi próbálkozásokban bezzeg tök jól ment minden, csak akkor meg mindig elszúrtam valahol (pl. a végén  ) és nem sikerült a maximumra... De hát mindig így van ez... LOL
) és nem sikerült a maximumra... De hát mindig így van ez... LOL A lényeg, hogy a következő végigjátszásokban szórakozni fogok még ezzel, akkor már nem kell felvenni és úgy jóval könnyebb lesz... Egyébként így egy csomó ammót megspórolok a végére: marad egy csomó rakéta, fagyasztó, és így tovább... LOL
 A lényeg, hogy a következő végigjátszásokban szórakozni fogok még ezzel, akkor már nem kell felvenni és úgy jóval könnyebb lesz... Egyébként így egy csomó ammót megspórolok a végére: marad egy csomó rakéta, fagyasztó, és így tovább... LOLSzerkesztette: SYS_TRhu 2006. 11. 03. 20:48 -kor

Elküldve: 2006. 11. 03. 21:44

Valóban a "Best Moments"-szel együtt kerek az egész, de azért önmagában is megállta volna a helyét, hidd el.
 Valóban a "Best Moments"-szel együtt kerek az egész, de azért önmagában is megállta volna a helyét, hidd el.  Asszem nekem is meg kéne csinálnom, a Bridge "v2"-t, csak karóval és még pár nehezítéssel, mert most visszanézve nagyon amatőrnek látszik.
 Asszem nekem is meg kéne csinálnom, a Bridge "v2"-t, csak karóval és még pár nehezítéssel, mert most visszanézve nagyon amatőrnek látszik.  Ja, a zene. Ugyanaz szól 1:10-től mint a legelejétől, vagy legalábbis nem emlékszem hogy többet is rákevertem volna. :Đ Az előadó Laze, a címe Steppin' Out. Fogalmam sincs kifélék-mifélék, egyszer láttam a klipet valamelyik csatornán és megtetszett.
 Ja, a zene. Ugyanaz szól 1:10-től mint a legelejétől, vagy legalábbis nem emlékszem hogy többet is rákevertem volna. :Đ Az előadó Laze, a címe Steppin' Out. Fogalmam sincs kifélék-mifélék, egyszer láttam a klipet valamelyik csatornán és megtetszett.  

Elküldve: 2006. 11. 04. 01:30
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2006. nov. 3., péntek - 21:36

Azt hiszem, el kéne indítanunk itt egy "ki tudja a saját szerénységével saját magát a legjobban lehúzni" című kis házi versenyt...  :Đ
 Azt hiszem, el kéne indítanunk itt egy "ki tudja a saját szerénységével saját magát a legjobban lehúzni" című kis házi versenyt...  :Đ 
 Üdv a klubban!
 Üdv a klubban!  

Szerkesztette: SYS_TRhu 2006. 11. 04. 01:30 -kor

Elküldve: 2006. 11. 19. 11:36

Elküldve: 2006. 11. 19. 11:36

Elküldve: 2006. 11. 20. 01:27

Elküldve: 2006. 11. 20. 01:27

Így hagytam, hogy "kipörögjön", amennyire a processzor engedi. Ezzel a Barton 2500+ processzorral ennyit lehetett kihozni belőle, és persze a felső határ hiánya miatt nem stabilak/fixek az értékek (a 100 FPS-t meg persze sosem érte el)...
 Így hagytam, hogy "kipörögjön", amennyire a processzor engedi. Ezzel a Barton 2500+ processzorral ennyit lehetett kihozni belőle, és persze a felső határ hiánya miatt nem stabilak/fixek az értékek (a 100 FPS-t meg persze sosem érte el)...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2006. 11. 20. 01:28 -kor

Elküldve: 2007. 01. 26. 19:38
 20 dolcsiért (Gold edition)
 20 dolcsiért (Gold edition) 

Elküldve: 2007. 01. 30. 01:59

Elküldve: 2007. 01. 30. 01:59

Meglátjuk...
 Meglátjuk...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 01. 30. 02:06 -kor

Elküldve: 2007. 01. 30. 20:50

Elküldve: 2007. 01. 30. 21:02

Elküldve: 2007. 01. 30. 21:02

Elküldve: 2007. 01. 30. 21:08

Elküldve: 2007. 01. 30. 21:12

Elküldve: 2007. 01. 30. 21:13

Elküldve: 2007. 01. 30. 21:13

Fel is dobtam a kinti helyeken a hírt, kíváncsi vagyok, mit szólnak hozzá majd a népek...
 Fel is dobtam a kinti helyeken a hírt, kíváncsi vagyok, mit szólnak hozzá majd a népek...  Engem feldobott...
 Engem feldobott... 

Szerkesztette: SYS_TRhu 2007. 01. 30. 21:23 -kor