Idézet: Kenobi - Dátum: 2005. dec. 17., szombat - 11:59
Ezert nagy baromsag ez a bechmarkolas. Ha fol is van huzva, abban nem vagyok biztos, hogy a kepe stabil lenne. Mellesleg par potty plusz v, minusz szerintem nem sokat szamit. Persze lehet tuninggal nemi tobblet teljesitmenyhez jutni, de az sohasem lesz olyan mintha eredetiben izmos lenne a cucc.
En nekem az X850 XT PE-m (AGP) alapbol 6489-et teljesit, felhuzva 580/600 meg 6817. Nem hiszem, hogy erdemes igy futtatni, a jatekoknal ugy sem eszreveheto a kulonbseg.
ugye nem gondoltál komolyan két dolgot?
1. "abban nem vagy biztos, hogy a képe stabil lenne"
Te nem is igen lehetnél, mivel soha nem láttad... szvsz elég ha én biztos vagyok benne.
vagy szted nekem az a kényelmes használat, ha 10 percentként fagy, szzétesik a képe vagy telepöttyözi a képernyőt??? biztosíthatlak, hogy amin használva van ott teljesen stabil :520/1200. tisztán le is írtam, hogy a teszt erejéig felhúzott 530/1200-ról még nem tudom teljesen stabil-e...
2. hogyhogy nem lesz olyan izmos egy cucc tuninggal, mint alapból? elmagyaráznád ennek az alapját? mert sztem, ha fizikailag azonos kártyákat, cpu-kat ugyanazon az órajelen hajtasz, akkor rohadtul ugyanazt teljesítik. (persze jelen esetben az X800 és X850 nem teljesen azonos, emiatt van is némi eltérés, de az igen csekély.)
a tuningban részben van igazad. nyilván, van ahol nem éri meg. pl. az általad említett esetben az a +40mhz alig ér valamit.
viszont esetemben egy 12pipe-os 475/450-es kártyából moddolt/tuningolt 16pipe-os 520/1200-as között ég és föld a különbség!!! +33% pipe, +9.4% core (együtt +46%), +33% memória.
(vagy pl. a procim 1800MHz @2520Mhz is érezhető egy kissé

)
ps: viszont a közölt eredményednek örülök.

Omega megint láthatja, hogy ezek reális pontszámok.