HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XI. Ergo offoljunk legálisan! ;) Értékeld a témát: -----

#701 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 01. 15:39

Idézet: somafero - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 15:37

mit törölnék,live boot cd
vagy xpt gyalulom le?  :D

Jah, bocs, nem néztem hogy live boot. :omg:
xp örökké élni fog :) A gondolata legalábbis tuti :D
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#702 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 15:41

Idézet: somafero - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 16:39

mivan vazzeg mindenkit elhajszótak onnan? :rolleyes:  :omg:

Nem hajszoltak, csak egyszerűen nem éreztem azt, hogy befogadna az a közösség, hogy az ott lévő emberek többségét bármiféle társnak el tudnám fogadni. Egyszerűen csak átnéztek rajtam, és egy idő után nem éreztem szükségét annak, hogy bármiféle energiát fektessek az ottani elfogadtatásomba. Ennyi.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#703 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 15:42

Kép

:D

#704 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 15:43

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

:omg:

#705 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 15:45

Idézet: Poopa - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 16:38

Mi van az előadással (:think:) amire múltkor gyúrtál?

Életem eddig legrosszabb előadása volt, egy teljesen passzív közönség elött, egy olyan témában, aminek a pontos részleteit, vagyis hogy miről kellene pontosan beszélnem, ezt elötte egy órával adták oda. És mindezt este 8 -as kezdéssel, 10 -ig. Én szétszenvedtem az agyamat rajta, egyátalán nem élveztem (pedig nagyon szeretek előadni és oktatni), a hallgatóság pedig mintha nyitott szemmel aludt volna, pedig próbálkoztam mindenféle trükkel... sztorizgattam néha a témábavágóan, mondtam pár, a témához szorosan nem kapcsolódó érdekességet, stb... szóval gáz volt.  :reklamacio:

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#706 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 15:46

Idézet: Poopa - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 16:39

Jah, bocs, nem néztem hogy live boot. :omg:
xp örökké élni fog :) A gondolata legalábbis tuti :D

mé,te mithasználol  :think:

#707 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 15:47

szerk.

Szerkesztette: Poopa 2005. 12. 01. 15:52 -kor

#708 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 15:48

Idézet: somafero - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 15:46

mé,te mithasználol  :think:

programozáshoz linux, minden másra win xp sp2.

#709 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 15:50

Általában, ha egy olyan helyen, mint mondjuk egy topic, vagy egy fórum, ha ilyen helyeken megjelenik egy nő, akiről akarva-akaratlan érződik, hogy stílusban és korban valamelyest passzol a tagság túlnyomó részéhez, az nagyon meg tudja változtatni az erőviszonyokat, és az egyes emberek szemléletét.
Ez a véleményem (egy része).

Idézet

[link]

#710 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 15:55

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 16:50

Általában, ha egy olyan helyen, mint mondjuk egy topic, vagy egy fórum, ha ilyen helyeken megjelenik egy nő, akiről akarva-akaratlan érződik, hogy stílusban és korban valamelyest passzol a tagság túlnyomó részéhez, az nagyon meg tudja változtatni az erőviszonyokat, és az egyes emberek szemléletét.
Ez a véleményem (egy része).

nálam ez már kb 5-6éve ,csetelős korszakomban lecsengett,szal tudni kell ezt is kezelni
de a legrémesebb csak abban az esetben lehet,ha csak itt találkoz/ik/ol/unk nőkkel  :omg:

#711 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 15:59

Idézet: somafero - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 16:55

nálam ez már kb 5-6éve ,csetelős korszakomban lecsengett,szal tudni kell ezt is kezelni
de a legrémesebb csak abban az esetben lehet,ha csak itt találkoz/ik/ol/unk nőkkel  :omg:

Nálad.
A Te mentális fejlettségedet ne vesd össze sok emberével itt a HWSW -n, mert könnyen lehet, hogy elsírod magad...  :smoker:
Ez egy helyzet, ezt is kezelni lehet, és kell is... csak sokan nem igazán tudják. Én nem becsülöm le Őket, ők is jó emberek lehetnek, legfeljebb sajnálom, hogy nem ismerhetem meg igazán őket, nem adhatok Nekik, és nem lehetek több általuk.
De az élet kompromisszumok sokasága, és ez is az.

Idézet

[link]

#712 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:00

Never: Ez elsősorban a DP kapcsán jutott eszedbe?  :think:
Soma: Sokan már a nomál (rendszeres) fórumozást is betegségnek hiszik.

#713 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:05

Idézet: Poopa - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 17:00

Never: Ez elsősorban a DP kapcsán jutott eszedbe?  :think:

Jelenleg igen, miért kérded...?
Természetesen lehet (sőt biztosan) egy múltbéli hosszabb, amolyan "tudatalatti" gondolkodás eredménye is, lekötve ezzel az esetlegesen még "idle" állapotban lévő agykapacításomat. Lehet, hogy ennyi erővel SETI@Home -t is futtathatnék az agyamban, amikor üres...? (azaz mindig...?)

Idézet

[link]

#714 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:06

Idézet: Divat - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 12:22

...

Hogy sikerült a vizsgád?
Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )

#715 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:07

mégiscsak kiveszem az aláírásból azt a szöveget...  :Đ

Idézet

[link]

#716 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:08

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 16:59

Nálad.
A Te mentális fejlettségedet ne vesd össze sok emberével itt a HWSW -n, mert könnyen lehet, hogy elsírod magad...  :smoker:
Ez egy helyzet, ezt is kezelni lehet, és kell is... csak sokan nem igazán tudják. Én nem becsülöm le Őket, ők is jó emberek lehetnek, legfeljebb sajnálom, hogy nem ismerhetem meg igazán őket, nem adhatok Nekik, és nem lehetek több általuk.
De az élet kompromisszumok sokasága, és ez is az.

egyébként ezt utálom az ilyen helyeken,hogy sokan nem adnak ki magukból mindent (vagy majd mident),a szép az ég és zöld a fűn kívül,én ezért próbálok minél többféle témában beszólni,kotyogni,poénkodni,hogy legalább vmi alap téma legyen-ami lehet bármi bizonyos tól/ig határig,sztem a nagyon intim dolgokon kívül bármiről lehet dumálni

#717 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:09

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 17:05

SETI@Home -t is futtathatnék az agyamban, amikor üres...?

futtass inkább pendrájvlinuxt  :p

#718 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:10

Idézet: NeverGone

Jelenleg igen, miért kérded...?

Nem is olyan nehéz a konkrét példában nevekhez kötni a dolgot.

Idézet: NeverGone

Természetesen lehet (sőt biztosan) egy múltbéli hosszabb, amolyan "tudatalatti" gondolkodás eredménye is, lekötve ezzel az esetlegesen még "idle" állapotban lévő agykapacításomat. Lehet, hogy ennyi erővel SETI@Home -t is futtathatnék az agyamban, amikor üres...? (azaz mindig...?)

:bolond:

Szerkesztette: Poopa 2005. 12. 01. 16:12 -kor

#719 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:14

Idézet: somafero - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 17:08

egyébként ezt utálom az ilyen helyeken,hogy sokan nem adnak ki magukból mindent (vagy majd mident),a szép az ég és zöld a fűn kívül,én ezért próbálok minél többféle témában beszólni,kotyogni,poénkodni,hogy legalább vmi alap téma legyen-ami lehet bármi bizonyos tól/ig határig,sztem a nagyon intim dolgokon kívül bármiről lehet dumálni

Nem feltétlenül ezzel vana  baj, hanem azzal, hogy egy zártnak mondható közösség mennyire tud befogadni új, közös élményekben még nem részesült új tagokat. Hiszen, ha jön egy új ember, és ők elkezdik folyamatosan beszélni, hogy pl. milyen jó volt a múltkori buli, akkor abba az új embernek érdemben sok beleszólása nem lehet, így tudva-tudatlanul, de kirekesztik őt. És közel sem biztos, hogy ezután, ha látja, hogy szinte rá sem bagóznak, akkor mégegyszer visszatér oda. Pedig könnyen lehet, hogy alapjában véve egy értelmes, korrekt emberi értékkel rendelkező ember, aki akár tovább emelhetné a hely tartalmasságát. Nézzetek csak vissza, mennyire más volt a DP a legelején. Olyan emberek jártak oda, akik azóta a közelben sem vannak. Mert be kell látni, Barbra (az indító) amellett, hogy érett, felelőségteljes nőként szerepelt itt, egyszerre volt "sokad-diplomás", aki nem vágott fel ezzel, és mindenféle közgazdasági és pénzügyi témákban, de egyátalán az élet dolgaiban is magas szinten járatos.
Igazán büszke vagyok arra, hogy személyesen megismerhettem Őt.

Idézet

[link]

#720 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 01. 16:15

Idézet: somafero - Dátum: 2005. dec. 1., csütörtök - 17:09

futtass inkább pendrájvlinuxt  :p

Pendrájv max. a seggembe férne bele, azt pedig inkább kihagynám...  :)

Idézet

[link]

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.