Idézet: ion - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 18:36
Hiaba lokitek itt a rizsat, akkor sincs semmi ertelme ennek a meghivasos alapu rendszernek.
1. Ez a leheto legbenabb vedelem. Mindenki azt hiv meg, akit akar, szinte teljesen moderacio nelkuli a regisztralas - nem is lehet ekkora adatbazist tartalom szempontjabol karban tartani. Es annyian kijatszak ezt, hogy mar nevetsegesnek hat ez a zartsag.
2. A kapcsolatok felterkepezese nem a meghivokon mulik, hanem a visszaigazolt kapcsolatokon, szoval megintcsak edesmindegy, hogy ki kit hiv meg.
3. Tovabbra is azt allitom, hogy a wiw es tarsaiban a legjobb (ha nem az egyetlen jo dolog), hogy megtalalhatod azokat az ismeroseidet, akikkel elvesztetted a kapcsolatot, esetleg meg az is megdobbento, amikor azt tapasztalod, hogy pl. jee ez az uj haverom ismeri a regi haverom baratnojet, stb.
Ténlyeg nem hiszem el, hogy ez hozzáállás. Nincs megfelelő védelem, remek. Reggeljünk 4szer, reggeljen az is aki soha nem néz vissza. Azért mert valaminek nincs jó védelme, még nem kell rögtön kihasználni. Mert egy 70 éves nyugdíjasnak kilóg a pénztárcája, nem mondom, hogy vazz, ez milyen béna védelem már?! Megyek és kihasználom...
Igen, lehet, hogy nincs jó védelme, de nem is kéne, ha az ember tényleg csak azokat hívná meg, akiket ismer. De sajnos nem így van, ez a topic is bizonyítja. Nem hatna nevetségesen, ha nem ez lenne az emberek hozzáállása.
persze, lehet törölni, de azért megnézném, hogy ki hány kapcsolatot törölt. Pl. azok akik itt hwsw-ről kaptak meghívót, azok kitörölték-e?
Sztem is jó, amíg nem kérdezed meg, h
-Láttam ismered Petit.
-Milyen Petit? Ja, soha nem láttam, hwsw-n írt fórumba.
-Ja...
Ezek persze nem csak az iwiw-re igazak. Sajnos mindenütt kiderül, h a moderáció szükséges, mert az emberek 80%-nak semmi önkontrollja sincs.
avalon
Szerkesztette: Avalon 2006. 01. 20. 09:30 -kor