A segítségeteket kérném.
Gép: Asrock lap, valami P800MV integrált videókártyás, (nemtudtam megnézni asrock lapján me halott:D), 256ddr, 80+200gb vinyó, valami táp..
Azért reménykedek mégis a segítségben, mert ez tudtommal TÍPUShiba, illetve valaminek a hibája.
Szóval.
Vettünk bele +512 ramot, 2 oldalas infineon, úgy látszik nem kékhalálozik stb az nem problem (anélkül is xarvót)
VISZONT. Vidókártya be: GeForce 6200 128mb 64bit. Én nálam gyönyörűen muzsikált (NF7 v2.0ban), 3dmark2001ben elérte a csillagászati maximumot de ez most mind1... :Đ
Szóval a lényeg nálam MENT.
Az említett aszrőcsbe belerakták, win bebútol, minden oké. Forceware fel: fekete képernyő
WIndóz bebútol kikapcs után, tölt tölt, jönne be a kép, fekete képernyő.
Namostakkor hová merre? Ramcserélgetés, ezmegaz megtörtént. Amint felkerül rá a videókártya drivere csocsesz.
Namost még 1 dolog. Megkérdeztem azt az emberkét aki feltelepítette az xp-t, hogy volt -e rá valamiféle alaplapi chip drivercsomag telepítve. Megkérdezte miaz.
Namost ez nem túl jó jel, viszont feltételezem hogy idáig fel volt telepítve (mármint a mostani reinstall előtt...).
Nem tudom milyen chipsetű a lap, milyen drivercsomagot ajánlotok?(azt se tom viás vagy inteles vagy sises, akármi..).
Illetve ez milyen típusú hiba? Mert régen úgy emléxem valakinek elszállt a vga-ja vagy lehet totál más volt a hiba, de ere emléxem, viszont ez zsír új és nálam ment...
Valami GART-ra is emléxem hogy azt nem kéne felrakni talán, de úgy hogy ennyire nem ismerem az alaplapot nem tudok sok okosat mondani...
Help me plz!

Súgó
A téma zárva.