Idézet: T.Packo2 - Dátum: 2006. aug. 29., kedd - 17:54
UlT!MA!
Alaplap? Nem tudok másra gondolni, de tényleg, vagy csak balszerencsés. Nem emléxem de táp csere / próba volt? Szivatós tud lenni ám.
Ha amit akkor írtam burn-in test is szépen fagyi nélkül mert sok-sok órán keresztül akkor az sem lehet. Őő kontakthiba? Minden JÓL, STABILAN, CSAVAROZVA a helyén van?? A venti rezgést kelt. Piciket de esetleg annyi elég is neki hogy bemondja az uncsit. Próbáldd ki. Játsz egy game-el majd óvatosan rúgj bele a házba (icipicit, de akkorát hogy megérezze) elvileg akkor ki kell derülnie. Vagy szedd ki a lapot a házból, úgy rakd össze és játsz. Ha akkor is fagyi akkor... Próbáldd ki a Linux-ot Wine emulátorral vagy VMware-el, és úgy gamelj. Ennél elvetemültebb ötleteim nincsennek.
Hali!
Nem tudom, hogy emlékszel-e, de én se vok 100%-osan otthon a témában, úgyhogy nem értettem a hozzászólásod bizonyos részeit:)
- Volt tápcsere, mind2nél stabilan ugyanakkor fagy le kb.
- Alaplapra gyanakszol te is, ez eddig oké, de kérdeztem, hogy azt külön mivel tudnám tesztelni -> Mi az a burn-in test?

- Kontakthiba, az spec. lehet, majd szétkapom a gépet aztán újra összerakom és meglássuk.
- Belerúgni bele fogok, de akkorát, hogy...

Majd kipróbálom ezt is, de ahogy visszaemlékszem a fagyásokra, szerintem hőgond lesz, mert ha melegebb volt a lakásban, akkor gyorsabban fagytak a dolgok, ha meg beállítottam egy ventillátort a gép mellé, akkor nem fagytak, ha le volt szedve az oldala, akkor fagytak csak ritkábban. Ezzel kapcsolatban csak az az érdekes, amit már korábban említettem, hogy külön-külön mindent teszteltem már kb. (csak talán az alaplapot nem), meg hát, ez akkor sem magyarázza meg azt, hogy igényesebb játékok miért nem fagynak ki... (amik Nvidia-sak teszem azt hozzá!!!)
- Melyik lapot szedjem ki? Egy vid.kari cserét meg tudnék ejteni, de mivel nagyon nem hinném, hogy azzal van a baj, ezért nemtom minek... Amúgy egy érdekesség: nekem régen volt ugyanilyen gondom, viszont akkor az volt a gáz, hogy a pali, aki összerakta nem dugta be a másik 6600GT-t a tápba (azon van külön még 1 csatlakozó, hogy szívja az áramot:)), viszont a mostanin nincs ilyen csatlakoztató, tehát még ez sem megoldás most sajna...

- Linux telepítést sajna nem tudok megejteni, mert ez a gép egyben apám munkagépe és nem örülne neki, ha eltűnne minden beállítása, meg minden szir-szara (mondhatni, nem ér annyit). Meg sztem tényleg nem olyan jellegű gond van vele, ami így megoldható.
Köszi a válaszod már eddig is!,
Ult!ma