Idézet: monolith - Dátum: 2006. dec. 10., vasárnap - 19:19
na most annyit hadd mondjak, hogy nem biztos hogy igazam van, de van egy elméletem. én is szoptam így párszor. nem minden nap, de sokszor előfordult hogy a reggeli órákban nyomott egy resetet, vagy épp teljesen leállt a gépem. lila volt a fejem, amíg rá nem néztem apámék órájára, ami mindig 0:00-t mutatott olyankor. ha ebből nem derült volna ki, akkor lelövöm a poént: nekem speciel elment az áram mindig óraműpontossággal. nézd meg valahogy ezt a lehetőséget is.
Igen,ebben lehet nemi igazsag,mert(azota is volt egy par ilyen kikapcs)megfigyeltem,hogy amikor ilyen kovetkezik be,akkor a szobamban levo video kidobja a benne levo kazettat.Viszont - csak hogy meg misztikusabb legyen - van meg egy halom elektromos keszulek(dekoder,tv,video)aminek ez az aramingadozas(ha tenylegesen az)meg se kottyan,de a szamitogep mar ezt felveszi/megerzi.Szoval onnan tudom ilyen pontosan az idod,hogy ez mikor kovetkezik be,hogy ilyenkor mindig rapillantok a dekoder orajara,es onnan leolvasom,ebbol kiderul az is,hogy a dekodernek ez a kis szunet meg se kottyan,mert az ora a pontos idot mutatja a videoval egyutt.A videon is neha csak annyit veszek eszre,amit fent leirtam,hogy kikopi a kazit.