[GUIDE] Miranda IM Miranda IM kinézetének testreszabása
Elküldve: 2008. 06. 25. 18:57
Az első (altalam ismert) theme pack a Mirandához, ami nem csak a Contact List kinézetét változtatja meg, hanem sok plugint is...
Miranda Fusion
Miranda Fusion
Elküldve: 2009. 01. 14. 17:21
Idézet: ria13 - Dátum: 2008. jún. 5., csütörtök - 19:01
hello, kezdő mirandás vagyok és van pár dolog, ami érdekelne: (bocsi, ha valaki már előttem kérdezte valamikor, de sajnos nem volt időm az egész fórumozást átolvasni.)
1, mikor msn felé küldök át egy fájlt elég lassan ér át. valami oldalon ajánlottak erre egy olyan plug-in-t (FTP File YM) ami feltölti a fájlt egy megadott ftp szerverre a linket meg elküldi a partneremnek. ezzel annyi gondom van, hogy nem igazán szoktam ftp-zni, így nem ismerek ftp szervereket és nem tudom, hogy hogyan állítsam be ezt a plug-int.
2, szeretem, hogy a miranda nem olyan csicsás, de egy csini skin azért jót tenne neki. minden fele kerestem skineket mirandához, de egy csomó link már nem élt, amit meg találtam, az meg rám akart tukmálni valami szörnyűséges pop-up ablakos programot, és persze a mirandát meg nem tudtam skinezni. ha nem nagy kérés tudnátok pár olyan oldalt, ahol vannak jó skinek és nem kell semmi hülyeséget letölteni. A másik kérdésem meg az, hogy a letöltött skint hova kell bemásolni, hogy a miranda megtalálja és be tudjam állítani. (a plug-in-t amit ajánlottál a guide-ban, azt majd letöltöm - köszi)
3, nem vagyok smile mániás sem, de a múltkor találtam egy red cat-es csomagot, ami nagyon tetszett, mert szeretem a cicákat:) mindenhogy megpróbáltam beállítani, hogy a miranda ezeket használja a többi smile helyett, de sajnos nem sikerült. ezt hogy lehet megoldani?
4, láttam valami SMS unicode plug-in-t, de nem nagyon jöttem rá hogy mire való. nem ismeri valaki?
Köszönöm szépen a segítséget előre is!
Akárki, akármelyik kérdésre tud válaszolni, nagyon örülni fogok neki.
köszi még egyszer!
Üdv: Ria
1, mikor msn felé küldök át egy fájlt elég lassan ér át. valami oldalon ajánlottak erre egy olyan plug-in-t (FTP File YM) ami feltölti a fájlt egy megadott ftp szerverre a linket meg elküldi a partneremnek. ezzel annyi gondom van, hogy nem igazán szoktam ftp-zni, így nem ismerek ftp szervereket és nem tudom, hogy hogyan állítsam be ezt a plug-int.
2, szeretem, hogy a miranda nem olyan csicsás, de egy csini skin azért jót tenne neki. minden fele kerestem skineket mirandához, de egy csomó link már nem élt, amit meg találtam, az meg rám akart tukmálni valami szörnyűséges pop-up ablakos programot, és persze a mirandát meg nem tudtam skinezni. ha nem nagy kérés tudnátok pár olyan oldalt, ahol vannak jó skinek és nem kell semmi hülyeséget letölteni. A másik kérdésem meg az, hogy a letöltött skint hova kell bemásolni, hogy a miranda megtalálja és be tudjam állítani. (a plug-in-t amit ajánlottál a guide-ban, azt majd letöltöm - köszi)
3, nem vagyok smile mániás sem, de a múltkor találtam egy red cat-es csomagot, ami nagyon tetszett, mert szeretem a cicákat:) mindenhogy megpróbáltam beállítani, hogy a miranda ezeket használja a többi smile helyett, de sajnos nem sikerült. ezt hogy lehet megoldani?
4, láttam valami SMS unicode plug-in-t, de nem nagyon jöttem rá hogy mire való. nem ismeri valaki?
Köszönöm szépen a segítséget előre is!
Akárki, akármelyik kérdésre tud válaszolni, nagyon örülni fogok neki.
köszi még egyszer!
Üdv: Ria
No itt egy másik Miranda Pack. Valahogy kinéz legalább. Miranda IM Pack
Elküldve: 2009. 02. 10. 16:42
hm. a mirandóból (de lehet a többib IM programban sincs ilyen) én azt a plugint hiányolom, hogy pl helyettesíteni tudjam a mail kliensemet. tehát maileket tudjon fogadni, eltudjam olvasni, küldeni tudjak, stb. kb mint egy egyszerübb mail client. (pl mint az ultrafunk popcorn. én ezt használom most arra) eggyel kevesebb task futna és lenne örő é bódottá.
keresgéltem, de csak pop3 notifier van és hasonló illetve + van külön mail sender plugin. ez már majdnem jó is lennea kettő együtt, de ugye a maileket nem szedi le a notifier, csak értesít hogy jött mail. ehh.
keresgéltem, de csak pop3 notifier van és hasonló illetve + van külön mail sender plugin. ez már majdnem jó is lennea kettő együtt, de ugye a maileket nem szedi le a notifier, csak értesít hogy jött mail. ehh.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf
Elküldve: 2009. 05. 14. 11:43
Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy felraktam a legfrissebb változatot mindent beállítottam ami csak kellhet nekem.
De a message ablakomban nem gördül tovább a szöveg nekem kell mindig legörgetnem.
Próbáltam már másik ieview skint meg smiley-al is szarakodtam ami csak eszembe jutott.
Pls valaki segítsen mert nagyon idegesít hogy ezt csinálja.
Előre is köszönöm.
Minden jót!
Olyan gondom lenne hogy felraktam a legfrissebb változatot mindent beállítottam ami csak kellhet nekem.
De a message ablakomban nem gördül tovább a szöveg nekem kell mindig legörgetnem.
Próbáltam már másik ieview skint meg smiley-al is szarakodtam ami csak eszembe jutott.
Pls valaki segítsen mert nagyon idegesít hogy ezt csinálja.
Előre is köszönöm.
Minden jót!
Elküldve: 2009. 10. 08. 10:45
sziasztok feltettem a mirandát 0.8.8, be van skinnelve a
clist_modern.dll
mydetails.dll
tabsrmm.dll
segítségével illetve még használom a
StartupStatus.dll -> amikor indul miranda akkor a személyes üzenetemet megjelenítse az aktuális állapotba illetve hogy automatán csatlakozzon a megadottak szerint (elérhető,elfoglalt ..)
Na most olyan gondom van hogy 2 msn fiok fut a mirandába. startupstatus al beállítom hogy mi legyen az 1. msn fioknal mi a 2 . msn fioknal a személyes üzenet az össes állapotba eddig minden szép és jó.
De amint én váltok állapotot elérhetőröl elfoglaltra akkor eltünik amit irtam nem marad meg.
Arra rájöttem hogy az Options-> status -> messeges be van a gond mert ha ott beállítom hogy mit irjon ki akkor mindig azt irja ki személyes üzenetnek na de mind a 2 fioknal ugyan azt.
Tehát hogyan lehet megoldani hogy mig az egyikfioknal ez legyen kiirva hogy : aaaasdsad addig a masiknak ez hogy bsdfsdf, és ha állapotot vátok ez ne változzon.
Köszi a segítséget remélem érthető voltam
clist_modern.dll
mydetails.dll
tabsrmm.dll
segítségével illetve még használom a
StartupStatus.dll -> amikor indul miranda akkor a személyes üzenetemet megjelenítse az aktuális állapotba illetve hogy automatán csatlakozzon a megadottak szerint (elérhető,elfoglalt ..)
Na most olyan gondom van hogy 2 msn fiok fut a mirandába. startupstatus al beállítom hogy mi legyen az 1. msn fioknal mi a 2 . msn fioknal a személyes üzenet az össes állapotba eddig minden szép és jó.
De amint én váltok állapotot elérhetőröl elfoglaltra akkor eltünik amit irtam nem marad meg.
Arra rájöttem hogy az Options-> status -> messeges be van a gond mert ha ott beállítom hogy mit irjon ki akkor mindig azt irja ki személyes üzenetnek na de mind a 2 fioknal ugyan azt.
Tehát hogyan lehet megoldani hogy mig az egyikfioknal ez legyen kiirva hogy : aaaasdsad addig a masiknak ez hogy bsdfsdf, és ha állapotot vátok ez ne változzon.
Köszi a segítséget remélem érthető voltam
Elküldve: 2010. 05. 16. 20:32
hm.... jó pár napja engem már nem engedett be msnre az régebbi mirandám. lekaptam az új verziót, de túl sok mindent kellett volna haxxolnom meg tweakelnem, szóval inkább elkezdtem msn alternatívák után kutatni. (valami egyszerübbre akartam váltani. valami fapadosra) találtam is pár light weight progit erre, de ami az érdekes, hogy volt egy (star messenger), ami teljesen ugyanolyan, mint a miranda. gondoltam, akkor kipróbálom az ebben lévő msn.dll-t, mert gondoltam valami abban változott, hogy nem tudtam kapcsolódni. és igen, ezzel működik.
hell yeah.
(+ be kell pipálni a use msn protocol v.10-t)
(az új mirandában lévő msn.dll meg nem működik már az én mirandámban.)
gondoltam hátha valakinek hasznos lesz ez az infó.

(az új mirandában lévő msn.dll meg nem működik már az én mirandámban.)
gondoltam hátha valakinek hasznos lesz ez az infó.
Szerkesztette: des 2010. 05. 16. 20:43 -kor
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf
Elküldve: 2010. 05. 19. 09:05
Egy picit a beállításablak felhasználóbarátabb lett weakuserek számára a 0.9-es alfában. Engem pár alkalommal már fel is idegesített

Elküldve: 2010. 06. 08. 14:40
Sziasztok
Segitséget szeretnék kérni ma feltettem a mirandát mivel mondták, hogy annak a segitségével láthatom ki van rejtve és ki nem. Tudna valaki segíteni hogy ezt a funkciót hogy tudom elővarázsolni és pöpecre beállítani ?
Segitséget szeretnék kérni ma feltettem a mirandát mivel mondták, hogy annak a segitségével láthatom ki van rejtve és ki nem. Tudna valaki segíteni hogy ezt a funkciót hogy tudom elővarázsolni és pöpecre beállítani ?