Idézet: Jack@l - Dátum: 2008. okt. 21., kedd - 14:19
Köszi a tippet, megnéztem egy nagyobb áruházban, sajna rgb-vel voltak összekötve a TV-k és a HD-s bemutatónak elég kockás képe volt. A színek és a kontraszt is hagyott némi kívánnivalót, a samu 656-osa sajna mérföldekkel szebb képet mutatott. Géppel összekötve filmezésnél vagy játéknál vannak ilyen kockásodós dolgok HDMI-vel?
Vagy azok csak analóg bemenetnél látszanak ennyire az elektronika miatt?
Hát igen....én is emiatt voltam elbizonytalanodva annó, amikor hasonló problémával küszködtem.
Ezek a vaddisznók (tisztelet a kivételnek) egyszerűen nem képesek normális képet, a hozzávaló bemenettel kiválasztva ráküldeni a bemutató készülékekre, és így képtelenség választani a TV-k közül.
Mintha nem is akarnák eladni őket!!
Én azóta már boldog tulaja vagyok egy(HD Ready) Samu-nak és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Azóta (szinte csak) monitornak használom és tökéletes a képe.
Nekem a TV VGA bemenetére van kötve a gép (ez az ajánlott a kézikönyv szerint is) ,de annyira szép és tűéles a kép (1360*768-ban), hogy ki se próbáltam HDMI kábellel.
Próbáltam a különböző üzletekben rávenni az eladókat,hogy kössenek rá nekem egy PC-t, de max csak azt engedték meg, hogy ha hozok egy laptopot,akkor azt rákötik nekem és ezt is csak egy helyen ajánlották fel.
Aztán végül egy olyan szaküzletben vettem meg (ha érdekel konkrétan,akkor elküldöm PM-be) ,ahol megígérték, hogy akármilyen indokkal (pl nem tetszik a színe) 3 napon belül visszavihetem és visszaadják a pénzt. Ami -ha jól tudom- amúgy minden boltban így kéne hogy legyen,de ez volt az egyetlen hely, ahol nem húzták a szájukat, sőt természetesnek vették a dolgot.
És míly meglepő: kipróbáltam, bejött és nem vittem vissza és soha nem is vinném!!
Szerkesztette: chris77 2008. 10. 26. 10:01 -kor