Idézet: vipisrac - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 20:18

Nem azt mondtam, hogy hibátlan az átvitel, de mivel digitális, így a "hiba" a mintavételezésnél valamerre mindig eldől. Szóval k. mindegy, hogy fűrészfog vagy hogy torzul a jel, vagy akármilyen jelet kapsz pár biten. A kimeneti oldalon az neked bithiba lesz, semmi más.
A bárhol előforduló bithibáknál meg a kép bármely része hibás lehet, artifact, színhiba, totál széteső kép, stb.
De az amit a gyenge kábeleknél fel szoktak hozni érvként, hogy kisebb a kontraszt vagy nem olyan éles a kép... hát azt rohadt nehezen lehet 0-1-eken elkövetett bithibákból összehozni.
Vagy akkor a gyenge kábelekben igen komoly logika számolja ki, hogy csak épp életlenség legyen a hatás.

Ha nem birja a kabel a nagy bt-rate-et az analog gondokmiatt semmi mnem megy at, ertsd nincs kep.
Nekem erre se idom, se kedvem, de penzem booven van hogy atmenjen....engem nem erdekelnek a filleres olcso vereb megoldasok....
Ezert veszek en minden bol szepet, jot, nagyot, dragat,, stb...
Gondolom ez a valasz kielegit, ha mar eszervek nalad nem mukodnek es eleg hianyos az elektro-technikai tudasod, kis baratom...