Idézet: special - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 11:19
az AMD a liberálanarchista hippipunk chipgyártó
liberálanarchista hippipunkok rulez!!
Idézet: special - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 11:24
3. az iPod/iTunes ehhez képest egy szalmaszál, vertikálisan az Apple kezében tartva. a Viiv ennél sokkal átfogóbb, és nyitottabb.
sok mas az apple-nal nyitottabb es nagyobb multtal rendelkezo platform, sony, creative, diamond/s3 perecelt ezen a fronton. az apple sikeresen kannaibalizalta az egesz piacot. radasul mar akkora gravitacioja van, hogy nagyon nehez lesz letolni. a kiadok utaljak a netes zeneket es videokat, jobsnak sikerult megdolgoznia a tartalomszolgaltatokat annyira, hogy az iTunes/iPod platformot elfogadjak de meg mindig proszkolnek miatta. a viiv portfolioban latom ott a TiVo, amit sajna mara a Tv tarsasagok kibannoltak a halozataikbol, ott a napster ami egy zero erteku brand mara (errol irtam). az altalad hon szeretett korporalista contentesek meg sokkal jobban szeretik az "egyablakos" dealeket, vagyis, hogy csak jobs-szal kell targyalniuk.
Idézet: hvuk - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 15:57
Valóban nem tudom, mert csak a neten olvastam az összefoglaló cikkeket, az meg édeskevés. Van linked valami jó kis prezentációra?
Nyugodj meg, special sem tudja. ois csak a paperlaunch-okbol foz. raadasul en dobtam be az egesz v//v temat legeloszor :Đ
Idézet: hvuk - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 16:05
Centrino hogyan jön a témához (multimédiás PC és Viiv)? Az egy brand a laptopok jobb eladhatóságához és a Pentium M felfuttatásához. Persze van benne WIFI, meg hasonlók, de ahhoz nem kell Centrino, eddig is hasonló összefoglaló név nélkül vezették be az újításokat.
nope. centrino = kis fogyasztasu, legalabb 3 orat meno cucc, videolejetszas kepessegekkel, wifi-vel, lan-nal es modemmel, intel alkatreszekbol. wifi es 3 ora nelkul nem rakhatol centrino logot a szerkentyudre.
Szerkesztette: SFIJ 2006. 01. 06. 16:34 -kor