HWSW Informatikai Kerekasztal: Intel Core és a V//V termékvonal - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (75 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intel Core és a V//V termékvonal legacy centrinos ugyek is ide Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 01. 06. 11:19

Idézet: hvuk - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 19:56

Ne haragudj, de ettől nem fogok hanyattesni. Ez továbbra is csak egy multimédiás dizájnos PC. Ezt gyakorlatilag ma már mind megveheted a boltban, amit pedig nem, az is triviálisan megvalósítható fillérekből.

Ne haragudj, de most vagy nem tudod, mi a Viiv, vagy nem érted. Ez nem egy dizájnos PC, hanem egy egész rendszer, az igazított hardvertől a speciális szoftvereken át kifejezetten ehhez kínált online tartalomig. Én sem gondolom, hogy ez valami világrengető újdonság, mondhatni triviális, akinek van egy kis jövőképe. Dehát az üzlet a pénzről szól, nem a faszverésről és a kimittudról. Centrino is sablonos, meg gusztustalan overdog dolog, meg minden, az AMD a liberálanarchista hippipunk chipgyártó, csak erre ott mindkét HQ-ban szarnak, mert azt mondják, hogy 15 milliárd dollár bevétel van belőle évente per pill, run rate, a konkurencia pedig legfeljebb mókásnak tekinthető ezen a területen, néhány százmilliós forgalommal, illetve fordíva, akurvapicsa, ezeknek ennyi pénzük van belőlük, alig vagyunk jelen, a PC-piac átrendeződik.

#42 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 11:24

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 20:29

szpesol kartacs ezzel az ervelessel az a baj, hogy nem szol masrol minhogy korporalizmus gyo, kollaboracio rossz. az egesz pc platform a kollaboraciorol szol es en el tudok kepzelni egy rendszert ami kollaborativ alapokon is jo. mindazonaltal nem szeretnek en meg most landzsat torni, elobb lassuk a belogozott es implementalt rendszereket, mert paper launchok osszevetese mokas. ugyan az mint a xbox360 vs ps3 vita. az xbox360 letezeik, minden nyugjevel. a ps3 meg az "uber" rendszer aminek bemutatasa tavaszrol a jelen pletyok szerint szeptemberig is eltolodhat.
szoval, hogy osszevessuk a dolgokat mindket ethosz zavaros jelenleg. mindket rendszer egyfajta "infotainment reloaded" koncepico, semmi ujdonsag, semmi olyasmi ami nem letezne, kollaborativ multimedia az interneten mar lassan egy evtizede letezik. hamar annyira vajv vagy live! nem kellene megfeledkezni arrol, hogy a picipuhanak volt egy webtv initiative-je, par helyen elis indult, de nem tudta kifrorrni magat mert az ezredfordulon meg usakiaban sem volt commonplace a szelessavu internet. masfelol mindket rendszer mogott az apple iPod/iTunes paros merhetetlen sikere mogotti irigyseg buvik meg ugy ahogy.

1. ha a Viivban nincs kollaboracio, sokkal nagyobb, mint az AMD-nel, akkor sehol.

2. semmi újdonság elméletben, átütő erő a valóságban

3. az iPod/iTunes ehhez képest egy szalmaszál, vertikálisan az Apple kezében tartva. a Viiv ennél sokkal átfogóbb, és nyitottabb.

#43 Felhasználó inaktív   hvuk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 06. 15:57

Idézet: special - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 11:19

Ne haragudj, de most vagy nem tudod, mi a Viiv, vagy nem érted. Ez nem egy dizájnos PC, hanem egy egész rendszer, az igazított hardvertől a speciális szoftvereken át kifejezetten ehhez kínált online tartalomig.

Valóban nem tudom, mert csak a neten olvastam az összefoglaló cikkeket, az meg édeskevés. Van linked valami jó kis prezentációra?

Idézet

Én sem gondolom, hogy ez valami világrengető újdonság, mondhatni triviális, akinek van egy kis jövőképe. Dehát az üzlet a pénzről szól, nem a faszverésről és a kimittudról. Centrino is sablonos, meg gusztustalan overdog dolog, meg minden, az AMD a liberálanarchista hippipunk chipgyártó, csak erre ott mindkét HQ-ban szarnak, mert azt mondják, hogy 15 milliárd dollár bevétel van belőle évente per pill, run rate, a konkurencia pedig legfeljebb mókásnak tekinthető ezen a területen, néhány százmilliós forgalommal, illetve fordíva, akurvapicsa, ezeknek ennyi pénzük van belőlük, alig vagyunk jelen, a PC-piac átrendeződik.

Ez a 15 milliárdos bevétel micsoda? Melyik cégé? Vagy itt általában a multimédiás PC-kről beszélsz?
Athlon 64 939 2 GHz Winchester mag, GigaByte NF4 K8N Ultra-9 (passzív chipset), GigaByte X800 (passzív), 2x512 KingMax HC 500 MHz, Hitachi 160 Gb, NEC 3520, Coolink BAT01VS (1040 ford.), Chieftec 420W, Chieftec ház, Samsung 193P TFT monitor

#44 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 15:59

A Centrino éves forgalma.

#45 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 16:00

Azt megkérdem, hogy a preziket el lehet-e küldözgetni. Gondolom igen, de mégis hátha.

#46 Felhasználó inaktív   hvuk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 16:01

Idézet: special - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 11:24

3. az iPod/iTunes ehhez képest egy szalmaszál, vertikálisan az Apple kezében tartva. a Viiv ennél sokkal átfogóbb, és nyitottabb.

A Viiv annyira azért nem átfogó. Kimaradnak belőle az AMD-s gépek, az Apple és a teljes konzolpiac. Úgyhogy nyitottnak nem nevezném.

Épp emiatt a Viiv csak egy szereplő lesz a piacon, lesz még mellette a fenti 3 szegmensnek (a konzolkoé persze majd tovább bomlik) a saját hálózata. Persze lesznek további kooperációk, a végén vélhetőleg 2-3 rendszer marad életben.
Athlon 64 939 2 GHz Winchester mag, GigaByte NF4 K8N Ultra-9 (passzív chipset), GigaByte X800 (passzív), 2x512 KingMax HC 500 MHz, Hitachi 160 Gb, NEC 3520, Coolink BAT01VS (1040 ford.), Chieftec 420W, Chieftec ház, Samsung 193P TFT monitor

#47 Felhasználó inaktív   hvuk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 16:03

Idézet: special - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 16:00

Azt megkérdem, hogy a preziket el lehet-e küldözgetni. Gondolom igen, de mégis hátha.

Köszi. Szóval ez a prezentáció fent sincs a neten? Azt hittem, hogy letölthető valahonnan.

#48 Felhasználó inaktív   hvuk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 16:05

Idézet: special - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 15:59

A Centrino éves forgalma.

A Centrino hogyan jön a témához (multimédiás PC és Viiv)? Az egy brand a laptopok jobb eladhatóságához és a Pentium M felfuttatásához. Persze van benne WIFI, meg hasonlók, de ahhoz nem kell Centrino, eddig is hasonló összefoglaló név nélkül vezették be az újításokat.

#49 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 16:09

Idézet: hvuk - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 16:05

A Centrino hogyan jön a témához (multimédiás PC és Viiv)? Az egy brand a laptopok jobb eladhatóságához és a Pentium M felfuttatásához. Persze van benne WIFI, meg hasonlók, de ahhoz nem kell Centrino, eddig is hasonló összefoglaló név nélkül vezették be az újításokat.

Csak ott jött be, hogy semmi egetrengető az sem végülis. Nos az üzleti világ nem az egetrengetésről szól. A Viiv a Centrinóhoz hasonlóan végeredményben ugyanarról szól az Intel szemszögéből: több chipet eladni magasabb ASP-vel.

#50 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 16:12

Idézet: special - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 11:19

az AMD a liberálanarchista hippipunk chipgyártó
liberálanarchista hippipunkok rulez!!  :respect:  :rock:  :dance:

Idézet: special - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 11:24

sok mas az apple-nal nyitottabb es nagyobb multtal rendelkezo platform, sony, creative, diamond/s3 perecelt ezen a fronton. az apple sikeresen kannaibalizalta az egesz piacot. radasul mar akkora gravitacioja van, hogy nagyon nehez lesz letolni. a kiadok utaljak a netes zeneket es videokat, jobsnak sikerult megdolgoznia a tartalomszolgaltatokat annyira, hogy az iTunes/iPod platformot elfogadjak de meg mindig proszkolnek miatta. a viiv portfolioban latom ott a TiVo, amit sajna mara a Tv tarsasagok kibannoltak a halozataikbol, ott a napster ami egy zero erteku brand mara (errol irtam). az altalad hon szeretett korporalista contentesek meg sokkal jobban szeretik az "egyablakos" dealeket, vagyis, hogy csak jobs-szal kell targyalniuk.

Idézet: hvuk - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 15:57

Valóban nem tudom, mert csak a neten olvastam az összefoglaló cikkeket, az meg édeskevés. Van linked valami jó kis prezentációra?
Nyugodj meg, special sem tudja. ois csak a paperlaunch-okbol foz. raadasul en dobtam be az egesz v//v temat legeloszor :Đ

Idézet: hvuk - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 16:05

Centrino hogyan jön a témához (multimédiás PC és Viiv)? Az egy brand a laptopok jobb eladhatóságához és a Pentium M felfuttatásához. Persze van benne WIFI, meg hasonlók, de ahhoz nem kell Centrino, eddig is hasonló összefoglaló név nélkül vezették be az újításokat.
nope. centrino = kis fogyasztasu, legalabb 3 orat meno cucc, videolejetszas kepessegekkel, wifi-vel, lan-nal es modemmel, intel alkatreszekbol. wifi es 3 ora nelkul nem rakhatol centrino logot a szerkentyudre.

Szerkesztette: SFIJ 2006. 01. 06. 16:34 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#51 Felhasználó inaktív   hvuk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 16:16

Igen, ezzel teljesen egyetértek. Nincs benne semmi rossz, de nem is világrengető dolog.

Amúgy én örülök neki, már alig várom, hogy a PC-men tudjak online TV-ket nézni, olyan filmet amit akarok és akkor amikor akarom, vagy éppen aktuális híreket, vagy általában amit akarok. A hagyományos tévék nagyon gyorsan ki fognak halni, szerintem bő 10 év múlva az online TV már nagyobb biznisz lesz, mint az offline. Viszont kíváncsi vagyok, hogy a reklámokat hogyan oldják meg, vajon itt is megszakítják a filmeket időnként vagy pedig más megoldást választanak? Persze a fizetős TV-knél nem lesz ilyen.

Tényleg, csak engem zavar, hogy a megvett/kikölcsönzött DVD-k elején kötelező végignézni egy csomó hülye figyelmeztetést, meg logót? Sőt, néha még reklámokat is! Ezt a videón lazán áttekertem, de a DVD-n erre nincs lehetőség. Ez szerintem a pofátlanság netovábbja.

#52 Felhasználó inaktív   hvuk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 16:18

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 16:12

liberálanarchista hippipunkok rulez!!  :respect:  :rock:  :dance:

Javasolni kellene, hogy az AMD vállalati himnusza az "If the kids are united" legyen a Sham69-től. Az punk, de hippis a mondanivalója. :D

Szerkesztette: hvuk 2006. 01. 06. 16:20 -kor

#53 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 16:33

Idézet: hvuk - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 16:16

Igen, ezzel teljesen egyetértek. Nincs benne semmi rossz, de nem is világrengető dolog.

Amúgy én örülök neki, már alig várom, hogy a PC-men tudjak online TV-ket nézni, olyan filmet amit akarok és akkor amikor akarom, vagy éppen aktuális híreket, vagy általában amit akarok. A hagyományos tévék nagyon gyorsan ki fognak halni, szerintem bő 10 év múlva az online TV már nagyobb biznisz lesz, mint az offline. Viszont kíváncsi vagyok, hogy a reklámokat hogyan oldják meg, vajon itt is megszakítják a filmeket időnként vagy pedig más megoldást választanak? Persze a fizetős TV-knél nem lesz ilyen.

Tényleg, csak engem zavar, hogy a megvett/kikölcsönzött DVD-k elején kötelező végignézni egy csomó hülye figyelmeztetést, meg logót? Sőt, néha még reklámokat is! Ezt a videón lazán áttekertem, de a DVD-n erre nincs lehetőség. Ez szerintem a pofátlanság netovábbja.

Elmondom, ahogyan én látom: ezeket a Viiv gépeket egy home media hubnak szánják, amelyek szélessávra kapcsolódva közvetlenül a szoftverből tartalomhoz férnek hozzá, rendelkeznek digit videorekorder funkcióval, távirányítóval kezelhetőek, egy gombnyomásra ki és bekapcsolhatóak. valszeg kezelnek több kijelzőt is, és szerverként is üzemelnek. azaz hazaérsz, az asszony éppen valami kretén sorozatot néz (digitális) felvételről, mire te wifin keresztül elkezded streamelni a notebookodra a tegnap esti private gold deepthroat epizódját, miközben előtölteted vele estére a dirty dancinget. Asszony közben végzett a filmmel, és levelet ír rajta, és zenét hallgat közben. Whatever.

#54 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 16:38

Idézet: special - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 16:33

Elmondom, ahogyan én látom: ezeket a Viiv gépeket egy home media hubnak szánják, amelyek szélessávra kapcsolódva közvetlenül a szoftverből tartalomhoz férnek hozzá, rendelkeznek digit videorekorder funkcióval, távirányítóval kezelhetőek, egy gombnyomásra ki és bekapcsolhatóak. valszeg kezelnek több kijelzőt is, és szerverként is üzemelnek. azaz hazaérsz, az asszony éppen valami kretén sorozatot néz (digitális) felvételről, mire te wifin keresztül elkezded streamelni a notebookodra a tegnap esti private gold deepthroat epizódját, miközben előtölteted vele estére a dirty dancinget. Asszony közben végzett a filmmel, és levelet ír rajta, és zenét hallgat közben. Whatever.

ezt a sony is igy szeretne a péeshárommal :D mai szinten nezve egy OSX paroztatott mobil eseten feldobja neked ha sms-ed erkezett, felveheted vele a telefont, meglevo GSM/3G-call ba tud streamet injektalni. az apple ecosystem kb 1 generacioval elobbre jar. errol beszelek. mas kerdes hogy jobs-ek ujfenn taccsra kerulnek most, ugy ahogy a 90-esekben vagy gyoznek.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#55 Felhasználó inaktív   hvuk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 16:55

Igen special, ez jól hangzik (bár a dirty dancinget kihagynám :D ), de ahogy SFIJ is írta: mindenki ebbe a szegmensbe törekszik: Apple, Intel, AMD, Sony, Microsoft. Sőt, meglepődnék, ha a Google nem szállna be a bizniszbe. Azaz az egész sok szereplős és ebből a sok szereplőből kizárólag a Microsoft az aki több lóra tesz egyszerre. Ebből a sikerükre semmi sem következik, de az igen, hogy ők az egyetlenek, akiknek megfelel, ha több csoport marad a végén. Lehet, hogy ők nevetnek a végén.

Az Intel (és persze még inkább az AMD) kispályás kezdő játékos, akik most próbálnak betörni ide, mert látják a konvencionális piacuk hosszú távú szűkűlését. Az Intel most ott van (illetve lesz), mint a Microsoft volt az első Xbox-szal.

#56 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 12:26

Hvuk, aki évi 10 milliárd dollár profit felett diszponál, az nem kezdő játékos, seholsem. Ha párhuzamot vonunk, azért ne feledjük, hogy a Microsoft első mozdulatára leverte a Nintendót a piacon, most pedig mindenki azt találgatja, hogy hány évig fog vezetni a Sony előtt, mert nem egyértelmű.

Az Apple törekedjen csak, Intel chipeket használ.

A Microsoft törekedjen csak, többnyire Intel-chipeket használnak majd, de szerintem a Microsoft nem fog külön PC-brandet gyártani, ő oprendszert akar teríteni, meg tartalomszolgáltatást nyújtani. Várhatóan belép a Viivba majd itt is. A Sony PC-oldalon a Viiv támogatója.

Az AMD-t nem tudom komolyan venni transzformáló erőként, mi több, merészen tévedésnek tartom ezt a LIVE!-ozást a részéről. Maga az Opteron, az AMD64 és a HyperTransport szól a konzumerpiaci kudarcáról, értelmetlennek tartom most újra ebbe az irányba fordulni.

A piac nem szűkül, csak az fejlett piacokon lassul. Ezért az Intel piacot akar fejleszteni, valamint a Microsofthoz hasonlóan szintén érdekelt abban, hogy a Sony ne arassa le egyedül a jövő nappaliját.

A Viiv egy teljesen ésszerű lépés, vállalati (érettség) és piaci oldalról (átalakuló szokások) is. A szakítópróba a megvalósítás minősége és a népszerűsítés sikeressége lesz. Elég régóta dolgoznak rajta, hogy átgondolt, megalapozott legyen.

#57 Felhasználó inaktív   d n . r 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 12:38

Idézet: hvuk - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 17:55

(1) Az Intel (és persze még inkább az AMD) kispályás kezdő játékos, akik most próbálnak betörni ide, mert látják a konvencionális piacuk hosszú távú szűkűlését.

(2) Az Intel most ott van (illetve lesz), mint a Microsoft volt az első Xbox-szal.

(1) Betörni _hova_? :) Szerintem _egyelőre_ a _komplex_ otthoni szórakoztató központot (filmnézés, zenehallgatás, net, levelezés, fotó- és házivideó-editálás) _csak_ PCből tudod megcsinálni (most leszámítva, amikor nagyon hozzáértő valakik elkezdenek linuxot barkácsolni egy konzolhoz) Konzolokkal _majd_

(2) Ugyan-ugyan. Itt a V//V on nem lehet bukni. Ez pont olyan, hogyha a Centrino bukott volna, akkor az Intel notebbok-részlege bukott volna meg. Ha akarsz se tudsz nem-centrino-s intel mobil megodlsát venni.
Ha a V//V bukik, akkor az Intel desktop termékvonala bukik (de akkor az bukna V//V _nélkül_ is... )
Ahogy én látom, a V//V szerepe a kereslet _élénkítése_ lesz (hogy igenis, neked a nappaliba is szükséged van egy bazierős duálprocis rendszerre, és nem csak azoknak, akik 3dsmax-szal fognak renderelni... :) )

Szerkesztette: d n . r 2006. 01. 07. 12:40 -kor

#58 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 12:47

Az asztali gépek a jelenlegi formájukban el fognak tűnni az otthonokból. Az emberek notebookkal rohangálnak, HTPC/konzol lesz a nappaliban, a jómunkásembereknek meg prosumer workstationok ülnek majd a dolgozószobában.

#59 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 13:06

Viiv rajt:

Tartalomszolgáltatók:

*  AOL –AOL Music On Demand*, AOL Radio* featuring XM* Satellite Radio and AOL Pictures* this month; AOL Music Now and AOL Video* AOL Video featuring the “AOL Hi–Q” high–quality video format coming later this year.
    * ClickStar – The entertainment company will introduce its first film, “10 Items or Less,” via the Internet just weeks after its theatrical release.
    * DIRECTV – The leading digital TV service provider will make its programming seamlessly available on PCs, laptops and media players through its verified set–top.
    * ESPN – ESPN.com Motion* will feature sports highlights in high definition plus Full Court* with 300 collegiate basketball games in full–screen broadcast quality.
    * Eros – The largest international distributor in the Indian film industry (“Bollywood”) plans to make its digital content portal and future digital video services available on–demand.
    * Grupo Televisa – The largest media company in the Spanish–speaking world will provide a wide choice of popular soap operas, sporting events, news and music.
    * MTV Networks – MTV said it will optimize a number of its channels for Intel Viiv technology ranging from Comedy Central’s “MotherLoad” to MTV’s “Overdrive.”
    * NBC Universal – NBC Universal will deliver select highlights in high resolution of all 17 days of the 2006 Winter Olympics to Intel Viiv technology–based PCs, with other joint efforts later.
    * Shanghai Media Group – China’s top media group will deliver its digital movies, TV dramas, exclusive interactive programming and other live content.
    * Turner Broadcasting’s GameTap – A first–of–its–kind broadband entertainment network, GameTap will bring hundreds of diverse videos and games to the “10–foot” TV screen.

Yahoo! külön:
http://home.businesswire.com/portal/site/g...372&newsLang=en

#60 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 13:37

Idézet: d n . r - Dátum: 2006. jan. 7., szombat - 12:38

(1) Betörni _hova_? :) Szerintem _egyelőre_ a _komplex_ otthoni szórakoztató központot (filmnézés, zenehallgatás, net, levelezés, fotó- és házivideó-editálás) _csak_ PCből tudod megcsinálni (most leszámítva, amikor nagyon hozzáértő valakik elkezdenek linuxot barkácsolni egy konzolhoz) Konzolokkal _majd_

Tudod, minderre kepes lenne az X360... es a Microsoftnak megvan az ereje, tapasztalata hogy megcsinalja, csak dontes kerdese, hogy ilyen szolgaltatasok megjelenjenek. Most meg ugy dontottek, hogy megprobalnak eladni legalabb egy PC-t is azzal, hogy ezen szolgaltatasok egy reszenek elerhetoseget ahhoz kotik. (meg igazabol ok maskent gondolkoznak: hazi szerver + minden TV-hez szeretnenek egy-egy X360-at)... ha ez az elgondolas megbukna, akkor meg lazan bevezethetik az altalad felsorolt szolgaltatasokat... 3 teljesen szabvanyos USB csati van a gepen... ha ugy hozza akar kulso (HD) DVD iro is csatlakoztathato lenne.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.