Idézet: arn - Dátum: 2009. márc. 23., hétfő - 17:09
te abu... ne farasszal mar bazze. kezdek rad bepoccenni. ha azt irom beszarik, azt irod, nem engedi a drv, amikor azt irom, hogy miert - azt irod, hogy a tuningosok miatt, amikor mondom, hogy nincs is tuningolva, akkor megint, hogy nem engedi a drv. szivatsz?
vegigprobaltam az egesz palettat es 15 eve tesztelek hweket, ne akard mar nekem bedumalni, hogy almodtam az egeszet.
Akkor leírom világosan ... A Furmark futása tiltva van a driverből. A shader complier detektálja a shadert, és beleforditja a kódba a VPU recover aktiválását. Ez azt jelenti, hogy a driver egyszerűen szándékosan kifagyasztja az alkalmazást. De ha kivennék ezt a kódfelismerést a kódból, akkor egy nem moddolt BIOS használó kártyán akármeddig futtathatnád a Furmark-ot. A probléma, hogy jelenleg nincs olyan megoldás a furmark tiltására ami csak a modBIOS-t használó embörkéknek tiltaná le a futást. Ergo vagy mindenkinek tiltjuk, vagy senkinek. Utóbbi esetben számolni kell a tuningoló felhasználók karijával a gariban. (mert beadják gariba

) A következő generációban lesz bevezetve némi változtatás ... ha nincs gyári BIOS-od, akkor már driver támogatást sem kapsz. Ennek az előszele volt az, hogy megtiltották a moddolt driverek készítését. Tehát az AMD megoldja a programok futtatását úgy, hogy ne legyen kirekesztve az, aki rendeltetésszerűen használja a kártyát.
Szerkesztette: Abu85 2009. 03. 23. 16:17 -kor