HWSW Informatikai Kerekasztal: Játékmagazinok + játékok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (159 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Játékmagazinok + játékok vélemények, jó viták

#41 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 07. 14:51

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2006. márc. 6., hétfő - 22:29

Márpedig nem sok esélyt látok rá... Brazil ma reggel 2 rohanás között a gépemet túrta, Lily is elfoglalt a project összetartásával, a többiek is nagyrészt átdolgozzák a napot.

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2006. márc. 6., hétfő - 22:29

Márpedig nem sok esélyt látok rá... Brazil ma reggel 2 rohanás között a gépemet túrta, Lily is elfoglalt a project összetartásával, a többiek is nagyrészt átdolgozzák a napot.

Honnan ismered őket?

Esetleg egy vagy közülük?  :) Ha igen:   :respect:   :respect:   :respect:
De a honlapodért is megérdemled! :D Az a szerver-kesergés... :nevet: Nagyon eredeti! :up:

Sajnos a Game Master egyelőre nem váltotta be legvérmesebb reményeimet, de bennük még bízok. Lehet, hogy belejönnek 2-3 hónapon belül. A Gamernek is kellett ennyi idő. ;) A Guru+GS páros nálam már leírta magát... :( Ha jó fullgame van hozzá megveszem, amúgy... Persze néha lehet kapnak egy esélyt, de nagyon meg kell gondolni. Ez viszont siralmas. Anno nem kellet gondolkodni azon, hogy vegyek-e Gurut. Első dolgom volt pénteken suli előtt vagy után. Most meg... Megnézem a borítót és kész. Tudom, unalmas lehet már ez a nyavalygés, de hátha olvassa a két laptól valaki és a fejéhez kap, hogy nem csak az igénytelen szemetet keresik az olvasók. Esetleg tartalommal is megtölthetnék az újságot és a DVD-t. Nem nehéz, próbálják csak meg. Esetleg vegyenek elő egy Gamert, hogy tudjanak ötletet szerezni. Mondjuk, amíg volt, addig is onnan nyúltak...
Ja, a teljes játékot sem kellen mindig erőltetni. Lehetne a Gamer példáját követni. Ha nincs jó fullgame, akkor lehetne egy jó kis film a melléklet. Még mindig örök hála a Clerks-ért! :respect:

Szerkesztette: Necros 2006. 03. 07. 14:53 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#42 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 07. 23:42

Kollégák. Ne reménykedj, nem vagyok újságíró :)
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#43 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 02:02

Akkor ennek a reménynek is lőttek úgy néz ki... :(

Valaki tudja, hogy mi lesz a következő Guru-ban a teljes játék? Lesz benne Oblivion teszt?
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#44 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 09:24

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 2:02

Akkor ennek a reménynek is lőttek úgy néz ki... :(

Valaki tudja, hogy mi lesz a következő Guru-ban a teljes játék? Lesz benne Oblivion teszt?

Ígéretük szerint a Chaos League lesz benne. Oblivion tesztet nemtom....
42

#45 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 12:03

Idézet: BigBear - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 9:24

Ígéretük szerint a Chaos League lesz benne. Oblivion tesztet nemtom....

Chaos League:  :boa:
Akkor marad a Game Master, talán...

#46 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 08:35

Idézet: Necros - Dátum: 2006. febr. 14., kedd - 15:02

De én az Ensemble-ről sem mondanék le. Mikor a Gamerben írtak Sandy Petersenről (nem csak PC-s játékokat, hanem papír-alapú RPG-t is készített, méghozzá a Call of Cthulhu-t!!!), megemlítették, hogy valami új játékon dolgoznak az Ensemble-nél, ami nem RTS. És mivel ott van Sandy meg még jó pár FPS-veterán fejlsztő, ki tudja min ügyködnek. Remélem, mihamarabb megtudjuk. :D

Ehhez kapcsolódva van egy biztató nyilatkozat:

Idézet

All I want to say today is that we have some small teams of our best people building prototypes of their dream games. These could be anything, with the caveats that they have to be doable and make business sense. Any topic or genre or platform is possible at this point.

Tehát lehet, hogy megvalósul az, amire várok. :D Sandy Petersen elkészítheti a Cuthulhu játékát. :up:
Remélem, sikerül meggyőznie a főnökséget, ha tényleg ezen dolgozik. :)

#47 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 11:08

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 17., péntek - 8:35

Ehhez kapcsolódva van egy biztató nyilatkozat:

Tehát lehet, hogy megvalósul az, amire várok. :D Sandy Petersen elkészítheti a Cuthulhu játékát. :up:
Remélem, sikerül meggyőznie a főnökséget, ha tényleg ezen dolgozik. :)

Azt már csinálja egy jó ideje nem?
Én valamikor 2000 környékén hallottam róla először. :think:
Wherever you go, go with all your heart.

#48 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 11:18

Szerintem is készül már egy ideje. És azt is badarság hinni, hogy eddig is csak az Age sorozaton dolgozott egy olyan nagy nevű és létszámú csapat, mint az Ensemble. Remélem az E3-on lesz valami konkrét info. De azt biztosra veszem, hogy a nagyon valószínű Cuthulhu játékon kívül még készül 1-2 másik is titokban. Nem csak a Blizzard tud titkolózni. ;) Mert ők is készülődnek valamire, abban is biztos vagyok. De amíg valamelyikről nem érkezik valami bejelentés, addig elleszek majd az Oblivion-nal. :D

Amit viszont sajnálok, az az, hogy Clive Barker újabb játékát, a Demonik-ot leállították. :( Szóval se Xbox360-ra nem jön, se PC-re (mondjuk PC-s verzióról nem volt szó, de biztos kiadták volna később). Jó lenne egy Undying-hoz hasonló újabb horror-FPS a Mestertől. :D

#49 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 13:51

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 17., péntek - 11:18

Szerintem is készül már egy ideje. És azt is badarság hinni, hogy eddig is csak az Age sorozaton dolgozott egy olyan nagy nevű és létszámú csapat, mint az Ensemble. Remélem az E3-on lesz valami konkrét info. De azt biztosra veszem, hogy a nagyon valószínű Cuthulhu játékon kívül még készül 1-2 másik is titokban. Nem csak a Blizzard tud titkolózni. ;) Mert ők is készülődnek valamire, abban is biztos vagyok. De amíg valamelyikről nem érkezik valami bejelentés, addig elleszek majd az Oblivion-nal. :D

Cthulhu

Idézet

Amit viszont sajnálok, az az, hogy Clive Barker újabb játékát, a Demonik-ot leállították. :( Szóval se Xbox360-ra nem jön, se PC-re (mondjuk PC-s verzióról nem volt szó, de biztos kiadták volna később). Jó lenne egy Undying-hoz hasonló újabb horror-FPS a Mestertől. :D

Ja, azt is végig kéne már játszanom. :)
Mekkora flash, amikor a szoborba kell belevágni kaszával, majd a kifolyt vérben lehet felúszni a toronyba.  :]
Ehhez csak a Shadowman volt fogható. Az talán még betegebb... :cool:

#50 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 14:21

Még nem játszottad végig??? Az meg hogy lehet? :D
Én már többször végignyomtam, de mindig halálrarémísztett. :D  :fear:
Mindenképp játszd végig. Megéri. :) Persze, szívrohamért felelősséget nem vállalok. ;)

#51 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 14:53

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 17., péntek - 14:21

Még nem játszottad végig??? Az meg hogy lehet? :D
Én már többször végignyomtam, de mindig halálrarémísztett. :D  :fear:
Mindenképp játszd végig. Megéri. :) Persze, szívrohamért felelősséget nem vállalok. ;)

Valami olyan helyen hagytam abba, hogy már megöltem a repkedő fazont és visszakerültem a kastélyba.
Asszem még a Jeremiah van vissza a kedves kiccsaládból. :D
Szóval közel a vége.

De lehet, hogy az elejétől kezdem újra majd.
Nagyon jó a hangulata, mint minden Barker cuccnak. :up:

Neked meg a Shadowman-t ajánlom, ha nem ismernéd. Ultrabrutál..... :cool:

#52 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 14:58

Egyszer, régen, mikor megjelent elkezdtem, és tényleg elég beteg dolgok vannak benne, de nekem nem jött be annyira.

Ahogy látom, tényleg közel vagy. De megéri előlről nekiugrani. A játékot már ismered, nem kell tökölni, hogy mit hogyan kell megoldani. De a feeling az nem csökken. :D :up:

#53 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 15:30

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 17., péntek - 14:58

Ahogy látom, tényleg közel vagy. De megéri előlről nekiugrani. A játékot már ismered, nem kell tökölni, hogy mit hogyan kell megoldani. De a feeling az nem csökken. :D :up:

Az egyik kedvencem a tetős rész volt. Haverom már 10 perce össze-vissza keresgélte a továbbjutást, aztán megunta. Leültem a gép elé, majd úgy fél perc körbenézés után belelőttem a tornyon lévő kör alakú ablakba. Az betörött, én meg a tetőszegély mentén felmásztam és beugrottam a toronyba. Haver csak lesett, hogy mi van... :D

#54 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 15:34

A Shadowman tényleg beteg. Az első felében még nem az igazi, de amikor a végéhez közeledve a romos házban keresgéltem a sorozatgyilkos gyereket, akkor már zseniálisan betegnek tekintettem. Később a londoni csatornákban a Holdfény szonátát hallgatva sétálgatni hasfelmetsző Jack után... Na az már ízlésesen zseniálisan beteg :).
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#55 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 17:33

Itt egy egész jó kis ingyenes játékmagazin pdf-ben: Prima Games - Gamer
kb 21 mega

#56 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 17:46

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2006. márc. 17., péntek - 15:34

A Shadowman tényleg beteg. Az első felében még nem az igazi, de amikor a végéhez közeledve a romos házban keresgéltem a sorozatgyilkos gyereket, akkor már zseniálisan betegnek tekintettem. Később a londoni csatornákban a Holdfény szonátát hallgatva sétálgatni hasfelmetsző Jack után... Na az már ízlésesen zseniálisan beteg :).

A legdurvább hely a Játszóház. Zenedoboz szól a háttérben, aztán vad kacagás, majd fúró, meg sikoltások. :)
Engem az első helyszínek fogtak meg leginkább. Nettie háza, a Deadside első pályái, a nyársra tűzött szívek meg a vérzuhatagok. De az egész game úgy jó ahogy van. A tetoválások, a lávafolyók, az emberi bőrből készült ajtók, függőhidak, a koporsókapuk, a voodoo fegyverek, az elmebeteg sorozatgyilkosok, meg az egész mitológiája és sötét hangulata. Nagyon ritkán jön ki egy ilyen egyedi játék. :up:

#57 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 17:49

Kár, hogy American McGee-nek mostanában nem jött ki játéka. Neki is van egy elborult agya. :D Láttátok a concept-eket az ő Oz verziójából. Na az beteg volt. :]

#58 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 18:00

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 17., péntek - 17:49

Kár, hogy American McGee-nek mostanában nem jött ki játéka. Neki is van egy elborult agya. :D Láttátok a concept-eket az ő Oz verziójából. Na az beteg volt. :]

Állítólag heggeszti ő azt erőteljesen, sőt tán film is lesz belőle :] :] csak úgy, mint az Aliceból
Faster! Harder! Cadaver!

#59 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 18:11

A játékból már ősidők óta semmi kép, lényegében a concepteken kívül semmi nincs. A két filmről sincsen sok hír...

http://imdb.com/title/tt0466663 <-- Ez az Alice film - 2006 március 6-án lett updatelve. Ez mondjuk biztató. De az Oz filmről nem tudnak az IMDB-nél. :(

#60 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 22:25

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 17., péntek - 17:49

Kár, hogy American McGee-nek mostanában nem jött ki játéka. Neki is van egy elborult agya. :D

Jaja, az Alice-t imádtam. :cool:

Jajne... :eek:
Büfi, a vámpírok réme játssza majd Alice-t? :omg:

Szerkesztette: Dorien 2006. 03. 17. 22:27 -kor

Téma megosztása:

• (159 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.