HWSW Informatikai Kerekasztal: µTorrent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

µTorrent A legkisebbik torrent kliens Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#1081 Felhasználó inaktív   Tron65 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 09. 23. 09:40

Egyetlen módon lehet "gyorsítani" az internetet.
Ill 2, ebből az egyik, hogy kihasználjuk.
A másik a csomagforgalom optimizálása.
Ezt csinálja a cFos is.
Érdekes, hogy ez a progi állítása szerint csak az uTorrentet gyorsítja, pedig a legtöbb felhasználónak az a gondja, hogy torrent közben nagyon lassú a böngésző.
Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?

#1082 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 23. 12:12

Ahha, én is a csomagforgalom optimizálására gondoltam. :) Egyébként használom a cFos-t, így erre akkor nincs szükségem. :D Köszi! :respect:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1083 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 12:21

HELP!!!
Nemtok húzamosan seed-elni :( Mert 1 idő után bepirosodik. Megy a feltöltés, de piros miatt nem számolja nekem az arányt :( Rúter van és nyitva van port az utorrent számára. Csak akkor zöld, ha újraindítom a gépet :@
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Szerkesztette: chungee 2008. 09. 27. 12:22 -kor

Fákjúál!!

#1084 Felhasználó inaktív   woland_y2k 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 27. 12:49

Sziasztok!
A következő a problémám. Adott egy Microsoft Windows Vista x64-es operációs rendszer (sp1), integrált hálózati kártya, T-Online-os internet (4/256) és uTorrent 1.8. Ha elindítom a letöltéseket, akkor nem lehet internetezni, egyszerűen nem tölti be az oldalakat, teljesen mindegy, hogy milyen böngészőt használok, vagy, hogy mennyivel töltők le. MSN-be sem lehet bejelentkezni, alapértelmezett átjáró hibára hivatkozik, xFire szintén nem tud csatlakozni, egyedül a letöltősek mennek, de azok sem teljes sebességgel (van olyab torrent ami tegnap még 400 kb/s-el jött ma már csak 100kb/s-el és a seed/leech arány nem változott). Ezt a problémát eddig sehogy sem tudtam megoldani. Adtam már a hálókártyának fix IP címet, nem használt, cFosSpeed nem segít, ha újratárcsázok az sem jó, az uTorrent beállításinak megváltoztatása sem hozott eredményt (fix port stb.). Egyedül újraindítás után tudok internetezni, de csak akkor, ha nem indítom el a letöltéseket. Bitcomet ugyan ezt csinálja. :(
Ötlet?

Szerkesztette: woland_y2k 2008. 09. 27. 12:50 -kor

#1085 Felhasználó inaktív   kg4u 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 18:33

chungee:
http://forum.utorren...ic.php?id=15992
2. hozzászólásban levő dolgokat próbáld meg.

woland_y2k: Az előző link rád is vonatkozik. Első lépésben tiltsd le a dht-t, próbáld csökkenteni a globális kapcsolatok számát.

#1086 Felhasználó inaktív   woland_y2k 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 18:55

Idézet: kg4u - Dátum: 2008. szept. 27., szombat - 18:33

chungee:
http://forum.utorren...ic.php?id=15992
2. hozzászólásban levő dolgokat próbáld meg.

woland_y2k: Az előző link rád is vonatkozik. Első lépésben tiltsd le a dht-t, próbáld csökkenteni a globális kapcsolatok számát.

Köszönöm, valószínű, hogy a globális kapcsolatok magas száma okozza a hibát. Már csak azt nem értem, hogy ez miért hosszabb időszak (több hónap) után jelentkezik?

#1087 Felhasználó inaktív   kg4u 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 19:20

Eddig olyan torrenteket futtathattál ahol kevés csatlakozás volt:) Amúgy nem tudom..

#1088 Felhasználó inaktív   Tron65 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 09. 28. 10:37

Idézet

Megy a feltöltés, de piros miatt nem számolja nekem az arányt

Számolja az. A kliens biztosan, aztán amikor tud frissíteni, aktualizálja a szerveren is.
A DHT-t tényleg tiltsd le, különben olyanok is húznak Tőled, akik nem tartoznak az adott szerver felhasználói közé = tényleg lesz olyan, ami nem számolnak el.

woland_y2k!
Egy forgalom optimalizáló Nálad is elmenne. (nemtom, működik-e a cFos Vista alatt)
Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?

#1089 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 11:52

Idézet: Tron65 - Dátum: 2008. szept. 28., vasárnap - 11:37

Egy forgalom optimalizáló Nálad is elmenne. (nemtom, működik-e a cFos Vista alatt)

Természetesen működik, 64bit-esen is, mivel az alatt használom. :)

Szerkesztette: Csokis 2008. 09. 28. 11:53 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1090 Felhasználó inaktív   Roberto23 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 12:08

Sziasztok !

Ha "Stand By" módba rakom a gépet, az utorrent folytatja a letöltéseket ? Próbálok valami energia-takarékos megoldást keresni azokra az órákra amikor csak torrentezek a géppel.

#1091 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 12:20

Idézet: Roberto23 - Dátum: 2008. szept. 28., vasárnap - 13:08

Sziasztok !

Ha "Stand By" módba rakom a gépet, az utorrent folytatja a letöltéseket ? Próbálok valami energia-takarékos megoldást keresni azokra az órákra amikor csak torrentezek a géppel.

Szerinted, ha a gépednek csak a memóriája kap áramot, hogy ne felejtsen, de a cpu és a hdd is áll, akkor menni fog? :rolleyes:  :D

Viszonylag alacsony fogyasztás laptoppal vagy direktben routerre kötött hdd-vel érhető el.

#1092 Felhasználó inaktív   Roberto23 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 12:58

Idézet: MisterY - Dátum: 2008. szept. 28., vasárnap - 12:20

Szerinted, ha a gépednek csak a memóriája kap áramot, hogy ne felejtsen, de a cpu és a hdd is áll, akkor menni fog? :rolleyes:  :D

Ezért kérdeztem...

#1093 Felhasználó inaktív   woland_y2k 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 20:41

Idézet: Tron65 - Dátum: 2008. szept. 28., vasárnap - 10:37

woland_y2k!

Elmenni elmegy, csak éppen nem csinál semmit. Ha nem áll fenn ez a probléma, akkor működik rendesen, de amint elkezdi ezt csinálni akkor csak az újraindítás segít. Pl.: egy bizonyos magyar oldalnál, ami majdnem olyan, mint a GIGAbyte, kiírja, hogy szétkapcsolt a tracker időtúllépés miatt. Most azt csináltam, hogy újraraktam a Vistát, utorrentet alapbeállításokon hagytam, most majd kiderül, hogy meddig bírja.

#1094 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 11. 07:03

Valami történt az utorrentemmel, vagy a gépemmel. Az utóbbi 2-3 napban ha leállítom az utorrentet, a következő induláskor minden fájl-t úraellenőriz. Előtte csak olyankor csinálta, ha rosszul lett leállítva (pl gépfagyás, stb) Most viszont szabályos leállítás után is megy az ellenőrzés. Ez elég idegesítő, főleg hogy 80gb-os fájl is töltődik.
Ennek mi lehet az oka?

#1095 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 11. 07:07

Idézet: mexel - Dátum: 2008. okt. 11., szombat - 7:03

Valami történt az utorrentemmel, vagy a gépemmel. Az utóbbi 2-3 napban ha leállítom az utorrentet, a következő induláskor minden fájl-t úraellenőriz. Előtte csak olyankor csinálta, ha rosszul lett leállítva (pl gépfagyás, stb) Most viszont szabályos leállítás után is megy az ellenőrzés. Ez elég idegesítő, főleg hogy 80gb-os fájl is töltődik.
Ennek mi lehet az oka?

az olyankor szokott ha megsérül a naplófájl.Resume.dat vagy mi a fene a neve.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1096 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 11. 11:35

Idézet: djculture - Dátum: 2008. okt. 11., szombat - 8:07

az olyankor szokott ha megsérül a naplófájl.Resume.dat vagy mi a fene a neve.

De azt illene helyrehoznia ha egyszer újraindítom nem?Ez pedig minden indításkor most ellenőriz  :(

#1097 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 11. 14:24

Idézet: mexel - Dátum: 2008. okt. 11., szombat - 11:35

De azt illene helyrehoznia ha egyszer újraindítom nem?Ez pedig minden indításkor most ellenőriz  :(

Nekem is volt már ilyen elötte egy áramszünet volt.Szerintem ments el minden torrentet és instaláld ujra a progit majd kényszeritett ujraellenőrzés.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1098 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 11. 15:18

1.8.1. stabil verzió végre normálisan számolja el az összes forgalmat.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#1099 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 12. 09:28

Megvan a megoldás. Amikor frissítettem, más névvel telepíti a progit, a régi béta verzió.exe is ott maradta a mappájában. Amikor ráklikkeltem a tálcán lévő ikonra, a régit indítja, és azért ellenőriz minden induláskor. Így sem értem teljesen, de ez volt. :)

#1100 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 15. 15:24

µtorrent 1.6.1-nél hogy lehet megadni hogy az a mappa amibe a torrenteket pakolja az utorrent.exe jegyzékéhez viszonyított legyen? próbáltam "torrentek"-et ami úgy is nézett ki hogy működik de olykor gondolt egyet és elkezdte a letöltés könyvtárba pakolgatni a torrenteket aztán meg következő indításnál máshol kereste...

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.