HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali TFT-k IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali TFT-k IV. Értékeld a témát: -----

#2101 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 26. 22:24

Idézet: zomgwtf - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 23:07

Mert adott esetben a kontrasztarány a felére esik, ha a negyedére akarom csökkenteni a válaszidőt.

Mint pl?
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#2102 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 22:31

Mennyit érzékel az ember a válaszidő csökkenéséből? 8ms vs. 4ms vs. 2ms. Mert adott esetben a kontrasztarány a felére esik, ha a negyedére akarom csökkenteni a válaszidőt.

Semmilyen összefüggés nincs a kontrasztarány és a válaszidő között.

#2103 Felhasználó inaktív   zomgwtf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 00:01

Idézet: Racecam - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 23:31

Semmilyen összefüggés nincs a kontrasztarány és a válaszidő között.

Dehogynem, ha figyelembe vesszük, hogy nagyjából egy árkategóriát nézünk. Vagy még akkor sem. Azzal tisztában vagyok, hogy műszakilag nem igazán van közük egymáshoz, de ha mindkettő nagyon jó értéken lenne és volna pénzem hozzá, nos, akkor nem kérdeznék ilyenek.
Na szóval, pl Samsung, hogy egy márkából vegyünk példát:
740BF - 700:1, 2ms
770P - 1500:1, 6ms G to G (bár ez a G to G nem tudom, mit jelent).
Aprócska fotó portfóliócska utoljára frissült: 2007. április 7.

#2104 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 02:28

Idézet: vadkan

Samsung 940bf, 931bf, 770p, esetleg 970p
Belinea 10 19 20
Viewsonic VP930b
ACER 19" AL1952 (ez már a határaim határán jár árban)
Lehetőleg egy legyen a választás!
Ezt a listát rögtön két szereplőssé csökkenteném:
Samsung 970p vagy
Viewsonic VP930b
A másik három samsung közül kettő kiesik a TN panel miatt, a harmadik a 17" miatt, ha már jelőltél meg jobbat, miért ne azt választanánk.
Az acer nálam azért esik ki, mivel nem egy ember panaszkodott már itt a fórumon az elektronika lassúságára, ami felbontás, képfrissítés váltáskor jelentkezik.
Belinea nálam teljesen szubjektiv okok miatt nem játszik.
Igy az említett kettő marad.
Ennél jobban szükíteni számodra nem tudom a többi rajtad áll mind a két monitort nagyon jónak tartom.
Tesztoldalak elég gyakran a 970p-t hozzák ki minőség gyöztesnek, de szerény véleményem a VP930b is jó monitor.
Valaki javítson ki, ha nem igy van.  :cool:

Idézet: zomgwtf

G to G azt jelenti Grey to grey a szürke-szürke váltás, ami jobban jellemzi a monitor képességeit (nem jól csak jobban), de inkább idézek két oldalról korábbról:

Idézet: Racecam

a feketéből-feketébe, csak egyféle váltás, a sok, 254 közül!!! (Szupixelenként.) A Gray2gray, pedig az összes többi!!

SZERK: Vadkan! Annyit még szeretnék hozzátenni jól esik, hogy engem is kérdezel arról mit válassz, de az én véleményem közel se számítson számodra annyit, mint Racecam vagy a többi gyakori "TFT topic mester" véleménye. Hozzáértésem meg sem közelíti Racecam szakértelmét.  :respect:
Annyi ismeretem van, hogy két-három hónapja rendszeresen olvasom a TFT topicot és a TFT híreket, ismertetőket mivel én is vásárlás elött állok, de mielőtt megveszem szeretnék  - egy átlagos user szintjén - képben lenni a dolgokkal.  :cool:
Semmi több. Sima juzer vagyok.  ;)

Üdv
szabi

Szerkesztette: szabi 2006. 08. 27. 02:39 -kor

az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#2105 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 06:36

Idézet: zomgwtf - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 1:01

Dehogynem, ha figyelembe vesszük, hogy nagyjából egy árkategóriát nézünk. Vagy még akkor sem. Azzal tisztában vagyok, hogy műszakilag nem igazán van közük egymáshoz, de ha mindkettő nagyon jó értéken lenne és volna pénzem hozzá, nos, akkor nem kérdeznék ilyenek.

Mondhatod, hogy dehogynem, de attól még továbbra sem lesz közük egymáshoz.
Maradjunk a Te példádnál.
A Samsung 940BF (vagy a 930BF) TN+Film paneles, és ha nem számítjuk a mostanában elterjedt dinamikus kontrasztot (és most ne számítsuk, mert akkor aztán végképp nem állja meg a helyét, amit mondtál), akkor a 700:1 egy jó értéknek számít. De ezzel az értékkel rendelkezett már a 913N is, pedig az 8 ms-os volt. Ennyit tudnak jelenleg ezek a paneltípusok. (Illetve még ennyit sem, de ebbe most ne menjünk bele.)
A 970P (770P) PVA paneles, amelynél a kontraszt már egy ideje 1000:1, újabban 1500:1 (ennél nagyobbat egyelőre nem mernek ráírni a marketingesek), a válaszidő pedig az overdrive-nak köszönhetően 8, esetleg 6 ms (g2g).

Ezt azért voltam kénytelen így leírni, mert a hozzászólásod megfogalmazásából azt olvashatta volna ki egy kevésbé hozzáértő (még ha Te nem is erre gondoltál), hogy a gyártók abban a csapdában vergődnek, hogy ha csökkentik a válaszidőt, úgy csökken a kontraszt is, vagy fordítva. Holott ez természetesen nem igaz.

A válaszidővel kapcsolatosan a gray to gray fogalma már le lett írva itt egy párszor.
Legutóbb 6 nappal ezelőtt. Légy szíves, néha azért olvass vissza is.

Szerkesztette: Racecam 2006. 08. 27. 06:40 -kor

#2106 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 09:31

Idézet: Racecam - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 7:36

A válaszidővel kapcsolatosan a gray to gray fogalma már le lett írva itt egy párszor.

A könnyebség kedvéért;)   :cool: 

SZERK: Mi újság az oldaladdal Racecam:cool:
Az azért picit könnyebb, minden egyhelyen, mint itt 71 oldalon keresztül vadászni a hozzászolásaidat!  :)

Üdv
szabi

Szerkesztette: szabi 2006. 08. 27. 09:42 -kor

az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#2107 Felhasználó inaktív   -vadaszg- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 10:56

Idézet: McElroy - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 10:08

Hmm eddig a neten nem találtam haszálhaó review-t az Eizo S1931-ről. Pedig nagyon érdekelne, elsősorban az hogy játékok alatt tapasztalható e utánhúzás ennél a típusnál. A prad.de-n már hetek óta ott van az upcoming reviews in august 2006 között az Eizo S1931 de csak nem akarják megirni a srácok. pedig már csak 5 nap van hátra augusztusból.  :rolleyes: Valaki nem vásárolt azóta ilyen monitort esetleg és tapasztalata vele? :)

Én is erre a monitorra pályázom, van már teszt:
prad.de

Nekem tetszik nagyon, csak kint hiánykészlet van belőle, pedig mennék már ki, megvenni... Te hol vennéd?

#2108 Felhasználó inaktív   -vadaszg- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 11:00

Idézet: Racecam - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 11:05

Egyébként azt, hogy hogyan teljesít pl. játékok alatt ami a fő kérdésed volt, nem olyan nehéz kisilabizálni az elején található táblázatból, de még a szövegből sem.

Sajnos a tesztben, nem annyira láttam, hogy hogyan teljesít szín ügyileg. Te mit gondolsz?
Remélem nem választok mellé, mert nekem nem játékra kell, csak PS-re...

Szerkesztette: -vadaszg- 2006. 08. 27. 11:03 -kor

#2109 Felhasználó inaktív   zomgwtf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 12:08

Idézet: Racecam - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 7:36

Mondhatod, hogy dehogynem, de attól még továbbra sem lesz közük egymáshoz.
Maradjunk a Te példádnál.
A Samsung 940BF (vagy a 930BF) TN+Film paneles, és ha nem számítjuk a mostanában elterjedt dinamikus kontrasztot (és most ne számítsuk, mert akkor aztán végképp nem állja meg a helyét, amit mondtál), akkor a 700:1 egy jó értéknek számít. De ezzel az értékkel rendelkezett már a 913N is, pedig az 8 ms-os volt. Ennyit tudnak jelenleg ezek a paneltípusok. (Illetve még ennyit sem, de ebbe most ne menjünk bele.)
A 970P (770P) PVA paneles, amelynél a kontraszt már egy ideje 1000:1, újabban 1500:1 (ennél nagyobbat egyelőre nem mernek ráírni a marketingesek), a válaszidő pedig az overdrive-nak köszönhetően 8, esetleg 6 ms (g2g).

Ezt azért voltam kénytelen így leírni, mert a hozzászólásod megfogalmazásából azt olvashatta volna ki egy kevésbé hozzáértő (még ha Te nem is erre gondoltál), hogy a gyártók abban a csapdában vergődnek, hogy ha csökkentik a válaszidőt, úgy csökken a kontraszt is, vagy fordítva. Holott ez természetesen nem igaz.

Nézd, én azt látom, hogy a jobb válaszidejű monitor drágább, ugyanígy a jobb kontrasztarányú monitor is. Tehát közvetlenül nincs közük egymáshoz, mintahogy ezt már korábban írtam is, de ha az árat nézzük, akkor figyelembe kell venni mindkettő, és akkor már priorizálni kell. Én erről beszéltem. Még külön le is írtam, hogy a kettőnek műszakilag nincs köze egymáshoz, tehát az, hogy ebből a szempontból a gyártók csapdában vergődnek, és ezzel megtévesztek bárkit is, úgy érzem, nem igaz.

Visszaolvasás: ez a 4. topik 71. oldala, halvány fogalmam sincs, meddig kéne visszaolvasni, hogy megtaláljam azt a részt, ami engem érdekel (köszi szabi a linket). Én a fényképezőgépekről szóló topikokban vagyok jelen rendszeresen, és ott is jelennek meg olyan emberkék, akik olyan kérdésekkel jönnek, melyekre már számtalanszor válaszoltunk, de nem küldjük el, hogy fél órát, órákat olvasgasson vissza, hátha megtalálja azt, ami érdekli, mert ez szvsz nonsense.

Köszönöm a segítséget, bár választ a kérdésemre nem kaptam.

Szerkesztette: zomgwtf 2006. 08. 27. 12:10 -kor

#2110 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 12:21

Idézet: -vadaszg- - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 12:00

Sajnos a tesztben, nem annyira láttam, hogy hogyan teljesít szín ügyileg. Te mit gondolsz?

Azt, hogy nem tudsz németül.  :rolleyes:
Lehet, angolul sem.  :D

Minden esetre a teszt két oldalon keresztül foglalkozik a képminőséggel.
Összefoglalva: Jó lesz Neked.  ;)

#2111 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 12:48

Idézet: zomgwtf - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 13:08

tehát az, hogy ebből a szempontból a gyártók csapdában vergődnek, és ezzel megtévesztek bárkit is, úgy érzem, nem igaz.

Szeretek olyanokkal vitatkozni, akiknek csak az számít, hogy az övék legyen az utolsó szó, a tényektől függetlenül.  :D

Mert adott esetben a kontrasztarány a felére esik, ha a negyedére akarom csökkenteni a válaszidőt.

Ezt nem Te írtad? Mert ez volt az a mondat, amit esetleg mások félreérthetnek (még, ha Te nem is így gondoltad), elsőre én is félreértettem.

Visszaolvasás: ez a 4. topik 71. oldala, halvány fogalmam sincs, meddig kéne visszaolvasni, hogy megtaláljam azt a részt, ami engem érdekel...

Ugye ez csak vicc? Nem mondod, hogy egy éves reggel, és 792 hozzászólással a hátad mögött nem ismered a kereső használatát?  :confused:

Én a fényképezőgépekről szóló topikokban vagyok jelen rendszeresen, és ott is jelennek meg olyan emberkék, akik olyan kérdésekkel jönnek, melyekre már számtalanszor válaszoltunk, de nem küldjük el, hogy fél órát, órákat olvasgasson vissza, hátha megtalálja azt, ami érdekli, mert ez szvsz nonsense.

Szerintem meg ez a "nonsense", hogy egy szakmai fórum arról szóljon, hogy unos-untalan ugyanazt ismételgessük, mert vannak olyan emberek, akik egy őket érintő témában, annyira nem hajlandók, hogy visszaolvassanak, vagy használják a keresőt.  :rolleyes:

Köszönöm a segítséget, bár választ a kérdésemre nem kaptam.

Végül is, akkor mire szeretnél választ kapni?

#2112 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 13:31

Sziasztok!

Már írtam egyszer a témában kérdést, akkor sikeresen megvilágosodtam. Most újabb kis világosodás szükséges.

Barátnőmnek megmutattam a szóba jöhető monitorokat, név szerint a Belinea 10 19 20, a Samsung 970P, a ViewSonic VP930 és az esetleges EIZO L768. Az utóbbi gyakorlatilag már felülről súrolja fájdalomhatárt sajnos.

Még hátravan egy próba a Belineával, egy kedves fórumtárs már felajánlotta, hogy kipróbálhatom az övét. Erre sort is kerítek hamarosan. Egy baj van a típussal: barátnőmnek inkább a Samsung 970P tetszik. Nekem mondjuk nem, mert szerintem felesleges programmal bonyolítani azt, amire ott lehetne a gomb. Ezenkívül olvastam egy oldalon, hogy állítólag a 970P nem is 8-bites csatornánként, hanem csak 6.

Samsung 970P dither probléma

Ez azért érintene érzékenyen, mert elsődlegesen képeket dolgoznék fel a monitoron, lévén amatőr fotós vagyok. Ezért is csurgatom a nyálam az EIZO után...

Első kérdés: ditherel-e vagy nem-e a 970P?

Utána egy újabb kérdés. Van egy olyan monitor, hogy Samsung 971P (120e bruttó HUF). Erre egészen fantasztikus 1500-as értéket vakítanak a kontraszt mezőben. Gyanús, hogy ilyen kerek érték lett a kontraszt, de ez mindenképpen nagyobb szám, mint az ezer, tehát jobbnak tűnik. De mi az igazság? Tényleg ilyen jó értéke van a monitornak? Ez fotós munkához jobban ajánlott? Úgy emlékszem, hogy az IPS-panelek tudnak ilyen értéket.

Köszönöm a türelmet és az infót!
Üdv!

:respect:
.
.
.

#2113 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 13:46

Idézet: donphobos - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 14:31

Ezenkívül olvastam egy oldalon, hogy állítólag a 970P nem is 8-bites csatornánként, hanem csak 6.

Samsung 970P dither probléma

Első kérdés: ditherel-e vagy nem-e a 970P?

Erről is néhány oldallal ezelőt volt szó.
Sokadszor.

De beteszem ide, egy máshol született írásomat ez ügyben, hogy ne csak mindig az ittenit ismételgessem. Link!

u.i.: Az IPS panelek 400-500:1 tudnak, de újabban már találkozni 700:1 is.

Szerkesztette: Racecam 2006. 08. 27. 13:57 -kor

#2114 Felhasználó inaktív   zomgwtf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 15:42

Idézet

Szeretek olyanokkal vitatkozni, akiknek csak az számít, hogy az övék legyen az utolsó szó, a tényektől függetlenül.  :D

Örülök, hogy beismerted, nálad fontos, kié az utolsó szó. Fő az őszinteség.

Idézet

Ezt nem Te írtad? Mert ez volt az a mondat, amit esetleg mások félreérthetnek (még, ha Te nem is így gondoltad), elsőre én is félreértettem.

Ragadj ki egy mondatot a szövegkörnyezetéből, ez a ferdítés első lépése.

Idézet

Ugye ez csak vicc? Nem mondod, hogy egy éves reggel, és 792 hozzászólással a hátad mögött nem ismered a kereső használatát?  :confused:

Már hogyne ismerném, pontosan ezért tudom, hogy a kereső semmit nem segített volna. Szerinted mit kellett volna a keresőbe írnom? Kontrasztarány? Válaszidő? Szerintem alulbecsülök, ha azt mondom, hogy a találatok 95%-ának köze nem lesz ahhoz, amit én kérdeztem.

Idézet

Szerintem meg ez a "nonsense", hogy egy szakmai fórum arról szóljon, hogy unos-untalan ugyanazt ismételgessük, mert vannak olyan emberek, akik egy őket érintő témában, annyira nem hajlandók, hogy visszaolvassanak, vagy használják a keresőt.  :rolleyes:

Nem ismétlem önmagam. Ha te nem érted, hogy egy ekkora témánál a visszalapozgatás vagy a keresés órákat vehet igénybe adott esetben (bár lehet, hogy ha mákja van, akkor csak 5 percet, de ezt előre lehetetlen tudni), akkor az a te bajod. Legközelebb ne válaszolj ilyen kérdésekre, hagyd másokra, akik megértik.

Idézet

Végül is, akkor mire szeretnél választ kapni?

Játszok, filmet nézek, és egyéb általános dolgokat (böngészés, szövegszerkesztés stb.) csinálok gépen. Melyikre érdemesebb inkább figyelni: kontrasztarány, vagy válaszidő?

#2115 Felhasználó inaktív   fejesl 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 17:38

Jó kis összetűzés...

zomgwtf!
Ha te tájékozottabbnak érzed magad Racecam-nél, akkor miért kérdezel bármit is tőle? EZ a nonszensz!

Racecam!
Elolvastam a ditheringes írást, és megvizsgáltam ujdonsült 940B moncsimat.
Nem tapasztaltam ezt a pepitásodást (nem mondom, hogy nincs), viszont nagyon közelről nézve időnként vibrálást látok.
A leírás szerint ez a monitor 16,7M színt tud megjeleníteni (prad szerint 16,2M). Semmi más infó nincs róla.
Ez valódi szineket jelent, vagy itt is van dithering? Vagy inkább FRC?
Gigabyte GA-MA770T-UD3 | AMD Athlon II X4 630 | 5GB/1333 | 1TB Samsung SATA-II 32MB | 500GB WD SATA-II 16MB | Samsung DVD+-RW | FSP-350PNF Passive PFC | MSI 5670 1GB | Windows 7 32bit

#2116 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 18:12

Idézet: Racecam - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 13:46

Erről is néhány oldallal ezelőt volt szó.
Sokadszor.

De beteszem ide, egy máshol született írásomat ez ügyben, hogy ne csak mindig az ittenit ismételgessem. Link!

u.i.: Az IPS panelek 400-500:1 tudnak, de újabban már találkozni 700:1 is.

Köszönöm az ismételt türelmet!

Sajnos nem bírtam figyelemmel követni a témát az utóbbi időben, közben pedig tényleg áttekinthetetlen adatmennyiség születik néha. Igyekszem visszaolvasni, de nehéz a sok vita és pontatlan infó közül kiszűrni a valós dolgokat.

Ezért is kérdeztem rá olyanra akaratlanul, ami már ki volt tárgyalva többször is. Megpróbálom újra átnézni az utolsó pár száz hozzászólást.

Üdv!

:up:
.
.
.

#2117 Felhasználó inaktív   feri22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 18:38

Samsung SyncMaster 930BF - http://prohardver.hu...?mod=20&id=1042

- gyakorlatilag minden átlagfelhasználó igényét tökéletesen kielégítik
- Válaszidő 4 ms g2g

#2118 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 18:43

Idézet: fejesl - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 18:38

Racecam!
Elolvastam a ditheringes írást, és megvizsgáltam ujdonsült 940B moncsimat.
Nem tapasztaltam ezt a pepitásodást (nem mondom, hogy nincs), viszont nagyon közelről nézve időnként vibrálást látok.
A leírás szerint ez a monitor 16,7M színt tud megjeleníteni (prad szerint 16,2M). Semmi más infó nincs róla.
Ez valódi szineket jelent, vagy itt is van dithering? Vagy inkább FRC?

A 940B TN+Film paneles, 16.2M színt tud megjeleníteni. Ebből 262.144 valós szín a többi "kikeveréséhez" az úgynevezett FRC technológiát használja, ahogy a többi TN+Film panel. Ezért nem is fogsz pepitásodást tapasztalni.
A Prad.de infói, megbízhatóak.

#2119 Felhasználó inaktív   fejesl 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 19:07

Idézet: Racecam - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 18:43

A 940B TN+Film paneles, 16.2M színt tud megjeleníteni. Ebből 262.144 valós szín a többi "kikeveréséhez" az úgynevezett FRC technológiát használja, ahogy a többi TN+Film panel. Ezért nem is fogsz pepitásodást tapasztalni.
A Prad.de infói, megbízhatóak.

Köszi! Ezeket ott olvastad? Mert én nem láttam ilyen infót...  :confused:  ...lehet, nem tudok jól keresni...
Gigabyte GA-MA770T-UD3 | AMD Athlon II X4 630 | 5GB/1333 | 1TB Samsung SATA-II 32MB | 500GB WD SATA-II 16MB | Samsung DVD+-RW | FSP-350PNF Passive PFC | MSI 5670 1GB | Windows 7 32bit

#2120 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 27. 19:37

Idézet: fejesl - Dátum: 2006. aug. 27., vasárnap - 20:07

Köszi! Ezeket ott olvastad? Mert én nem láttam ilyen infót...  :confused:  ...lehet, nem tudok jól keresni...

Nem, ezeket tudom.  ;)

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.