Idézet: vadkan - Dátum: 2006. aug. 28., hétfő - 14:27
Hi!
Szabi: Lenne hozzád egy nagy kérésem meg tudni mondani ahol ezt irták a vp930-ról: "FPS játékokban a monitor mutatott egy kis "szellemképesedést"; azonban ez sehol nem ért el aggasztó mértéket. Mozgó objektumok esetén sehol nem láttak korona effektust". Tapasztaltak "moiton blur"-t, de ez a monitor technológia velejárója." ott mit írnak a Belinea 101920-ról! Nem nagyon vágom mit irtak oda a tesztben!
Válaszod előre is köszönöm!
A
Belinea 101920-ról is van teszt, a lniken a hatodik oldal szerepel, ahol a játékok alatt nyújtott teljesítményét nézik.
"
A monitoron olyan gyors FPS esetén mint a doom3, sem észrevehető szellemképek megjelenése. Teljes bizonyossággal elmondható, hogy a belinea méltó partnere olyan nagyszerű monitoroknak mint a viewsonic VP191s (8ms) vagy az Eizo S1910-K.
A moiton blur jelenség viszont ezen a monitoron is megfigyelhető, ami természetesen a technológia. velejárója. Szellemkép jelenséget semmilyen másik játék tesztelése közben nem tapasztaltak.
Azonban ez a jelenség elég jól láthatóvá vált volt mikor világos szöveget görgettek sötét háttéren."
Az összefolgaló, szinte megegyezik a a viewsonicra irtakkal, miszerint ez személytől függ ki mit lát megfelelőnek és ki mit nem, ezért különösen a hardcore gémereknek akiknek a válaszidő nagyon fontos csak fenntartásokkal ajánlják, viszont a sima játékosok számára megbizhatónak minősítették.
Röviden ennyi.
Végül a monitor jó minősítést kapott.
Idézet
Szabi!
Philipsről nemigazán találtam tesztet, de a tulajdonságai alapján ez lenne a legjobb választás a sok közül... 200w6... mivel a W7ről még nem sok info látott napvilágot... ugye. De sztem kivárunk. Mit szólsz??

S-IPS panel, állít6ó magasság, USB hub, speakers(nem feltétlen előny

), DVI-D bemenet...
bár egy összefogóbb tesztet erről is szivesen megnéznék, mint linkelted pölö a Belinea 102035W -t!!

Nagyjából egyeznek.
mod:
Fu-Si drága és a hozzá adott pluszok is inkább minuszok a többekhez képest...
Idézet
Ezen a második linken egy másik modellt jelőltél meg összehasonlításra.
Amit te preferálsz :Philips 200W6CS
Amit hasonlítottál :Philips 200WB7ES
Amit én ajánlottam:Philips 200WP7ES
Egyébként a pradon már elérhető a legújabb monitor adatbázisa is:
klikk ide
Ezek szerint az eltérés oka, hogy 20" kategóriábana philipsnek van egy TN paneles verziója is.
Az újabb viszont a prad szerint P-MVA paneles, csak a gyártó nincs megadva.
Egyébként ezért nem szeretem a gyártók oldalait, szép dizájnos meg minden, de hasznos infó, mint például panel meg ilyesmi az hiányzik.
Sajna tesztet én sem nagyon találtam.
Idézet: Major_S
hát úgy lenne egy ilyen teszt ha egymás mellett van a 2 monitor én viszont csak a viewsonicot láttam de annak tényleg szép képe volt szóval túl nagy hibát nem követhet el vele ha azt veszi
hát szerintem egyáltalán nem zavaró gyors mozgás mellett sem és igen az ára mindenképp felé billenti a mérleget pedig ha egy árban lennének akkor is ezt választanám én (de szerintem másnak is komoly dilemma lenne)
Igen ez tényleg nem lenne rossz, ezt a két monitort látni egy tesztben, de az ár azért jelentősen a viewsonic mellé billenti a mérleget, és mint fentebb irtam én jó monitornak tartom.
Reméljük előbb-utóbb megküzdenek egymás ellen, valamilyen teszt formájában.
Racecam! Neked esetleg nem volt szerencséd ehhez a viewsonic-hoz?
Illetve remélem láttad FakeJack hozzászolását!
Üdv
szabi
Szerkesztette: szabi 2006. 08. 28. 17:14 -kor