Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. aug. 24., csütörtök - 9:21
Ezért mégegyszer javaslom, s egyben kérem, hogy "üljetek össze", hozzatok döntést ezzel kapcsolatban, mert amíg a Fórumszabályzat ebben a formában marad, s a házigazdák között akad akár egy olyan is, aki nem ért egyet azzal, hogy a kifejezett politikai állásfoglaláson kívül egyéb dolgok is "politizálásnak" számítanak a fórumon, addig nem vagyok hajlandó elfogadni sem szóbeli figyelmeztetést, sem egyéb szankciót egyetlen moderátortól sem azért, mert leírtam egy köztisztviselő nevét, vagy politikai állásfoglalástól függetlenül bíráltam egy város polgármesterének tevékenységét.
A szabályzat idézett pontja tágan fogalmaz. Eddig is észrevehető volt, de akkor most deklarálom: szigorúan fogok eljárni azzal szemben, aki csak az írmagját is elhinti a majdan politikai flame-nek. Azt viszont még mindig nem értem, hogy gondolod, hogy leírjam, mire is fogok így reagálni. Kulcsszavakat kérsz vagy mit?
Egy házigazda a saját szekcióiban is elsősorban mezei fórumozó. Az, hogy joga van bizonyos dolgokhoz, bizonyos tények együttállásának oka, de ettől még neki is lehet véleménye. Viszont a dolgot kiterjeszteni az egész moderatúrára azért, mert egy házigazda a saját szekcióján kívül olyan vitába keveredett, ami ott neki nem kompetenciája (moderálási szempontból), nem szerencsés. Ő ott kvázi mezei fórumozó azon kívül persze, hogy személyeskedésekbe stb. nem kell belemennie. Ja, ember is másodállásban.
Szerk.: pár szó kimaradt, most veszem észre.
Szerkesztette: Carmaged 2006. 08. 24. 22:39 -kor

Súgó
A téma zárva.