HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#1501 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 08. 21:50

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. okt. 8., vasárnap - 22:39

Az izléses fotók topicban nem egyértelmű, hogy nincs a nénin alsónemű szerintem.

Nem arról a képről van szó, amit ma linkeltél, hanem arról, amit péntek este (amit kivettem, priviben megkaptad a linkjét).

#1502 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 09. 08:43

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. okt. 8., vasárnap - 22:39

Az izléses fotók topicban nem egyértelmű, hogy nincs a nénin alsónemű szerintem.

A kép amit utoljára beraktam a nevezett topicba, az szerintem befért volna, a vele kapcsolatos korábbi képek ügyében a döntést elfogadom. :smoker:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#1503 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 09. 09:10

Idézet: carcass - Dátum: 2006. okt. 9., hétfő - 9:43

A kép amit utoljára beraktam a nevezett topicba, az szerintem befért volna, a vele kapcsolatos korábbi képek ügyében a döntést elfogadom. :smoker:

A topic konzisztenciájának megőrzése érdekében minden post kiszedése kerül, ami az eredetileg kiszedettet idézi, konkrétan arra hivatkozik.

#1504 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 12. 18:31

Idézet: Omega - Dátum: 2006. szept. 5., kedd - 21:16

LOL, most olvastam egy olyan hozzászólását, amitől már nekem is több mint gyanús lett. ;)

Amúgy engem nem igazán zavar a jelenléte, csak furcsának találom, hogy ha valaki ennyire fórumozni akar, akkor miért nem képes kicsit igazodni a szabályokhoz...

#1505 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 12. 22:16

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. okt. 9., hétfő - 10:10

A topic konzisztenciájának megőrzése érdekében minden post kiszedése kerül, ami az eredetileg kiszedettet idézi, konkrétan arra hivatkozik.

Akkor melltartó is kell? :(  :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1506 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 12. 22:24

Miért kell szó nélkül kivágni a hsz-t, és uttánna valaki ua. leírja amit én az illetőnek korábban, uttánna meg jön a házigazda és helyesel az illetőnek?? Szó, indoklás és ok nélkül kitörölni hszeket?!  :reklamacio: Itt történt a dolog. Felőlrá én már korábban kértem a megfelelő helyen hogy zárolják a topicot, mert nincs értelme, van már ilyen... Ez mostmár az új módi? Szó nélkül törölgetünk? Létre kell hozni akkor egy belső topicot, ahol minde1es hszt ti írtok. Ennyi. Tudom ebből most is én fogok úgy kijönni, hogy milyen hülye vagyok, meg amúgy is nagy a fülem, de mind1. Ezt akkor is le akartam írni, legfeljebb ha ez se tetszik, majd törlitek.  :mad:

:omg: ja és a csákó még úgy adja el magát, mintha ő xarta volna a spanyol viaszt, meg kell nézni fölötte 2 vel a korábbi -kevésbé nagyképű- hsz-emet...

Szerkesztette: Basic 2006. 10. 12. 22:28 -kor

#1507 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 12. 23:01

Idézet: Basic - Dátum: 2006. okt. 12., csütörtök - 23:24

Tudom ebből most is én fogok úgy kijönni, hogy milyen hülye vagyok, meg amúgy is nagy a fülem, de mind1.]

Nem azzal van a baj,hogy nagy a füled hanem azzal ahogy előadod a sérelmedet,gondod,bajod.

A pontos idő: 0:00 - ezt elkurtam :Đ

Szerkesztette: nord^ 2006. 10. 12. 23:01 -kor

#1508 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 12. 23:04

Idézet: nord^ - Dátum: 2006. okt. 12., csütörtök - 23:01

Nem azzal van a baj,hogy nagy a füled hanem azzal ahogy előadod a sérelmedet,gondod,bajod.

A pontos idő: 0:00 - ezt elkurtam :Đ

mé hogy adjam elő?? a lényeg a lényeg, nem a körítésben rejlik a lényeg... egyébként ez nem új jelenség, már másnak is feltűnt. itt, most ez a lényeg. nem kell a témát elterelni, bár reakciot amúgy se tőled várok... :smoker:

#1509 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 12. 23:06

Tulajdonképpen mi is a gond?

#1510 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 12. 23:10

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. okt. 12., csütörtök - 23:06

Tulajdonképpen mi is a gond?

mind1 hagyjuk, az ég világon semmi, minden fasza és tökéletes itt
na jó éjt mindenkinek  :hello:

Szerkesztette: Basic 2006. 10. 12. 23:11 -kor

#1511 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 13. 05:14

Miért kell szó nélkül kivágni a hsz-t, és uttánna valaki ua. leírja amit én az illetőnek korábban, uttánna meg jön a házigazda és helyesel az illetőnek?? Szó, indoklás és ok nélkül kitörölni hszeket?!  :reklamacio: Itt történt a dolog. Felőlrá én már korábban kértem a megfelelő helyen hogy zárolják a topicot, mert nincs értelme, van már ilyen... Ez mostmár az új módi? Szó nélkül törölgetünk? Létre kell hozni akkor egy belső topicot, ahol minde1es hszt ti írtok. Ennyi. Tudom ebből most is én fogok úgy kijönni, hogy milyen hülye vagyok, meg amúgy is nagy a fülem, de mind1. Ezt akkor is le akartam írni, legfeljebb ha ez se tetszik, majd törlitek.  :mad:

:omg: ja és a csákó még úgy adja el magát, mintha ő xarta volna a spanyol viaszt, meg kell nézni fölötte 2 vel a korábbi -kevésbé nagyképű- hsz-emet...

https://forum.hwsw.h...opic=117218&hl=

Nem ezt kerested véletlen?  :omg:
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#1512 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 13. 06:49

Idézet: Basic - Dátum: 2006. okt. 13., péntek - 0:10

mind1 hagyjuk, az ég világon semmi, minden fasza és tökéletes itt
na jó éjt mindenkinek  :hello:

Újabb elégedett vásárló, köszönjük. :p ;)

Na, komolyra: azzal, hogy el sem mondod, hogy mi a gond pontosan, sehová sem fogsz jutni. Te sem, mi sem. Mártír sem leszel már.

#1513 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 13. 08:00

Idézet: Lulu64 - Dátum: 2006. okt. 13., péntek - 6:14

https://forum.hwsw.h...opic=117218&hl=

Nem ezt kerested véletlen?  :omg:

:lol:
JóSebesség

#1514 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 10. 13. 18:38

...

Basic fiam, ha csak write-only módban fórumozol, s így nem tudsz megkülönböztetni két különböző topikot, melyekben ugyanaz fórumtárs felteszi ugyanazt a kérdést, akkor nemigen leszel Advanced, s akkor sem ha "csákónak" titulász egy ismeretlen fórumtársat.:smoker:
Egyébként sajnálom, ha akaratomon kívül elrontottam "játékodat", ezért javaslom a moderatúrának, hogy kísérje különös figyelemmel Basic fórumtárs jelzéseit, s ha az megalapozott, úgy azt a napi hwsw hírlevélben tegyék közzé...
:omg: :omg:  :omg:

Üdv: scaurus

Szerkesztette: scaurus 2006. 10. 13. 19:09 -kor

"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#1515 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 10. 13. 21:25

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. okt. 13., péntek - 7:49

Újabb elégedett vásárló, köszönjük. :p ;)

Na, komolyra: azzal, hogy el sem mondod, hogy mi a gond pontosan, sehová sem fogsz jutni. Te sem, mi sem. Mártír sem leszel már.

Csak tájékoztatás végett: ;)  ;)  :p  :p  :D  :D

2006. okt 11. 11.27: TIGER27 fórumtárs megnyitja a Felhasználói programok témakörben ezt a témát (továbbiakban téma I.) az XP és linux problémakörről.

2006. okt 11. 18.50: scaurus fórumtárs útbaigazítja TIGER27 fórumtársat

2006. okt 11. 18.55: czaki fórumtárs zárja a téma I-t

2006. okt 11. 19.06: TIGER27 fórumtárs megnyitja a Más világ témakörben ezt az újabb témát (továbbiakban téma II.) az XP és linux problémakörről.

2006. okt 11. 19.22: Basic fórumtárs útbaigazítja TIGER27 fórumtársat

2006. okt 11. 19.26: Basic fórumtárs az Azonnali intézkedések témában jelzi a téma II. feleslegességét

2006. okt 12. 12.32: scaurus fórumtárs is megjegyzi a téma II-ben, hogy nem véletlenül adta a pontos hivatkozást a téma I-ben

2006. okt 12. 23.24: Basic fórumtárs a Javaslatok... témában felháborodik, hogy a moderatúra miért törölte a téma I-ből az ő hozzászólását (amihez ő tudtommal nem is szólt hozzá), továbbá felháborodik azon, hogy egy "scaurus fedőnevű csákó az Azonnali intézkedések témában jelzi, hogy Rolessz fórumtárs által a gép fagyása tematikában nyitott témában útbaigazította megfelelő témához Rolessz fórumtársat" pedig ő már két hozzászólással feljebb jelezte, hogy a téma II. zárható....  :think: :omg:

no comment

Szerkesztette: scaurus 2006. 10. 13. 21:29 -kor

#1516 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 14. 07:55

b*zdkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :nevet2: :nevet2: :omg:

#1517 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 14. 08:25

:respect: jóvanna, nem vettem észre hogy ez az agy képes volt 2x ugyanazt megkérdezni és ezért mégegy újabb topicot nyitni!  :omg:
amúgy sztem. tényleg belehetne vezetni, hogy egy minimális pl. 50 hsz, alatt ne lehessen új topictot nyitni, mert azért ha valaki már valami témában ír legalább 50 hsz-t, az nagyjából ráérez a fórum "ízére", v. legalábbis megtalálja a kérdésére a megfelelő topicot...  :rolleyes:

#1518 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 10. 14. 08:54

Idézet: Basic - Dátum: 2006. okt. 14., szombat - 9:25

:respect: jóvanna, nem vettem észre hogy ez az agy képes volt 2x ugyanazt megkérdezni és ezért mégegy újabb topicot nyitni!  :omg:
amúgy sztem. tényleg belehetne vezetni, hogy egy minimális pl. 50 hsz, alatt ne lehessen új topictot nyitni, mert azért ha valaki már valami témában ír legalább 50 hsz-t, az nagyjából ráérez a fórum "ízére", v. legalábbis megtalálja a kérdésére a megfelelő topicot...  :rolleyes:

:up:  :respect:

Ugyanakkor: a te példád is mutatja, hogy teljesen mindegy, hogy valaki frissen, vagy féléve vagy 4 éve regisztrált, illetve, hogy 3, 900 vagy épp 1500 hozzászólása van, símán elnézhet/benézhet valamit, ezért nem hiszem, hogy a hozzászólás számától függővé tett témanyitás célravezető lenne.

Ja, és szerintem felesleges fórumtársaidat, különösen az újakat, "agynak" titulálni csak azért, mert újoncként nyitott két ugyanolyan témát (pl lehet olyan fórumról jött, ahol ez szokásban van), ráérsz minősíteni majd, ha már 10x-re csinálja ugyanezt!

#1519 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 14. 09:38

#1520 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 14. 10:40

Idézet: scaurus - Dátum: 2006. okt. 14., szombat - 8:54

:up:  :respect:

Ugyanakkor: a te példád is mutatja, hogy teljesen mindegy, hogy valaki frissen, vagy féléve vagy 4 éve regisztrált, illetve, hogy 3, 900 vagy épp 1500 hozzászólása van, símán elnézhet/benézhet valamit, ezért nem hiszem, hogy a hozzászólás számától függővé tett témanyitás célravezető lenne.

Ja, és szerintem felesleges fórumtársaidat, különösen az újakat, "agynak" titulálni csak azért, mert újoncként nyitott két ugyanolyan témát (pl lehet olyan fórumról jött, ahol ez szokásban van), ráérsz minősíteni majd, ha már 10x-re csinálja ugyanezt!

:( szerintem ezt nem itt kéne megvitatni, mert kapnifogunk érte, ugyanakkor itt arról van szó, hogy valakinek valami baja van, és egyből nyit ezért 2 új topicot, utánna meg se híre se hamva, azóta is csak az a 2 v. 4 hsz-e van! :rolleyes:
szóval persze lehet valaki friss reges -én is voltam, te is voltál- de nem egyből 2 új topic nyitással indítottunk, hanem kicsit körültekintőbben kérdeztem/tünk.
És még mindig itt vagyunk...  :respect:

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.