HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#1761 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 18. 23:22

Idézet: Etele - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 23:07

Barátocskám, azt hiszem itt kicsit túllőttél a célon. :omg:

Voltak nézeteltéréseim modokkal. Akár hiszed, akár nem, kaptam warningokat is. De meg tudtam beszélni velük, és nem süllyedtem le a te szintedre, hiszen mindannyian olvastuk a csodálatos "anti-HWSW" fórumon bemutatott gerinctelen, gusztustalan gyalázkodásodat, ami után összeteheted a két kis kacsódat hogy egyáltalán most itt írhatsz. (Nem is értem a modok miért engedtek vissza, az ilyeneknek mint te, nincs helye itt szerintem.)

Te merészelsz engem morálisan kifogásolni? Te, aki itt a HWSW-n nyomattad az "én csak meg akarom beszélni veled, PPeter a problémákat, és tényleg jó fej vagy" dumát, párhuzamosan meg a másik fórumon elmondtad mindennek? Nevetséges vagy.

És ismerve az előéletedet, még itt is van bőr a pofádon ilyeneket írni, mintha a gerinced helyén nem löttyedt zselé remegne:

Basszus, lehet hogy neked rövid az emlékezeted, de mindenki tudja, milyen fából is vagy faragva. Bizony korhadt-rothadt, és messziről bűzlik az a matéria.

Úgyhogy te vagy a világon az utolsó ember, aki bárkit is morálisan kritizálhat (akár jogos, akár nem).

Modok: személyeskedtem, jöhet a warning, de nem szeretném, ha ezt kitörölnétek.

Igen olvashatták, mert volt aki tájékoztatta a módokat. (pl. Te)
Nem engedtek vissza, mert ki sem tettek. A kacsóimat meg nem teszem össze, mert nekem nem ez az életem, mint Neked. Ha kitesznek, hát tegyék. A legkevésbé sem hatna meg. Szerintem Te is túlreagálod az egészet.

A PPetert meg én sosem szidtam. A másik fórumon se. Ha másképp láttad, akkor kérlek idézd.

A többire inkább nem reagálok. Az már a Te személyes agyrémed. :Đ
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1762 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 23:34

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 0:22

Igen olvashatták, mert volt aki tájékoztatta a módokat. (pl. Te)

Valóban, az egész az én hibám.
Ha nem szól nekik senki, nyugodtan buzizhatnád és köcsögözhetnéd a moderatúrát a háta mögött most is. Az volna csak a szép élet, mi?

Idézet

Nem engedtek vissza, mert ki sem tettek.

Nagy kár.

Idézet

A kacsóimat meg nem teszem össze, mert nekem nem ez az életem, mint Neked. Ha kitesznek, hát tegyék. A legkevésbé sem hatna meg. Szerintem Te is túlreagálod az egészet.

Hát, nem tudom kinek mi az élete, de hogy te itt pattogsz a Visszabeszélőben amikor nemhogy okod, de "jogalapod" sincsen rá, az sok mindent elárul...

Idézet

A PPetert meg én sosem szidtam. A másik fórumon se. Ha másképp láttad, akkor kérlek idézd.

Nem mentettem el az ocsmány kirohanásaidat, mea culpa. Lehet, hogy csak Krinyo és Fym kapta tőled a "buzi" meg "köcsög" jelzőket számolatlanul... :think:

Idézet

A többire inkább nem reagálok. Az már a Te személyes agyrémed. :Đ

Hehe, kaptam én már tőled "szarkavaró, fasszopó kis majom" megszólítást is (amiért IRL egy nagy maflás után szaladhatnál haza anyucihoz a kis taknyos orrocskádat törölgetni), nem gondolod hogy a mostani suta kötözködésed törést okozna a lelkemben? :) Amivel itt baj van, az a gerinced teljes hiánya, szóval jobb lenne ha mélyen hallgatnál és nem kritizálnál másokat azért, mert megférnek a fórum moderátoraival, és nem sírnak minden oldalon mint az a bizonyos fürdős alkalmazott - tényleg, ha annyira rossz neked itt, miért nem boldogítasz más fórumot? :think:

Szerkesztette: Etele 2006. 11. 18. 23:47 -kor

#1763 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 23:48

Ki nem fér meg velük? Ha leírom a véleményem az miért baj? Te is leírhatod. Akkor miért zavar, ha a másik is leírja, ami esetleg Neked nem tetszik, vagy nem egyezik a Te véleményeddel? Tudnak ők válaszolni, felesleges belefingani a témába.
Hogy mikor melyik fórumot látogatom, ahhoz meg végképp semmi közöd. Tudom, hogy szeretnéd magadnak kisajátítani ezt a fórumot, és kiszűrni a hozzám hasonló "hulladék" egyedeket, de ez egyenlőre nem a Te feladatod.

Ja és anyukám már nem vár haza. :(  De a maflásodnak állok elébe. Mégis ki a fasznak képzeled magad, hogy fenyegetsz engem?

Szerkesztette: Lauda 2006. 11. 19. 00:01 -kor

A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1764 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 01:35

Srácok, nyugodjatok már le.
Wherever you go, go with all your heart.

#1765 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 02:19

Idézet: scaurus - Dátum: 2006. nov. 17., péntek - 23:23

Puskás Ferencnek szentelt téma kapcsán ismét felmerült bennem a gondolat: nem lenne jó ötlet a sok önálló téma helyett egy kiemelt Nyugodjék békében (avagy requiescat in pace, rest in pace, rip, stb) téma, ahol a halálesetekről meg lehetne emlékezni?

Szvsz jó ahogy most van, sokkal személyesebb tud lenni a részvétnyilvánítás, ha külön topic van egy-egy személyről és az a topic csak róla szól. Összekavarni teljesen különböző emberek halálhírét szerintem nem kéne. Eddig ebből nem volt probléma, másrészről meg talán jobb is, ha egy idő után le-lesüllyednek ezek a topicok, bár az utóbbi időben sajnos dömping van. :( Amúgy meg annyi hülye topic van ezen a fórumon azon néhányon már ne múljon...

Lauda & Etele: :omg: Biztos front van, hogy ma mindenkire rájött a bolondéria... :rolleyes:

#1766 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 02:23

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 1:35

Srácok, nyugodjatok már le.

osztom, ez nem túl jó módszer hogy ütjük vágjuk egymást.
És nem a legjobb hely.

kell egy lista ahol tényleg név nélkül leírhatnánk ...de trágárság nélkül, hogy mit lehet tenni, hogy egy kis megújulás legyen itt. a régi szép időben amikor még nem volt ez mint most....

#1767 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 10:21

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 0:48

Ki nem fér meg velük? Ha leírom a véleményem az miért baj? Te is leírhatod. Akkor miért zavar, ha a másik is leírja, ami esetleg Neked nem tetszik, vagy nem egyezik a Te véleményeddel? Tudnak ők válaszolni, felesleges belefingani a témába.
...

Hehe, a szelektív memória tipikus esete.

Értelmi kihívásokkal küzdő barátom, itt te volt az, aki beugatott nekem, mert le mertem írni a véleményemet, nevezetesen, hogy nincs baj a moderatúrával. Ráadásul, hogy "bizonyítsd" hogy mennyire nincsen igazam, bónuszként még le is seggnyalóztál.

Ezek után van bőr a pofádon leírni azt a baromságot, hogy engem zavar ha leírod a véleményedet?
Az is röhej, hogy más véleményét egyszerűen a témába való "belefingásnak" titulálod, bezzeg te elmondod a frankót, hiszen tudjuk jó, hogy nálad makulátlanabb grállovagot nem hordott a hátán a föld. :omg:  :rolleyes:

Jesszus, ezek szerint nemcsak gerincben, de agyban is vannak hatalmas hiányosságaid. Befejztem a veled folytatott csevelyt, a többi sületlenségedtől tekintsünk el.
(Ja, a maflás továbbra is rádfér, mint az összes többi olyan internethuszárra is, akik a fórumokon "szarkavaró, fasszopó kis majom" jelzőkkel dobálóznak. Lefogadom, hogy az életben nincs ekkora pofád.)

Szerkesztette: Etele 2006. 11. 19. 10:32 -kor

#1768 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 11. 19. 10:22

Fejezzétek be légyszíves.

lauda, te meg... Ez már paranoid, komolyan mondom.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1769 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 10:25

Idézet: didyman - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 11:22

Fejezzétek be légyszíves.

Részemről lezárva.

#1770 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 10:35

Idézet: WEbshark - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 3:23

...
kell egy lista ahol tényleg név nélkül leírhatnánk ...de trágárság nélkül, hogy mit lehet tenni, hogy egy kis megújulás legyen itt. a régi szép időben amikor még nem volt ez mint most....

Nem igazán értem, az anonimitás miért lenne jó. :)

Amellett, hogy most is kvázi név nélkül írogatunk a fórumra, aki nem meri még így sem vállalni a véleményét, az szerintem ne is írjon... :think:

Megújulás... nem kéne ide semmi extra szerintem, csak annyi, hogy ne rohadjon le naponta háromszor a fórummotor. :Đ Ezzel ki is egyeznék.

Szerkesztette: Etele 2006. 11. 19. 10:36 -kor

#1771 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 11:36

Idézet: Etele - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 10:21

Hehe, a szelektív memória tipikus esete.

Értelmi kihívásokkal küzdő barátom, itt te volt az, aki beugatott nekem, mert le mertem írni a véleményemet, nevezetesen, hogy nincs baj a moderatúrával. Ráadásul, hogy "bizonyítsd" hogy mennyire nincsen igazam, bónuszként még le is seggnyalóztál.

Ezek után van bőr a pofádon leírni azt a baromságot, hogy engem zavar ha leírod a véleményedet?
Az is röhej, hogy más véleményét egyszerűen a témába való "belefingásnak" titulálod, bezzeg te elmondod a frankót, hiszen tudjuk jó, hogy nálad makulátlanabb grállovagot nem hordott a hátán a föld. :omg:  :rolleyes:

Jesszus, ezek szerint nemcsak gerincben, de agyban is vannak hatalmas hiányosságaid. Befejztem a veled folytatott csevelyt, a többi sületlenségedtől tekintsünk el.
(Ja, a maflás továbbra is rádfér, mint az összes többi olyan internethuszárra is, akik a fórumokon "szarkavaró, fasszopó kis majom" jelzőkkel dobálóznak. Lefogadom, hogy az életben nincs ekkora pofád.)

Köszi, így legalább szép lassan megismerem saját magam....

Részemről is lezárva.

#1772 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 11:39

Idézet: didyman - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 10:22

lauda, te meg... Ez már paranoid, komolyan mondom.

Hagyjuk, kár volt beleszólnom.

#1773 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 11:52

Héé, anti-HWSW fórum. Mikről maradtam le...  :omg: 

Oda a Microsoft meg a Szoftver részbe nem érnek el a hírek. Hiába, a periférián vagyunk.  ;)  :Đ

#1774 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 12:15

:D

#1775 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 14:52

Idézet: Avalon - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 11:52

Héé, anti-HWSW fórum. Mikről maradtam le...  :omg: 

Oda a Microsoft meg a Szoftver részbe nem érnek el a hírek. Hiába, a periférián vagyunk.  ;)  :Đ

Ugye nem kell többször szólni, hogy fejezzétek be az óvodát.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1776 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 16:50

Idézet: didyman - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 15:52

Ugye nem kell többször szólni, hogy fejezzétek be az óvodát.

Megmondanád, hogy hol volt ebben az óvoda?

#1777 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 19. 17:20

Idézet: Avalon - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 16:50

Megmondanád, hogy hol volt ebben az óvoda?

Az, hogy képtelen vagy olvasni és értelmezni a téma címét. Márpedig ezeket általános iskolában tanítják.

#1778 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 18:46

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 11:40

Foglalkozni fogunk az ötlettel.

Megfontolva. Nemkívánatos egy ilyen topic.

Oka: személytelenné válik; mindenkit beleteszünk egy gyűjtőtopicba és kész. Hát, ez kegyeleti okokból annyira nem szép.

Másrészt: azzal, ha nagy topic lenne, éppen az informatív mivoltát veszti el, hiszen nem lehet tudni, hogy miért van fenn a topic: megy valamilyen beszélgetés vagy tényleg oka van, hogy fenn legyen.

Harmadrészt: attól még, hogy egy ilyen nyílik, nem mindenki ebbe fogja írni a... hm... eseményeket. Hogy miért? Mert le fog süllyedni, aki pedig hozza a hírt, nem feltétlenül találja meg a topicot. Kiemelni pedig nem fogom; nincs szükség egy állandó gyászjelentésre egyetlen szekcióban sem.

#1779 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 18:52

Idézet: didyman - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 18:20

Az, hogy képtelen vagy olvasni és értelmezni a téma címét. Márpedig ezeket általános iskolában tanítják.

Jah, valószínüleg azért mert sokat hiányoztam. Van még valami, ez pedig a tolerancia. Mondjuk ezt tényleg nem tanítják sehol, de azért még megtanulható. Ez egy javaslat, szóval ez már ontopic. Adnék valami linket a toleranciáról, de hát minek?!, egyesek képtelenek rá.

#1780 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 19. 19:21

Idézet: Avalon - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 18:52

Jah, valószínüleg azért mert sokat hiányoztam. Van még valami, ez pedig a tolerancia. Mondjuk ezt tényleg nem tanítják sehol, de azért még megtanulható. Ez egy javaslat, szóval ez már ontopic. Adnék valami linket a toleranciáról, de hát minek?!, egyesek képtelenek rá.

Jajj, de frappáns válasz :o . Javaslom tolerancia ügyében elolvasni az előző oldalt és a kérésemet a végén. Remélem, felfogod, hogy a tolerancia nem egyénre szabott, hanem közösségre és nem kifejezetten érdekel, hogy te éppen hány perccel-órával a kérésemet követően érkeztél témához nem kapcsolódó ököröködést hinteni.
Örülnék, ha befejeznéd, mert értelme nincsen. Kértem valamit, nem foglalkoztál vele, legközelebb nem fogom kérni. Remélem, elég világosan fogalmaztam, elég volt ebből a hétvégére ebben a témában. Ha ezt képtelen vagy megérteni, akkor javaslom a kijelentkezés gomb használatát.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.