Idézet: Etele - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 23:07
Voltak nézeteltéréseim modokkal. Akár hiszed, akár nem, kaptam warningokat is. De meg tudtam beszélni velük, és nem süllyedtem le a te szintedre, hiszen mindannyian olvastuk a csodálatos "anti-HWSW" fórumon bemutatott gerinctelen, gusztustalan gyalázkodásodat, ami után összeteheted a két kis kacsódat hogy egyáltalán most itt írhatsz. (Nem is értem a modok miért engedtek vissza, az ilyeneknek mint te, nincs helye itt szerintem.)
Te merészelsz engem morálisan kifogásolni? Te, aki itt a HWSW-n nyomattad az "én csak meg akarom beszélni veled, PPeter a problémákat, és tényleg jó fej vagy" dumát, párhuzamosan meg a másik fórumon elmondtad mindennek? Nevetséges vagy.
És ismerve az előéletedet, még itt is van bőr a pofádon ilyeneket írni, mintha a gerinced helyén nem löttyedt zselé remegne:
Basszus, lehet hogy neked rövid az emlékezeted, de mindenki tudja, milyen fából is vagy faragva. Bizony korhadt-rothadt, és messziről bűzlik az a matéria.
Úgyhogy te vagy a világon az utolsó ember, aki bárkit is morálisan kritizálhat (akár jogos, akár nem).
Modok: személyeskedtem, jöhet a warning, de nem szeretném, ha ezt kitörölnétek.
Igen olvashatták, mert volt aki tájékoztatta a módokat. (pl. Te)
Nem engedtek vissza, mert ki sem tettek. A kacsóimat meg nem teszem össze, mert nekem nem ez az életem, mint Neked. Ha kitesznek, hát tegyék. A legkevésbé sem hatna meg. Szerintem Te is túlreagálod az egészet.
A PPetert meg én sosem szidtam. A másik fórumon se. Ha másképp láttad, akkor kérlek idézd.
A többire inkább nem reagálok. Az már a Te személyes agyrémed. :Đ

Súgó
A téma zárva.