HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#1821 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 20. 15:47

A GW jelenleg öt oldalas :think:

SZERK.: Eh, francot nyomtam már meg, hogy elküldte a mondat közepén. Szóval, hogy még egyet csavarjunk a dolgon: viszont általában maga a játék neve nem túl informatív. Egy jelenléti ívből sem derül ki, hogy kik a jó sakkozók, meg kinek van macskája. Legalább az alcímben ott lenne, hogy mégis, milyen stílusú a játék.

Szerkesztette: debaj 2006. 11. 20. 15:50 -kor

#1822 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 15:50

hú de nagyon zavarhatott pár embert az a topik. te jó isten, még a végén el lehetett volna beszélgetni a játékokról általában.  na persze az se fordult meg gondolom senki fejében, hogy akik írtak oda, a saját szórakozás kedvéért tették. persze, lehet zárni. így könnyebb...
JóSebesség

#1823 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 15:51

amúgy megkérdezhetném, hogy az ez  vagy ezentopikok miért nincsenek zárva? van már psp topik, és van a játékoknak külön topikja is. remek munkát végeznek a moderátorok a gamewareben. :up:

Szerkesztette: -Turbo- 2006. 11. 20. 15:55 -kor

JóSebesség

#1824 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 20. 15:57

Idézet: debaj - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 15:47

Szóval, hogy még egyet csavarjunk a dolgon: viszont általában maga a játék neve nem túl informatív. Egy jelenléti ívből sem derül ki, hogy kik a jó sakkozók, meg kinek van macskája. Legalább az alcímben ott lenne, hogy mégis, milyen stílusú a játék.

Hümm. Érdekes meglátás, viszont ez a topicnyitók felelőssége nem a modoké. Ha valaki nyit egy topicot akkor valahogy úgy kéne megnyitni a jövőben, hogy:

Cím: Call of Duty 4
alcím: FPS

Cím: Age of Empires IV
alcím: RTS

Mert most általában nincs semmi az alcímben.

#1825 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 16:34

Azért lehet abba még egy kis fantáziát vinni, meg amúgyis a nyitó hsz a lényeg. Engem az bosszant inkább, ha össze van csapva.

A játékvéleményezős topik szerintem is maradhatna, Koryval értek egyet. Mivel régebbi játékokról is szó van, ezért tényleg nem feltétlenül fogja megtalálni az illető azt, amit keres. Meg ugye lehet összehasonlítgatni, bővebben kifejteni, melyik játék miért tetszik. Mert a topikjában általában annyi komment van, hogy bejön-nem jön be.
Nem hinném, hogy csettopik lenne, azt a pici offot leszámítva csak arról volt szó, amiért a topik megszületett. Elég lett volna egy figyelmeztetés, hogy : "OFF off, me'hanem akkor lakat. :mad:".  :D

Persze, ha nagy teher, akkor maradjon zárva.

Turbo, a második linkelt topik azért van, hogy a játékmagazinokról és a játékokról általában beszéljünk. Ha épp olyan téma vetődik fel, ami nem kapcsolódik igazán egyik játékhoz sem, ott ki lehet tárgyalni, nem kell más topikot teleoffolni a témával. Vagy például fejlesztőkről, kiadókról, a játékiparról akar valaki írni, ott megteheti. De ha téged nagyon zavar, akkor zárasd csak be. :p
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1826 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 16:46

Idézet: Necros - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 16:34

Turbo, a második linkelt topik azért van, hogy a játékmagazinokról és a játékokról általában beszéljünk. Ha épp olyan téma vetődik fel, ami nem kapcsolódik igazán egyik játékhoz sem, ott ki lehet tárgyalni, nem kell más topikot teleoffolni a témával. Vagy például fejlesztőkről, kiadókról, a játékiparról akar valaki írni, ott megteheti. De ha téged nagyon zavar, akkor zárasd csak be. :p

ember, vedd már észre, hogy nem záratni akarom. de a moderátor urak elképzelése alapján az a topik is fölösleges.
JóSebesség

#1827 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 16:46

jaj Necros, a topic szinte csak arra van, hogy kiélhesd linkelési kényszereidet.  :D
amugy humorérzéked is 0.

Szerkesztette: acu 2006. 11. 20. 16:47 -kor

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#1828 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 16:55

Idézet: acu - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 16:46

jaj Necros, a topic szinte csak arra van, hogy kiélhesd linkelési kényszereidet.  :D
amugy humorérzéked is 0.

Ne kezdj személyeskedni!

#1829 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 16:57

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 16:46

ember, vedd már észre, hogy nem záratni akarom. de a moderátor urak elképzelése alapján az a topik is fölösleges.

Csak poén volt... Úgy tűnik, Acunak van igaza... :(  :omg:  :D

szerk.: Amúgy meg sorry Acu, hogy próbálok érdekes infókat adni, értelmes beszélgetéseket indítani.

Szerkesztette: Necros 2006. 11. 20. 17:01 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#1830 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 17:34

Sokkoló.

Ha egy marék zabot ledobnék a földre pár éven belül vajon ők is kikezdenék egymást?

Nem titkolom, nem kedvelem a maxtreme/dani83/turbo/pietrosz/marking(?) ötöst, szívesen olvasgatnék gameware-t de amekkora szemét van ott inkább a közelébe se megyek. Ellenben most kivételesen egyetértünk; hasznosnak tűnt a topic. Persze a "tiltakozásnak" is van egy megfelelő formája, ez nem feltétlenül az (egyébként nem fura, hogy amikor ide kell jönni hisztizni mindjárt képesek értelmes ember módjára kommunikálni?).

A modok meg  :cool: PPeter hozzászólásában háromszor szerepel a "moderátori munka" szó. Azért ennyire ne vigyük túlzásba a dolgot. Gyanítom senki nem kényszeríti őket, hogy ezt csinálják (de pl arra is fényderülhetne, hogy mi van a duplaregemmel? vagy azt várjátok hátha átmegyek Ex.hez és beloginolok? :D ). Enyhén szólva gittegylet szagú a dolog (ez személyeskedésnek számít?).

Drummaster se semmi, tőle is talán harmadszorra hallom a "vansapkanincssapka"-t, nem lehet, hogy ennek okai vannak?  :confused:

#1831 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 18:20

Idézet

Kiemelt: Elhunyt Puskás Ferenc

Miért kellett kiemelni? Minden rádióban fél óránként bemondták 3 napig. Mindenhonnan ez folyt. Érdekes módon amíg élt le sem szarta senki, olyan álszentség ez az egész. Ok legyen egy téma róla, nade kiemelni? Milyen közhasznú információt hordoz magában, amiért mindig szem előtt kell lennie?

Szerkesztette: Mumia 2006. 11. 20. 18:20 -kor

#1832 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 18:26

A nagy hallottakat ki szokták emelni, nem? Mi ezzel a gond?

#1833 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 18:47

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 14:24

No, hát érdekes. Amikor a mod összevon témákat, akkor azért megy a sírás, hogy ki fog átolvasni x száz vagy x ezer oldalt, elvesznek az érdemi információk a sallangok között. Ha meg nincs gyűjtőtopic, akkor az a baj. Van sapka, nincs sapka.

No comment. Erre nem reaggálnék, már 1x2x elmondtam a dologról a véleményem.

Idézet

Tőlem lehetne ugyan gyűjtőtopic, de akkor meg minek a játékoknak külön téma? Azért, hogy ugyanazok szerepeljenek benne, mint a külön-külön témákban? Ugyanúgy értékeltétek a saját topicokban a játékokat, mint a gyűjtőben. Ugyanúgy ment a fika/dicséret. Akkor mi a különbség? Semmi. Tessék a játékokat a saját témájukban kitárgyalni.

Ahol tegyük hozzá tényleg nagyon sok sallang van, és eltörpül a lényeg.

Idézet

A szokásos sz@rkavaróknak meg javaslom, nézzék át a "Saját készítésű screenshotok" c. topicot, az is tökig van offal és marháskodással. Azt csak azért nem zártam akkor (és eddig), mert oda biztos nem néznek be a modemesek, legalább annyi haszna van, mert a képgyűjtős topictól függetlenül a témák saját topicjai is tartalmaznak bőséggel képeket, ami amúgy egyáltalán nem baj.

Tény. van bent 1-2 nem odaillő dolog. De erre megint csak azt tudom mondani hogy vannak témák amik sokkal durvábban szét vannak offolva (GW-n kívül) csak a sok seggnyalónak nem szólnak az illetékesek (akinek nem inge, of korsz..)
Megint csak minket vesznek észre, a mi "félrelépésünket" teszik szóvá.

Idézet

Aki pedig azzal vádol, hogy pofára moderálok, az legyen szíves itt és most a "szemembe" megmondani és ezzel párhuzamosan a warning-logját is nyilvánossá tenni.

Kérlekszépen. Akkor 1 pár dolog amiért szerintem teljesen jogtalanul kaptam a warnt:
(Bár ezeket nem Te osztottad, én eddig is álltalánosságban beszéltem a moderátorokról)

Ezt írtam én:A game alapba csak 1 demo verzio, de ha megkerestek privibe, elmondom hol lehet megvenni

Vortex: Miutan a tobbi moderator velemenyet is kikertem ez ugyben es atneztem az eddigi figyelmezteteseidet, arra a kovetkeztetesre jutottam, hogy egyszeruen keptelen vagy megtanulni, hogy wareznak (legyen az burkolt vagy nyilt) nincs helye ezen a forumon.
Ez a forum nem a jatekok illegalis beszerzesevel kapcsolatos!

A figyelmeztetesi szinted megemelese, ami most elerte a 80%-ot nehany nap pihenot von maga utan! 

Bard's Tale utalas warezra

Painkiller topicban kepek beszurasa 1,2 mega mennyisegben

etc etc etc. Természetesen vannak olyanok amiket teljesen jogosan kaptam. Ezeket nem is kopizom be mert felesleges. De akad még oylan is amivel nem értek 1et (tudom én dologom)
Nem mintha zavarna a warn dolog, magasról teszek rá, csakhát azért mindennek van határa.
A képes dolgon enyhén szólva kiakadtam anno, 1.2mb kép.. ugyan már. Sok topikba van aki 5-6mb-tnyi mennyiséget linkelt, és egyik mod sem tette szóvá. (nem a sotisba)
Másik dolog meg a warez. Nézzetek már kicsit körbe a forumon basszus.

Jah,.. meg ha már itt tartunk Tisztelt urak:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Tudom, tudom. Természetesen ez teljesen legális dolog, és csak azért került fel ide, hogy az EREDETI játék ne kérjen lemezt.

Szerkesztette: M@Xtreme 2006. 11. 20. 18:58 -kor

#1834 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 18:48

a halott az egy L. A hallott szo meg masrol szol.  ;)
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#1835 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 19:00

1 szót mint száz, ezzel az erővel belehet zárni a fél agora-t, amivel bezártátok azt a topicot.
Nem húzható rá ez a " ne kelljen 100 oldalt végigpörgetni" sablon, ugyanis ez a topic nem olyan h valaki keres egy végigjátszást vagy véleményt és akkor megkeresi, hanem mindenki megosztja a másikkal a tapasztalatát-véleményét és ebből  alakul ki a beszélgetés. Ez kit zavart tulajdonképpen? Leírhatom az első mondatot újra de nem teszem. Naná hogy nem sír az társalgós nép, hiszen nem ott zárogatják a topicokat sorba...pedig sok ott a  fölös, de ezt nem nekünk kell megítélni, hanem a moderatúrának. DE akkor ez logikusan történjen, hiába írta le Drummaster miért zárta, ez nem logikus. Legyen szemet szemért, tessék bezárni a sok hülye értelmetlen cset topikot, amit sokan csak hsz növelőnek használnak ( lásd szólánc topicok)... azoknál feleslegesebb topic nincs is a fórumon :rolleyes:
Ha így nézzük...Mert erre szoktatok hivatkozni h sok a topic.... Vagy oda olyan írnak akik bármilyen topicot nyithatnak úgysem zárjátok? Megint a sapka-nem sapka szituáció....
1 szóval ördögi kör.
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1836 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 19:01

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 16:55

Ne kezdj személyeskedni!

Már PPeter megtette, eléggé unfair módon korábban  :(
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1837 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 19:01

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 17:34

Nem titkolom, nem kedvelem a maxtreme/dani83/turbo/pietrosz/marking(?) ötöst,

:D 34 hsz, ebből kb 32 a visszabeszélőben.

Szerkesztette: -Turbo- 2006. 11. 20. 19:02 -kor

JóSebesség

#1838 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 19:02

Mondjuk azt énsem vágom hogy mi a baja veletek :D
Mert hogy Danit meg engem nem bír, az ok :D :D

#1839 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 20. 19:15

Valamit kértünk már az előző oldalakon. Tekintettel lesztek erre és maradhat a téma rendeltetésének megfelelve, vagy mindenképpen szankciót szeretnének páran? Nem igaz, hogy nem lehet valamit felfogni és csakazértis szét kell cseszni a témát. Legyetek kedvesek tekintettel lenni a téma rendeltetésére, ha máshol nem is, legalább itt próbáljátok meg.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1840 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 19:54

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 18:48

a halott az egy L. A hallott szo meg masrol szol.  ;)

:omg: Mert én nem gépelhetek el valamit, ugye?  :reklamacio:  :)

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.