HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#961 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 28. 07:56

g@by: mivel kamu mailcímről küldözgetsz nekem levelet, ezért kénytelen vagyok ide válaszolni: kettőnk közül szerintem nem nekem van üldözési mániája...

#962 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 08:06

Kedves fako.
Nem kamu az emilcimem, csak pusztan elfeledtem a jelszot.
De azthiszem ezt irtam tegnap neked a mailomban.
Nem ertem ez a tema hogy kerul ide, de ha gondolod szivesen kifejtem az allaspontomat, akar mailban, akar szemelyesen.
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#963 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 08:11

Akkor legyél szíves egy olyan mailcímről írni nekem, aminél esetleg lehetőség van a kétirányú kommunikációra, mert ez így egy kicsit... khmm.
Köszönöm.

Hogy kerül ide a téma? Úgy, hogy nem tudtam neked sehogyan sem válaszolni. Meg gondod van az intézkedéseimmel, nemde? Nyugodtan írhatod amúgy ide is az észrevételeidet, erre van a topik.

Egyébként meg az a mailcím szerintem kamu, amit csak arra használnak, hogy írjanak róla, de a válaszadás lehetőségére esélyt sem adnak. A fórum adminisztrátora is biztos nagyon örül, hogy ilyen cím van megadva a fórumos loginodhoz, miután egy hónapig kint volt egy felhívás, hogy mindenki erősítse meg a mailcímét.

Szerkesztette: FakeJack 2006. 06. 28. 08:23 -kor

#964 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 08:18

Most mennem kell melozni, de delutan irok levelet.
Egyebkent, szerintem van pu is a forumon, de mind1.

#965 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 08:19

Idézet: Eleanor - Dátum: 2006. jún. 28., szerda - 7:55

Ne keverjük a relációt a fellációval, mert szívás lesz a vége.

A terelgetést vállalom - a vélemények általában ezt a célt szolgálják - a csúsztatást... tényleg ezt akarod mondani? Mert az biz hamisítást jelent, azt pedig nem vállalom. Nem mondtam semmi olyat, amit te ne mondtál volna, nem tüntettelek fel olyan színben, ami nem látszódott volna rajtad... szóval tényleg ezt akartad mondani?  :think:

Akkor avass be kérlek, hogy miből vontad le azt a következtetést, hogy én csak akkor értelmezek így valamit, ha nem rám vonatkozik :think: Tudom, tudom, nem rám értetted... De ezzel együtt ott belemásztál valami zavarosba, aminek -- legalábbis számomra -- igazán se füle, se farka nem volt. Pedig esküszöm, próbáltam kihámozni belőle, hogy hova akarsz kilyukadni. A terelgetéssel semmi gondom nem lenne, ha a véleményemet akartad volna terelgetni, de jelen esetben inkább a témát akartad, szvsz. :)

Idézet

Ez pedig nem külön-külön szavanként értelmezendő, hanem együttesen. És az első szavát - gyűjtése - bontja ki a többi.. Mint ahogy általában a törvények sem külön-külön értelmezendők, hanem összefüggéseikben (is).

Amúgy a beszélgetést én élvezetesnek tartom, köszönöm. :)

Nem szavanként értelmezem, de én nem látom, hogy a gyűjtést bontaná ki. Akkor ott -- a magyar nyelv szabályai szerint -- kettőspont állna utána. Ami törvényeket én láttam, azokban bizony elég sokszor felsorolásként kerülnek bele azok az esetek, amelyek kimerítik a leírt tényállást. Nem egyszer ráadásul részben egymást kizáró esetek vannak ott. Szóval én kontextusában értelmezve is egy vagylagos esetleírást látok ott. De ez itt már nagyon off, továbbá nem hiszem, hogy meggyőznénk egymást...
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#966 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 08:25

Idézet: g@by - Dátum: 2006. jún. 28., szerda - 9:18

Egyebkent, szerintem van pu is a forumon, de mind1.

Szerintem meg benne van az aláírásomban, hogy azt nem, de e-mailt fogadok. Én valahogy nem felejtettem el a fiókom jelszavát.

#967 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 09:50

Idézet: g@by - Dátum: 2006. jún. 28., szerda - 9:06

Nem kamu az emilcimem, csak pusztan elfeledtem a jelszot.

Technikai jellegu megjegyzes: Beállítások / E-mail cím cseréje - itt tudod modositani olyanra, amihez emlekszel a jelszora. Volt - nincs problema... ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#968 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 10:24

jót nevettem azon hogy felnőtt emberek azon vitáznak hogy egy topic hogy nyílik meg csukodik, mintha nem lehetne benne ugyanúgy beszélgetni attol függetlenül.....
Carmagednek 1 jó mondata volt, aminek a lényege az volt asszem hogy : van élet a fórumon túl is.....

nem értem mit kell itt kardoskodni ilyen apróságokért, semmi nem múlik ezen, ugyanolyan jóízűen lehet beszélgetni a topicban attól még szerintem.... :smoker:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#969 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 13:25

Idézet

Egyébként meg az a mailcím szerintem kamu, amit csak arra használnak, hogy írjanak róla, de a válaszadás lehetőségére esélyt sem adnak. A fórum adminisztrátora is biztos nagyon örül, hogy ilyen cím van megadva a fórumos loginodhoz, miután egy hónapig kint volt egy felhívás, hogy mindenki erősítse meg a mailcímét.

Koszonom a felem megnyilvanulo bizalmadat.
Sajnos beszart a vinyom, amin mar egy ket eves windows volt, es soha nem kelett jelszot irnom, mert magatol berakta.
Ket ev tavlatabol sajnos nem emlekszem ra.
Termeszetesen nem ez a rendes emilem, de azt nem szokasom forumokon megadni, mert nem szeretek napi tobbszaz levelet, es virust kapni.
Ha pedig nagyon el akartal volna erni, akkor szerintem meg tudtad volna ejteni, pl irc-n, mint azt mar tobbszor meg is tetted. :)
Ennek ellenere nem irom ide a problemamat, mert szerintem nem tartozik tobbezer emberre.
Kicserelem a mailcimemet, es este irok egy szosszenetet.
Addig is szerintem igyal par hideg sort, es kapcsold be a legkondit.

#970 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 13:36

Idézet: g@by - Dátum: 2006. jún. 28., szerda - 14:25

Termeszetesen nem ez a rendes emilem, de azt nem szokasom forumokon megadni, mert nem szeretek napi tobbszaz levelet, es virust kapni.

Én az egyik fő emailcímemmel regisztráltam jópár magyar és külföldi fórumra, és az általam beállított témakövetéseken, valamint a privát üzenetre figyelmeztető maileken kívül még sehonnan sem kaptam semmit. Spamet se kapok többet, mint a többi emailcímemre.

#971 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 13:36

Nem nekem van ra szuksegem. ;)

#972 Felhasználó inaktív   TroppauerHümér 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 19:00

"Fakejack: Nem szoktam flamelni, se offolni, de kakukk baratod rendszeresen megteszi ezt a bolhan masok topicjaival (tette az enyemmel is pl), ezert szoltam bele ugyanolyan stilusban. Persze o biztos remeg ha mar a sajat topicjaban kritizalni meri valaki, de amikor o csinalja ezt, akkor minden rendben...
Nem a 10% miatt irok ide,  hanem azert, hogy kovetkezetesen buntess(etek) ilyen esetekben mert ugylatszik vannak egyenloek, meg egyenlobbek. A userID-mbol lathatod hogy a kezdetek ota latom mi tortenik a hwsw-vel, es jo lenne ezt a magyar viszonylatban meg szinvonalas forumot megorizni. De ehhez korrektul, egyenlo mercevel kellene a usereket merni...
udv,
F "
én nem szóltam be, inkább mosolygok, de amit dízsé a fünyírós topicom utolsó hozzászólásában írt, az Tőled -zárás előtt-  megért volna annyit, hogy "na, ez nem kellett volna".
Freddynek valahol igaza van, bár dízsé néhány bolhás beszólásán ugy érzem, hogy "igen, én is ezt írtam volna". (ha 20 évvel fiatalabb lennék)
Nehéz dolog ez, de egy "főnöknek" semmiképpen sem szabad kivételezni, mert ezzel előbb-utóbb visszaélnek.  Jobb esetben "csak" terjesztik: (ha beszólsz, teszek róla, h kapjál %-ot).
Rosszabb esetben meg is valósítják.....Na, itt kéne körültekintőbbnek lenni.
:) 
Nincs harag.
Business as usual. We fucked up everything.

#973 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 19:10

Ez igaz is lenne, ha kivételeznék. :)
Jelzés jött róla, megnéztem, fórumszabályzatba ütköző volt, figyelmeztettem. Te vagy Freddy nyomtatok Jelzés gombot bármikor is? Mert értem én, hogy könnyű itt utólag mondogatni, hogy húú de részrehajló a moderatúra, de igazándiból akkor kéne cselekedni, amikor látjátok, hogy gáz van. Engem marhára nem izgat, hogy "úgy kezdődött, hogy visszaütött". Tessék inkább nyomni azt gombot, azért van. Ugye azt senki nem várja el tőlem, hogy  napi 300-400 topikot kövessek nyomon?  :think: Kakukkal valóban jóban vagyok, de már Ő is kapott tőlem figyelmeztetést. Intelligensebb fóürumtársak széjjel tudják választani a moderátort meg a fórumos havert, ne adj 'sten barátot.

Visszatérve a kivételezésre: veled sem tudom, hogy ki a jó ég kivételez, de emberi számitás szerint már rég ki kéne, hogy tiltva legyél tripla regisztrációért, úgyhogy érdekes pont tőled olvasni a kivételezésről. :)

#974 Felhasználó inaktív   TroppauerHümér 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 19:30

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. júl. 2., vasárnap - 20:10

Kakukkal valóban jóban vagyok, de már Ő is kapott tőlem figyelmeztetést. Intelligensebb fóürumtársak széjjel tudják választani a moderátort meg a fórumos havert, ne adj 'sten barátot.

Visszatérve a kivételezésre: veled sem tudom, hogy ki a jó ég kivételez, de emberi számitás szerint már rég ki kéne, hogy tiltva legyél tripla regisztrációért, úgyhogy érdekes pont tőled olvasni a kivételezésről. :)

igazad van, valóban beregisztráltam 1. perzecutor néven, aztán valaki kitörölte a lamex vita során a jelszavamat- lol- .......azóta 1x beírtam  a 2. lajos1 nevü nyulam nevében gugának, aki nem emlékezett arra, hogy vannak-e regisztrálva háziállatok.
A 3. a jelnlegi.
Mi van Veled, miért támadsz?
Business as usual. We fucked up everything.

#975 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 20:07

:eek:  :omg:  :(

#976 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 22:17

Idézet: TroppauerHümér - Dátum: 2006. júl. 2., vasárnap - 20:30

Én? A világért sem.
Te akarod rámsütni a bélyeget, hogy kivételező vagyok. Én csak próbáltam rávilágítani, hogy ha pl. nincsen moderátori "kivételezés" (bár inkább nevezzük jóindulatnak), akkor már Te sem lehetnél itt. Mindemelett károsnak tartom a részrehajlást és a valódi kivételezést, de bármennyire is próbálod belemagyarázni, én nem ezt csinálom. Maximum nincs annyi időm, hogy 300-400 topikot forró nyomon kövessek, ami hát nem szép dolog, de néha pénzt is kell keresni ugye, ez van. Ám a Jelzés gombon keresztül érkezett kérésekre/problémákra próbálok hamar reagálni. Arról nem tehetek, hogy akit én jogosan figyelmeztetek, az már "csak visszaütött". Ez egyrészt nem jelent semmiféle felmentést, másrészt miért nem jelezte, amikor megütötték?

#977 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 07:47

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. júl. 2., vasárnap - 22:17

másrészt miért nem jelezte, amikor megütötték?

Komolyan kérdezed?

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#978 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 09:00

Idézet: Eleanor - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 8:47

Komolyan kérdezed?

Tudom, mert akkor utolag nem lehetne okosnak lenni.

#979 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 16:02

Idézet: TroppauerHümér - Dátum: 2006. júl. 2., vasárnap - 20:30

igazad van, valóban beregisztráltam 1. perzecutor néven, aztán valaki kitörölte a lamex vita során a jelszavamat- lol- .......azóta 1x beírtam  a 2. lajos1 nevü nyulam nevében gugának, aki nem emlékezett arra, hogy vannak-e regisztrálva háziállatok.
A 3. a jelnlegi.

:nevet2: :nevet2: ómájgád besz...halok :Đ

#980 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 11:46

Kedves Drum :)

Kérdés a comic pictures bezárásával kapcsolatban:

Biztos, hogy jó ötlet egy elég régen komolyabb problémák nélkül futó topicot, ami azért erősen ,,közérdekű'' (lásd megtekintve oszlop) bezárni egy kép miatt (amit egyébként nem láttam), az elkövető szankcionálása helyett?
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.