HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#1221 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 20. 08:32

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 19., szombat - 22:04

Már ha lessz kire...

Utolso huzas volt...
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1222 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 08. 20. 09:05

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 8:32

Utolso huzas volt...

A vallási topicban folyamatosan az emberi méltóságomat és vallási hovatartozásomat sértették, és mint tudjuk hogy kifejezetten tilos a vallási, kulturális, alapú előítéletek, és megkülönböztetések ennek ellenére velem mindig ezt csinálták és a moderatúra folyamatosan csak bólogatott rá. Ez szomorú, hisz a szabályokat ITT ti hozzátok/hoztátok... Meg kell keresni az első hsz-emet egy szóval nem említettem hogy meg kell térni, vagy hogy HGY-s vagyok. Viszont a következő hsz-ek már tele vannak az említett csoport, egyház rágalmazásaival, előitéletekkel stb. Mikor olvastak tőlem olyat, hogy a Budha így, Allah meg úgy v. ilyesmi? Soha. Viszont én voltam olyan gerinces, hogy ha már meg vagyok győződve a vallási hovatartozásomról és a másik ember ezt ócsárolja és megkérdőjelezi, akkor arra reagálnom kellett, és igen szükségesnek éreztem hogy megvédjem azt. Szóval én mindig tiszteletben tartottam a mások hitét, meggyőződését és ezzel szemben ezt a toleranciát én soha nem kaptam meg, nem hogy a topic látogatóitól, hanem még a moderatúra is leszektázott. (pontosabban:PPeter) A térítésről csak annyit még (nem akarok vele takarózni), hogy Guga még jóval előttem, azért kitett magáért.
Szóval mindezek fényében írtam azt, hogy már ha lesz kire figyelni...
Na, ha már ezért is fenékbebillentés jár vagy még több, akkor azt már tényleg nem tudom kommentálni.

#1223 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 09:28

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 10:05

Meg kell keresni az első hsz-emet egy szóval nem említettem hogy meg kell térni, vagy hogy HGY-s vagyok. Viszont a következő hsz-ek már tele vannak az említett csoport, egyház rágalmazásaival, előitéletekkel stb. Mikor olvastak tőlem olyat, hogy a Budha így, Allah meg úgy v. ilyesmi? Soha. Viszont én voltam olyan gerinces, hogy ha már meg vagyok győződve a vallási hovatartozásomról és a másik ember ezt ócsárolja és megkérdőjelezi, akkor arra reagálnom kellett, és igen szükségesnek éreztem hogy megvédjem azt.

Erre a hsz-ra gondolsz?
Zsul és Fanatic leírta a tapasztalatait a HGY-vel, erre Te:

Idézet

de te hogy jössz ahoz, hogy 1 vagy akár több ember miatt megítéld magyarország legdinabikusabban növekvő karizmatikus egyházát?

Bocs az  :offtopic: -ért
WoT nick: Atti77

#1224 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 09:35

Idézet: Atti - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 9:28

Erre a hsz-ra gondolsz?
Zsul és Fanatic leírta a tapasztalatait a HGY-vel, erre Te:

Bocs az  :offtopic: -ért

Hiteltelen egy kívülálló itélete pláne néhány ember alapján az egészre itéletet húzni, de ne tereld el a lényegről a dolgot, ami az hogy nem rágalmazhat senki egy egyházat.

Különben meg nem kell reagálnod nem neked céloztam, és ugy tudom ez nem a duma party.

Szerkesztette: Basic 2006. 08. 20. 09:42 -kor

#1225 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 09:42

Basic Te egy hazug ember vagy, és ezen az sem változtat, ha a Bibliából kitépett oldalakból ragasztasz magadnak álcaruhát.  Bezártam egy felesleges topikodat, mire írtál nekem privátban, hogy "nem szép, hogy azért zártam a topikod, mert HGY-s vagy", én akkor írtam neked (privátban), hogy a moderáció szempontjából engem lópikulát sem érdekel, hogy milyen szektába tartozol, nem azért zártam a topikod. Ennyi volt az én privát "szektázásom", amit a későbbiekben az engedélyemmel nyilvánossá is tehettél, sikeresen bohócot csinálva magadból.  Mikor szektáztott le téged bárki is nyilvánosan, mikor kaptál kitüntetettebb figyelmet a moderációtól, mint az indokolt lett volna, hmm? Azt írod, hogy "mint tudjuk hogy kifejezetten tilos a vallási, kulturális, alapú előítéletek, és megkülönböztetések" (megsúgom, először talán írni kellene megtanulni, aztán lehetne igét hinteni), aminek a gumiszerű értelmezése sajátos módon nálad kimerült annyiban, hogy bárki, aki rá mert mutatni a nyilvánosan folytatott HGY-s ömlegéseidre, szólni merészelt miatta, vagy akár csak felhívta a figyelmet a mondanivalódból oly sokszor hiányzó logikai kohézióra, az már megkülönböztetésnek számított. Miközben a beszűkült tudatállapotra emlékeztető rohamaid során természetesen Te csakis az isteni igazság hírnöke lehettél, hiszen mindenki hülye, csak Te vagy villamos. Drummaster már szólt korábban, hogy fejezd be a sz@rkavarást, nem? Meddig égeted magad?

#1226 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 09:47

Basic: ha elvárod, hogy más ne rágalmazza az egyházadat/téged, akkor te pedig ne rágalmazz másokat. Most "jöttem ki" a Photoshop kérdés topicból, majdnem tettem oda neked egy húszszázalékosat, aztán elment tőle a kedvem.

Nem csak neked van emberi/vallási/egyéb méltóságod, hanem másnak is. Ennek a fényében próbáld újrafogalmazni a problémádat. Nem kell mindent arra fogni, hogy "azért, mert HGY-s vagyok", el kéne gondolkodni azon, hogy máshol is lehet probléma. Rajtad kívül van más HGY-s is a fórumon, és kb. tizedannyi "rágalmat" kapott egész fórumos pályafutása alatt, mint te egy nap alatt. Nem fura? :think:

Szerkesztette: debaj 2006. 08. 20. 09:49 -kor

#1227 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 09:59

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 10:05

A vallási topicban folyamatosan az emberi méltóságomat és vallási hovatartozásomat sértették, és mint tudjuk hogy kifejezetten tilos a vallási, kulturális, alapú előítéletek, és megkülönböztetések ennek ellenére velem mindig ezt csinálták és a moderatúra folyamatosan csak bólogatott rá. Ez szomorú, hisz a szabályokat ITT ti hozzátok/hoztátok... Meg kell keresni az első hsz-emet egy szóval nem említettem hogy meg kell térni, vagy hogy HGY-s vagyok. Viszont a következő hsz-ek már tele vannak az említett csoport, egyház rágalmazásaival, előitéletekkel stb. Mikor olvastak tőlem olyat, hogy a Budha így, Allah meg úgy v. ilyesmi? Soha. Viszont én voltam olyan gerinces, hogy ha már meg vagyok győződve a vallási hovatartozásomról és a másik ember ezt ócsárolja és megkérdőjelezi, akkor arra reagálnom kellett, és igen szükségesnek éreztem hogy megvédjem azt. Szóval én mindig tiszteletben tartottam a mások hitét, meggyőződését és ezzel szemben ezt a toleranciát én soha nem kaptam meg, nem hogy a topic látogatóitól, hanem még a moderatúra is leszektázott. (pontosabban:PPeter) A térítésről csak annyit még (nem akarok vele takarózni), hogy Guga még jóval előttem, azért kitett magáért.
Szóval mindezek fényében írtam azt, hogy már ha lesz kire figyelni...
Na, ha már ezért is fenékbebillentés jár vagy még több, akkor azt már tényleg nem tudom kommentálni.

Röviden a véleményem:

A vallás topic meglehetősen mélyvíz. Aki nem tud úszni - gy.k. nem képes eltérő véleményeket, ítéleteket olvasni a saját vallásáról felháborodás nélkül - az ne járjon oda.
Nekem semmi bajom azzal, hogy a Hit gyülekezetébe jársz. Valamilyen szinten mindenkit becsülök, aki keresi az élet értelmét, Istent, ill. egy jobb világot szeretne.
Ami a szememet szúrja, az a viselkedésed. Térítesz, fenyegetőzöl, megsértődsz, panaszkodsz, másokra mutogatsz... semmi építő dolgot nem láttam még tőled.

Szekta:

Idézet

A sect is in a non-Indian context generally a small religious or political group. Sects have many beliefs and practices in common with the religion or party that they have broken off from, but are differentiated by a number of doctrinal differences. (Wikipedia)

"A szekta egy nem-indiai fogalom egy kis vallási vagy politikai csoportra. A szektáknak sok közös hiedelmük és gyakorlatuk van a vallással vagy párttal, amiből kiszakadtak, de különböznek tőlük számos tanításban."

Guga írásait szeretem, mert ő a térítése mellett rengeteget ad is.

Gondolom erre jön majd csípőből a kifakadás, de már megszoktam. :rolleyes:
Wherever you go, go with all your heart.

#1228 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 10:05

Idézet: debaj - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 9:47

Basic: ha elvárod, hogy más ne rágalmazza az egyházadat/téged, akkor te pedig ne rágalmazz másokat. Most "jöttem ki" a Photoshop kérdés topicból, majdnem tettem oda neked egy húszszázalékosat, aztán elment tőle a kedvem.

Nem csak neked van emberi/vallási/egyéb méltóságod, hanem másnak is. Ennek a fényében próbáld újrafogalmazni a problémádat. Nem kell mindent arra fogni, hogy "azért, mert HGY-s vagyok", el kéne gondolkodni azon, hogy máshol is lehet probléma. Rajtad kívül van más HGY-s is a fórumon, és kb. tizedannyi "rágalmat" kapott egész fórumos pályafutása alatt, mint te egy nap alatt. Nem fura? :think:

Azért a kettő nem ua. Ezt ugyanígy megkapom én is ha hozzánemértően írok valahova. Ez azért előfordul(hat), csak amit én kaptam az hoszú-hoszú oldalakra nyúlik el, és igen nem írtam viszont ezt más hitéről.

#1229 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 10:07

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 9:59

Röviden a véleményem:

A vallás topic meglehetősen mélyvíz. Aki nem tud úszni - gy.k. nem képes eltérő véleményeket, ítéleteket olvasni a saját vallásáról felháborodás nélkül - az ne járjon oda.
Nekem semmi bajom azzal, hogy a Hit gyülekezetébe jársz. Valamilyen szinten mindenkit becsülök, aki keresi az élet értelmét, Istent, ill. egy jobb világot szeretne.
Ami a szememet szúrja, az a viselkedésed. Térítesz, fenyegetőzöl, megsértődsz, panaszkodsz, másokra mutogatsz... semmi építő dolgot nem láttam még tőled.

Szekta:

"A szekta egy nem-indiai fogalom egy kis vallási vagy politikai csoportra. A szektáknak sok közös hiedelmük és gyakorlatuk van a vallással vagy párttal, amiből kiszakadtak, de különböznek tőlük számos tanításban."

Guga írásait szeretem, mert ő a térítése mellett rengeteget ad is.

Gondolom erre jön majd csípőből a kifakadás, de már megszoktam. :rolleyes:

Nincs kifakadás. Már belefáradtam... Meg semmi értelme nincs. Te így látod, és kész. Ami persze korántsem jelenti azt hogy ez lenne az abszolút igazság, de jogod van a véleményednek hangot adni. Én nem vitatom el tőled.

Szerkesztette: Basic 2006. 08. 20. 10:09 -kor

#1230 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 10:24

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 11:05

Ezt ugyanígy megkapom én is ha hozzánemértően írok valahova.

Szóval te beszólhatsz bárkinek a fórumon, mert úgy gondolod, hogy "meghurcoltatásaid miatt" erre jogod van, de ha más teszi ugyanezt veled, azt irtsuk ki, mert megsértette a vélt és valós jogaidat. Na, ez a hátrányos megkülönböztetés, nem az, amit veled csinálnak.

Idézet

Már belefáradtam...

Szokj hozzá a gondolathoz, hogy még ilyen megjegyzésekkel sem fogsz mártírt csinálni magadból. A hiba a te készülékedben van, akár észreveszed, akár nem. Talán ha megpróbálnád úgy értelmezni a fórumszabályzatot, hogy az rád is vonatkozik, és nem bújnál folyton a vallási megkülönböztetés mögé, akkor szép lassan azt vennéd észre, hogy a többiek is jobban állnak hozzád. Ha minden kis aprósággal a moderatúrához meg a fórumszabályzathoz szaladsz, habzó szájjal elégtételt követelve, ne csodálkozz, ha rajtad is többszörösen számonkérik a fórumszabályzat és az emberi együttélés alapvető szabályainak betartását.

Tudod, mi is belefáradtunk abba, hogy hangoztatod a jól hangzó bibliai idézeteket, hittételeket, azt akarod, hogy ezeket még alapvetően eltérő vallásúak is elfogadják kinyilatkoztatásnak, viszont éppen te vagy az, aki más topicokban leszarja, fingja sincs, szar az egész, felb@ssza az agyát. Amikor meg a vallásra terelődik a szó, akkor Isten látja a tiszta lelkedet. Másokat, "közismert" nickeket megvádolsz, hogy névtelenül rágalmaznak, aztán kiszerkeszteted a képedet a saját képes topicból, panaszkodsz, hogy azzal, hogy Európában élsz, már így is túl sokat elárultál magadról, satöbbi. Én ezeket kicsit öntörvényűnek érzem, de javíts ki, ha nem így van. Azt is mondod, hogy innentől kezdve kiszállsz a fórumról, mert kicsi gyerekeid meg feleséged van, nincs időd erre, aztán pár perc, és folytatod ugyanott, ahol elkezdted. Azt akarod, hogy komolyan vegyenek? Így nem fog sikerülni.
Tudod van egy mondás, ami a következőféleképpen szól: "Ha a hegy nem jön Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez." Nincs szilárdabb hegy, mint egy régi, összeszokott társaság. Hiába az 1000+ hozzászólás a részedről, te még mindig "friss jövevény" vagy itt, mert meg sem próbálsz beilleszkedni a társaságba. Szóval ne várd el, hogy a hegy jöjjön hozzád, próbálj meg alkalmazkodni az itteni szokásokhoz.

#1231 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 10:36

Az elsőben igazad van, de azért az ugy kerek ha azt is leírjuk hogy akkor már nagyon kevesen lennénk itt, mert szinte mindenki belesik ebbe a hibába akarva-akaratlanul.
Elégtételt nem követelek. Minek? Csak ugy éreztem kicsit, mintha csak én miattam lenne lezárva a topic, ami nem igaz. Tőlem meg lehetne nyitni. Többet nem írok oda.
Az hogy valaki közismert, korántsem hatalmazza őt fel arra, hogy ő bármit megtehet következmények nélkül.
A képkiszerkesztésnek más oka van. Ez nem tartozik rád. Mi van, ha be sem teszem? Szóval ez nem téma.

#1232 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 10:40

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 11:36

Az hogy valaki közismert, korántsem hatalmazza őt fel arra, hogy ő bármit megtehet következmények nélkül.

Persze. Viszont nem névtelenül, egy nick mögé bújva csinálja azt, amit.

#1233 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 10:45

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 11:36

Az elsőben igazad van, de azért az ugy kerek ha azt is leírjuk hogy akkor már nagyon kevesen lennénk itt, mert szinte mindenki belesik ebbe a hibába akarva-akaratlanul.

Csak éppen mások - amikor éppen nekik szólnak be valamiért (akár jogosan, akár jogtalanul) - nem rinyálják körbe a fórumot, hogy akkor most biztos a vallásuk miatt kapták amit kaptak.

Idézet

Elégtételt nem követelek. Minek? Csak ugy éreztem kicsit, mintha csak én miattam lenne lezárva a topic, ami nem igaz. Tőlem meg lehetne nyitni. Többet nem írok oda.

Igen, tudjuk milyen és mennyit ér, amikor Te megfogadod, hogy nem írsz többet stb.

Idézet

Kérlek pontosítsd, hogy kiről beszélsz.

Idézet

A képkiszerkesztésnek más oka van. Ez nem tartozik rád. Mi van, ha be sem teszem? Szóval ez nem téma.

De jól jellemzi, hogy milyen következetes is vagy, legyen szó bármiről is.

#1234 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 11:34

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 10:35

...de ne tereld el a lényegről a dolgot, ami az hogy nem rágalmazhat senki egy egyházat...

Akkor te milyen jogon hordtad le a sárga földig a katolikus egyházat? A te dolgod, hogy mennyire szeretnél magadból hülyét csinálni, az meg az én dolgom, hogy mikor unom meg végleg a bicskanyitogató, kétszínű csúsztatásaid és a demagóg, idiotizmusba hajló álszenteskedésed és tiltalak ki végleg a fórumról. Légy szíves érd be annyival, mint mindenki más ezen a fórumon, ne követelőzz, ne rágalmazz és ne kelts hangulatot. Utolsó figyelmeztetésem ez számodra. Ha nem tetszik ez a fórum. lehet elballagni békével.

#1235 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 14:10

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 11:34

Akkor te milyen jogon hordtad le a sárga földig a katolikus egyházat? A te dolgod, hogy mennyire szeretnél magadból hülyét csinálni, az meg az én dolgom, hogy mikor unom meg végleg a bicskanyitogató, kétszínű csúsztatásaid és a demagóg, idiotizmusba hajló álszenteskedésed és tiltalak ki végleg a fórumról. Légy szíves érd be annyival, mint mindenki más ezen a fórumon, ne követelőzz, ne rágalmazz és ne kelts hangulatot. Utolsó figyelmeztetésem ez számodra. Ha nem tetszik ez a fórum. lehet elballagni békével.

Mindenben igazad van!  :respect:  Egy dologban különbözik csak a véleményünk, amiket a katolikus egyházról írtam bizonyított tényeken alapszik, ha én nem akkor leírja más. A lényegen mit sem változtat. Szíved joga, hogy kit tiltasz ki a fórumodról, ha úgy tartja kedved.  :respect:
Lényegében befejeztem. Mindenkinek minden jót!  :hello:

#1236 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 14:18

hmm...nemunodmég??? :rolleyes:

#1237 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 14:32

Alaphangon is hengerfejes, es agymosott a srac, nem lehet vele mit kezdeni.
En is felhuztam magam parszor a topicon, de szerencsere inkabb nem irtam be semmit.
Eszervekkel ugyis lehetetlen meggyozni, nem kell reagalni a baromsagaira, ha meg durvan forumszabalyzatba utkozik, akkor ki kell osztani a jutalmat erte, idovel vagy abbahagyja, vagy nem lesz modja folytatni.
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#1238 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 16:34

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 15:10

Mindenben igazad van!  :respect:  Egy dologban különbözik csak a véleményünk, amiket a katolikus egyházról írtam bizonyított tényeken alapszik, ha én nem akkor leírja más. A lényegen mit sem változtat. Szíved joga, hogy kit tiltasz ki a fórumodról, ha úgy tartja kedved.  :respect:
Lényegében befejeztem. Mindenkinek minden jót!  :hello:

A tegnapi és a mai kirohanásaid után ember legyen a talpán, aki elhiszi ezt, ráadásul ilyen köntösben. Ne mondogasd hússzor, hogy így lesz meg úgy lesz... elég egyszer megtenni, többet mond száz szónál.

#1239 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 19:53

Egy jól sikerült szavazás...
DRIVER, közvélemény

Idézet

Szoktál drivert frissíteni vagy a gyárit használod?

Pl.:
Az rendszer felismer mindent!

Ráadásul:

Idézet

Aki segíteni akar és hasonló konfigja van vagy ért hozzá leírhatná miket és mien verziót használ....

Közben meg zártan indította...(persze indított mellette egy normál topikot is, amit meg záratni akar :think: )

Bár elég szedett-vedett topik mind a kettő, de ha össze lenne vonva, akkor D. Ádám örülhetne, szavazni meg nem kötelező. ;) 

#1240 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 20:08

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 20:53

Az rendszer felismer mindent!

Én erre szavaztam. :D
Wherever you go, go with all your heart.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.