HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#1861 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 20. 23:18

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 22:12

A közutálatot saját maguk vívták ki, amúgy szvsz te magad is ebbe a körbe tartozol, úgyhogy nem kell kivülállóként nyilatkoznod.

közutálatnak számit hogy néhány szerencsétlen lelkisértült csetes nem birja a pofámat?
nem igazán...azokon a fórumokon amikért ez a fórum egyáltalán van messze nincs szó erről....
de rám is húzhatod a sablont,nem érzem magam ettől rosszabbul. :think:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1862 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 23:18

szerk,: végig kéne olvasnom h reagáljak  :omg:

Szerkesztette: MarKinG 2006. 11. 20. 23:21 -kor

#1863 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 23:20

Drummnak:

1. Vedd úgy, mint egy összegző topikot, egy gyűjtő topikot.

2. Gyorsan, egyszerűen sok játékról lehet benyomásokat szerezni, több szemszögből megismerni őket. Lásd be, átnyálazni csak azt az öt oldalt, elég tetemes idő. Én is voltam már úgy, hogy egy hosszú topikban kerestem valamit, amit nagyjából tudtam, hol keressem, de még úgy is rohadt sokáig kellett bogarászni... Ha valaki nem tudja, hol írtak már véleményt egy adott játékról, akkor nyugodtan böngészheti a megjelenés előtti híreket, spekulációkat vagy a játékban elakadóknak adott segítségeket... Nem olyan egyszerű a teljes játékról véleményeket találni.

3. Miért baj, ha egyszer az életben felpezsdül a GW és olyanok is benéznek, akik amúgy nem szoktak, egy érdekes, hasznos topik miatt? :think:

4. Off eddig is csak 3 kép volt, meg 1-2 hsz, azokat ki lehet szedni, utána már semmi panasz nem lehet a topikra. Nem öltötte csettopik jellegét a téma. (Mellesleg azt sem értem, játékokról miért ne lehetne csettopik, de mindegy. Ebbe most ne is menjünk bele, elég ez a mostani dolog is. :D)
Amúgy meg te sem voltál rest néha masszívan offolni a GW-ben. :p  :)

--- Miközben írtam, jött még egy jó ok 7of9-tól. :respect:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1864 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 23:21

Tárgytalan.

Szerkesztette: Avalon 2006. 11. 20. 23:29 -kor

#1865 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 23:22

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 23:18

szerk,: végig kéne olvasnom h reagáljak  :omg:

nekem is...

Szerkesztette: 7of9 2006. 11. 20. 23:23 -kor

"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#1866 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 23:23

tárgytalan

Szerkesztette: MarKinG 2006. 11. 20. 23:31 -kor

#1867 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 23:26

Idézet: Necros - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 23:20

Drummnak:

1. Vedd úgy, mint egy összegző topikot, egy gyűjtő topikot.

2. Gyorsan, egyszerűen sok játékról lehet benyomásokat szerezni, több szemszögből megismerni őket. Lásd be, átnyálazni csak azt az öt oldalt, elég tetemes idő. Én is voltam már úgy, hogy egy hosszú topikban kerestem valamit, amit nagyjából tudtam, hol keressem, de még úgy is rohadt sokáig kellett bogarászni... Ha valaki nem tudja, hol írtak már véleményt egy adott játékról, akkor nyugodtan böngészheti a megjelenés előtti híreket, spekulációkat vagy a játékban elakadóknak adott segítségeket... Nem olyan egyszerű a teljes játékról véleményeket találni.

3. Miért baj, ha egyszer az életben felpezsdül a GW és olyanok is benéznek, akik amúgy nem szoktak, egy érdekes, hasznos topik miatt? :think:

4. Off eddig is csak 3 kép volt, meg 1-2 hsz, azokat ki lehet szedni, utána már semmi panasz nem lehet a topikra. Nem öltötte csettopik jellegét a téma. (Mellesleg azt sem értem, játékokról miért ne lehetne csettopik, de mindegy. Ebbe most ne is menjünk bele, elég ez a mostani dolog is. :D)
Amúgy meg te sem voltál rest néha masszívan offolni a GW-ben. :p  :)

--- Miközben írtam, jött még egy jó ok 7of9-tól. :respect:

Ez a lényeg, nekem pl. nincs időm játékmagazinokat/portálokat bújni, etc, de belekukkantottam a bezárt cuccba, egyből felírtam 3-4 gémet, amit ki fogok próbálni mondjuk Karácsony környékén.
Szóval hasznos, informatív.
Szerintem.
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#1868 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 23:40

Igaz is, még ezt elfelejtettem. Az offline és online gamer magainokat is átböngészheti az, aki infót szeretne, de sajnos sokszor kaphat olyan értékelést, ami nem fedi a valóságot. Itt viszont nincs ok a mellébeszélésre, valódi értékelések vannak. (Persze, ha az EA Hungary megkeres - e-mail lent -, akkor fényesre nyalom a hátsójukat egy szuper Carbon értékeléssel. :lefety: :Đ Bocs. :D)
Csak hogy az objektivitás is felkerüljön a menüre. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1869 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 00:21

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 19:01

:D 34 hsz, ebből kb 32 a visszabeszélőben.

Mondd nyugodtan: fikanick. Cserébe nem tetováltatom a farkamra a hozzászólásaim számát, öreg koromra úgyis megkopna és azt nem tudnám megemészteni (minősít?  :cool: ).

Kíváncsi vagyok hányan vannak akik nem regisztrálnak be, csak olvasgatnak. Valszeg dögöljön meg az összes, aljanép, ugye? :Đ Én speciel véletlenül keveredtem a visszabeszélőbe, de már tízszer megbántam. Tudom, takarodjak, meg személyeskedés.

DM: gyanúsítgatásért nem jár fiigyelmeztetés?  :confused:  :p

#1870 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 00:27

Idézet: dani83 - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 22:24

Ezek után ezt üzenem az egész moderatúrának :

:hello:

:Đ  :D

őő mond csak, kertel engedelyt, hogy egy maganbulin keszult kepet tegyel ki vkirol az engedelye nelkul?  :think:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#1871 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 01:16

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 23:14

miert van 6 nyelven szólánc meg miért van 6 féle cset topic amikor egy is elég lenne rá, ezzel az erővel? :omg:

Öngól. Pedig vezettek, vazze!  :D
Érvejjé', ne fikázzá'!  ;)
Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehellet megszegik

#1872 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 01:18

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 0:21

...
DM: gyanúsítgatásért nem jár fiigyelmeztetés?  :confused:  :p

A gyanú a fika sója.
Légy büszke rá, s viseld böcsülettel!  ;)
Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehellet megszegik

#1873 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 21. 06:52

L, Kovacs_istv, Dani83, Schwarzmueller: Fejezzétek be.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1874 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 07:14

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 18:20

Miért kellett kiemelni? Minden rádióban fél óránként bemondták 3 napig. Mindenhonnan ez folyt. Érdekes módon amíg élt le sem szarta senki, olyan álszentség ez az egész. Ok legyen egy téma róla, nade kiemelni? Milyen közhasznú információt hordoz magában, amiért mindig szem előtt kell lennie?

Erről beszéltem: nem lehet mindenkinek megfelelni. Mások meg azt kérték, hogy emeljem ki. Ezt helyénvalónak találtam, a leghíresebb emberek emléke előtt a fórum így tiszteleg.

Zenthe Ferenc topcijánál miért nem kérdezte senki, hogy miért volt kiemelve? :think:

#1875 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 08:51

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 0:27

őő mond csak, kertel engedelyt, hogy egy maganbulin keszult kepet tegyel ki vkirol az engedelye nelkul?  :think:

ha az a kép már ezelőtt egyszer kikerült a webre akkor már nem mind1?

#1876 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 11. 21. 09:19

Idézet: nord^ - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 8:51

ha az a kép már ezelőtt egyszer kikerült a webre akkor már nem mind1?

Nem mindegy. Nagyon nem az.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1877 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 09:38

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 0:01

MIÉRT volt rossz döntés, és MIRE VALÓK akkor a játékok saját témái? Ezekre még nem kaptam választ. Olyat, amik érvekkel vannak alátámasztva.

Nézd, többen írtak már indoklást, érvelést (persze sokan nem, de nem is rájuk gondoltam), én igazán nem tehetek róla, hogy azokat nem tekinted annak. :think:
Még egyszer nem írnám le azt, amit már egyszer leírtak itt.

Csak egy dolgot tennék hozzá, amolyan párhuzam-félét : ez a "Mit játszottál végig legutóbb" topik körülbelül olan funkciót töltött be, mint a Szigeten a Filmajánló. A Filmajánló mellett is remekül elfér a Filmes topik, ahol mélyebben lehet elemezgetni a mozgóképeket (mondjuk azt, hog a Filmes topik kb. olyan, mint egy-egy játék saját topikja).
Remélem ezzel picit sikerült érzékeltetnem, hogy miért tartjuk sokan életképesnek a lakatolt topikot.
Ezzel én befejeztem ezt a témát. :) A többi úgis rajtatok múlik, ha kinyitjátok, jó, ha nem, az nem jó, de szuverén jogotok. :)

Szerkesztette: Etele 2006. 11. 21. 09:39 -kor

#1878 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 09:56

Idézet

Kedves fórumozók! Az adatbázis optimalizálásán dolgozunk, ezért ma komolyabb lassulások is várhatók.
Előre elnézést kérünk a kényelmetlenségért.

Nemtom, lehet én nem figyeltem, de ez ott lett felejtve három nappal ezelőtt, vagy még mindig tart az optimalizálás? (aminek egyébként örülök :) )

Nem mintha zavarna, csak érdeklődök :)
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#1879 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 10:00

Látom, hogy nem beszéltem elég világosan egyesek számára, úgyhogy akkor még egyszer mondom, hogy a topic zárva marad. Le lehet szállni a témáról, pláne be lehet fejezni a személyeskedést, meg a flame-t.

További szóváltás ezzel kapcsolatban fölösleges, mivel egyesek úgy gondolják, hogy minősített bunkósággal és gizdáskodással el lehet bármit is érni. El lehet végülis, csak nem azt, ami a szándékuk lenne elvileg.

Az itt asztalt verők háromnegyedenének több warningja van, mint bármely más szekció törzsközönségének együttvéve, épp ezért meglehetősen röhejes, hogy milyen kiváló kritikusok tudnak lenni, ha rá kell szállni valakire. Engem azonban nem különösebben izgat a dolog, s meg sem lepődtem, hogy megjelent még 1-2 fórumozó, akiknek feltétlen hozzá kell szólni ilyen esetekben.

Végezetül ismételten közlöm, hogy a moderátori tevékenységemmel kapcsolatos - tehát személyes jellegű - panaszokkal van hová fordulni, tegyétek meg. El fogom fogadni, ha a moderátori gárda többsége nem nekem ad igazat, mert én is tévedhetek, mint ahogy tévedtem is már és valószínűleg fogok is tévedni.
Téma részemről egyelőre lezárva.

#1880 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 21. 10:07

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 22:11

Most akkor valaki azért olvas(ott volna) bele, mert EGY bizonyos játékot keres, vagy azért, mert csak úgy, hátha vak tyúk is talál alapon lesz valami? Döntsétek már el.

Ha az első, ott a kereső. Ha a második, átpörgeti a GW első - egy fene - öt oldalát és a címek alapján válogat.

Még egyszer és utoljára mondom: a játékokat a nekik indított témában kell kitárgyalni, egyrészt mert azért vannak, másrészt mert a bezárt témában is kb ugyanolyan hozzászólások születtek, mint a saját topicokban. Jó, nemjó, ennyire értékelem, ennyire tetszett/nem tetszett, szar/jó a grafikája, szar/jó a zenéje, 2 nap alatt végigvittem, satöbbi. Ugyanazon tartalommal bíró hozzászólások.
-------
Kicsit gondolkodjatok el ezen és tekintsetek el az egyik kedvenc időtöltésetektől (a másik kettőt ugye nem is kell írnom...): a személyem (meg általában a moderátorok) elleni fikagyártól. A zsigerből való ellenkezés az ismérve jónéhányatoknak. A GW-ben jóideje nemigen volt bezárva téma, sok esetben azért, mert határeset volt és jobb a békesség alapon nyitva hagytuk. Természetesen ez nem elég nektek.

Ez miért nekem írtad? Annyit írtam, hogy jó volt végigolvasni a topicot, sok játékról egy-egy negyed oldalnyi leírást átnézni.

Nekem jó volt, hát most be van zárva, nekem végülis tényleg mindegy, de több is veszett már Mohácsnál.
-----
Ezt nem véletlenül tettem ----- alá.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »